<GLaDiaToR> написа:
Anonymous написа:
Има цяла рубрика ако не си забелязал.. а за MTW2 какво да пишат - това си е Rome TW с дребни подобрения
Дребни подобрения като изцяло нови фракции, купища единици, сгради. И това е на пръв поглед. Хора, които са играли Rome:Total War повечко време ще забележат много други разлики, които играят също немалка роля в геймплея на играта.
П.С. Не мисля, че има какво да се пише по другите игри. А и пак казвам, че статията за M2: TW в декемврийския брой е малка за такава игра. Дори и да няма големи изменения спрямо R:TW, нека не забравяме, че има хора, които тепърва ще се сблъскат с поредицата.
Не ме разбирай погрешно - и аз се кефя на МТВ 2, и съмциклил достатъчно на ТВ серията от как е излязла - но - нови единици - има нови скинове няма нови единици - стрелци, мечоносци, копиеносци, лека и тежка кавалеря - а и обсадни машини - кашиш, гейм механиката е идентична - дори с тоя Spear Wall си вадят от задниците оправдание да има фаланги.
Нови сгради - единственото по-ново са гилдиите, а и реално почти няма значение какво и в какъв ред строиш - при нормална и кадърна игра помиташ всичко за 50 хода, и не те ебе микрото на градовете.
фракциите не са нови - имаше ги в МТВ 1
кво друго - а да, има търговци, иначе просто ревамп на МТВ 1 и толкоз, и показателите на стрелковите оръжия не се променят от ъпгрейди, също споменато в статията.
За Готик.... преди или след поредният патч
Това с НВН2 е добра идея, ама пак - какво чак толкова ново в сравнение с единицата, освен графиката
А че статиите са "късички", как смятате - дали авторите имат избор и това е тяхно решение, както и големината на шрифта и това в кой крачол да си го сложат.