Автор |
Съобщение |
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Изкуството да бъдеш луд ! Публикувано на: 30 Мар 2006 19:03
Веднъж случайно в тревата видях един изстинал труп. О да, привлече ме вонята и се нахвърлих като луд.
Трупа отдавна бе изстинал, не става вече за храна, с любов го гледах в очите и галех го по черната ръка.
О пусто, пусто бе полето, изгрява пълната луна, ръце забивам, вадя му сърцето, запазена във времето храна.
Отхапвам малко, после звучно мляскам, отдавна е съсирена кръвта, и като на сън се стряскам от спомена за мойта майка зла.
Тя казваше "не си играй с храната" когато още малък урод бях и с вилица бодеше ме в ребрата, другарчетата си като душах.
Задавих се, издрайфах си червата върху изстиналия, черен труп и име даже сложих на творбата: Изкуството да бъдеш луд...
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 19:06
Няма да се унижа да пиша в подобна идиотска тема, пусната от мерзък гаврител с лириката като теб.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 19:10
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 19:28
Онуфрий написа: Няма да се унижа да пиша в подобна идиотска тема, пусната от мерзък гаврител с лириката като теб.
Ти вече се "унижи" като написа този пост.Понасям оптимистично критиката.
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
Brian
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 19:54
Ето това е нещо различно.Доста некрофилско!До сега не бях чел нещо от сорта.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 20:08
Римата е отлична, идеята е ясно доловима, произведението ме грабна а сюжета ме вдъхнови да създам гор/грайнд проект. Cya!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 20:13
Demonic написа: Онуфрий написа: Няма да се унижа да пиша в подобна идиотска тема, пусната от мерзък гаврител с лириката като теб. Ти вече се "унижи" като написа този пост.Това беше идеята.
Волтаж, Самочет - някой от двамата да спомене "извратено" и "безсмислено"?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 20:35
Какво сме ти направили?
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 20:55
Нова песен на grindcor-банда Култ
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 22:38
grow up // get a life // (or) get laid
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 22:40
EnD34v0uR написа: grow up // get a life // get laid Тру, тру... демек, право думаш.
Тия глупости са единствено за болни депресанти, по моето скромно... ъх, нескромно мнение. Слушайте ме и ми вервайте, повече НИКОГА НИКОЙ ДА НЕ ПИШЕ ТАКИВА НЕЩА ИЛИ ЩЕ МУ СВИЯ СЪРМИТЕ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 22:46
Eхistence написа: Тия глупости са единствено за болни депресанти, по моето скромно... ъх, нескромно мнение.
Не мисля.
Тия глупости са за разни wanna-be-dark-and-sinister прохождащи 14 годишни кифлички... Които в последно време с лопата да ги ринеш.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 22:59
EnD34v0uR написа: Eхistence написа: Тия глупости са единствено за болни депресанти, по моето скромно... ъх, нескромно мнение. Не мисля. Тия глупости са за разни wanna-be-dark-and-sinister прохождащи 14 годишни кифлички... Които в последно време с лопата да ги ринеш. Ми тва викаме аз, Гаргата и "колегата" зубър. Простотия до шия. Дори не е спазено основното правило на прозодията. Кощунство!
|
|
|
|
|
Green_Dragon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 12:09
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 12:33
А сега ще си поемете част от текста на песента наречена: Глисти от група Натурални газове:
Дупето ме сърби, явно имам глистииии,
Бъркам си в дупето с пръст,
Вадя червейче а то е глист...
В ръката ми безпомощно се врътка,
Неистово желае да се върне в мойта трътка !!!
П.П- Може да разсъждавате над текста който сам по себе си въздейства емоционално
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 18:04
Напиши си го в своя тема ! Иначе е добре
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 18:35
Това стихотворение кърти отвсякъде. Звучно, с ритъм. Шедьовър на човешката мисъл.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 18:48
Абсолютно съм съгласна, Фантоме! То просто слага в джоба си лиро-епическо произведение като Епоса на Гилгамеш!!!
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 21:08
Някой беше казал,че във форума все още се срещат хубави теми,аз не му повярвах...Е грешал съм!Най-накрая нещо по-различно от псевдо-фентъзи разкази,депресарски истории и т.н. Второто "творчество" ,което да ми хареса...Сякаш излязло от болните кошмари на д-р Лектър Римата е добра,само на места малко куца (1-а строфа) Като цяло -
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 22:40
Добре бе , аз ли съм единствения ( или не единствения но от 10% процента ),които мислят ,че това стихо"ТВОРЕНИЕ" не е велико ?АЛОО ?Това е стихо"ТВОРЕНИЕ" ,написано от 12 годишен по време на междучасие , или 2 междучасия подред..С две думи:
НЕ СТРУВА!
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|