Автор |
Съобщение |
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Направете статия за Lineage2 C5 и С4 Публикувано на: 28 Дек 2006 23:26
аз поне в сайта не намирам статия ако има в някой брой кажете ми щото много искам да прочета в списанието за играта
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: Направете статия за Lineage2 C5 и С4 Публикувано на: 28 Дек 2006 23:37
Gandalf, the white написа: аз поне в сайта не намирам статия ако има в някой брой кажете ми щото много искам да прочета в списанието за играта
Eми нова е за ретро,стара е за ревю,в коя рубрика искаш да пише за нея?
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Re: Направете статия за Lineage2 C5 и С4 Публикувано на: 29 Дек 2006 12:01
в интерес на истината преди време търсих за една игра статия чрез търсачката,но нищо не намерих.
мобилизирах се,разгледах всеки брой по отделно и си намерих статията.....понякога търсачката не търси като хората.
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Re: Направете статия за Lineage2 C5 и С4 Публикувано на: 29 Дек 2006 12:02
Nixon написа: Gandalf, the white написа: аз поне в сайта не намирам статия ако има в някой брой кажете ми щото много искам да прочета в списанието за играта Eми нова е за ретро,стара е за ревю,в коя рубрика искаш да пише за нея?
Никсан прост,Хроника 5 излезе лятото.
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: Направете статия за Lineage2 C5 и С4 Публикувано на: 31 Дек 2006 23:34
Алминатора написа: Nixon написа: Gandalf, the white написа: аз поне в сайта не намирам статия ако има в някой брой кажете ми щото много искам да прочета в списанието за играта Eми нова е за ретро,стара е за ревю,в коя рубрика искаш да пише за нея? Никсан прост,Хроника 5 излезе лятото.
Еми пак е стара за ревю,знам какво говоря,да не мислиш,че не знам,че излезе през лятото.
П.П.Снупи го играх ден преди да излезе пц мания.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 18:06
Chronicle 6 (Interlude) излиза скоро, така, че...Струва ми се нещо, че PC mania имат зъб на Lineage.Толкова много хроники и нито една статия.Може би Lineage е боклук и никой от team-а не иска да се захване с нея, huh?А с всяка една мизерна новина за WoW настъпва едва ли не бум.Ако за скороизлизащият C6 не се напише статия, наистина ще е голяма излагация.Защото поправете ме ако не е така, щом се намира място на страниците за Crazy Frog Racer 2 - ще се намери и за Lineage.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 22:30
|Вuddy| написа: Chronicle 6 (Interlude) излиза скоро, така, че...Струва ми се нещо, че PC mania имат зъб на Lineage.Толкова много хроники и нито една статия.Може би Lineage е боклук и никой от team-а не иска да се захване с нея, huh?А с всяка една мизерна новина за WoW настъпва едва ли не бум.Ако за скороизлизащият C6 не се напише статия, наистина ще е голяма излагация.Защото поправете ме ако не е така, щом се намира място на страниците за Crazy Frog Racer 2 - ще се намери и за Lineage.
Тоя рейсър с Лудата Жаба може и да не е чак толкова лош,щом е за деца и има мини игри.Ще се пробва!
П.П.Ама верно за новата хроника на Лайнеидж трябва да напишат ревю,само за УОУ ли ще пишат.
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2007 00:36
Ми те 15 статии за WoW написаха ... там сигурно само ВоВ играят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 11:02
Кажете сървар штот не мога да открия!!!!
|
|
|
|
|
belfegor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 08:53
___________________________________ <><>
|
|
|
|
|
belfegor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 08:57
belfegor написа:
Извинете за грешката при ПиСи мания МРАЗИ WoW исках да кажа Л2 и го поправих в цитата
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 09:01
belfegor написа: belfegor написа: Извинете за грешката при ПиСи мания МРАЗИ WoW исках да кажа Л2 и го поправих в цитата
Както казва един съфорумец "Сопри се, моме".
Виж ся, че линейдж съкс-вярно е(поне според мен де...неискам да обиждам Л2 феновете)...Но и, че пц маниа не и обръщат грам внимание...също е вярно.Смисал мразя л2, харесвам уоу но мисля, че наистина не ечестно спрямо Л2 феновете да не драснат дори 2-3 реда някаде за тази игра....Няма да загубите според мен пс маниа тийм ако напишете една статия
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 09:44
belfegor написа: belfegor написа: Извинете за грешката при ПиСи мания МРАЗИ WoW исках да кажа Л2 и го поправих в цитата
Болен мозак. Л2 съкс!!!
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 11:53
Ghost Rider написа: belfegor написа: belfegor написа: Извинете за грешката при ПиСи мания МРАЗИ WoW исках да кажа Л2 и го поправих в цитата Болен мозак. Л2 съкс!!!
Мхм, и кое е по-добро? WoW ли? Не мисля.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 11:54
Incubo Lisergico написа: Ghost Rider написа: belfegor написа: belfegor написа: Извинете за грешката при ПиСи мания МРАЗИ WoW исках да кажа Л2 и го поправих в цитата Болен мозак. Л2 съкс!!! Мхм, и кое е по-добро? WoW ли? Не мисля.
Guild Wars
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 13:32
belfegor написа: Направите ли го признавам ви за най добрите!!!! Ама евала явно не сте
Някой тук е 9 годишен.
|
|
|
|
|
belfegor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 19:11
Начи секи си има предпочитания. Но това че там който проверява статиите не забелязва че писалият статията има пристрастно мнение (сигурно шото играе WoW. Секи които играе WоW не харесва Л2 що така?). Има адски много фенове на л2 в България. Автора на класацията в последния брой се е изказал АДСКИ неподготвено. Цитат от класацията "Нищо лошо няма и в третото място на Lineage II. Проблемът тук остава и продължава да бъде дефектната аудитория на тази иначе световно призната игра. Българските й поддръжници в огромната си част компенсират липсите в реалния живот чрез кампанийни интригантски посегателства върху резултата в гласувания и допитвания. Никога няма да повярвам, че Lineage II е толкова играна в България. Ни-ко-га!" Край на цитата. В България има много и то достатъчно много хора които я играят та да драснете половин страница. Подчертавам това с което съм несъгласен. Спирам тука шото ще кажа някоя простотия.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 19:20
belfegor написа: Начи секи си има предпочитания. Но това че там който проверява статиите не забелязва че писалият статията има пристрастно мнение (сигурно шото играе WoW. Секи които играе WоW не харесва Л2 що така?). Има адски много фенове на л2 в България. Автора на класацията в последния брой се е изказал АДСКИ неподготвено. Цитат от класацията "Нищо лошо няма и в третото място на Lineage II. Проблемът тук остава и продължава да бъде дефектната аудитория на тази иначе световно призната игра. Българските й поддръжници в огромната си част компенсират липсите в реалния живот чрез кампанийни интригантски посегателства върху резултата в гласувания и допитвания. Никога няма да повярвам, че Lineage II е толкова играна в България. Ни-ко-га!" Край на цитата. В България има много и то достатъчно много хора които я играят та да драснете половин страница. Подчертавам това с което съм несъгласен. Спирам тука шото ще кажа някоя простотия.
Еми то и GW беше на 7 място ама не я видях в класацията. За справка виж архива.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 14:40
Еми явно никой от списанието не играе L2,та затова няма статия
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 16:57
Аз искам статия за тетрис. Ако може и плакат ще е идеално.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|