Мисля че дойде време да си припомним , тоз расказ. Представям ви Страници 1-10 от оригиналната тема.
Всичко е автентично.лол. Извинете грешките ми в началото, сигурен съм че можете да ги преудолеете.
Свалете всички части ТУК -
http://www.telliee.com/ty/teenyears.rar (right click save as)
TEEN YEARS!
GLAVA 1-1
HTID
1.ззззззззззззззъъъъъъъъъъъъънннннннн телефона сабуди Иван вав 2:30 сутринта
Какво по диаволите???? кои звани си мисле6е Иван отиде до телефона дигна го и никои не отговариа6е
Ало Ало кои е?
ти6ина от другата страна
Не се обаждаи пове4е смотаниак-каза Иван и затвори и отиде да спи пак
неможе6е да заспи не6то го дразне6е кои го тарсе6е
Изведна6 се 4у глас
Ив4о кои се обади маме-попита глас от другата стаиа
Никои аиде заспиваи мамо
Добре аиде лека
Иван напално се бе расанил ве4е стана обу си пантофите и се запути кам ъгъла на стаиата кадето има6е
едно биуро на което има6е компутар тои го вклу4и но не може6е да пусне интернет веднага се сети 4е
триабва да вклу4и модема и се зарови вав дебрите на интернет.Бе6е ве4е 4:30 утре бе6е на у4или6те
изклу4и компа и се запати кам леглото легна и сас малко мука заспа
Ива е Иване аиде ставаи за закаснее6 за у4или6те
Ок ок мамо
неговата сутрин бе6е еднаква 30 минути вав баниата и 30 минути вав кухниата
Аиде мамо 4ао каза Иван и излезе по сталбите на третиа ета6 по4ука на вратат на неговиа приател
Коста излезе овит вав одеиало и каза
Не мога настинал сам не6то ти трагваи
ЕГати и работата ок аиде ас трагвам 4ао 6те се жидим след даскало
Путиа за у4или6тето бе6е кас
Тои стигна и влезна вав стаиата по Математика и то4но вав са6тиа момент вав умамо се варна мисалта
за телефона тои се бе6е разбрал сас един приател от квартала да му каже не6то важно за един саит вав нета.Но о6те по ло6о тои бе6е забражил за гадното дома6но по математика което бе6е дадено от
една 55 годи6на гадна о4ителка.КАкво да правиа какво да правиа се пита6е иван
Иване кфо става ве пи4-глас попита
А какво вика6 Ицо
кво става те питам
Ами ни6то забравих да напи6а дома6ното
Аз го имам ела го препи6е6
Супер аиде благодариа ти
Клас стани Клас Мирно казаха класните деца
Седнете каза о4ителката сега 6те искарвам на дуската по дома6ното
Целиа клас ваздаьна осжен Ми6о класниа зубар
Парви пример Иван каза у4ителката
Иван излеза и го написа
Това ли сте полу4или клас
Неее
Опа о6те една двоика си мисле6е Иван
Помисли пак .Иван стоиа циал 4ас на даската
Зъъъън звънеца изваниа
Иване двоика,пе6о 6естица.мариа 6естица
Вав класа на иван фси4ки биаха много пе4ени дори и зубара
Абе хора искате ли да биагаме от биологиа целиа клас та да не ни пи6ат отсаствиа предложи Вики
Аре отговори Ицо,сагласни ли сте а??
Аиде си4ки казаха и се исмакнаха отстаиата толкова тихо като ми6ки
На входа бе6е директора
Вра6таи те се директора е там каза Ани
Аиде прес задниа вход предложи пе6о
аиде сагласиха се вси4ки и наи накраиа биаха свободни и се расхвар4аха по кафенета и градинки
Бе6е време да се вра6тат вав у4или6те.Вси4ки биаха весели до един момент до момента вав които имаха
4ас на класа последен осми 4ас.
Класната им тегли такова конско 4е никои ниама6е да направи такова не6то вав следва6тите месеци
Иван пак бе6е на третиа ета6 по4ука и Коста малко по бодар излезе и каза на иван да влезне искал не6то
да му покаже.Тои играе6е на фрозен тхроне сре6ту 2 копиутара двамате се задабол4иха вав играта
Триабва да се обадиа на мама 4е сам тука каза иван
ок телефона е вав кухниата
Иван се варна а прес това време коста цукна ниаколко кода за малко дарво
Бе6е ве4е 8 4аса и Иван си трагна
Тои влезе и усети миризмата на мусака от кухниата седна пред тележизора сас 4иниа мусака и загледа филм по БТВ.Бе6е же4е 10:30 то4но след новините когато дадоха реклама на убувки които тои иска6е много
Тои се запути кам стаиата когато ба6та му го извика
Иво как бе6е вав у4или6те
ами добре тате добре
добре
Тои трагна кам стаиата си когато ба6та му пак го зприа
Ниакви оценки
Не тате
Добре аиде отиваи вав стаиата
Тои се запати незабавно кам пс-то и по4на да се забутва вав форуми и нелегален Софтларе
Когато вав ICQto испи6тиа
бе6е неговиа приател сс които се бе6е разбрал
Тои му обиасни 4е не е можел да се сварже сас него добре
Те продалжиха да си 4атиат до 3:30 и тогава иван отиде вав леглото и заспа
тои санува6е не6то странно
LEGOLAS
2.Иван сънуваше как става шампион по уар крафт на уорлд кибер геймс. Събуди се към 5 часа и започна да разцъква комп-а.
Майко му се провика от другата стая:
Ванка бегай на даскало, че ще та клецам с АК-47 Smile
Добре маме аз мое да взема някое РПГ да порздравя класната Wink
Запъти се за училище, но се беше запасил - беше взел пиратки и една малка фоеверка.
Пристигна в даскало и Ицо ми каза:
Абе, брато ти нали се кефеше на Вики.
Ми да що?
Са ми каза, че и тя ти се кефи дали мога уж случайно да те питам.
Ти да не си и казал, че я харесвам
Не бе брато споко
Тогава и кажи че не я харесвам.
Е защо така
после ще расправям
гледай сега какви неще сам взел ( и му показа пиратките и фоеверката)
малииии супер
са да видиш какъв номер ще спретна да класната......... ( и той направи много дълиг фитил на фоеверката, който стигаше да втория чин на саседната редичка тоест неговия чин и сложи фоеверката по чина насочена към краката на жертвата)
Иван каза на ицо да седне на другия край на класната стая и когато му даде знак да метне пиратка близо до класната
дойде и литературата, а класната беше по литература, докато даскалката си говореше нещо Иван запали фитила даде знак на ицо и метнаха и двамата пиратки:
БАМ БАМ ФИУУУУУУУУУУ БУММММММММ
АУУУУУУУУ помощ!!!!! Щеви обия малки гадини как може да си позволявате!!! в моя час!!! и то когато говоря за На Прощаване!!!!!
След дълги разправии Мишо зубара видял какво е станало и каза на класната. и айдееееееее при директора после забелешка и му намали ли поведението.
Прибира се Иван в къщи и Баща му го посреща:
Иване дай да ти видя бележника
А тате нали знаеш колко те обичам
Дай си бележника!!!!!!! вече със заплашителен тон
Какво е това бе ИванЕЕЕ!!!
Марш в стаята наказан цялата зимна ваканция няма да излизаш!!!! КАКВА Е ТАЗИ двойка! освен простотията, която си направил и двойка имаш!!!!!!!! НЯМА ДА ПРИПАРИШ И ДО КОМПЮТЪРА И ТЕЛЕВИЗОРА!!!!!!!!
На иван не му остана какво да прави и си отиде в стаята където замисляше какво да направи на Мишо зубара. Не отиде на вечеря и така заспа с мисълта за отмъщение!
HTID
3.Ден трети
Иван се сабуди гузен и студен заштото беше заспал на леглото само по дрехите си
-Иванчо аиде маме ставаи за училиште-каза маика му
-Маико ас сам станал вече-отговори Иван
-добре маме-довърши маика му
Иван стана и се сети за брат му които беше вав казармата.На Иван му беше тупо без брат му.Те заедно
играеха и размазваха сиакакви твари на неговиа комп.Изкъпа се,облече се,закуси и трагна на училиште
-чао мамо-каза Иван
На 3тиа етаж го чакаше неговиа приател Коста.
-оправили се пич-попита Иван
-еми ти как мислиш-отговори му коста
По пътя към училиште Иван разказа за случката вчера на Коста.А коста се заливаше от смиах
-О-о-о- Коста кво става -попита Ицо
-Ми ништо ново вчера превартиах HALF-LIFE 2 за втори път много е биасна тази игра нали ???
-Да бе да егати простотиата-се чу глас от ляво беше този гаден зубър
Иво веднага отиде до него и му скочи на бои.Ицо и Коста бързо ги растарваха.
-Ште ти е*а маиката заради теб няма да мога да излизам една седмица бе нештастник-изрева Иван
-Сега ште те натопа на госпожата дето ми викаш таквиз глупости-каза Мишо със насълзени очи
-Е сега вече те пребих-каза Иво и му скочи пак.Ицо и Коста не се упитаха да го спрат този път заштото
знаеха какво му е на Иван.Госпожата във всъштиа момент във стаята влезе Вики.Иво я видя и веднага се отдръпна.Тя го погледна и му се усмихна.Иван бутна мишо на земята и се запути към вики.
