Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: На ръба
Публикувано на: 14 Дек 2005 18:18

На ръба е студено. Мрачни мисли се въртят из главата ми докато гледам надолу. Спомням си колко лесно ми беше да ги намразя, тях, онези малки фигурки, сега разхождащи се точно под краката ми. Всяка от тях, запътила се нанякъде, заела се със своите си малки, лични, незначителни проблеми. Зимният вятър вее право в мен, но се опитвам да не му обръщам внимание. Чудя се, как се стигна дотук. Миналото, като тиня на дъното на морето, колкото повече се ровиш в него, толкова по-мътно става. А и вече бях толкова далеч от Рубикона, че не помня как изглеждаше, когато го преминах. Допушвам последната цигара и хвърлям кутията. Седем минути. Слънцето бавно се спуска зад хоризонта и хвърля ослепителна сянка върху покрива срещу мен. Едно предимство има слънцето. Знае, че след като си отиде, на следващия ден ще може да се върне. Не мога да кажа това за себе си. Не знам дали някога ще се върна, или ще мога да си тръгна. Вече не го правя и заради адреналина, правя го, защото това съм аз, и не мисля да се променям. Наричат ме пропаднал. Геният на дупката - независимо колко време се изкачваш, можеш да паднеш за части от секундата. А аз имам чувството, че се намирам в бездънна яма, всеки ден падам надолу и по-надолу. Опитвал съм да се изкачвам обратно, но все не се получаваше. Затова открих правилната стратегия - хващаш се за един ръб, и не се пускаш. Не трябва да се даваш на обстоятелствата или злобарите да те дърпат след тях. Тогава изкачването, като на магия, се случва от самосебе си. Ако повече хора знаеха този метод, мисля, че света щеше да е доста по-подреден. Не мразя хората, но не ги обичам. Мразя постоянният им стремеж им за пари и власт. Помня как, и аз преди, бях като тях, заблуден, погребан жив в собственото си злато, Докато не го изгубиш, и всичко, в което си вярвал се срине, и всичките ти фалшиви приятели те напуснат. Вече знам, че на края всички сме сами, няма на кого да разчитаме освен на опита и интуицията си. Две минути. Допивам последната глътка Спрайт. Не знам, защо точно Спрайт, винаги ми е допадала марката. Една минута. Зареждам чисто новят далекобоен снайпер Драгунов и го поставям на статива. Слънцето залезе. Времето дойде.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2005 20:25

Много ми хареса.
Само това мога да кажа :wink:

God is a DJ, Trance is Religion, Life is a RMX (;

You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2005 21:43

GJ дуде! Наистина... Даже за момент(колкото и малък да беше той) се вмъкнах в кожата на героя ти... За съжаление нашия свят е такъв, всичко е преходно всичко те напуска/изоставя или просто казано "изтива"
пС Спрайт рулира ТТ

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2005 17:14

Готино е! Заначи героя е наемен убиец така ли?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com