Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Need for speed Carbon-какво става бе хора?
Публикувано на: 25 Ное 2006 10:53

Пиша тази тема като критика към любимото си списание. Обикновенно успявате да ме държите в течение на нещата но този път пренебрегнахте едно от основните събития на годината-излизането на новата НФС. Да знам, че тя излезе в стредата на месеца и за това нямяше как да не я играем преди да прочетем за нея, НО в списанието не прочетохне нито едно превю за играта, даже не си спомням да съм чел нищо свързано с Карбона. Възможно е и да сте писали нещо, но със сигурност не и статия. А за някои игри като Батълфилд 2142 писахте по няколко превюта преди да излезе самата игра. Общо взрто това е което искаха да ви кажа.
Ще използвам момента и да Ви похваля за промените в списанието, последните две корици бяха мегаяки, и аз лчно смятам, че с новото лого е по-добре (макар и в началото да не смятах така). Айде чао и до нови срещи:)

П.П-отказах се да пиша в pisma@pcmania.bg защото Сашо все не ми публикува писмата:(

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Re: Need for speed Carbon-какво става бе хора?
Публикувано на: 25 Ное 2006 11:18

Andrey358 написа:
то Сашо все не ми публикува писмата:(

На мен ли го казваш. И аз съм писал, но нито отговаря, нито публикува. Имам чувството, че съм го засегнал с интелекта си. Дано не е така, защо могат да се разшлифроват изоди.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com