Автор |
Съобщение |
---
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 19 Авг 2009 14:43
Отказах се да чета цялата тема, но Кире отбеляза, форумът винаги е бил такъв. И аз имам рег от 2004-2005 (мисля другото acc), разлика не виждам. Може би тогава спамът беше по-оригинален. С един ресет нищо няма да стане, само може би ще се загубят малкото смислени теми. Теми за реформи на форума отстрана на потребители - бол. Дори аз май бях пуснал една навремето.. Всички имат желание за по-изряден форум, и пак всеки спами Загубена кауза, а ако спрете да обръщате внимание на форумните идиотчета, може и на по-добре да тръгнат нещата
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 21 Авг 2009 15:44
Като един от малкото хора, които си пазят акауна от 2002, т.е над 7 години, а като гледам най-вероятно ще бъдат и над 8, мога съвсвем твърдо да заявя, че форума винаги е бил анархия. (точка). Независимо как ще се казват лапетиите, тях винаги ще ги има. Много от настоящите "уважавани" членове на Форума преди години бях най-обикновенни пикльовци. Веднага ми изкача в съзнанието Darka_B. Не ви говори нищо, ама Buddy ви говори и ходите при него за hardware-ни съвети. Малко са хората, които се държат на място от влизането си до сега(поздрави Морт, Слим, Радо) БГ_талибана също беше смотано лапе, което изяждаше тонове храна всеки ден, ама ей на оправи се детето(не и без благодарение на своето магически елече де). Така че, всякакви преструктурирания, ремоделирания и ресетвания на форума са тотално лишени от смисъл.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 22 Авг 2009 14:57
Чак пък тонове храна Но пък за елечето си признавам ^^
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 29 Авг 2009 01:43
Предварително се извинявам ако отговора на въпроса ми е някъде в тази тема ,но все пак ще го задам - не ,че ме вълнува много ама къде ми отидоха мненията ?И ако са отишли някъде защо ?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 01 Сеп 2009 22:47
Златоокия написа: Предварително се извинявам ако отговора на въпроса ми е някъде в тази тема ,но все пак ще го задам - не ,че ме вълнува много ама къде ми отидоха мненията ?И ако са отишли някъде защо ? Тъй като си писал в някой стари теми на форума тези теми са заминали,както и съобщенията ти.Защо не знам Хев а найс дей
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 04 Сеп 2009 18:06
Тука новите потребители са дискриминирани Ругаят те като пишеш, ругаят те като ругаеш, бе шибана работа. Да спреам дискриминацията на новите потребители- те са бъдещето на форума Единственото хубаво на форума е, че можеш да си излееш душата без притеснение за бан. Ако и тази привилегия я премахнат форумът ще отиде по дяволите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 08 Фев 2010 19:30
Emanuil написа: Единственото хубаво на форума е, че можеш да си излееш душата без притеснение за бан(ан). OMG !!! Това ли му е "най-хубавото" !? А случайно да знаеш, че се НАРУШАВАТ Правилата на форума !? Както и Конституцията на Република България !? Аз с reports ще продължавам. Само дето някой ден ще спра и ще направя един истински report на точното място, където трябва. Тогава не users, не някой си модератор или администратор, а шефа на PC Mania ще търси сметка на служителите си по-надолу в йерархията. То това на нищо не прилича. Една Data.BG, където "до скоро" се писаха какви ли не неща и мизерии, вече стана, мина и НАДмина нивото на PC Mania форума, а беше къде-къде един от най-зле поддържаните форуми в България.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 08 Фев 2010 22:06
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 08 Фев 2010 23:32
Изкрени уважения към датата, доста сериозни са там. Не всички разбира се, но има истински разбирачи от софтуер, хардуер и т. н., което тука някакси липсва. Но всеки форум си има своя чар. А за правилата съм съгласен, трябва репортовете (as usual ) да се взимат повече под внимание.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 14 Фев 2010 10:57
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Emanuil написа: Единственото хубаво на форума е, че можеш да си излееш душата без притеснение за бан(ан). OMG !!! Това ли му е "най-хубавото" !? А случайно да знаеш, че се НАРУШАВАТ Правилата на форума !? Както и Конституцията на Република България !? Аз с reports ще продължавам. Само дето някой ден ще спра и ще направя един истински report на точното място, където трябва. Тогава не users, не някой си модератор или администратор, а шефа на PC Mania ще търси сметка на служителите си по-надолу в йерархията. То това на нищо не прилича. Една Data.BG, където "до скоро" се писаха какви ли не неща и мизерии, вече стана, мина и НАДмина нивото на PC Mania форума, а беше къде-къде един от най-зле поддържаните форуми в България. Ахахахахахахахахахах, не мога да спра да се смея. Добре не ми е ясно защо го приемаш като лична задача да оправиш форума на РС Мания. Друга работа нямаш ли си? Като не ти харесва не влизай и толкова.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 19 Фев 2010 04:33
Баси некроманта си, Шерифе!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 19 Фев 2010 05:09
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 19 Фев 2010 11:29
ебати забавния тип
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 24 Фев 2010 12:37
Ебати бавноразвиващото се лайно бих казал. В момента в който прочета негов пост, осъзнавам че Денди е мъжкар в сравнение с него. Няма такова лекенце като Шерифчето.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: ЗА или ПРОТИВ "resetването" на форума Публикувано на: 24 Фев 2010 16:02
Ох, заключете я тази тема...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|