Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Какво искат жените преди да станат жени?
Публикувано на: 06 Юли 2006 13:06

"Какво искат жените".Това е вечният въпрос , който учените(а и другите хора) искат да разкрият.Чудите се защо споменавам за учени?Помня че някъде четох ,че един известен такъв(май беше Айнщайн) преди да почине се запитал:"За бога , какво искьт жените?".Но както и да е.
Та значи , може да се каже , че съм разкрил тайната на малкият брат на този въпрос - а именно "Какво искат жените преди да станат жени".
Първо да спомена , че не съм гей.Просто ходя на уроци по англииски(не че не знам езика) и там съм единственото момче(слава богу , скоро няма да съм единственият).За три дена успях да науча , какво за бога искат и мислят те.
Всъщност е яко да си сред момичета , защото....това все пак са момичета.Но през цалото време , да ти пълнят главата със някакви свине-хомосексуалисти и гримове е гадно.
Както и да е.
Първо да проследим мислите на момичетата.
В главата им се въртят следните мисли - гримове , хомосексуалисти , момчета , гримове , гримове , гримове и още малко гримове.Момичетата обсъждат тези изключително важни и интелектуални теми:"Днес тази жълта рокля ли да си облеча или онази робова" , "ако стана в 8:00 дали времето ще ми стигне , за да се гримирам за срещата ми в 20:00".След като свършат да обсъждат тази иначе неизчерпаема тема , те почват да обсъждат момчетата , или по-точно "нисшите".За момичетата "нисш" означава момче , което е купонджия , ходи по дискотеки , дърабъра дърабъра.Добре!!Но след като те изградят този "нисш" образ , те почват да си мислят , че абсолютно всяко момче в този свят е "нисшо".Доколкото разбрах , аз не спадам към тази група , защото не съм купонджия , и не гледам да си завирам малкото ми бяло негърче в неподходящи ями - ако ме разбирате.Признавам - аз съм затворен човек , не обичам дискотеките , яките купони и прочие.Имам си приятели и те са ми достатъчни.Но въпреки това , момичетата ме мислят за "нисш" защото по-горе обясних , че според тях всяко същество от мъжки пол е свиня.
Момичетата винаги държат на външният си вид.Признавам - това е важно , но забелязахте ли , че им отнема само скромните няколко часа , само докато се гримират.После един час , докато си изберат дрехи(защото те имат 1000000 рокли , дънки и прочие).
Сега да сравним момчетата и момичетата!За да се някипрят им отнема скромното време от пет часа(като имаме предвид , ме те си взимат гримове и за навън).Сега момчетата.Еми....отнема им не повече от десет минути.Избираш си подходяща тениска , едни дънки , миеш си лицето с лосион против акне , пукаш някоя пъпка(ако имаш) и си готов.Момичетата са умни , но не са разумни!!!
Да сравним сега , какво предпочитат момичетата , с това , какво предпочитат момчетата.Момичетата предпочитат любовни филми , любовни романи , сапунки дърабъра дърабъра.Момчетата предпочитат екшън филми , фантастични разкази(с някои изключения) експлозии или въобще , екшън.
Но да се върнем към темата.Какво за бога искат те?Те искат 9999999999999 чифта обувки 99999 рокли 999999 сутиени 9999999999 пръстена 99999 огърлици 99999999999 гривни и разбира се 3000 килограма грим.Ако това не им е дастатъчно....
Какво друго искат?Искат гаджета , които да са им като кученца - да изпълняват всички техни команди , без оплаквания.
Сега да погледнем в миналото.Жените са били като трофей за ловците.Хванеш ли най-големият елен - наградата ти е жена.Сега момичетата се опитват да няправят обратното(което определено няма да е възможно).
Накратко - момичетата искат да са перфектни във всяко отношение , искат да имат гадже , кротко като агънце , но най-вече искат да бъдат независими от родителите си , и да вършат каквото си искат , без да им пука.
Може в училище да не ви изглеждат такива , но повярвайте ми - наистина , това им се върти в тиквите.

EDIT:Забравих да спомена , че за момичетата , перфектното момче е гей!Да им се начудиш!!.
Сега отивам на балкона , за до подишам чист въздух и да избия тези гримове от главата си.

Профил WWW

Заглавие: Бели ми Негре...
Публикувано на: 06 Юли 2006 13:21

Мда,прав си 99.9 % Другия 0.01% не е така,защото не можеш да обобщиш какво си мислят всички момичета като наблюдаваш само две или три...Особено едната,която е вече 1000000000% доказала се куч...а.Иначе според мен също така си много прав за грима и дрехите.Това е най-важното за тях.А знаеше ли,че в Египет мъжете са използвали грим,а жените са откраднали идеята и започнали те да се мацат с грим?Знаеш го със сигурност.А аз съм убеден,че ако едно държащо за външния си вид момиче получи 100 лева,ще вземе 10 приятелки да отидат да си накупят...ГРИМОВЕ!!!После за дрехите.Ами за тях няма какво да се спори.Въпреки,че почти никой не обича да гледа куч...и и не че някой ги обича освен извратените...
Те винаги си купуват дрехи,които да разкриват части от тялото им-пъпа,задника...А за пиърсинга да не говорим...Прическите...това може да им отнеме повече от 6 часа...И то само за един ден...И за какво го правят в тази тъпа държава,където ако си по-добре от другите,само ти завиждат и ти подливат с пикня пътя...Днешните момичета(огромна част от тях)са много глупави,защото използват цялото време,което имат за да се...накипрят,накичат и да станат на кокони.Между другото на мен ми е много смешно да видя някое хипернакичено момиче.Според мен всеки си има теза по въпроса.Всеки е уникален->има своето уникално мнение.Но не всички момичета са такива.Това,че сме попаднали в такава среда не означава,че всички момичета са така.Аз имам една теория,чиято вярност искам да проверя.А тя е:
-Във всяко момиче СПИ една куч...а.У някои тя се събужда много рано,у други средно,а у трети много късно или може НИКОГА да не се събуди.Всичко зависи от много фактори.
СПИ означава,че докато е в този период,у нея НЕ се наблюдават кучешки прояви...
Надявам се да сте ме разбрали.Очаквам вашето мнение.

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2006 13:21

И какво, мислиш, че си открил топлата вода ли?

Между другото доста повръхностно си засегнал проблема.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2006 13:24

Правиш грешни изводи. По-добре вземи да отидеш на един-два купона. Може да ти се поизяснят някои работи. :wink:

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2006 13:39

Това за перфектното момче-гей беше прекалено.Признавам.Не всички си представят момчетата така.Но съм сигурен , че 99% от момичетата мислят за гримове и дрехи.

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Какво искат жените преди да станат жени?
Публикувано на: 06 Юли 2006 15:21

