Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Transformers
Публикувано на: 05 Юли 2007 13:59

Здравейте правя от около един месец една игра "Transformers" Постарал сам се графиката да е уникална също така и да варви на сякакви компютри от порядака на 300 mhz . Както знаем не всеки има хубав компютър дори малцина са такива с хубави ! Така да ви разкажа за играта малко повече играта сам я направил да е в сякакав жанр - Екшън , Логическа , Стратегия , RPG . Скоро ще ви испратя картинки и демо към играта а историята е лседната :

Расата Трансформери живеели своят добър и пълноценен живот на планетата Корпус . Но един ден Планетата Синдромеда им завидяла за всичко което те имат . И така се стигнало до войната битките били безмилостни но планетата на Синдромедите победила с помоща на умразата си . И това им е било целта да унищожът всички роботи и да превземат планетата ! Но тогава се случило един инцидент една майка истърва децата си и те случайно попадат на един Митеор ! И те са прнудени да еволюират в някакви предмети на планетата земя ! И тримата се превръщат в автомубили единия в 1.Ламборджини , 2.Багер , 3.Хеликоптер . И те трябва да победат и след сяко минало ниво ще стават все по могъщи за да могат да си отмастят за своята планета !

Играта ще се развива в следните действия :
Отначало ще имаш избор да ззаредиш Нова игра , Load , Multiplayer , Quit . Искам да подчертая че мултиплейара е много интересен и лесен за игра в мрежа . В Load раздела предполагам знаете какво ще става там ! Нова игра ще можете отначало да играете само с първият играч Джейми Ламбурджини . Той е известен с своята барзина и точност . Отначало ви пускат на земята като кола с различни уръжия . Като мините първите 2 нива ако нищо не сте си копували за колата штитове и т.н. Ще можете да трансформирате колата си в робота ! Ще има много екстри скенер за учела за нощно виждане , Нитро , Азот , И много спешали . От 4 ниво до 32 ниво всяко минало ниво ще се срещате с крал на нивото или така наречения Bos ! Ще можете да отключвате общо 82 играча-роботи . А когато превартите играта в началото на играта няма да има само Нова игра но и "Биткова Арена" И там понеже вече ще са 85 играчите които ще можете да играете ще се организирате по тройки четворки и дори по 20 човека ще можете да играите говоря за компютърни ! Ще можете да намествате кой с кого д аиграе в отбор и на каква карта !

Още малко Инфо и някоя др.молба :)
Играта сам и направил исключително dll.system files Това ще помогни играта както казах в началото да се играе от сякакви компютри , и държа да отбележа че не я правя за пари играта . И искам да помоля за нещо като излезе играта след 1 месец някаде PC Mania Ще може ли да пусни една страничка за играта в своето списание Благодаря предварително
Чакам коментарите какво мислите за играта !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:03

Браво, че имаш идеи, но пиши и на редакцията, щом ишаш такива мераци :wink:

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:08

Не само идеи а и усъщесвения макар че сега не мога да ви покажа нищо а за редакцията искам да видя дали ще има интерес кам играчите ако ме разбираш :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:15

:wsle:

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:18

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Грешен Раздел.Иначе добре.Ако през август дадеш некъв линк ше я видим.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:25

Защо мисля че точно тук е мястото Твочески форум все пак аз я творя нали така :) Чакам още коментари но не бързайте да ме съдите още не сте видели за какво става ан въпрос :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:29

Сори, но историята е изключително тъпа, а ти си ибаси неграмотния. :shock: Иначе браво за това, че искаш да направиш игра ама моля те поне оправи историята.

Профил

Заглавие: Re: Transformers
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:32

Nikola1992 написа:
Расата Трансформери живеели своят добър и пълноценен живот на планетата Корпус . Но един ден Планетата Синдромеда им завидяла за всичко което те имат . И така се стигнало до войната битките били безмилостни но планетата на Синдромедите победила с помоща на умразата си . И това им е било целта да унищожът всички роботи и да превземат планетата ! Но тогава се случило един инцидент една майка истърва децата си и те случайно попадат на един Митеор ! И те са прнудени да еволюират в някакви предмети на планетата земя ! И тримата се превръщат в автомубили единия в 1.Ламборджини , 2.Багер , 3.Хеликоптер . И те трябва да победат и след сяко минало ниво ще стават все по могъщи за да могат да си отмастят за своята планета !

ЛоЛз!

Ето още няколко подобни произведения:

Питката за галактиката - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=34212
Историа за бодо 4аст 2 - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=38448
Свят където всичко е загубено - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=42434
Стихотворение - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=49543
Уаркрафт 3 история - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=33745

Иначе - успех в начинанието!

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:33

Nikola1992

Ника говори много за теб ;)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:36

Историята... не става и за комедийна постановка. Липсата на капка логика прави желаното смешно, тъпо. Иначе, болният мозък се променя с възрастта и току що виж от психопат станеш нещо повече в проектирането и дори измисляне на истории...

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:50

Първо никът не е мой а на братофчед ми аз съм на 17 години . Мерси за всички ваши критики и едната хубава дума която ми кзахте . Едно рабрах Тъпа история + Тъп програмист = Delete Games

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:55

Nikola1992 написа:
Първо никът не е мой а на братофчед ми аз съм на 17 години . Мерси за всички ваши критики и едната хубава дума която ми кзахте . Едно рабрах Тъпа история + Тъп програмист = Delete Games

Шефе, не съм казал, че си тъп трябва само да оправиш историята на играта.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:56

Nikola1992 написа:

Айде не се самоиронизирай, продължавай с идеите напред. Иначе накъде? :wink:

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:57

Пич, осъзнай се, игра не се пише лесно! Колко реда код си написал до сега? 15-20? 2000? Дори и 20000 да си написал това пак е нищо. Ръсиш суперлативи за отрочето си(което въобще не мисля, че съществува), а въобще не даваш каквито и да е доказателства, които да ги подкрепят. Как искаш някой да те вземе на сериозно с купчина бабини девитинини и скапана история?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 15:00

Утре ще ви испратя картинки от играта :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 15:19

http://tr3v0mamnch3.hit.bg/images/First.jpg
Eто ви една само за начало довечера или утре ще пратя от самата игра от раздел опции мултиплейар и т.н :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 15:39

ЛОЛ, това е невероятният скрийшот, нека всички се поклоним и започне да чкаме "ИГРАТА" :lol:
ПС. като за фен игра без особено голям бюджет (поне така мисля) поне по скрийншота не изглежда зле :wink:

^Нов адрес
Пънко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 15:44

Били, не изтъпявай...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 16:11

Nikola1992 написа:
Защо мисля че точно тук е мястото Твочески форум все пак аз я творя нали така :) Чакам още коментари но не бързайте да ме съдите още не сте видели за какво става ан въпрос :lol:

Не не.В грешка си.Значи всякакви игри или въпроси за игри се слагат в Специализирания Форум а истории разкази и др.се слагат в Творческия :wink: :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 16:30

@The Joker@ написа:
Nikola1992 написа:

Не не.В грешка си.Значи всякакви игри или въпроси за игри се слагат в Специализирания Форум а истории разкази и др.се слагат в Творческия :wink: :wink:

Значи демончо, за творческият е защо е "твoрчество", но не знам да ли е негово. След този линк, който да даде Sentry :wink:

^Нов адрес
Пънко

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: