Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Малкият брат на "Какво искат жените".
Публикувано на: 06 Юли 2006 13:04

"Какво искат жените".Това е вечният въпрос , който учените(а и другите хора) искат да разкрият.Чудите се защо споменавам за учени?Помня че някъде четох ,че един известен такъв(май беше Айнщайн) преди да почине се запитал:"За бога , какво искьт жените?".Но както и да е.
Та значи , може да се каже , че съм разкрил тайната на малкият брат на този въпрос - а именно "Какво искат жените преди да станат жени".
Първо да спомена , че не съм гей.Просто ходя на уроци по англииски(не че не знам езика) и там съм единственото момче(слава богу , скоро няма да съм единственият).За три дена успях да науча , какво за бога искат и мислят те.
Всъщност е яко да си сред момичета , защото....това все пак са момичета.Но през цалото време , да ти пълнят главата със някакви свине-хомосексуалисти и гримове е гадно.
Както и да е.
Първо да проследим мислите на момичетата.
В главата им се въртят следните мисли - гримове , хомосексуалисти , момчета , гримове , гримове , гримове и още малко гримове.Момичетата обсъждат тези изключително важни и интелектуални теми:"Днес тази жълта рокля ли да си облеча или онази робова" , "ако стана в 8:00 дали времето ще ми стигне , за да се гримирам за срещата ми в 20:00".След като свършат да обсъждат тази иначе неизчерпаема тема , те почват да обсъждат момчетата , или по-точно "нисшите".За момичетата "нисш" означава момче , което е купонджия , ходи по дискотеки , дърабъра дърабъра.Добре!!Но след като те изградят този "нисш" образ , те почват да си мислят , че абсолютно всяко момче в този свят е "нисшо".Доколкото разбрах , аз не спадам към тази група , защото не съм купонджия , и не гледам да си завирам малкото ми бяло негърче в неподходящи ями - ако ме разбирате.Признавам - аз съм затворен човек , не обичам дискотеките , яките купони и прочие.Имам си приятели и те са ми достатъчни.Но въпреки това , момичетата ме мислят за "нисш" защото по-горе обясних , че според тях всяко същество от мъжки пол е свиня.
Момичетата винаги държат на външният си вид.Признавам - това е важно , но забелязахте ли , че им отнема само скромните няколко часа , само докато се гримират.После един час , докато си изберат дрехи(защото те имат 1000000 рокли , дънки и прочие).
Сега да сравним момчетата и момичетата!За да се някипрят им отнема скромното време от пет часа(като имаме предвид , ме те си взимат гримове и за навън).Сега момчетата.Еми....отнема им не повече от десет минути.Избираш си подходяща тениска , едни дънки , миеш си лицето с лосион против акне , пукаш някоя пъпка(ако имаш) и си готов.Момичетата са умни , но не са разумни!!!
Да сравним сега , какво предпочитат момичетата , с това , какво предпочитат момчетата.Момичетата предпочитат любовни филми , любовни романи , сапунки дърабъра дърабъра.Момчетата предпочитат екшън филми , фантастични разкази(с някои изключения) експлозии или въобще , екшън.
Но да се върнем към темата.Какво за бога искат те?Те искат 9999999999999 чифта обувки 99999 рокли 999999 сутиени 9999999999 пръстена 99999 огърлици 99999999999 гривни и разбира се 3000 килограма грим.Ако това не им е дастатъчно....
Какво друго искат?Искат гаджета , които да са им като кученца - да изпълняват всички техни команди , без оплаквания.
Сега да погледнем в миналото.Жените са били като трофей за ловците.Хванеш ли най-големият елен - наградата ти е жена.Сега момичетата се опитват да няправят обратното(което определено няма да е възможно).
Накратко - момичетата искат да са перфектни във всяко отношение , искат да имат гадже , кротко като агънце , но най-вече искат да бъдат независими от родителите си , и да вършат каквото си искат , без да им пука.
Може в училище да не ви изглеждат такива , но повярвайте ми - наистина , това им се върти в тиквите.

EDIT:Забравих да спомена , че за момичетата , перфектното момче е гей!Да им се начудиш!!.
Сега отивам на балкона , за до подишам чист въздух и да избия тези гримове от главата си.

Профил WWW

Заглавие: Жените искат:
Публикувано на: 08 Юли 2006 14:30

Жените искат здраво е*ане...Това искат всички...А ако им откажеш...Лека ти пръст...

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 16:47

Изразът е "гореща вана и яко чукане", ма карай... :lol:

А защо си пуснал два пъти една и съща тема? Надявах се да изтриеш тази, ама това вече май не може да стане... :?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 16:55

Не забелязах , че съм пуснал 2 теми :P :P .
Другият път ще внимавам :lol: :lol:
То напоследък форума е нещо "бъгав" и се прави че не пуска темите , а всъщност ги пуска(пуска темата , но на екрана си остава курсора , който сочи на "изпращане").И така като натиснеш копчето няколко пъти , ти пуска темата 2-пъти.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 16:59

При проблемът е, че зарежда малко по-бавно като че ли. Общо взето след като натиснеш бутона и видиш, че ти се е появило часовничето до курсора, значи си пуснал всичко и в момента ъплоудва поста. Търпение му е майката! :)

Профил ICQ Skype

Заглавие: До MetalGearRex
Публикувано на: 08 Юли 2006 19:07

Ей,Metal,защо само критикуваш?Никъде в своя творба не съм видял твоето одобрение.Или не можеш,защото си мислиш,че твоите са най-добри и можеш спокойно да критикуваш другите?Нещо лично?

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 21:00

Don't get mad dude, it's just good old MGR. :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 21:36

Само не разбрах, защо аджеба спорите по тема която ама НИКОЙ не е компетентен. Не стига че вие не знаете какво искат, ами по-лошото е че и ние не знаем какво искаме. Така че не виждам смисълът от дебата просто :?

Но от цялата тема поне едно ми стана ясно де....Цял живот съм живяла в заблуда, от темата излиза, че аз определено не ставам за момиче...май трябва да си преорентирам гледната точка към нещо друго....

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com