Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Рамбо 4:Завръщането на комунистите
Публикувано на: 27 Мар 2007 12:20

НАЧАЛНИ НАДПИСИ

СЦЕНА ПЪРВА
Дузина брадясали подпийнали руснаци говорят и обсъждат социализма и комунизма и марксистко-ленинските идеи и кроят пъклен план за преврат.Използват обръщение другарю.
ПЪРВИ РУСНАК
-И та'а.лъц, та'а,ний ша сложим край на загнилиъ ,хлъц,загнилиа капитализъм,Другари.
ГРУПА
(възсторжени викания съпроводени от оригни)
ПЪРВИ РУСНАК
-Заш'от силата,другари,силата,алоооооооо Ванюша охтие водка,силата хахто хазах е в с'етлото хумунистическо бъдеще,Другари!
ГРУПА
(възсторжени оригни съпроводени от подвиквания)

СЦЕНА ВТОРА
Фон-Белият дом и зелената градинка пред него.Полковник Траутман и Джон Рамбо стоят и люспят семки.
Траутман към Рамбо:
-Ае копеле,пфу(плюе люспи),тиа руснаци па я оплескаха нещо!Докладваха ми,копеуе,представяш ли си имало некава
мисия за теб!
-Сър аз вечене се бия!
-Ае е уе копеуе за последен път,меееен.Плиииииииииз!
-Защо точно аз?
-Ми,копеуе,представяш уи си,като глеали списака със възможните лица за изпълнение ,копеуе,суедиш ми мисаута науи,та уиндоуса забил и на екрана остана само твоето име.Та та'а.
-Не знам сър.Мина толкоз време.но щом трябва да се бия за страната си,за Америка,която толкова уважавам,за която бих умрял.Само сър ми се исках и тя да ни уважава толкова колкото и ние нея,Сър.Последна Мисия.Нищо повече.
-А та'а мадъ факъ бич,та'а та искам.

ПО СРЕДАТА НА ПЪРВА ЕКШЪН СЦЕНА
Рамбо е на червения площад въоражен с тежка картечница,отвсякъде извират руснациносещи калашници,червени знамена и портрети на Сталин.
РАМБО(КРЕЩИ ДОКАТО СТРЕЛЯ)
-ААААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААА-ААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
КАРТЕЧНИЦА
-ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААА-АААААААААААААААААА-АААААААААА-ААААААААААААААААААА-Аа-аааааааааааааааааАААААА
-ААААААААААААААААААААААА-ААААААААААААААААААААААААААААААААААА-АААААААААААААААААААА-ААААААААА
-АААААААААААААААААААААААААААААААА-А...
РАМБО
-Чеки малко туй е моя реплика
КАРТЕЧНИЦА(видимо смутена)
-ъъъ сори унесох се!Ква беше мойта реплика?
РАМБО
-Чеки да звънна до базата.
КАРТЕЧНИЦА
-ок
РАМБО(хваща един руснак с катюшка на гърба и вдига слушалката)
-Ало ,централа,дай един международен.Със Щатите,да.На Американското правителство на сметката,да,да.Доообре.А,полковник,здравейте,ей полковник,напрао ви казвам неа а повярвате,Сър,в момента съм на площада,на червения площад,да и зад мен е Кремъл.Аха и на Ленин Мавзолея видях.Добре ше ви зема картичка.А абе полковник аз за кво ви се обадих?Не знаете,ше пратите разузнаването,ок,но проблемо.Ае чао?А-а-а?Как е номера чеки малко,Сър?
(Слага ръка на слушалката,махва с ръка към освирепялата тълпа комунисти и пита онзи с катюшката:)
-ЪЪ как е номера
РУСНАК С КАТЮШКА
-Ами на секретна честота сме.
РАМБО
-Добре де каква?Ае по бързо че навартях сума пари на правителството,па ше ме тикнат в некоя каменоломна кат са върна.
РУСНАК(СЛИСАНО ТЪРСИ ЧЕСТОТАТА В МАЛЪК МРЪСЕН ТЕФТЕР)
-А-а воала,908 килохерца дълги вълни,другаря
РАМБО
-Мерси.Полковник... ало ало,на правителството на сметката казах,мамка му,на Щатското,На кое друго?На Съединените Американски Щати!Да на тази гадна капиталистическа страна.Ало-о-о централа,централа а ... центр... а полковник ето а бах мааму забрйх я.тюх даму са невиди.Чеките да питам пак
(Рамбо към руснака с катюшката)
-Как беше честотата
РУСНАК
-908 килохерца средни вълни ,май,изтървах тефтера някъде е в тълпата.
РАМБО
-Ало,Полковник... а... центарала...пак ли бе... е майка му стара значи човек да не може да се обади на приятели...ае да ви фукна една...а...Полковник,а не на вас,не на вас,как още три месец а не ,казах не на вас,небе тука централата нещо проблеми прави,ахам.Слушайте внимателно,няма да повтарям 908 килохерца средни вълни,ахам добре,ае чало,и много поздрави та на сички и целувки на жорето.Буш бе,Буш да,да...да и на губернатора ае чао.Айде,дочуване.
Хайде другар мерси за помоща.
КАРТЕЧНИЦА
-Та каква ми е репликата?
РАМБО
-Ой верно че за тва треаше да питам,бах мааму забрайх.Ма нищо.Траутман каза че ше прати спец службите да разузнаят какво съм щял да го питам и ше ни звънне.
КАРТЕЧНИЦА
-ае аз ква да викам тогава?
РАМБО
-ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!ТИ ВИКАЙ аааааааааааааааааа,а пък аз ше викам нещо друго
КАРТЕЧНИЦА
-ок
РАМБО(към все още извиращите тълпи алкохолизирани комунисти )
-А другари докъде бехме стигнали
ДРУГАРИ
-ами вие викахте ааааааааааааа,вашта картечница също след тва звъняхте в америка и така.
РАМБО
-ОК,ВСИЧКИ ПО МЕСТАТА ПРОДЪЛЖАВАМЕ

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com