Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Фенфик номер N
Публикувано на: 25 Юли 2009 14:44

Трал се беше облегнал удобно на шофьорската седалка на батълкрузъра, наречен от него Калиакра.Беше си пуснал "Миро - Губя контрол" на iPod-а и с нищо не очакваше приближаващият се контрол муталиски.Когато уредите на кораба запищяха заради приближаващата се опасност, той просто изгрухтя,удари по командното табло с чука си и усили музиката.По някаква случайност той беше нацелил баш бутона за оръдието "Ямато" и ако оркът говореше Общата реч, би казал "bur goth",но сега той се задоволи само с едно простичко "kek".
Та, питате се какво прави Трал на борда на батълкрузър, а още повече, че слуша Миро?Е, не мога да ви отговоря, просто такова беше стечението на обстоятелствата.Дори самият Трал не се чувстваше удобно на борда на батълкрузъра, тъй като по принцип беше свикнал да спи на тихо и спокойно в някой забутан оргримарски бардак, където Джейна Праудмор му топлеше завивките, но и тук беше готино, имаше безплатна кока-кола.Естествено, нашият зелен приятел не знаеше истинското име на напитката, затова я беше нарекъл "кървава тролска пикня" .Освен това научи, че колкото по-голяма разфасовка от безалкохолното купуваш, толкова по-малко се набутваш.Или всъщност щеше да научи, ако не беше безплатно.
В свободното си време (т.е. когато не се наливаше с кола и не трошеше кораба с грамадния си чук) обичаше да разцъква God of War на xbox-a, чийто екран услужливо заемаше цялото предно стъкло на батълкрузъра.За съжаление Трал не знаеше как да използва това чудо Xbox, но пък да замерваш с чука си всички движещи се обекти по екрана си беше също толкова забавно.
Подобни екстри притежаваше само един батълкрузър - Норад II.И ако Трал беше на борда му, тогава къде е отишъл генерал Едмънт Дюк?
Стечението на обстоятелствата го беше довело право в Дуротар,където един роуг заби и двете си ками в бъбреците му, преди генералът да се е усетил какво става.И тъй като отново същото тъжно стечение на обстоятелствата го беше пратил в испаноговорящ пиратски сървър, никой не пожела да го ресне, защото просто никой не говореше английски.Така загина великият генерал Едмънт Дюк, предводител на Тераните и спечелил един милярд битки на борда на Норад II (който в момента биваше обилно опикаван от Трал, който пък си тананикаше "Губя контрол" ), потънал в локва кръв и собствените си изпражнения, брутално издебнат от някакъв си ъндед роуг.
Всъщност да наречем нашият главен герой в този разказ Еди "роуг" бе все едно да наречем кокошката кон.Названието "роуг" е просто прекалено пресилено.Виж, "дребен мошеник", "селски тарикат", "църен джебчия" прилягат далеч по-добре на нашият протагонист.Но тъй като той ме заплаши, че някой ден когато стана стар и съсухрен и не мога да мърдам от старост, ще ме заколи по същият начин, както закла Едмънт Дюк, в този си разказ аз ще го наричам роуг и само понякога "дребен мошеник" и "селски тарикат", но само с цел да не се получава повторение.
И така, behold,

Приключенията на роуга Еди

to be continued

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Фенфик номер N
Публикувано на: 26 Юли 2009 00:00

Много веселичко, и с много интересно начало. Дано наистина да има продължение и то скоро.

Профил

Публикувано на: 26 Юли 2009 18:28

:D тва радва

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 27 Юли 2009 20:15

кефи me wan't more random shit!
П.С.като ПС3 owner няма как да не отбележа,че GoW e PS3 only,освен ако не е умишлена грешка ,за да подсилиш абсурдността на тази "история".

Профил

Публикувано на: 27 Юли 2009 21:22

Мне, всъщност не знаех, tbh ;P

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2009 21:56

pcultimate написа:
кефи me wan't more random shit!
П.С.като ПС3 owner няма как да не отбележа,че GoW e PS3 only,освен ако не е умишлена грешка ,за да подсилиш абсурдността на тази "история".

Нещо си в грешка-ПС2 онли...е поне беше де...
На мен разказа не ми се струва чак толкова смешен, явно пубертета нещо се ебава с мен и с чувството ми за простотия, но и в никакъв случай не е лош-се пак Трал и Миро и Бога...
Таа чакам и аз продължение!

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 18:26

Нещо не ме кефи.
Добре започна, но после...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение