Заглавие: Рамбо 4:Завръщането на комунистите Публикувано на: 27 Мар 2007 12:20
НАЧАЛНИ НАДПИСИ
СЦЕНА ПЪРВА
Дузина брадясали подпийнали руснаци говорят и обсъждат социализма и комунизма и марксистко-ленинските идеи и кроят пъклен план за преврат.Използват обръщение другарю.
ПЪРВИ РУСНАК
-И та'а.лъц, та'а,ний ша сложим край на загнилиъ ,хлъц,загнилиа капитализъм,Другари.
ГРУПА
(възсторжени викания съпроводени от оригни)
ПЪРВИ РУСНАК
-Заш'от силата,другари,силата,алоооооооо Ванюша охтие водка,силата хахто хазах е в с'етлото хумунистическо бъдеще,Другари!
ГРУПА
(възсторжени оригни съпроводени от подвиквания)
СЦЕНА ВТОРА
Фон-Белият дом и зелената градинка пред него.Полковник Траутман и Джон Рамбо стоят и люспят семки.
Траутман към Рамбо:
-Ае копеле,пфу(плюе люспи),тиа руснаци па я оплескаха нещо!Докладваха ми,копеуе,представяш ли си имало некава
мисия за теб!
-Сър аз вечене се бия!
-Ае е уе копеуе за последен път,меееен.Плиииииииииз!
-Защо точно аз?
-Ми,копеуе,представяш уи си,като глеали списака със възможните лица за изпълнение ,копеуе,суедиш ми мисаута науи,та уиндоуса забил и на екрана остана само твоето име.Та та'а.
-Не знам сър.Мина толкоз време.но щом трябва да се бия за страната си,за Америка,която толкова уважавам,за която бих умрял.Само сър ми се исках и тя да ни уважава толкова колкото и ние нея,Сър.Последна Мисия.Нищо повече.
-А та'а мадъ факъ бич,та'а та искам.
ПО СРЕДАТА НА ПЪРВА ЕКШЪН СЦЕНА
Рамбо е на червения площад въоражен с тежка картечница,отвсякъде извират руснациносещи калашници,червени знамена и портрети на Сталин.
РАМБО(КРЕЩИ ДОКАТО СТРЕЛЯ)
-ААААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААА-ААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
КАРТЕЧНИЦА
-ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААА-АААААААААААААААААА-АААААААААА-ААААААААААААААААААА-Аа-аааааааааааааааааАААААА
-ААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААА-ААААААААА
-АААААААААААААААААААААААААААААААА-А...
РАМБО
-Чеки малко туй е моя реплика
КАРТЕЧНИЦА(видимо смутена)
-ъъъ сори унесох се!Ква беше мойта реплика?
РАМБО
-Чеки да звънна до базата.
КАРТЕЧНИЦА
-ок
РАМБО(хваща един руснак с катюшка на гърба и вдига слушалката)
-Ало ,централа,дай един международен.Със Щатите,да.На Американското правителство на сметката,да,да.Доообре.А,полковник,здравейте,ей полковник,напрао ви казвам неа а повярвате,Сър,в момента съм на площада,на червения площад,да и зад мен е Кремъл.Аха и на Ленин Мавзолея видях.Добре ше ви зема картичка.А абе полковник аз за кво ви се обадих?Не знаете,ше пратите разузнаването,ок,но проблемо.Ае чао?А-а-а?Как е номера чеки малко,Сър?
(Слага ръка на слушалката,махва с ръка към освирепялата тълпа комунисти и пита онзи с катюшката:)
-ЪЪ как е номера
РУСНАК С КАТЮШКА
-Ами на секретна честота сме.
РАМБО
-Добре де каква?Ае по бързо че навартях сума пари на правителството,па ше ме тикнат в некоя каменоломна кат са върна.
РУСНАК(СЛИСАНО ТЪРСИ ЧЕСТОТАТА В МАЛЪК МРЪСЕН ТЕФТЕР)
-А-а воала,908 килохерца дълги вълни,другаря
РАМБО
-Мерси.Полковник... ало ало,на правителството на сметката казах,мамка му,на Щатското,На кое друго?На Съединените Американски Щати!Да на тази гадна капиталистическа страна.Ало-о-о централа,централа а ... центр... а полковник ето а бах мааму забрйх я.тюх даму са невиди.Чеките да питам пак
(Рамбо към руснака с катюшката)
-Как беше честотата
РУСНАК
-908 килохерца средни вълни ,май,изтървах тефтера някъде е в тълпата.
РАМБО
-Ало,Полковник... а... центарала...пак ли бе... е майка му стара значи човек да не може да се обади на приятели...ае да ви фукна една...а...Полковник,а не на вас,не на вас,как още три месец а не ,казах не на вас,небе тука централата нещо проблеми прави,ахам.Слушайте внимателно,няма да повтарям 908 килохерца средни вълни,ахам добре,ае чало,и много поздрави та на сички и целувки на жорето.Буш бе,Буш да,да...да и на губернатора ае чао.Айде,дочуване.
Хайде другар мерси за помоща.
КАРТЕЧНИЦА
-Та каква ми е репликата?
РАМБО
-Ой верно че за тва треаше да питам,бах мааму забрайх.Ма нищо.Траутман каза че ше прати спец службите да разузнаят какво съм щял да го питам и ше ни звънне.
КАРТЕЧНИЦА
-ае аз ква да викам тогава?
РАМБО
-ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!ТИ ВИКАЙ аааааааааааааааааа,а пък аз ше викам нещо друго
КАРТЕЧНИЦА
-ок
РАМБО(към все още извиращите тълпи алкохолизирани комунисти )
-А другари докъде бехме стигнали
ДРУГАРИ
-ами вие викахте ааааааааааааа,вашта картечница също след тва звъняхте в америка и така.
РАМБО
-ОК,ВСИЧКИ ПО МЕСТАТА ПРОДЪЛЖАВАМЕ
|