Нещо не ми бачка датата, утре ще го чуя. Лека нож.
Алминатора
29 Юли 2006 10:17 Мнения: 881 Местоположение: Day by day,kickin' all the way
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2006 20:24
http://stinkinpark.hit.bg/SP-fenovete.wav Като заговорихме за хоуммейд мюзик-ето един същински хит.Пеем го аз и едно момче от Русе(не е талибана спокс).
В момента работим по най-новият си хит-Сам юнак на коня.
Давайте коментари,критика и други,ще ни бъдат полезни!
Леднико.........ахахахахахахахахахаохаоххаоохоатхжаххахажхаоахахахааохаххаэахэ
хаэхаэхаэхаэахааахахахахахахахахахаохаоххаоохоатхжаххахажхаоахахахааохахха
эахэхаэхаэхаэхаэахааахахахахахахахахахаохаоххаоохоатхжаххахажхаоахахахааохаххаэахэхаэхаэхаэхаэахаа,
(още много "ха") Мноого се кефя...
Eдитнато
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Леднико, бах я у групата. Сега яко рапирам. Имат ли вече албум тези пичове? Или някой друг хит?
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
2D'
20 Юли 2006 08:25 Мнения: 987 Местоположение: In The Middle Of Nowhere
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2006 23:18
Sharingano се зовях по тези краища, когато форумите беха безопасни момко.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Ледник
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2006 23:22
Казиме, не съм чул нещо друго на тези момчета. Съжалявам адски много за което. Но аз съм им фен до гроб.
2D, уви, нищо не ми говори.
Но си симпатичен персонаж и те харесвам.
2D'
20 Юли 2006 08:25 Мнения: 987 Местоположение: In The Middle Of Nowhere
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2006 23:48
Ледник написа:
2D, уви, нищо не ми говори. Но си симпатичен персонаж и те харесвам.
Поласкан съм. Ама нали не става въпрос заа...щото аз не съъм...
Доста добре се е получило. Единствената ми критика е да не го удряш много на гангста', че ще си ограничиш аудиторията. Измисли по-качествен припев като текст, иначе доста добре рапираш и вързваш думите. 6/6.
29 Юли 2006 10:17 Мнения: 881 Местоположение: Day by day,kickin' all the way
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 17:11
Ако някой не го кефи SP-Fenovete значи е музикален инвалид.В тази песен се пее за любов,страдания,приятелство и още много неща присъщи на латиноамерикански сапунен сериал.
Публикувано на: 09 Ное 2006 00:16
Песента ме изкефи.
Оо.
Бтв , от кой град си ? : )
хх
Иначе доста добре .. и бийта , и сичко :О.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения