01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 10:25
Не аз не съм съгласен, споре мен новото отива много повече на обновеният дизайн на списанието, виж последните няколко корици и си ги представи със старото лого, много по-зле щеше да е!
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Бижутера
28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 19:45
на мене старото повече ми допадаше
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
[FFF]Flaming One
15 Май 2005 20:34 Мнения: 402 Местоположение: В страната на свободата
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 20:47
преди малко беше забелязана необичайна активност - admin и Lily_croft бяха едновременно във форума. Жалко,че не направих screenshot.
Новото ми харесва повече как стои на корицата. Старото беше по-подходящо за форума. Не им обръщам внимание.
2D'
20 Юли 2006 08:25 Мнения: 987 Местоположение: In The Middle Of Nowhere
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2006 23:09
Аз изобщо не отразих, че има ново лого, докато не бе споменато тук...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения