Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За или Против
Анкетата свършва на 07 Сеп 2009 21:24

За    53%  53%  [ 26 ]
 Против    47%  47%  [ 23 ]
Общо гласове : 49
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума
Публикувано на: 19 Авг 2009 14:43

Отказах се да чета цялата тема, но Кире отбеляза, форумът винаги е бил такъв.
И аз имам рег от 2004-2005 (мисля другото acc), разлика не виждам.
Може би тогава спамът беше по-оригинален. С един ресет нищо няма да стане, само може би ще се загубят малкото смислени теми.

Теми за реформи на форума отстрана на потребители - бол. Дори аз май бях пуснал една навремето.. Всички имат желание за по-изряден форум, и пак всеки спами :D
Загубена кауза, а ако спрете да обръщате внимание на форумните идиотчета, може и на по-добре да тръгнат нещата :)

Профил ICQ Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2009 15:44

Като един от малкото хора, които си пазят акауна от 2002, т.е над 7 години, а като гледам най-вероятно ще бъдат и над 8, мога съвсвем твърдо да заявя, че форума винаги е бил анархия. (точка). Независимо как ще се казват лапетиите, тях винаги ще ги има. Много от настоящите "уважавани" членове на Форума преди години бях най-обикновенни пикльовци. Веднага ми изкача в съзнанието Darka_B. Не ви говори нищо, ама Buddy ви говори и ходите при него за hardware-ни съвети. Малко са хората, които се държат на място от влизането си до сега(поздрави Морт, Слим, Радо) БГ_талибана също беше смотано лапе, което изяждаше тонове храна всеки ден, ама ей на оправи се детето(не и без благодарение на своето магически елече де). Така че, всякакви преструктурирания, ремоделирания и ресетвания на форума са тотално лишени от смисъл.

Профил

Публикувано на: 22 Авг 2009 14:57

Чак пък тонове храна :D
Но пък за елечето си признавам ^^

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 01:43

Предварително се извинявам ако отговора на въпроса ми е някъде в тази тема ,но все пак ще го задам - не ,че ме вълнува много ама къде ми отидоха мненията ?И ако са отишли някъде защо ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2009 22:47

Златоокия написа:
Предварително се извинявам ако отговора на въпроса ми е някъде в тази тема ,но все пак ще го задам - не ,че ме вълнува много ама къде ми отидоха мненията ?И ако са отишли някъде защо ?

Тъй като си писал в някой стари теми на форума тези теми са заминали,както и съобщенията ти.Защо не знам

Хев а найс дей

leaving me to pull the strings

Профил

Публикувано на: 04 Сеп 2009 18:06

Тука новите потребители са дискриминирани :cry: Ругаят те като пишеш, ругаят те като ругаеш, бе шибана работа.
Да спреам дискриминацията на новите потребители- те са бъдещето на форума :lol:
Единственото хубаво на форума е, че можеш да си излееш душата без притеснение за бан. Ако и тази привилегия я премахнат форумът ще отиде по дяволите.

Профил

Публикувано на: 08 Фев 2010 19:30

Emanuil написа:
Единственото хубаво на форума е, че можеш да си излееш душата без притеснение за бан(ан).

OMG :shock: :shock: :shock: !!!

Това ли му е "най-хубавото" !? А случайно да знаеш, че се НАРУШАВАТ Правилата на форума !? Както и Конституцията на Република България !?

Аз с reports ще продължавам. Само дето някой ден ще спра и ще направя един истински report на точното място, където трябва. Тогава не users, не някой си модератор или администратор, а шефа на PC Mania ще търси сметка на служителите си по-надолу в йерархията. То това на нищо не прилича. Една Data.BG, където "до скоро" се писаха какви ли не неща и мизерии, вече стана, мина и НАДмина нивото на PC Mania форума, а беше къде-къде един от най-зле поддържаните форуми в България.

:notfair:

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2010 22:06

:shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2010 23:32

Изкрени уважения към датата, доста сериозни са там. Не всички разбира се, но има истински разбирачи от софтуер, хардуер и т. н., което тука някакси липсва. Но всеки форум си има своя чар. А за правилата съм съгласен, трябва репортовете (as usual :D ) да се взимат повече под внимание.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 14 Фев 2010 10:57

¦•••SHERIFA•••¦ написа:
Emanuil написа:
Единственото хубаво на форума е, че можеш да си излееш душата без притеснение за бан(ан).

OMG :shock: :shock: :shock: !!!

Това ли му е "най-хубавото" !? А случайно да знаеш, че се НАРУШАВАТ Правилата на форума !? Както и Конституцията на Република България !?

Аз с reports ще продължавам. Само дето някой ден ще спра и ще направя един истински report на точното място, където трябва. Тогава не users, не някой си модератор или администратор, а шефа на PC Mania ще търси сметка на служителите си по-надолу в йерархията. То това на нищо не прилича. Една Data.BG, където "до скоро" се писаха какви ли не неща и мизерии, вече стана, мина и НАДмина нивото на PC Mania форума, а беше къде-къде един от най-зле поддържаните форуми в България.

:notfair:

Ахахахахахахахахахах, не мога да спра да се смея. Добре не ми е ясно защо го приемаш като лична задача да оправиш форума на РС Мания. Друга работа нямаш ли си? Като не ти харесва не влизай и толкова.

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Фев 2010 04:33

Баси некроманта си, Шерифе!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 19 Фев 2010 05:09

:OffTopic:

Играя с:

:OffTopic:

Публикувано на: 19 Фев 2010 11:29

ебати забавния тип

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Публикувано на: 24 Фев 2010 12:37

Ебати бавноразвиващото се лайно бих казал. В момента в който прочета негов пост, осъзнавам че Денди е мъжкар в сравнение с него. Няма такова лекенце като Шерифчето.

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 24 Фев 2010 16:02

Ох, заключете я тази тема... :SPAM:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com