Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Апр 2009 21:18
denik написа: За доста голям сайт като този, поставянето на банери е съвсем нормално, при положение, че трябва да плащат заплати на... администратори, модератори... То не трябваше да има нито една псувня и нито едно нещо по правилата, за да напишеш такова изказване. Колкото до support-а по мейл, там вече е друго.
|
|
|
|
|
The One And Only
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 17 Апр 2009 21:44
Знам че може би темата вече е история но нека и аз изкажа моята мъка... Далечната 1998 аз и моят приятел 8 годишни хлапета запалени по компютърните игри,разбира се до колкото тогава имаше такива за пръв път виждаме списание за игри на един реп за вестници,събираме пари и го купуваме,все едно беше вчера.Още помня онази тръпка,онзи блясък в очите след отварянето и разлисването на списанието... Но стига толкова носталгия и прашни спомени,от онзи ден съм почитател на списание PC-Mania. След като си закупих въпросното списание от февруари останах шокиран и да си призная,една сълза се стече по бузата ми,защото знам че списанието винаги ще ми липсва,щеше наистина да бъде хубаво ако можеше да се продължи традицията по издаването,но речено-сторено иначе сайта е СТРАХОТЕН,но винаги ще отварям голямата папка с монго списания и ще си спомням за доброто старо време Но от тук нататък пожелавам още по хубави моменти на списанието и още повече фенове (дано все пак PC-Mania да пусне първият си брой още веднъж )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 31 Май 2009 11:20
i az ne iskam online spisanie a iskam da si gi kopuvam
|
|
|
|
|
bgnazism
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 04 Юни 2009 04:51
ся к'фо с пс то в кенефа ли да седя то неудобно
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 04 Юни 2009 10:08
bgnazism написа: ся к'фо с пс то в кенефа ли да седя то неудобно Земи си лаптоп... Аз така цъкам, гледам филми и чета... а после що прекарвам поне по 30 мин на влизане Сбогом пцмания... Проследих те отначалото до края R.I.P. June 1998-March 2009
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
inFamous
|
|
В момента играе: Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 01 Юли 2009 16:20
Аз вече спрях да го чета...От когогато го няма на списание,не съм прочел нищо.
___________________________________ If you have an apple and I have an apple and we exchange apples, then you and I will still have one apple each. But if you have an idea and I have an idea and we exchange ideas, then each of us will have two ideas
|
|
|
|
|
Proof
|
|
В момента играе: с оная си работа.
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 22 Юли 2009 19:47
Домързя ме да чета коментари и отговори, така че да питам и аз - Абе хора не умряхте ли от глад, бе!?! По 4 кинта на човек, не зная колко си го купуват, ама са си пари. От реклама да изкарвате пак толкова... Ами евала ако е така
___________________________________ If you want to be OKAY, you must fuck every DAY!
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 27 Юли 2009 12:38
Аз пък съм доволен. Има много по често статии и новини, и всичко може да се обсъжда в коментарите. Браво на Екипа, че го поддържат.
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 28 Юли 2009 22:41
btw искам да поздравя екипа за проявената активност тия дни :> на ден по 4-5 новини излизат, което не е малко в сравнение с предишните месеци
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|