Бял Негър написа:
"Какво искат жените".Това е вечният въпрос , който учените(а и другите хора) искат да разкрият.Чудите се защо споменавам за учени?Помня че някъде четох ,че един известен такъв(май беше Айнщайн) преди да почине се запитал:"За бога , какво искьт жените?".Но както и да е.
Та значи , може да се каже , че съм разкрил тайната на малкият брат на този въпрос - а именно "Какво искат жените преди да станат жени".
Първо да спомена , че не съм гей.Просто ходя на уроци по англииски(не че не знам езика) и там съм единственото момче(слава богу , скоро няма да съм единственият).За три дена успях да науча , какво за бога искат и мислят те.
Всъщност е яко да си сред момичета , защото....това все пак са момичета.Но през цалото време , да ти пълнят главата със някакви свине-хомосексуалисти и гримове е гадно.
Както и да е.
В главата им се въртят следните мисли - гримове , хомосексуалисти , момчета , гримове , гримове , гримове и още малко гримове.Момичетата обсъждат тези изключително важни и интелектуални теми:"Днес тази жълта рокля ли да си облеча или онази робова" , "ако стана в 8:00 дали времето ще ми стигне , за да се гримирам за срещата ми в 20:00".След като свършат да обсъждат тази иначе неизчерпаема тема , те почват да обсъждат момчетата , или по-точно "нисшите".За момичетата "нисш" означава момче , което е купонджия , ходи по дискотеки , дърабъра дърабъра.Добре!!Но след като те изградят този "нисш" образ , те почват да си мислят , че абсолютно всяко момче в този свят е "нисшо".Доколкото разбрах , аз не спадам към тази група , защото не съм купонджия , и не гледам да си завирам малкото ми бяло негърче в неподходящи ями - ако ме разбирате.Признавам - аз съм затворен човек , не обичам дискотеките , яките купони и прочие.Имам си приятели и те са ми достатъчни.Но въпреки това , момичетата ме мислят за "нисш" защото по-горе обясних , че според тях всяко същество от мъжки пол е свиня.
Момичетата винаги държат на външният си вид.Признавам - това е важно , но забелязахте ли , че им отнема само скромните няколко часа , само докато се гримират.После един час , докато си изберат дрехи(защото те имат 1000000 рокли , дънки и прочие).
Сега да сравним момчетата и момичетата!За да се някипрят им отнема скромното време от пет часа(като имаме предвид , ме те си взимат гримове и за навън).Сега момчетата.Еми....отнема им не повече от десет минути.Избираш си подходяща тениска , едни дънки , миеш си лицето с лосион против акне , пукаш някоя пъпка(ако имаш) и си готов.Момичетата са умни , но не са разумни!!!
Да сравним сега , какво предпочитат момичетата , с това , какво предпочитат момчетата.Момичетата предпочитат любовни филми , любовни романи , сапунки дърабъра дърабъра.Момчетата предпочитат екшън филми , фантастични разкази(с някои изключения) експлозии или въобще , екшън.
Но да се върнем към темата.Какво за бога искат те?Те искат 9999999999999 чифта обувки 99999 рокли 999999 сутиени 9999999999 пръстена 99999 огърлици 99999999999 гривни и разбира се 3000 килограма грим.Ако това не им е дастатъчно....
Какво друго искат?Искат гаджета , които да са им като кученца - да изпълняват всички техни команди , без оплаквания.
Сега да погледнем в миналото.Жените са били като трофей за ловците.Хванеш ли най-големият елен - наградата ти е жена.Сега момичетата се опитват да няправят обратното(което определено няма да е възможно).
Накратко - момичетата искат да са перфектни във всяко отношение , искат да имат гадже , кротко като агънце , но най-вече искат да бъдат независими от родителите си , и да вършат каквото си искат , без да им пука.
Може в училище да не ви изглеждат такива , но повярвайте ми - наистина , това им се върти в тиквите.

EDIT:Забравих да спомена , че за момичетата , перфектното момче е гей!Да им се начудиш!!.
Сега отивам на балкона , за до подишам чист въздух и да избия тези гримове от главата си.

Много от нещата са така в класа имам много момичета и почнах да разбирам нездравословно много от гримове, но не всички са такива

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Какво искат жените преди да станат жени?
Публикувано на: 06 Юли 2006 15:22

Бял Негър написа:
Както и да е.

Много от нещата са така в класа имам много момичета и почнах да разбирам нездравословно много от гримове, но не всички са такива

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2006 21:43

Сложете и вие грим бе хора. Така ще ги разберете.
Философията е дълбока, засега мога само да ви уверя, че сенките на Avon са страхотни

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2006 08:26

Абе малко се пресилихте с тия гримове... :lol: Беше ми много интересно да я изчета цялата тема, чесно казано, но искам да отбележа, че повечето момичета, които постоянно плямпат за гримове са онези мамини куклички... Повечето момичета, които познавам (като начало визирам тези от класа) мислят за грим, само когато се гримират пред огледалото вкъщи, някоя бърза корекция в някое междучасие, ако след часовете ще се виждат с някой и когато дистрибуторката ни ни донесе каталога на Avon в края на месеца. Тези три момента определено не значат "постоянно мислим за гримове". Другата част момичета, които познавам... е да кажем, че те не умеят да се гримират и направо не им се занимава, пък и на всичкото отгоре момчетата ги намират достатъчно сладки и без петте туби фондьотен, привични за някои "дами" днес. Момичетата просто обичат да се разкрасяват, драги мои. Сега за дрешките... някои киснем 30 минути пред гардероба не защото имаме голям избор и не знаем какво да облечем, а защото гардероба е почти празен и пак не знаем какво да облечем... Обаче аз съм му намерила цаката, така съм го подредила, че и на сън да ме пипнат знам кое къде е и ако закъснявам се оправям за секунди. Обаче да, обичаме да говорим за дрехи, неща в стил кое потниче съм си харесала, или коя пола си купих онзи ден или как стои новата рокличка на еди си коя си, или кой от къде си е купил онази страшна шапка с голямата периферия. Ей, това е напълно нормално за боядисаните ни главички, обичаме да ги обсъждаме тия неща. Горе долу същото важи и за сякви аксесоарчета.
За момчетата... ей тука виж хванахте ме без покритие... вие сте ми като тъмна Индия. Обаче определено си падаме да разискваме неща в стил "Да знаеш моя какво направи вчера"... и всякакви подобни, свързани с всичко относно гаджетата ни, че чак до позата, която са правили вчера на дивана, докато тяхните още са били на работа. Но определено не си падаме по гейове. Аз колко хора (момичета) съм питала повечето се отвращават, което аз често приемам като тесногръдие и глупаво поведение. А относно това да е кротък като агънце... абе не е точно така, но ме чака филм за гледане и ще се изкажа по - късно.

Ей, хора (момчета), вие си имате екшъните, ние любовните филми. Вие си имате футбола, ние гримовете. Вие си имате вашите паралки, ние си имаме нашите парцалки. Живеем в свят, където има два пола бе хора, я се осъзнайте, какво очаквате - мъжко царство?! И да не казвам някои момчета по колко време си киснат пред огледалото... :lol: Признавам - има куклички обсебени от такива неща, но защо винаги ни слагате под общ знаменател?! (Сега бас държа ще ми го върнете "Защото Вие ни слагате под общ знаменател - нисши свине!)

Но, ест, аз съм момиче... моето мнение ще бъде зачетено като "Дрън дрън дрън... аз съм момиче, което мисли за гримове, дрън дрън дрън" ;) Поне така става във всички мъжко - женски теми, в които съм се изказвала, така че не очаквам различна реакция...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2006 19:43

Скъпи ми Бял Негре, аз бих споменал че нещата, които си написал са абсолютно вярни само за една част от момичетата, а точно за масовата част, тоест изтупаните куклички, които ходят със полички тип "скив май слив" (извинявам се за израза), не могат да излезат от вкъщи без 5-6 тона грим по тялото си (плюс/минус 20 тона), ползват, разбира се, най-вече или прозрачни блузи/потници, или бели, под които е задължително да има черен сутиен, или някакъв по-тъмен цвят, така че да се вижда, постоянно обикалят и се хвалят с кой се били забили на някакъв купон, колко им стрували обувките или колко време са говорили с приятелки по телефона.

Разбира се, тези разговори са доста относителни, защото има доста различни хора, така че не могат да се покрият всички под един знаменател, но мисля че ще ви стане ястно за кои точно говоря.

Но има и много други, много красиви и добри момичета, за които не е задължително да се праскат с толкова грим и да се обличат като к*рви, за да се чувстват желани. Не се правят на нещо, което не са, не се хвалят, обичат да разговарят на други високо-интелектуални теми, различни от споменатите и нищо не им пречи да се веселят без нещата "нужни" на масата, общо приети за задължителни условия за да се получи добър купон/парти/рд/или нещо от сорта.

За съжаление познавам много от първия тип, и за радост още повече от втория, и бих казал че определено предпочитам не чак толкова изтупаните момичета.

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2006 23:41

_XZORB_ : Доста добра теория си развил за "спящите" кучки, напълно съм съгласен. Обаче това, че извратените си падат по кучки, е не си прав брато! Не си падам по кучки. :lol:

Нормално е не всички момичета да са еднакви, затова и наистина някои си падат по гейове докато други ги ненавиждат. ^^

За жалост повечето момичета вече са кучки. :(
Да, този тип, който се подвизава с голям интерес към дрехи, грим и т.н. Този тип, който си мисли че като се чука 7 пъти в седмицата и че като има 10 години по-голямо от нея гадже е голяма работа. Този тип, който си мисли че е много над теб и че ти си нищожен тъпак, а всъщност не разбира изобщо ситуацията. Този тип, който може да бъде вкаран в правия път с малко.. мм, садо мерки ;)
Ние не ги разбираме толкова много, колкото и те нас ^^
Аз буквално на моменти не мога да разбера жената. О.О
Предпочитам по-обикновенния тип момичета.. жената е хубава и без грим да му се невиди... По принцип тези, които са типа кучки буквално нямат мозък в главата .. на какви ли не сцени съм бил свидетел с такива умни глави. @.@
Но .. събратя мои, външния вид лъже. Дори когато мислите че сте намерили най-доброто момиче на света което може да ви се падне.. е може да грешите :)
Аз сгреших и да си призная.. преживяването не бе от най-приятните. ^^
Та. да си дойдем на думата, по силния оцелява! Ние ( момчетата ( БЕЗ гейовете ;р ( умрете гейчета. ) )) сме по-силните !! Така че нека мъжкото царство настанееее... няма да им пускаме и да ги видим тогава!

П.п.Дрън дрън дрън. :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 00:13

Хам, струва ми се, ча ако "не им пускаме", то и ние ще сме на сухо. А си мисля, че те (жените) май могат по-добре да се справят и сами, отколкото ние. :wink: :lol:

По темата - приемам, че написаното тук е с нужната доза комизъм, защото в противен случай авторът трябва сериозно да си преосмисли гледните точки над живота и това какво ще прави, когато му се прииска да стане баща. :D

Момичетата са различни и това е. Както казвам (на майтап и не дотолкова) - жените не мислят рационално, но не мислят и ирационално- те мислят нерационално! :lol: А имайки предвид, че за "рационално" се взема най-вече мъжката гледна точка над нещата, то е съвсем логично да кажем, че жените мислят "нерационално". Естествено, в действителност те мислят "просто различно". Както и всичко е строго индивидуално, просто трябва да приемем, че те са различни от нас, както и са различни помежду си.

Или с по-малко думи, не взимайте това насериозно и се опитайте да отсеете "добрите момичета" от въпросните "малоумни курви", за които говорите. После няма да ви тормозят вторите (освен с предизвикателния си външен вид :twisted: ) и всички - и вие, и те - ще са доволни. :)

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 10:59

The Chameleon написа:
_XZORB_ : Доста добра теория си развил за "спящите" кучки, напълно съм съгласен. Обаче това, че извратените си падат по кучки, е не си прав брато! Не си падам по кучки. :lol:

Нормално е не всички момичета да са еднакви, затова и наистина някои си падат по гейове докато други ги ненавиждат. ^^

За жалост повечето момичета вече са кучки. :(
Да, този тип, който се подвизава с голям интерес към дрехи, грим и т.н. Този тип, който си мисли че като се чука 7 пъти в седмицата и че като има 10 години по-голямо от нея гадже е голяма работа. Този тип, който си мисли че е много над теб и че ти си нищожен тъпак, а всъщност не разбира изобщо ситуацията. Този тип, който може да бъде вкаран в правия път с малко.. мм, садо мерки ;)
Ние не ги разбираме толкова много, колкото и те нас ^^
Аз буквално на моменти не мога да разбера жената. О.О
Предпочитам по-обикновенния тип момичета.. жената е хубава и без грим да му се невиди... По принцип тези, които са типа кучки буквално нямат мозък в главата .. на какви ли не сцени съм бил свидетел с такива умни глави. @.@
Но .. събратя мои, външния вид лъже. Дори когато мислите че сте намерили най-доброто момиче на света което може да ви се падне.. е може да грешите :)
Аз сгреших и да си призная.. преживяването не бе от най-приятните. ^^
Та. да си дойдем на думата, по силния оцелява! Ние ( момчетата ( БЕЗ гейовете ;р ( умрете гейчета. ) )) сме по-силните !! Така че нека мъжкото царство настанееее... няма да им пускаме и да ги видим тогава!

