Автор |
Съобщение |
LordZombie
|
|
|
|
Заглавие: Човечност Публикувано на: 16 Дек 2008 22:04
Човечност
Измръзвам,гладен съм,самотен съм,имам нужда от грижа и любов,но няма.Все пак на кого му пука за едно мършаво,старо куче.Преди години,когато бяхо младо,жизнено куче бях пазач и бях щастлив.Остарях,обаче и хората ме изхвърлиха,казаха : - Това е само куче,то няма чувства... Дълго скитам из улиците сам и съм щастлив,ако намеря някой дребен кокъл из човешкия боклук.Омръзна ми,вече нямам сили и воля да се боря с уличния живот.Просто ще легна на пътя и ще чакам,някоя кола да ме блъсне,на никого няма да липсвам.Малката ми мечта е някой ден да бъда човек,да мога да се грижа сам за себе си,да имам задължения,думата ми да има значение.Някой ден може би...но този ден е по скоро мираж в самотната пустиня. Легнах на пътя и зачаках нещо да ме блъсне и да ме избави от мъките ми.Един камион мина,но уви той се спря пред мен.От него излезе един побелял старец,който приклекна,погали ме и каза : - Не е ли малко студено,друже ? Хайде ела вкъщи е по - топло.Той ме взе със себе си и ме прибра.За първи път в живота си разбрах,че най - важното не е да си човек,по - важно е да си човечен !
___________________________________ Анти ЦС и WoW
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Човечност Публикувано на: 16 Дек 2008 22:07
С изключение на някои досадни пунктуационни грешки е доста добро.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Човечност Публикувано на: 16 Дек 2008 22:13
Трогателно
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човечност Публикувано на: 16 Дек 2008 22:23
Откъде се вдъхновяваш?
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човечност Публикувано на: 16 Дек 2008 22:30
Кратко е,но на мен ми хареса! NhazUl написа: Откъде се вдъхновяваш? От бездомните кучета,бродещи гладни и самотни в центъра на София!
|
|
|
|
|
LordZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човечност Публикувано на: 17 Дек 2008 00:00
По принцип обичам да пиша кратки разкази,иначе нз точно от къде се вдъхнових,като че ли от кучето дето е пазач на строежа дето се строи зад блока ми
___________________________________ Анти ЦС и WoW
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човечност Публикувано на: 17 Дек 2008 09:48
Имам предвид за всичките ти разкази. Патриотът, Магията на черното бомбе, сега кучето... Аз явно съм престанал да се замислям над такива неща.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човечност Публикувано на: 17 Дек 2008 13:12
Не е лошо, но е като някакъв афоризъм по-скоро, отколкото като разказ.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
`soulfly`
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човечност Публикувано на: 17 Дек 2008 22:49
Браво. Много ми хареса. Навремето и аз измислях такива разкази дето те карат да се замислиш, някой път ще пусна из форумо
|
|
|
|
|
roshk0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човечност Публикувано на: 19 Дек 2008 19:25
и на мен ми хареса
___________________________________ Мъже ли?..Къде?!?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|