Der Meister написа:
Преди да правите каквито и да е промени по форума, махнете рекламата на концерта на Agalloch от 22 август
(на който ме е яд, че не ходих бтв
).
Това не е реклама, като цъкнеш на нея те препраща към статия в събития. Друг е въпроса, че събитието е минало отдавна, просто няма по нова статия в раздела
Подкрепям идеята на тилката по старите потребители да се отличават от другите по някакъв начин. Примерно за активни юзъри с над 5000 мнения може да се въведе нещо отличаващо, не мисля, че ще стане каша, тъй като подобен брой постове имат само 10-15 човека, от които половината са активни към днешна дата.
Друго нещо, което бих искал да предложа и много се набива на очи е, хората с акаунти без аватари, да им се изписват поне броя мнения и датата на регистрация, за да може човек да различи някакъв спамещ бот с едно мнение ли е срещу него или потребител с 2000 мнения, не влизал отдавна. Също ново регистрираните юзъри биха могли да светят в зелено примерно и да им се ограничават мненията по брой за седмица, за да се улесни работата на модераторите и да не се губи излишно време. Не че много хора се регват напоследък, но 90% от тях промотират разни браузър игри, сървъри и тям подобни, като някои от тях са доста настойчиви.
За рейтинговата система съм съгласен с хипера донякъде. Може да има само положителен рейтинг или опцията "Искаш ли да благодариш", ако мнението ти е помогнало да намериш нещо или ти е дало ценна насока. И без това сме 5 човека на кръст, каква е ползата да си лепим минуси...
Моето мнение е, че форума в момента си изглежда идеално и единствената промяна, която би трябвало да се направи е да се премахнат подфорумите: "Форумни войни" и "Конзолни игри". Конзолните игри може да станат крило в компютърни игри, както сега има крило Купувам/Продавам в раздела за конзолни игри.
Би могло и всички стари теми на повече от година да се преместят в архив, за да се освободи и забърза работата на форума, а не да изглежда запуснат.