П.п.Дрън дрън дрън. :lol:

Подкрепям. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Заглавие: Много интересно...
Публикувано на: 08 Юли 2006 13:16

Въпрос към Бял Негър:

Първо да благодаря за подкрепата,която ми оказват The Chameleon и Ves Buens Ende...

А сега да преминем на въпроса:
Бял Негър,защо избираш все такива теми по които може да се спори и нищо не е 100% сигурно?Миналата ти тема-"Има ли извънземни?" след като знаеш,че милиони хора вярват,че има и милиони вярват,че няма,но нищо не е открито нито за подкрепа на едната страна,нито за подкрепа на другата.Това се повтаря и в тази тема.Вероятно липса на опит или си останал с детския си мозък,за да слагаш всички жени под общ знаменател.Както много хора ще кажат,всеки човек е уникален сам по себе си и няма никой друг като него.Слагаш теми,които пораждат спорове.Такива въпроси,чиито отговори по вероятност НЯМА скоро да бъдат открити.Никога не знаеш какво си мисли една жена.Някои са ку*ки,а някои не.Има красиви и умни момичета,има красиви и глупави,има грозни и умни или грозни и глупави.След това има подкатегории...А това,че някои момичета слагат мъжете под общ знаменател говори колко неопитни са всъщност те или че изпитват омраза към някой,който не им е пуснал...От омраза към един,могат да поставят всички мъже под общ знаменател.А също така имапе един виц,че (отнася се за мъже) може да си куц,глам,с хемороиди,оли***рен,педе***т,кретен само ако откажеш на една жена.Е,сигурно заради това има такива мнения,че сме нисши от такива незадоволени разгонени к**ви...
Това е от мен.А,следващата ти тема би трябвало да бъде...ааа...Кога ще дойде краят на света?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 13:32

Краят на света и интересна тема , но нямам достатъчно тези и дърабъра за да я развия.Признавам , някои неща от горенаписаното може и да не са верни за ВСИЧКИ момичета , но поне за ГОЛЯМА част от тях.
Пиша такива теми , защото някои са интересни.
Например няма да развия тема "Какво мислят мравките" или "Древни богове от Индииската митология".
Но "Какво искат жените , преди да станат жени" ми беше интересно да я развия(както и за извънземните).
Смятам в най-скоро време да напиша "Фентъзи срещу научна фантастика" , стига само да събера още малко информация!
Или накратко - Пиша ги , защото ми е интересно да ги развия(поне доколкото мога).

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 13:39

@ Бял Негър : Добър отговор . :)

_XZORB_ : Виж теми се правят за да се дискутират, да има спор и разискване.. няма смисъл да се прави тема, която ще свърши с един отговор ( изключвам Спец. Форума :) ) .. :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 14:26

Да,но...не е ли малко безсмислено щом няма доказателства нито за нито против да се обсъжда?Доста хабене на нерви е...
Не знам как да го формулирам по-точно.Темата за извънземните я дъвчат от мнооооого време.Ето,той я слага във форума.За да я дъвчат хората,че да си счупят зъбите и пак да е напразно.Все пак е по-добре да прегледате темата с извънземните,80 процента аз споря с Бял Негър.Не виждам много "задълбочени" мисли и отговори.Иначе на мен ми се струва,че ако на някой му е скучно,ще е удоволствие да разнищи нещо по тези теми.По-точно нищо,защото те са вече толкова изтъркани...

Заглавие:

Да,но...не е ли малко безсмислено щом няма доказателства нито за нито против да се обсъжда?Доста хабене на нерви е...
Не знам как да го формулирам по-точно.Темата за извънземните я дъвчат от мнооооого време.Ето,той я слага във форума.За да я дъвчат хората,че да си счупят зъбите и пак да е напразно.Все пак е по-добре да прегледате темата с извънземните,80 процента аз споря с Бял Негър.Не виждам много "задълбочени" мисли и отговори.Иначе на мен ми се струва,че ако на някой му е скучно,ще е удоволствие да разнищи нещо по тези теми.По-точно нищо,защото те са вече толкова изтъркани...

Заглавие:

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 20:58

_XZORB_ написа:

Защо мислиш сме във форума? :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com