Автор |
Съобщение |
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 18:47
Аз предлагам в анкетата да има възможност "Друга", така че да се види колко хора се ръководят от актуалните заглавия само (по-популярните де).
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 19:56
може да се добавят и NBA LIVE 07,NHL 2007......SID MEIERS RAILROADS.....но няма да се добавят защото селската пръдня,наречена УОУ трябва да е на първо място
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:08
Daddy Yankee написа: може да се добавят и NBA LIVE 07,NHL 2007......SID MEIERS RAILROADS.....но няма да се добавят защото селската пръдня,наречена УОУ трябва да е на първо място
Като ги гледам тея, не се убиждай, ма направо ми идва да повърна... . От това което съм гледал за УОУ-а ми идва само за го одобрявам... а пък не съм го играл.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:09
Polivacha написа: Daddy Yankee написа: може да се добавят и NBA LIVE 07,NHL 2007......SID MEIERS RAILROADS.....но няма да се добавят защото селската пръдня,наречена УОУ трябва да е на първо място Като ги гледам тея, не се убиждай, ма направо ми идва да повърна... . От това което съм гледал за УОУ-а ми идва само за го одобрявам... а пък не съм го играл.
тия са просто пример,пък и всеки си има вкус.
аз уоу не съм играл и НИКОГА няма да играя защото е тъпа,според мене.
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:12
Daddy Yankee написа: Polivacha написа: Daddy Yankee написа: може да се добавят и NBA LIVE 07,NHL 2007......SID MEIERS RAILROADS.....но няма да се добавят защото селската пръдня,наречена УОУ трябва да е на първо място Като ги гледам тея, не се убиждай, ма направо ми идва да повърна... . От това което съм гледал за УОУ-а ми идва само за го одобрявам... а пък не съм го играл. тия са просто пример,пък и всеки си има вкус. аз уоу не съм играл и НИКОГА няма да играя защото е тъпа,според мене.
Право думаш... всеки си има вкус и няква тъпа анкета се опитва да го определи. Аз си стоя на мнение да има възможност да се посочи "Друга" в анкетата....
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:37
Polivacha написа: Daddy Yankee написа: Polivacha написа: Daddy Yankee написа: може да се добавят и NBA LIVE 07,NHL 2007......SID MEIERS RAILROADS.....но няма да се добавят защото селската пръдня,наречена УОУ трябва да е на първо място Като ги гледам тея, не се убиждай, ма направо ми идва да повърна... . От това което съм гледал за УОУ-а ми идва само за го одобрявам... а пък не съм го играл. тия са просто пример,пък и всеки си има вкус. аз уоу не съм играл и НИКОГА няма да играя защото е тъпа,според мене. Право думаш... всеки си има вкус и няква тъпа анкета се опитва да го определи. Аз си стоя на мнение да има възможност да се посочи "Друга" в анкетата....
защото има хора които играят различно от тези в анкетата и е нечестно една игра да я има,друга-не.
пс виде ли ква готина корица има новия брой?
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:48
Daddy Yankee написа: Polivacha написа: Daddy Yankee написа: Polivacha написа: Daddy Yankee написа: може да се добавят и NBA LIVE 07,NHL 2007......SID MEIERS RAILROADS.....но няма да се добавят защото селската пръдня,наречена УОУ трябва да е на първо място Като ги гледам тея, не се убиждай, ма направо ми идва да повърна... . От това което съм гледал за УОУ-а ми идва само за го одобрявам... а пък не съм го играл. тия са просто пример,пък и всеки си има вкус. аз уоу не съм играл и НИКОГА няма да играя защото е тъпа,според мене. Право думаш... всеки си има вкус и няква тъпа анкета се опитва да го определи. Аз си стоя на мнение да има възможност да се посочи "Друга" в анкетата.... защото има хора които играят различно от тези в анкетата и е нечестно една игра да я има,друга-не. пс виде ли ква готина корица има новия брой?
Юпс, аз не разбрах че е излязъл... днес давам пари да ми го купят, че тук дето съм сега няма репове
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:52
не бре,утре излиза....аз съм си навил часовника за 6 без 15 сутринта и ставам,отивам до будката за весници с 4 лв в ръката и ставам първия,купил си новия брой на ПС МАНИЯ
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:55
Daddy Yankee написа: не бре,утре излиза....аз съм си навил часовника за 6 без 15 сутринта и ставам,отивам до будката за весници с 4 лв в ръката и ставам първия,купил си новия брой на ПС МАНИЯ
Е, жалко че не можеш го доказа . Иначе да - сега видях, играта на корицата едва ли ще я играя, но нямам търпение да видя тоз дизайн. Като си помисли човек, че това е най-хубавото гейм списание, а то щяло да бъде по-добро...
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:56
Polivacha написа: Daddy Yankee написа: не бре,утре излиза....аз съм си навил часовника за 6 без 15 сутринта и ставам,отивам до будката за весници с 4 лв в ръката и ставам първия,купил си новия брой на ПС МАНИЯ Е, жалко че не можеш го доказа . Иначе да - сега видях, играта на корицата едва ли ще я играя, но нямам търпение да видя тоз дизайн. Като си помисли човек, че това е най-хубавото гейм списание, а то щяло да бъде по-добро...
що па нема да играеш играта?
я виж ква е готина.
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:58
Daddy Yankee написа: Polivacha написа: Daddy Yankee написа: не бре,утре излиза....аз съм си навил часовника за 6 без 15 сутринта и ставам,отивам до будката за весници с 4 лв в ръката и ставам първия,купил си новия брой на ПС МАНИЯ Е, жалко че не можеш го доказа . Иначе да - сега видях, играта на корицата едва ли ще я играя, но нямам търпение да видя тоз дизайн. Като си помисли човек, че това е най-хубавото гейм списание, а то щяло да бъде по-добро... що па нема да играеш играта? я виж ква е готина.
Щото има толкоз, а няма откъде да започна... сега на компа си имам 3 да превъртам, а още съм отначало + Батълфийлд 2, който ме държи до 5 сутринта... нема време
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 20:59
абе аз те знам че си мултифункционален
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 22:45
Най-добре ще е с "Друга".
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Яну 2007 19:38
The Power,стига с твоя СВАТ( ) ,бе,само ти го играеш от форума тъй като гледам! Аз съм на мнението на Поливача,тъй като с "друга" хората от списанието ще могат да видят дали има нужда да слагат други игри в анкетата,пък и така е честно!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 11:19
Daddy Yankee
Кане си играл откъде знаеш че е тъпо?И аз така виках за GW ама ей на-ся съм зарибен.
http://teaser.wow-europe.com
Поиграй малко.
ThePower
SWAT 4 не е ли малко стара?И колко човека я играят?
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 23:06
Като стана дума за анкетите.. няма игра Need For Speed:Cabon. Има Carbon.
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|