Владимир Тодоров, защото го прецакват с най-трудните статии и все пак той успява. Георги Панайотов
в сравнение с миналогодишните си представяние, днес не е особено на ниво, а конкретно на Лили Стоилова не мога симпатизирам, защото куест-статиите ги прескачам моментално - ревюто им по принцип е блестящо като интерпретация, а самия куест - обикновено скучна сапунка, така че се извинявам на дамата, че въпреки заради едното женско име в толкова мъжки екип не мога да дам великолепна оценка. От Пламен Димитров, нашия любим модератор и Димитър Трифонов, Борис Цветков, Асен Георгиев, Кирил Илиев съм останал с добро впечатление по една или друга причина, докато Орлин Широв и Сашо Бойчев не смятам по моему, че проявяват някакъв кой знае какъв професионализъм в работата си - първия, заради необективността си към самите статии, а втория - заради несериозната му "остроумна" рубрика, която изгуби оригиналността си преди... няколко години, а по хумор и остроумие е равносилна на шоу на комедиен актьор в американски ресторант. С тези ми забележки, мисля, че екипа на пръв поглед е железен и мисля, че се представя като такъв. Извинявам се за коментара си, може да не е съвсем актуален, понеже откакто поскъпна списанието не съм го вземал - не заради самата цена, ами рядко ми се мярка по РЕПовете, за което не знам дали да се радвам - или хората го изкупуват като топъл хляб, или РЕПовете приемат нисък тираж. За мен ПС МАНИЯ си остава единственото компютърно списание, каквото и да става