Хора моля за помощ някой ако може да ми помогне ще съм му мн благодарен.Та така зн от тъпото даскало ме карат да прая лого на град Разград аз имам снимки обаче съм куцар и немоа да бачкам с фотошоп ако някой може да помогне да пише тук и да остави скайп за връзка аз ще го потърся ако може да помогне и да обесни как стаат нещата
Дай картинката, която искаш да е за лого, и кажи горе-долу какво искаш да представлява Ще се опитам да направя нещо, ако ми дадеш подробности, ама не обещавам колко хубаво ще излезе...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Романс
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 20:10
Disturbеd написа:
Дай картинката, която искаш да е за лого, и кажи горе-долу какво искаш да представлява Ще се опитам да направя нещо, ако ми дадеш подробности, ама не обещавам колко хубаво ще излезе...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения