новият брой е отвратителен... толкова много яки игри и няма нито една, с чиято оценка съм съгласен.
Почвам с НФС. Графика - 5.5.. е има ли по-яка рейсинг игра с такава графика? Не. Лицата на играчите са страхотни... Звук 5.5 добре е. Геймплей - 5.5..е тука се изложихте. Играта е много кратка, по-малко разнообразна от Мост Уонтед, а и тъмнината не ме кефи... доста омръзва. Според мен заслужава 5.
След това продължавам със Дабъл Ейджънт. Графика - 5. Вие да не сте ненормални?
Това е играта с най-яка графика в момента, а вие я правите петица... това че иска як хардуер си е напълно нормално! Звук - 5.5 съгласен. Геймплей - 4,5? Какво? че какво му има на геймплея... много е раздвижен, има няколко различни края, добрите моменти от Хаос Теори са запазени... Историята е страшна. Е какво повече? Според мен той заслужава 6.
Накрая идва ПЕС6..Графика - 5. Графиката е по-добра от тази на фифа. От далеч футболистите изглеждат много добре и винаги се различават, а след това с един пач всичко става на 6. Разбира се, това не е некст джен графика, затова 5,5 би било добра оценка. Звук - 4. Даже малко сте го надценили
Бих му дал тройка.. Геймплей - 5. Е това не мога да го разбера... дали сте му оценка като на фифата в миналия брой. Защо? Всепризнат факт е, че геймплеят на ПЕС е много по-реалистичен от този на фифата... Всичко е доизпипано в сравнение с миналия брой (на ПЕС-а). Няма толкова смешни фалове, по-рядко се свирят засади. Изречението от статията за фифата в миналия брой - "за какво ни е да е реалистично?" направо ме разби.
Поглеждам в графата +: реалистична - определено. интересен мулти - не знам, не ми е оригинална. - - твърде малко лицензирани клубове. Е по-голяма глупост не успяхте да напишете. че го има и два пъти! В деня след като излезе играта излезе опшън файл, напълно легален, който оправя всички лицензи и добавя германското първенство.. за какво да хабят милиони пари за глупости? Това че ЕА геймс ги мързи да инвестират парите си в нов енджин и затова ги дават за първа и втора английска дивизия, показва просто че са идиоти. "беден на опции едитор"... че какво му е на едитора? можеш да направиш лица, които доста се приближават до истинските... можеш да си направиш чисто нов отбор. Да му нарисуваш лого, да му направиш екипите... Аз в момента играя със себе си в Ман Юнайтед и Англия направо ги късам
Общата оценка би трябвало да е 5,5... защото има и минуси - звука (аз предпочитам Уинамп), малкото нови лица (само да излезе faceserver-а
)... но играта е много добра и зарибяваща.
Като цяло съм разочарован - статийте коренно се различават от моето мнение, въпреки че има много яки игри... Но ако в следващия брой на ПС мания няма 4-странични статии, по-малък шрифт и по-малки картинки, нова система за оценяване и по-добър дизайн на корицата... сори, пичове и довиждане! това е, нека да видим вашето мнение!