Автор |
Съобщение |
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 23:56
Наистина вярно ли е, че след време се махат предупреждениеята ако дълго време нямаш провинения?
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 10:04
<GLaDiaToR> написа: Наистина вярно ли е, че след време се махат предупреждениеята ако дълго време нямаш провинения?
ами...ДА
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 10:08
Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупреждения Аз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 11:38
Shadow' написа: Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупреждения Аз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
Ами попринцип не е никак трудно да си изработиш предупреждение. Мен лично ми е гадно, че имам предупреждение. Ама тебе щом те кефи...
Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми.
изтървали сме всичко.
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 12:03
<GLaDiaToR> написа: Shadow' написа: Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупреждения Аз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми.
Daddy е типичен пример за това че махат
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 12:28
Shadow' написа: Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупреждения Аз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
Недей да искаш предупреждение,може да те баннат.Ние те искаме тук,във форума.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 22:28
AcTivE написа: MАХНЕТЕ БАНА НА КИЕДИС! Опа...Какви кампаний се водеха на времето, сега никой от тия, баннатите идиоти, не заслужава
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 02:51
WolfMan написа: <GLaDiaToR> написа: Shadow' написа: Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупреждения Аз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми. Daddy е типичен пример за това че махат
А аз, за това, че не махат..
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 15:05
Няма да ги махат.
Аз вече знам как се вади предупреждение
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 17:38
Е как да не махат Виж <GLaDiaToR> вече няма
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 22:39
Малеее край. Сега го забелязах .
Трябва да черпя админа
изтървали сме всичко.
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 02:58
Maй който пише интересни теми му ги махат, който се държи като гъз - не.
Ей сега гледах някакъв дето спами в общия форум и иска "Админа" да го предупреди.
Хайде да помислим малко. Какво всъщност иска този човек? Предполагам, че да му се обърне внимание. Сигурно в реалния живот е някакъв дребен сдухльо и никой не го бръсне за нищо. Но тук е герой, предизвиква баткото админ. Направо е мъж! На такива сдухълчета защо да им махат бан или предупреждения? Без тях сме по-добре.
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 20:15
WolfMan™ написа: <GLaDiaToR> написа: Shadow' написа: Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупреждения Аз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми. Daddy е типичен пример за това че махат
да бе,махна ми го след 1 месец
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2007 11:29
Aз на времето имах едно предупреждение щото казах на един"да не дойда у вас и да завра на баща ти к**ра в устата бе ла***р" но след 3-4 дни компа са багяса и нямах комп 2 месеца и щом се върнах и нямах предупреждение
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2007 11:49
Wh!5p3r написа: Aз на времето имах едно предупреждение щото казах на един"да не дойда у вас и да завра на баща ти к**ра в устата бе ла***р" но след 3-4 дни компа са багяса и нямах комп 2 месеца и щом се върнах и нямах предупреждение
А пък на мен като бонус вместо да ми ги махат ми ги увеличават (което не е хубаво де)
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|