Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сбогом,PC Mania! Публикувано на: 08 Юли 2006 19:12
Днес реших да сложа край на всичко това.Всички теми са толкова...безсмислени освен тези,които касаят живота като темите на Бял Негър.Дори съжалявам задето съм поствал Индианско Завещание и Идиотите от село Мало Умово.Извинявам се на всеки,който съм обидил и решавам да потърся място за творбите си някъде другаде,защото се чувствам нежелан и отхвърлян от повечето потребители.
Надявам се,че съм ви зарадвал,дяволи!
Повече няма да пиша тук без вашето мнение.Сбогом засега.И нека всеки,който се чувства отхвърлен да пише тук.
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 19:14
ОМФГ
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 19:18
Напускаш, защото творбите ти не са оценени?
Така е, животът е кучка...
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Какъв Публикувано на: 08 Юли 2006 19:39
А какъв е смисъла, OMFG щом никой не ги оценява и само затрупвам форума(според някои)???
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 19:48
Ринсуинд написа: Така е, животът е кучка...
Бравос!
Единственото мнение с точно попадение (за Бога във този форум)
Така е,животът е кучка,но когато се родят кученцата...а ти си бащата...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 19:51
Crybaby
Сериозно, ще напускаш форума защото не са ти оценили разказите? Ако всеки, чийто разказ не е бил удостоверен с благодарствено писмо от админа, тръгне да напуска форума, си помисли какво ще стане.
А освен това, вместо да хленчиш, вземи си пипни стила. Разказите ти ми изглеждат като писани на конвейер, без уникална атмосфера, лъхаща от всеки. Не очаквай да привлечеш внимание и добри отзиви с такива неща, най - много няколко усмивки и нищо повече. Нищо лично.
И все пак, поздрави.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 20:21
Спокойно, скоро ще се върне както правят всички "напускащи" или поне тези който правят теми за това!
Всъщност кво "спокойно" кво ми дреме за тоя...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 21:08
Цитат: кво ми дреме за тоя...
Ето...не че на някой му пука,че си погубвам зрението,за да постна 10 продължения,който никой така или иначе не чете...Въпреки старанието получавам това
Не,няма да се върна докато такива като ZIPO още съществуват
Не че искам да изчезнат само заради мен,но не можеш да си скъсваш очите и да получаваш подигравки и ебавки и само упреци.
Единственото нещо,което мога да кажа е,че не заслужавате да прочетете останалите продължения.Вие НЕ ги заслужавате и НЯМА да ги получите.НЕ,НЯМА да се върна повече.КРАЙ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 21:15
Тези 72 мнения ми напомнят на фригидния автобус със същия номер.
Сбогом, огромният ти принос (0.01% от всички съобщения) ще остане запомнен.
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 21:16
"Irony you fucking bitch, we meet again."
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 21:41
A, майната ти, човеко със скапан ник, писал съм разкази дълги по 10 страници и единственото, което съм получавал е само едно съобщение, че някой го е прочел с невероятния текст "добро е". Ако аз мога да продължа да пиша без да ми пука, може и всеки уважаващ това, което прави, човек. А ако не уважаваш това, което правиш, няма никакъв шанс да ти го уважат другите. Погледни си стила и ще разбереш за какво става дума.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 21:51
Yeah baby screw you man RTFM this was fucking Sentry old school style.
Не се сдържах просто много ме накефи подхода ти.
Кзорб за какво постваш творбите си във форуми? Питал ли си се?
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Тъпи кретени... Публикувано на: 08 Юли 2006 22:00
Ми ти,бе,часови,я си виж ника,бе,чушкопек...
Часови,караул,пост,стража.К'ъв е тоя ник?Sentry...AXAXAXA!!!
Аре Fuck you all и да ми духате супата!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 22:02
Нали щеше да се махаш бе ?
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тъпи кретени... Публикувано на: 08 Юли 2006 22:11
_XZORB_ написа: Ми ти,бе,часови,я си виж ника,бе,чушкопек... Часови,караул,пост,стража.К'ъв е тоя ник?Sentry...AXAXAXA!!! Аре Fuck you all и да ми духате супата!
http://www.nndq.com/d2/rote/elves/elf.asp?sentry.gif
Любимия ми unit в Disciples 2. Но както виждаш и иначе си има смисъл, за разлика от някои други, съставени от произволно натиснати букви, обградени с долни черти. Айде, чуш, че батко ти часовой ще вземе голямата права лопата и ще те цапардоса по главата.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 22:22
Последно
Олеле...първите 2 изречения.Ммм.Ми ти може би си олигофрен,неграмотен или просто...олигофрен...
А като погледнах твоите творби,само като ги отворих,компа ми се скапа и изгасна.Сори,брато,ама май да си замълчиш е по-добре...
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 22:24
Дали да започна залагания? ^^
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 22:29
Защо му изтрихте акаунта, обичам хората да се изказват неподготвени по мой адрес ^^
Както и да е, последното мнение на горкичкия удавник в собствената си мисловна буря беше наистина забавно за мен. Обичам го! Може ли да го върнете да ми каже още нещо за това как не мога да пиша?
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 22:54
_XZORB_ написа: Цитат: кво ми дреме за тоя... Не,няма да се върна докато такива като ZIPO още съществуват Единственото нещо,което мога да кажа е,че не заслужавате да прочетете останалите продължения.Вие НЕ ги заслужавате и НЯМА да ги получите.НЕ,НЯМА да се върна повече.КРАЙ.
Радвам се, че докато такива кат мен съществуват няма да има такива като тоя : )))
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|