Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ицо Рогчето на селския мегдан Публикувано на: 02 Ное 2008 20:03
Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна:
И Т.Н.
___________________________________ Тетрадкай си дайката!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ицо Рогчето на селския мегдан Публикувано на: 02 Ное 2008 23:50
Ицо Рогчето написа: Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна: -Ицо Рогчето седеше насред селския мегдан и завършваше най-новата си история: -Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе. Всички бяха усмихнати от историята, но някакси финала не беше като хората. Тогава Ицо Рогчето се сети за електрифицираната врата и добави: -Kill Count: 21! Всички селяни, събрани на мегдана, се изхилиха. -Хареса ли ви историята, селяни? - попита Ицо Рогчето. -Това беше оригинално - каза Верник и седна обратно. -Благодаря, благодаря. Други мнения? -Имахме подобен по история - рече Макс Пейн и се усети, че май има семейство да отмъщава. Изниза се бързо-бързо и не можа да чуе приятния смях на останалите селяни. -Сега, ще направя нещо, което Гиро Мекицата (с когото много ме сравняват, нищо, че аз съм по-големия талант) никога не е правил! Ще разкажа за феновете си! -Йеееей! - казаха всички. -Ще нарека историята "Ицо Рогчето на селския мегдан"! Всички заслушаха, а Ицо Рогчето започна:
И Т.Н. АМАZING!!!Така не бях плакал и на"Дързост и Красота"...Трогателно!!!
|
|
|
|
|
Дъ Пичъ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ицо Рогчето на селския мегдан Публикувано на: 03 Ное 2008 09:08
Имаше потенциал, докато не започна да го повтаряш. От там нататък стана тъпо. А и що мен ме няма? [цупене]
___________________________________ Enfant d'une g?n?ration rat?e Vautr? devant la tv
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ицо Рогчето на селския мегдан Публикувано на: 03 Ное 2008 09:30
Хах защо мен ме има!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Ицо Рогчето на селския мегдан Публикувано на: 03 Ное 2008 14:15
Знаех си, че трябваше сам да ги избия!
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ицо Рогчето на селския мегдан Публикувано на: 04 Ное 2008 12:24
@Дъ Пичъ - Именно повтарянето му е майката. Целта ми беше да направя история тип "имало едно време един поп". Няма те защото не си писал коментар за "Учителя психар". Деца, поуката е - пишете коментари към разказите ми! Колкото повече толкова повече! @Vernic - Има те, защото писа коментар към "Учителя психар". Don't you like it?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ицо Рогчето на селския мегдан Публикувано на: 04 Ное 2008 12:29
ОМФГ
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ицо Рогчето на селския мегдан Публикувано на: 05 Ное 2008 09:24
А мен защо ме няма?
|
|
|
Заглавие: Re: Ицо Рогчето на селския мегдан Публикувано на: 05 Ное 2008 19:46
човeк написа: А мен защо ме няма? Не видях коментара ти за Учителя психар
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|