Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие: С дъх на урина (май се води хумор!?)
Публикувано на: 09 Яну 2006 01:50

Скоро ходих на дискотека и престоят ми там ме вдъхнови да напиша това малко разказче.

Вечер е. Звездите ярко проблясват горе от небето. Луната е пълна и осветява всичко. Съботния ден е към своя край. Животът кипи. Хората използват един от малкото свободни дни, за да се позабавляват. Влюбени двойки влизат и излизат от входа на подземието, наречено дискотека. Музиката е силна дори и отвън и е трудно да се чуе какво си говорят шумните компании на излизане от дискотеката. Въпреки това опитното ухо на автора успява да чуе част от разговорите. Вероятно любопитството у вас вече се надига. Е, нека бъде задоволено.
- Светло, ча’ай да са изпикая, ма! – казва изрусен дебелак на възраст около 30 години. Нека да го наречем Гошо. От мокрите петна по ризата му може да се съди, че е изпил доста количество от определена спиртна напитка. Носът на автора не е чак толкова трениран, за да разбере коя точно е напитката. С бавни и несигурни крачки Гошо се отправя към едно дебело дърво, което не е чак толкова осветено. С механизирано от честото повтаряне движение, Гошо с един замах разкопчава дънките си XXL size и дръпва надолу боксерките “Братя Гьокови”. Над боксерките се показва нещо, което трудно може да се оприличи на някакъв предмет или животно, но определено има нужда от подстригване или направо бръснене. Собственикът му обаче трудно може да установи този факт, тъй като добре поддържаното с бира шкембе възпрепятства прекия визуален контакт с нещото. Оказва се, че въпросното нещо е част от отделителната система на Гошо и с голяма охота започва да изпълнява едно от главните си задължения. Струята, която може да съперничи на тази произвеждана от пожарникарски маркуч започва да се стича по дънера на дървото. В продължение на десет секунди налягането е стабилно и струята не отслабва. Но както всички знаят, нищо не е вечно. Постепенно лайнянокафявите велурени обувки на нашия герой придобиват малко по-тъмен цвят и стават с една идея по-мокри. И тук законът на Мърфи е валиден и то неколкократно, защото не една, а поне десет капки падат в гащите, както споменах - марка “Братя Гьокови”. Докато закопчава дънките XXL size, нашият герой звучно обогатява атмосферата с няколко вида газове, които не фигурират в Менделеевата таблица. “Горката Светла” мислите си вие. Въпросното момиче обаче има повече промили алкохол в кръвта си, отколкото е солеността на Черно Море. С малко по-уверени стъпки Гошо се запътва обратно към светла и нежно отпуска ръката си, в сравнение с която, чисто новия пилешки шиш, от който се реже месо за дюнерите, изглежда като клечка за зъби. Двамата влюбени решават, че краката им не могат да издържат повече на алкохолния товар и се запътват към апартамента на Гошо, подминавайки надписа WC до входа на дискотеката.
Вятърът леко разнася есенните листа. Малките локви по улиците отразяват луната и звездите. Постепенно се отдалечаваме от дискотеката. Глъчката е почти затихнала и не се чува почти нищо. Спокойствието цари навсякъде. Опитното ухо на автора отново дочува едва едва някаква реплика от далечината:
- Светло, чакай, че пак ми са допика.......

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2006 08:43

Малко беше тъпичко и постно, но пък поне беше добре написано. Все пак не мисля, че това "опикано нещо" ( :lol: ) не беше нужно да задръства форума с още една тема... Но както си си преценил. ;)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2006 13:40

Ми в Бургас какво мислиш че е? През лятото кой луд ще ти даде 30 стотинки за кенеф като е в Морката градина. Навсякъде храстчета и дървета, достатъчно тъмна... Няма нищо срамно в това човек да пикае дърветата. Освен това ги наторява ;)

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2006 14:19

MetalGearRex написа:
Малко беше тъпичко и постно, но пък поне беше добре написано. Все пак не мисля, че това "опикано нещо" ( :lol: ) не беше нужно да задръства форума с още една тема... Но както си си преценил. ;)

Не е задължително да се разсмееш. Акцентът е върху друго нещо, а именно проблема, че всеки пикае където си иска. За това, че съм задръстил форума( всъщност само творческия) с още една тема, може би си прав, макар че има доста по-недостойни теми в творческия. Може би трябваше да го постна във общия.

Phantom
Не става дума само за пикане по дърветата. Обикновено когато мина през някой подлез ме лъхва адска смрад на познай какво. Същото е и като мина около някой трафопост, а в някои блокове входовете също смърдят. Не знам как е в другите градове, но във Варна все още не съм влязъл в дискотека, където да се плаща за ползването на тоалетната.

Както се казваше в едно списание "Страната на розите ухае на урина"

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2006 19:57

Горкия.Направо те съжалявам.Но ти описа важен проблем за родината - проблемът с обществената чистота.Наистина е тъжно, че никой не прави нищо по въпроса.А иначе всеки се дразни, когато е "мръсно".Накъде отива тази държава, направо не знам...

Профил

Аватар
Заглавие: Re: С дъх на урина (май се води хумор!?)
Публикувано на: 02 Фев 2006 19:27

Head_HunteR написа:
Скоро ходих на дискотека и престоят ми там ме вдъхнови да напиша това малко разказче.

Абе като гледам,май е било много скоро. :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2006 19:36

Гошо за къв се имаш бе,дебил :?: Да съм ти позволявал да пикаеш по дърветата :?: А :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2006 01:13

Тва е на нивото на седмокласник... Виждал съм по-добри твои неща...

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2006 01:07

Това ли правиш в дискотека?!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2006 10:57

Чесно казано това е тъпо и безмислено :lol:

Кого го интересува кво праиш в дискотеката?Къде пикаеш?Кво пиеш?

Ако видиш някои да си почива,
помогни му!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com