Автор |
Съобщение |
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 08:25
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 08:46
Kay написа:
Бива си го а кат не е с фотоШОП с какво го правиш
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 08:56
Има една подобна
Twisted Brush
Само че с нея не стават анимации.То ако ставаха....
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 09:02
Kay написа: Има една подобна Twisted Brush Само че с нея не стават анимации.То ако ставаха....
То има много подобни ама фотошоп продължава да рулира
Ама вижте сега к'во направихте... толко много си пуснахте че и на мен ми се прийска... е са топвам меча в мастилото и почвам
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 10:39
Логата са хубави, особено на Undead Dude-а, понеже хем не променят старото, хем е по-шайни
Честно казано мисля, че PCM екипа може да помисли над възможността да го замени логото с някое леко модифицирано, понеже така ми привличат окото и ми става приятно да ги гледам, а сегашното просто го... забелязвам.
И поздравления на бобакин - логото кърти, но цветовете просто не са PCM
Е, ето ви една идея, should някой от екипа види - да сменяте цветовете и ефекта на логото (без да сменяте самата основа ) в зависимост от корицата - все пак е всеки месец различна, защо да не е такова и логото, да си отива с цветовете.
Или, ако нямате свободен човек да се занимава с измисляне на лога - всеки месец пускайте тема във форума - нещо като състезание за ново лого, пък раздайте по един чифт батерийки за спечелилия В началото/средата на месеца - каква ще бъде корицата или ако не искате да издавате - просто основните й цветове.
Това ми е идеята, но мисля, че ще разкърти феновете
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 11:08
Existence написа: Логата са хубави, особено на Undead Dude-а, понеже хем не променят старото, хем е по-шайни Честно казано мисля, че PCM екипа може да помисли над възможността да го замени логото с някое леко модифицирано, понеже така ми привличат окото и ми става приятно да ги гледам, а сегашното просто го... забелязвам. И поздравления на бобакин - логото кърти, но цветовете просто не са PCM Е, ето ви една идея, should някой от екипа види - да сменяте цветовете и ефекта на логото (без да сменяте самата основа ) в зависимост от корицата - все пак е всеки месец различна, защо да не е такова и логото, да си отива с цветовете. Или, ако нямате свободен човек да се занимава с измисляне на лога - всеки месец пускайте тема във форума - нещо като състезание за ново лого, пък раздайте по един чифт батерийки за спечелилия В началото/средата на месеца - каква ще бъде корицата или ако не искате да издавате - просто основните й цветове. Това ми е идеята, но мисля, че ще разкърти феновете
Бива идеята
Само че вместо батерии на победителя могат да му подарят списанието безплатно
4лв едно лого не е лоша далавера
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 11:33
Аз пък смятам, че не трябва да има награда за спечелилия. Той 'щото голям труд ще е положил, че и награда ще му трябва... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 13:41
Аз пък смятам че трябва да си траеш
Разваляш ми далаверата
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 20:27
Благия Меч написа: Аз пък смятам че трябва да си траеш Разваляш ми далаверата
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2007 22:47
Смразяваща Луна написа: Аз пък смятам, че не трябва да има награда за спечелилия. Той 'щото голям труд ще е положил, че и награда ще му трябва... ;р
То щото голям труд да пишеш на списанието, че да спечелиш батерии
Или да напишеш разказ, голямата работа - ма на, интелектуален труд. Па и увеличава състезателния дух
EDIT Гледам и си мисля, че админа никога няма да прочете това, щото май не се занимава с тия неща по-скоро с тъпите изцепки из общия... жалко
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2007 17:34
Благия Меч написа: Existence написа: Логата са хубави, особено на Undead Dude-а, понеже хем не променят старото, хем е по-шайни Честно казано мисля, че PCM екипа може да помисли над възможността да го замени логото с някое леко модифицирано, понеже така ми привличат окото и ми става приятно да ги гледам, а сегашното просто го... забелязвам. И поздравления на бобакин - логото кърти, но цветовете просто не са PCM Е, ето ви една идея, should някой от екипа види - да сменяте цветовете и ефекта на логото (без да сменяте самата основа ) в зависимост от корицата - все пак е всеки месец различна, защо да не е такова и логото, да си отива с цветовете. Или, ако нямате свободен човек да се занимава с измисляне на лога - всеки месец пускайте тема във форума - нещо като състезание за ново лого, пък раздайте по един чифт батерийки за спечелилия В началото/средата на месеца - каква ще бъде корицата или ако не искате да издавате - просто основните й цветове. Това ми е идеята, но мисля, че ще разкърти феновете Бива идеята Само че вместо батерии на победителя могат да му подарят списанието безплатно 4лв едно лого не е лоша далавера
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|