Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Едни Моми (1,8см.+)
Публикувано на: 25 Фев 2006 21:13

Тези ги е рисувало едно мимиче- чакам отзивите ви за тях... Ако ви харесат ще пускам още защото насъбрах бая :)
http://img153.imageshack.us/img153/8485/182706hn.jpg
http://img123.imageshack.us/img123/2812/182700189qs.jpg

ПС да не ви прави впечатление на кой са написани;)
ППС Тези не са най-добрите- дал съм ги един приятел да ги сканира, понеже аз нямам скенер... Ако желаете ще дам още за сканиране...

Профил WWW

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие: Re: Едни Моми (1,8см.+)
Публикувано на: 25 Фев 2006 21:24

[LP]kiRoman написа:
Тези ги е рисувало едно мимиче- чакам отзивите ви за тях... Ако ви харесат ще пускам още защото насъбрах бая :)
http://img153.imageshack.us/img153/8485/182706hn.jpg
http://img123.imageshack.us/img123/2812/182700189qs.jpg

ПС да не ви прави впечатление на кой са написани;)
ППС Тези не са най-добрите- дал съм ги един приятел да ги сканира, понеже аз нямам скенер... Ако желаете ще дам още за сканиране...

Hot! Много са готини. Това момиче много чувстенно рисува женски форми, ако девоичетата от рисунките не се обръщаха към Киро, щях да си помисля че художничката е лезбиика :D .

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2006 22:36

Още? ;) 2рата е много добра но и 1вата не е изобщо лоша :shock: :)

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 00:58

Извинете, ще позволите ли да не се съглася с вас, че втората картинка е по-лоша от първата? И двете картинки са много зле от към анатомия, но просто втората изглежда така, сякаш момичето е боледувало от паралич. То това се е получило, защото и на двете момичета телата им са рисувани отделно от главите, а след това двете просто са били свързали с отвратително тънък и неестествен врат, но втората е доста по-объркана, дори долната и горната част на тялото не си приличат, че са едно цяло.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 01:01

Хубави са, но защо ли си мисля че ти си ги рисувал и истинското ти име е Кирил?
Хванах ли те а?

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 10:40

Sentry написа:
Извинете, ще позволите ли да не се съглася с вас, че втората картинка е по-лоша от първата? И двете картинки са много зле от към анатомия, но просто втората изглежда така, сякаш момичето е боледувало от паралич. То това се е получило, защото и на двете момичета телата им са рисувани отделно от главите, а след това двете просто са били свързали с отвратително тънък и неестествен врат, но втората е доста по-объркана, дори долната и горната част на тялото не си приличат, че са едно цяло.

В заглавието пише (1,8см.+) защо си влезнал??? Колкото до това всяка една е рисувана за 5 мин. макс пред очите ми...
Jocranes МДа доста си прозорлив - казвам се Кирил и са надписани за мен защото са правени специално за мен :) Аз не мога да направя никога подобно нещо, защото съм инвалид в Рисуването(меко казано)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 11:09

[LP]kiRoman написа:
Sentry написа:

В заглавието пише (1,8см.+) защо си влезнал??? Колкото до това всяка една е рисувана за 5 мин. макс пред очите ми...
Jocranes МДа доста си прозорлив - казвам се Кирил и са надписани за мен защото са правени специално за мен :) Аз не мога да направя никога подобно нещо, защото съм инвалид в Рисуването(меко казано)

Много си прост, брате, верно си много прост.
Колегата ако е учтив, аз няма да се въздържам. Нима не пита за мнението на хората? Ами ето ти мнение, моето в случая е като това на Сентри, разликата е, че самите рисунки не ми харесват - виждал съм КЪДЕ КЪДЕ по-хубави точно на голи момичета, абе рисувани са по чиновете в училище... Това че ТИ искаш да се надуеш "вижте момичето мисли за мен" или по-скоро "има кой да мисли за мен и това не е Десислава!" няма брате, ако за мен мислиха по ТОЗИ начин щях да се отвратя.
Може пък да имаш фетиш към тънки вратове и просто тази твоя приятелка да те познава по-добре от нас... това не извинява бездарието й, естествено.
+ това Колегата е над 1.80+, което ми напомни че и аз съм. Въпроса е ТИ дали си? А технически погледнато показването на закрити гърди се води 12+, показване на всичко, освен полови органи е 16+, останалото вече е 18+, виж ти виж ти...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 11:17

Хубави са момите но да бяха реални

http://www.Judaspriest.com

http://www.Defleppard.com
-----------------------------
noceTeTe rи !!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:01

Това и аз мога да го нарисувам за има-няма 10 минути :roll:

Бтв по някое време мога да постна какво съм рисувал в час :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:03

Steel написа:
Това и аз мога да го нарисувам за има-няма 10 минути :roll:

