Заглавие: Малкият брат на "Какво искат жените". Публикувано на: 06 Юли 2006 13:04
"Какво искат жените".Това е вечният въпрос , който учените(а и другите хора) искат да разкрият.Чудите се защо споменавам за учени?Помня че някъде четох ,че един известен такъв(май беше Айнщайн) преди да почине се запитал:"За бога , какво искьт жените?".Но както и да е.
Та значи , може да се каже , че съм разкрил тайната на малкият брат на този въпрос - а именно "Какво искат жените преди да станат жени".
Първо да спомена , че не съм гей.Просто ходя на уроци по англииски(не че не знам езика) и там съм единственото момче(слава богу , скоро няма да съм единственият).За три дена успях да науча , какво за бога искат и мислят те.
Всъщност е яко да си сред момичета , защото....това все пак са момичета.Но през цалото време , да ти пълнят главата със някакви свине-хомосексуалисти и гримове е гадно.
Както и да е.
Първо да проследим мислите на момичетата.
В главата им се въртят следните мисли - гримове , хомосексуалисти , момчета , гримове , гримове , гримове и още малко гримове.Момичетата обсъждат тези изключително важни и интелектуални теми:"Днес тази жълта рокля ли да си облеча или онази робова" , "ако стана в 8:00 дали времето ще ми стигне , за да се гримирам за срещата ми в 20:00".След като свършат да обсъждат тази иначе неизчерпаема тема , те почват да обсъждат момчетата , или по-точно "нисшите".За момичетата "нисш" означава момче , което е купонджия , ходи по дискотеки , дърабъра дърабъра.Добре!!Но след като те изградят този "нисш" образ , те почват да си мислят , че абсолютно всяко момче в този свят е "нисшо".Доколкото разбрах , аз не спадам към тази група , защото не съм купонджия , и не гледам да си завирам малкото ми бяло негърче в неподходящи ями - ако ме разбирате.Признавам - аз съм затворен човек , не обичам дискотеките , яките купони и прочие.Имам си приятели и те са ми достатъчни.Но въпреки това , момичетата ме мислят за "нисш" защото по-горе обясних , че според тях всяко същество от мъжки пол е свиня.
Момичетата винаги държат на външният си вид.Признавам - това е важно , но забелязахте ли , че им отнема само скромните няколко часа , само докато се гримират.После един час , докато си изберат дрехи(защото те имат 1000000 рокли , дънки и прочие).
Сега да сравним момчетата и момичетата!За да се някипрят им отнема скромното време от пет часа(като имаме предвид , ме те си взимат гримове и за навън).Сега момчетата.Еми....отнема им не повече от десет минути.Избираш си подходяща тениска , едни дънки , миеш си лицето с лосион против акне , пукаш някоя пъпка(ако имаш) и си готов.Момичетата са умни , но не са разумни!!!
Да сравним сега , какво предпочитат момичетата , с това , какво предпочитат момчетата.Момичетата предпочитат любовни филми , любовни романи , сапунки дърабъра дърабъра.Момчетата предпочитат екшън филми , фантастични разкази(с някои изключения) експлозии или въобще , екшън.
Но да се върнем към темата.Какво за бога искат те?Те искат 9999999999999 чифта обувки 99999 рокли 999999 сутиени 9999999999 пръстена 99999 огърлици 99999999999 гривни и разбира се 3000 килограма грим.Ако това не им е дастатъчно....
Какво друго искат?Искат гаджета , които да са им като кученца - да изпълняват всички техни команди , без оплаквания.
Сега да погледнем в миналото.Жените са били като трофей за ловците.Хванеш ли най-големият елен - наградата ти е жена.Сега момичетата се опитват да няправят обратното(което определено няма да е възможно).
Накратко - момичетата искат да са перфектни във всяко отношение , искат да имат гадже , кротко като агънце , но най-вече искат да бъдат независими от родителите си , и да вършат каквото си искат , без да им пука.
Може в училище да не ви изглеждат такива , но повярвайте ми - наистина , това им се върти в тиквите.
EDIT:Забравих да спомена , че за момичетата , перфектното момче е гей!Да им се начудиш!!.
Сега отивам на балкона , за до подишам чист въздух и да избия тези гримове от главата си.
___________________________________ Новият ми личен сайт
Българският Soldat фенсайт
|