Автор |
Съобщение |
R7KWHR3k
|
|
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Седя на стола и скучая Публикувано на: 08 Авг 2009 11:36
Седя на стола и скучая,реших със члена си да поиграя.Бръкнах в гащите си доволен,но ме лъхна мирис зловонен.Отвратен от миризмата,реших-Ще си бръсна мъдата!Запътих се към банята твърдо решен,че ще изляза с пенис обезкосмен.С триста зора космите обръснах и със гол полов член лъснах.Влязох под душа с усмивка доволна,но получих ерекция огромна.Кура ми едър напращял за ебане беше загорял.Погледнах куровата си кратуна със тъга и помислих си-ще трябва сам да се задоволя!Започнах да блъскам мощна чекия,кура ми направо стана на пихтия.Прасках аз като обезумял,патката ми стана на парцал.Спермата здраво изригна,но хуя ми пак се надигна.Ръката вече ме болеше,а се така ми се ебеше.Изведнъж почука се на външната вратичка,надникнах и видях няква яка пичка.Казах си-отварям и не ме ебе-да става квото ще!Отворих със замах вратата,прикривайки курца си с халата.Оная се ококори към мен и погледна моя еректирал член.Запитах я-Какво води ви насам,а тя ми рече-Леле колко е голям.И докато се усета на кревата ми въртеше минета.Духаше ми като луда,полудях от огромната възбуда.Накрая не издържах и със гъста сперма я облях.Но не бях задоволен като кол стърчеше моя член.По гръб се разположих и между цомбите и го сложих.Сетне хванах я за дупето и докрай си нацепих парчето.Прасках като обезумял с мазния ми кур в гъза и бял.Мощна струя изпращя,но патлака не спадна.Тя засмука ми мудата,а аз вдигнах и краката.Пак заклатих като бесен и си тананиках няква песен.Оная яко пъшкаше видеше се,че привършваше.Аз също края наближих и до края хуя си набих.Свършихме в едно време,изпразних се вътре без да ми дреме.Паднах без сили на дюшека със патка увиснала мека.А оная седна на мекия ми член и изпика се върху мен.Аз тогава побеснях и от раз и го отпрах.Хванах я за главата и и го начуках в устата.Свърших порочно в гърлото и нарочно.Улових я за косата и завлякох я пред вратата.Бях ужасно възмутен как така ще се ебава с моя член.Влязох вътре задоволен със спокоен и увиснал член.Легнах си и си помислих-Ех,мечти,мечти-На един стърчи на друг виси!
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 08 Авг 2009 11:48
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 08 Авг 2009 14:59
Пи4 много ме кефи разказа , забава пълна да е . Виж и моята простотия да видим да ли аз или ти сме по луди маниаци бре Събуждам се в 2 без пет , двам си мърдам краката , а кура ми надървен като свредел , да го еба . Чувам звън на вратата , пак псувам и си вземам хапчетата , грабвам и малката брадвичка готов за ейкшън . До тътря се до тъпата врата гледам през шпионката и кво да видя Анджелина Джоли ми е дошла на крака по ношничка . А члена ми още повече се надървя , готов да пръсне розовия пръстен на Анджелинка . Отварям а тя ми вика нещо на енглиш , въобще не й обръщам внимание , директно я просвам на кревата . Показвам й мъжката сила , а тя ми се смей , пачаврата недна . Грабвам брадвичката и забивам дръжката й подло в писуара й . А тя мучи като крава и си бърка в устата , вкарвам й го в анала черен и почвам да я помпя слепешката . Вика , пъшка , бърка си където свари кравата не задоволена . Сякаш я насилват негри , останал без сили празня се върху очите гримирани , белия крем сладак в ноздрата й влиза . Члена ми увисва но аз и го тиквам в устата мръстна да го сучи , Анджелинка ме гледа криво и май иска Ощи . На вратата се позвънява отивам и кво да видя Миглена Кунева по бельо . Директно я опивам на задна и за секунди анала пръсвам , поглеждам към Андлина която с розавата си ношничка си бърши Цензурата разкъсана. Викам я и забивам хуя в устата й влажна , изпразвам се мощно в нея . А тя милата си прави гърга с белия крем и го изплува върху изнемощялата Кунка . Карам Анджелинка с два пръста химена на депутатката долна да разкъса , а после се изпика в устата й пълна . Хвана за косите двете курви долни да се махат от дома ми свещен , а те не възмутено се запътиха към комшията Любчо педерас долен // един канибал члена му одряза // . Те продължиха турнето си изврятено .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 08 Авг 2009 15:26
Не.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 08 Авг 2009 15:33
Какво не бе пич , бъди конкретен
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 08 Авг 2009 18:05
Просто бледнеете пред това... - viewtopic.php?f=3&t=27410
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 08 Авг 2009 19:40
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 08 Авг 2009 20:19
OnePageLife написа: Просто бледнеете пред това... - viewtopic.php?f=3&t=27410Кво бледнее-направо не се вижда Хами, pwn urself!!!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 11 Авг 2009 15:12
Ще се хвалиш за стих написан от някой гей или травестит , то там се говори само за някакъв долен педерас , а ние с пи4а само путки чукаме не духачи . Ей как ги мразя гейовете , ако имаше още газови камери щях да ги натикам заедно със тъпаняра Слави Трифонов педераса нещастен . Сега моя разказ // ********* Катето ми бе съучинчка , яка куртизанка с поличка и се носеше без бельо. Отдавна исках да й пръсен розовия анал , а тя да си играе с мъдата ми черни. Един път си говорехме за някакви неща , почна да разказва някакви драми лични , въобще не ме интерисуваше само с писура исках с два пръста да бъркам . Но чух че започнала на 16 да се ебе тази развратница мръстна . А вече моя хуй искаше да я пори до пъпа й , неговото мами . Сварих я един ден в кенефа да пикае , влязох вътре нахално готов за ейкшън . Самичка тя беше и с три пръста в Цензура си бъркаше и клитора дърпаше . Блъстнах вратата и влетях като хала бързо тя зае поза непретециозна . Моя кожен салам влезе леко , плъзна се по стените на анала и започнах да я клатя като влак . Щях да се изпразня , затова си го забих в писура й , а тя направо откачи . Въртеше се бясно а аз и го набивах страстно сякаш жена ми беше . Най - накрая се изхвирлих в гърлото й , напално я напълних като еклер . Отличничката Катето си мислеше че е интересна , но целуваше сега моята глава на чепа ми бял . Търсех й химена , отдавна обаче някой и го бе пръстнал , жалко . Изпитаха я след това а спомена за секса с мен още я преследваше и мокрише катеричката розава . Господ може да не ме е надарил с акъл , но кожена пръчка за пръскане на анали и писуари ми е дал . Айде свърши пичове //
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 11 Авг 2009 19:26
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 11 Авг 2009 21:35
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 11 Авг 2009 21:37
Спрете . . .
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 11 Авг 2009 22:01
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 11 Авг 2009 22:04
Ти си естетет, ти знаеш. :3
|
|
|
|
|
Stoqn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 12 Авг 2009 11:51
Яко е.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 12 Авг 2009 12:23
Ъъъм...кандидати за убийството ми?!
|
|
|
|
|
The_Martian
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 12 Авг 2009 19:42
Hami 4chan да пръдне и fear4 се насира...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 12 Авг 2009 20:01
Не може ли да пръдне и двамата да пукнат Чист научен интерес!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 12 Авг 2009 21:05
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Седя на стола и скучая Публикувано на: 13 Авг 2009 09:54
Всъщност не пуша
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|