Бтв по някое време мога да постна какво съм рисувал в час :)

dавай де

noceTeTe rи !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:06

Existence написа:
[LP]kiRoman написа:
Sentry написа:

Колегата ако е учтив, аз няма да се въздържам. Нима не пита за мнението на хората? Ами ето ти мнение, моето в случая е като това на Сентри, разликата е, че самите рисунки не ми харесват - виждал съм КЪДЕ КЪДЕ по-хубави точно на голи момичета, абе рисувани са по чиновете в училище... Това че ТИ искаш да се надуеш "вижте момичето мисли за мен" или по-скоро "има кой да мисли за мен и това не е Десислава!" няма брате, ако за мен мислиха по ТОЗИ начин щях да се отвратя.
Може пък да имаш фетиш към тънки вратове и просто тази твоя приятелка да те познава по-добре от нас... това не извинява бездарието й, естествено.
+ това Колегата е над 1.80+, което ми напомни че и аз съм. Въпроса е ТИ дали си? А технически погледнато показването на закрити гърди се води 12+, показване на всичко, освен полови органи е 16+, останалото вече е 18+, виж ти виж ти...

И къв е проблема в годините??? Явно приятелчето ти е настъпено по мазола, ма мен изобщо не ме ебе... Не ме ебе и от къде знаеш че му е над 1,8см. ... Не ме ебе защото аз не казвам че това е най-качественото, казвам че го ценя - ценя го така както се цени всичко направено от някой творец... Щом човек се е трудил значи заслужава уважение ... Тва че си тъп и не го разбираш е твой проблем... Като си виждал къде къде по хубави ми дай да ги видиме, защото тва е надраскано за 5мин. има и неща където е правила за 3 седмици... Колкото до това да изтъквам кво е написала - ахахахахах аз да не съм 1ви клас бе(за теб незнам вече....), та да се кефа че Пенка е казала нещо хубаво за мен и аз да го кажа на Гошко за да изглеждам по голям ххх

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:07

[LP]kiRoman написа:
Existence написа:
[LP]kiRoman написа:
Sentry написа:

Jocranes МДа доста си прозорлив - казвам се Кирил и са надписани за мен защото са правени специално за мен :) Аз не мога да направя нш да се надуеш "вижте момичето мисли за мен" или по-скоро "има кой да мисли за мен и това не е Десислава!" няма брате, ако за мен мислиха по ТОЗИ начин щях да се отвратя.
икога подобно нещо, защото съм инвалид в Рисуването(меко казано)

Колегата ако е учтив, аз няма да се въздържам. Нима не пита за мнението на хората? Ами ето ти мнение, моето в случая е като това на Сентри, разликата е, че самите рисунки не ми харесват - виждал съм КЪДЕ КЪДЕ по-хубави точно на голи момичета, абе рисувани са по чиновете в училище... Това че ТИ иска
И къв е проблема в годините??? Явно приятелчето ти е настъпено по мазола, ма мен изобщо не ме ебе... Не ме ебе и от къде знаеш че му е над 1,8см. ... Не ме ебе защото аз не казвам че това е най-качественото, казвам че го ценя - ценя го така както се цени всичко направено от някой творец... Щом човек се е трудил значи заслужава уважение ... Тва че си тъп и не го разбираш е твой проблем... Като си виждал къде къде по хубави ми дай да ги видиме, защото тва е надраскано за 5мин. има и неща където е правила за 3 седмици... Колкото до това да изтъквам кво е написала - ахахахахах аз да не съм 1ви клас бе(за теб незнам вече....), та да се кефа че Пенка е казала нещо хубаво за мен и аз да го кажа на Гошко за да изглеждам по голям ххх

маика ви комунисти пуснете линк на гола мацка да се кефя

noceTeTe rи !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:18

Рисуването е необятно изкуство, което не е ограничено в рамки. Не всеки може да рисува. На мен лично ми харесват картинките, и си мисля, че ако въпросното момиче има желание, може да сътвори нещо уникално с малко повече старание и чувство. Занимавал съм се с рисуване и знам как е. Надявам се да видя повече от творбите и.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:22

Prowannabe написа:
Рисуването е необятно изкуство, което не е ограничено в рамки. Не всеки може да рисува. На мен лично ми харесват картинките, и си мисля, че ако въпросното момиче има желание, може да сътвори нещо уникално с малко повече старание и чувство. Занимавал съм се с рисуване и знам как е. Надявам се да видя повече от творбите и.

преди да рисуваш обаче трябвеа да почустваш рисунката

noceTeTe rи !!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:45

Ето ги моите:

На този му оплесках флага, изобщо не стана както го замислях...

