Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Нощта
Публикувано на: 06 Апр 2006 01:42

Не е дообработено, почти няма запетайки :) не съм го окрасявал много щот беше късничко когато го писах, историята ще я развия повече.Ако има грешки :oops:
---------------------------------------------------------
Сряда, късна вечер.Вкъщи няма никой.Скуката дебнеше зад всеки ъгъл.Реших да си легна и да послушам тихо музика.
Унасях се...

Намирах се на покрива на някакъв блок.Приближих се към ръба.Градът беше непознат.Приближих още по близо до края на сградата.Харесваше ми полъха на вятъра.Не знаех какво да направя и реших да обиколя наоколо.Вече ми се струваше че градът ми е някакси познат въпреки че никога не съм го посещавал.Направих още една крачка...някъде се разби стъкло.Огледах се и забелязах че недалеч от мен има счупено шише.Та то туко що се разби в земята а наоколо нямаше никого-откъде доиде за бога???Тръгнах към разбитите стъкла.Вятърът отново подухна този път по-силно в резултат на това жиците се повдигнаха от земята.Спънах се в една от тях и паднах върху стъклата.Издрах и двете си ръце.Потече кръв.Погледнах нагоре, може би щях да видя нещо-какво правя та там е само небето и нищо друго.Направих крачка на зад и се ударих в нещо.Обърнах се рязко.Зад мен стоеше висок мъж с тъмен шлифер-дълъг до земята и шапка от която не се виждаше неговото лице.Той се отдалечи-стигна до ръба.
-Внимаваи, вече нищо няма да е както преди!
-каза мъжът след което прошепна нещо което не разбрах и скочи от сградата.Затичах се към края за да видя какво става.Погледнах на долу-нямаше никой.Бързо се обърнах и се огледах.Отново бях сам.
Земята се разтресе и всичко започна да се разпада-градът потъваше в земята, блока също се рушеше.Не помръднах от мястото си.След секунда и аз пропаднах...

Събудих се.Главата ме болеше силно.Отвих се и тръгнах към тоалетната.Вече не ми се спеше.Стигнах до мивката-исках да изплакна лицето си, вдигнах ръкавите си-по ръцете ми се стичаше кръв...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 01:55

Кратко и Ясно... Без излишна аргументация, която да натежава на четенето... Хубав сюжет засега... Просто щеше да е далеч по приятно ако беше по-дълго като обем, НО да се надяваме че ни щадиш за по-късно :wink: ... С 2 думи -
Хубаво Е! Кип дъ гуд Уърк :)

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 11:00

НощТа.

п.п.
Keep UP the good work.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 11:17

Бива, бива. Искам продължение :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 12:36

Цитат:
Незнаех

"Не" и "знам" са две отделни думи.
---
Добро е, но продължението само ще развали идеята, според мен. Все пак го напиши, да видим какво се е получило. Но е бедно откъм детайли, човек не може да си състави картината на действието.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 13:20

Е бедно е от към детаили щот бързах да го напиша че беше некаде 2.30 а и исках да колкото се може по изчистено.А за грешките-аи ся :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 17:38

На мен ми хареса и искам продължение. А за това, че е бедно от към детайли за мен няма значение, защото имам доста богато въображение. А и чрез липсата на много детайли се дава възможност на самия читател да изгради картината по свой начин.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 18:11

Само на мен ли ми се струва, че няма никакъв сюжет, смисъл или идея? Ще се разкрие ли смисълът на това кървене нататък, или да не чакам? =)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Нощта
Публикувано на: 06 Апр 2006 18:23

Hooff написа:
Издрах и двете си ръце.Потече кръв.
...вдигнах ръкавите си-по ръцете ми се стичаше кръв...

Eros така по добре ли е?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 18:41

Ок, кръвотече. И? :)

ПП: Просто нямам какво да правя. ;)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения