Автор |
Съобщение |
samointeR
|
|
|
|
Заглавие: Не мога да гласувам в анкетата! Публикувано на: 23 Дек 2006 23:16
От няколко месеца насам всеки път когато се опитам да гласувам в класацията за най-играна игра ми излиза следното съобщение:
Цитат: Гласуването ви не е валидно
Моля не гласувайте чрез други сайтове, скрпитове, ботове, проксита, IFRAME-хакове и т.н.
Не гласувам чрез други сайтове, скрпитове, ботове, проксита, IFRAME-хакове и т.н. , а точно както и преди, когато не ми излизаше подобно съобщение. Реших, че със новия месец и новата анкета нещата ще се оправят, но промени нямаше. Кажете дали проблемма е в мене (в което съм почти сигурен ) и как да го оправя.
___________________________________ INTER RULEZ
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 00:01
Пич няма де си мръднат и пръста да оправят анкетата. Много име е трудно изглежда Преди повече от 5 месеца пуснах тема, изреваха се няколко менеподобни, труги казаха, че няма проблем и така си остана всичко без промяна. Между другото някой път, не знам как, но успявах да пусна глас. По принцип - неееееееееееееееее.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 08:37
И на мен ми дава същата грешка без да правя нищо.
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 08:37
Това горе бях аз.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 11:15
И аз съм така защо?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 11:22
И аз не мога да гласувам в анкетата, но при мен беше очаквано да не мога.
П.П.Има си причина за това, но не ме питайте каква е!
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 13:04
Аз мога да гласувам.Вие сте ботове.
А съвсем случайно всите,дето ревете да сте с нереално IP ?
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 13:07
Time's up написа: Аз мога да гласувам.Вие сте ботове.
Ние сме високоинтелегентен изкуствен интелект, изработен от САЩ, чиято цел е американизиране на държавите в Европа...
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 13:09
Time's up написа: Аз мога да гласувам.Вие сте ботове.
Между другото от списанието винаги могат да направят така, че да гласуваме дори и с такова ИП. Няма ад е свободно като теб, но поне бихме имали възможност.
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 13:42
Аз пък от вкъщи си гласувам без проблем (IP-то ми е нереално),докато от училищните компютри не мога да гласувам и ми изписва същата грешка (там пък IP-то е динамично).
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 20:16
Проблемът май е наистина заради нереалните IP-та, но преди можеше да се гласува и с такива. Под "преди" имам предвид преди онези бунащини с изкуственото завишаване на гласовете за някаква игра. От тогава админът вкара нек'ви защити, които сега ни пречат на нас да гласуваме. Пусках преди тема с молба това да се махне, понеже вярвам, че в момента това създава проблеми на доста повече хора да гласуват, отколкото евентуалната атака от страна на хакер към анкетата. Пък и админът я хвана тогава, защо да не може и отново да го направи.
Но както и да е, "те" ще си решат какво да правят.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2006 01:39
С real IP сьм , но не мога да гласувам
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2006 11:51
И аз не мога вече да гласувам!Какво ви става бе,хора,що не върнете стария начин на гласуване,новия нещо има проблеми!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|