Сори за неясната снимка, но нямаше как да откъсна страницата. На този му оплесках светлосенките, но мисля, че стана добре.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:52

[LP]kiRoman написа:

Кироман, значи да приемем, че Jocranes се казва Гошко, а? Елементарното извинение "не е вярно не съм го направил" подкрепено с "ха, колко си нещастен, че си го помисли" вобще не действа в наши дни. Можеше да се сетиш и без аз да ти го казвам...
Но пък продължавай, заяждай се, празноглавецо, "не ме ебе и откъде знаеш че му е над 1,8см." колко остроумно... Сече ти пипето, ман, сече та чак реже!
Да го кажа така - осъзнаваме, че е рисувано за теб и ти е приятно като го видиш, най-сериозно ти казвам, все пак е посветено специално в твоя чест. Разбирам и че поради тази причина ще си го пазиш и защитаваш, но да скачаш на някого защото не му е харесало, защото е казал, че врата е прекалено тънък, а частите - несъразмерни... Същото като да се разсърдиш когато ти каже някой, че допускаш правописни грешки. Ами че нещо такова се води за неоспорим факт, то се и ВИЖДА... Но щом смяташ да постъпваш детински и да се цупиш и мусиш - твоя си работа...
Друго нещо - труда си бил заслужавал уважението? Ами заслужава си го, затова и не казах "пълен боклук"... Прекрасно, само че това "труда ли е", труд ли е да го нацвъкаш за 5 минути, а ми не, както е казал народа "бързата работа - срам за майстора", а малко по-глобално погледнато - само от съжаление на художника картините няма да му ги купят. Трябва да са и КРАСИВИ. Да, знам, отклоних се много от реалната ситуация.
Мда, по-спокоен съм.

П.П. Никога не съм си представял, че Сентри някой ще го нарече "приятелчето ти", все едно да кажеш "оня там еба ли го кой беше ивъл..." :shock:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 17:13

Existence написа:
П.П. Никога не съм си представял, че Сентри някой ще го нарече "приятелчето ти", все едно да кажеш "оня там еба ли го кой беше ивъл..." :shock:

Защо, с какво индивида Сентри е трябвало да заслужи уважението ми ??? Не искам да коментирам как веднага се втурваш да го защитаваш от нанесената жестока обида за 1,8см. ... Ма как може да съм толкова несъобразителен... Извинете ме наистина, съгреших много... ахах
Ако се мислиш за много интелигентен да знаеш, че си сбъркал... И едно време си беше зле - сега не си се променил, само където вече е нормално да те хване срам и да идваш по-рядко...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 20:38

Позволи ми да те цитирам - "ахах".
Вярно е, не мислех да пиша в темата, но причините, поради които го направих са две:
1. Че отговори по толкова глупав начин на едно най-обикновено мнение, което се различаваше от "мн ме кефят мацките"
2. Да, че това беше Колегата. Имам навика да се дразня, когато говорят по повод някой приятел. Странно? Не мисля. Вобще не си заслужаваше да се занимавам, нищо няма да ти влезе в надутата глава.
"с какво индивида Сентри е трябвало да заслужи уважението ми" брееей, че кой говори за уважение? Но просто подчертаното пренебрежение беше глупаво. Както и да е...

Между другото - писна ми да се занимавам с теб по човешки начин. Глупав си.
Ааах за малко да забравя - това твоето момиче, значи, да не е руса?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 20:55

Екс, момичето има потенциал в рисуването, това си личи по отделните елементи, просто не са свързани както трябва. Е, за Steel не мога да кажа същото, човека се е опитал да рисува, но както виждаш не се е получило както трябва - налучкал е пропорциите горе-долу както трябва, но просто нещото изглежда залепено за листа. Аз рисувам по същия начин, макар и леко по-добре. Затова и не мога да кажа как да подобри рисуването си.
Киро, мой човек, все тя какво си тръгнал да хапеш, въобще не ме засяга. Първите заядливи мнения ги прочетох още на обяд. Тогава нямаше смисъл да ти отговарям, защото ти това си го търсеше. Пусни нещо на приятелката си, което го е правила по-сериозно, защото по това не може да се види точно колко е добра.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2006 14:12

Простете, че в тая тема ще се фукам, но няма смисъл да правя друга :wink:
Някои неща съм ги рисувал в час, други у нас, трети в кенефа.. абее важното е да споделя творчеството си с вас :lol:

http://metal.e-logix.org/gallery/albums/userpics/10212/t9.JPG
http://metal.e-logix.org/gallery/albums/userpics/10212/n6.JPG
http://metal.e-logix.org/gallery/albums/userpics/10212/n8.JPG
http://metal.e-logix.org/gallery/albums/userpics/10212/n5.JPG
http://metal.e-logix.org/gallery/albums/userpics/10212/n3.JPG
http://metal.e-logix.org/gallery/albums/userpics/10212/logo.JPG

Последното е логото на ''групата'' ни :lol:

Снимките са с лошо качество, нямам скенер. Ако направя нещо по-хубаво мога да го сканирам някъде другаде и да го кача.
Иначе имам още 98476234673 такива драсканици, ако някой прояви интерес може да кача още ..

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com