-Вики чакай малко-каза Иво
-Какво-отвърна Вики
-Исках да те питам как си-каза Иван
-Добре съм-каза Вики
Иво тогава зацепи за момент.Но бързо се усазна
-Хей искаш ли да дойдеш на роженниа ми ден а??-попита Вики
-Да но има проблем ас не мога да излизам за цяла седмица заради вчера
-Няма проблем тои е на 10.1 точно след една седмица-поясни Вики
-Тогава няма проблем-каза Иво и се запъти към чина си зарадван
Учителката по булгарски влезе.Тогава Мишо се запъти кам нея каза и нешто и си тръгна.
Иво замрузна мислеше че Мишо беше казал за псувните и боя.
Госпожата преподава целиа час.ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗУннн звунеца би.
Минаха оште два часа във които Иван мислепе зашто мишо не бе споменал ништо на госпожата и какво и бе казал.
Вече беше голямо междучасие когато той пак се заговори сас Вики.
-А кой друг ште буде на рожденниа ден-попита Иво
-Ами почти целиа клас(класа им беше 23членен) и някои деца от други класове-отговори Вики
-Ами мишо-попита Иво
-И той съшто-отговори Вики
Иво се замисли зашто пък мишо но на кой му пука все пак.
Вече беше края на училиштниа ден.Всички плъзнаха като хлебарки навсякаде.
Иво и Коста тичаха до блока им заштото много им се играеше на BLIP&BLOP.
След два часа цукане те най-накрая я превъртяха.
Иво се качваше по стълбите когато се сети че беше наказан.Той тичаше като световен шампион по бягане
нагоре по стълбите.За негово штастие нямаше никой във ап.Той беше много изморен заштото по фисическо
се беше спукал от тичане а пък и това по сталбите.Затова той легна на дивана пред тв то и заспа.
Сабуди се чак във 7 часът.Майка му и башта му бяха във кухнята оти отиде там и седна на един стол.
-Как беше работа-попита Иво
-Добре-Отговори майка му
-Ами как беше училиште-попита башта му
-Амии добре имам шестица по математика на домашното-отговори Иво
-Браво-отговориха заедно майка му и башта му.
-Иво брат ти ште си идва-каза майка му
-Супер кога-попита Иво
-Еми на 10.1-каза майка му
-Ти трябва да си си у нас заштото той си трагва вечерта-каза маика му
-Иво му идеше да искрешти но се здържа.Отиде си във стаиата и се просна на леглото във дулбоки размисли какво да прави за брат му.Мисли мисли,ништо не измисли и седна на компа за да се ободри малко..
eazy_mothefuckin_e
4.
Мина цялата седмица и дойде 10.1.Брат му си беше дошъл много рано(към 5.00)събуди Иво и му каза
-Ко стаа брато!Как е хавата!Мен ме изнасилиха два пъти в казармата!Ти иначе как си?
-Ми сметам да си отнема девственоста довечера .Ела може да има и кат' за тебе!
-Еми оки!Ше дойда!Аре че майка се разсмърдя вече от крещене, да те вика за училище.
-Ивааааааааааанееееееее!
-АААА.Верно бе!Що не съм чул!
-В ушите ти има много ушна кал!
Иван срещна своя френд Коста и му каза-
-Пич аре до аптеката за презервативи.
-За кво са ти бе?
Иван се сети че Коста,който си падаше малко лузър не беше поканен на рождения ден.
-Еми е така да си имам.
-Аре не сега че закасняваме а оная изкуфелата по химия ще пищи.
-Оки.Аре към даскало.
По пътя срещнаха Мишо строшиха му и последното парче от очилата му и си продължиха.Срещнаха Ицо в двора.
-Къде си бе наркоман!
-Братлета вчера врътнах Антантата!Не е лоша да знаете!
-Да бе и аз я житках!Неква война май беше!
-Ъхъ.
-Ей скивайте Вики!
Иван веднага се затича към нея.
-Вики от колко часа ти е рождения ден?
-Ми към 17,ше изгоня наште на ресторант и ще продължим до към 12!
-Оки.А кат' за брат ми ще има ли неква?
-Ми той на колко е?
-На 18-19,там некъде.
-Еми сестра ми е на толко и е доста загорела.
-Еми то и брат ми така нали е в казармата!
Странно защо Мишо и днес не ги издаде за побоя над него.Или те поне така си мислиха.
Като свършиха даскало нашия човек изпрати Коста до тях и му каза че има малко работа.После ходи до аптеката и купи 5 презерватива от по 40 стотинки.Върна се взе брат си и тръгнаха към Вики.
Кат' влезнаха у тех,подариха и подаръка,батко му се запозна със сестра и.
-Приятно ми е Развигор.
-И на мен,Драголюба.
Стиснаха си ръцете и започнаха да си говорят за метъл и унивеситети.
Иван видя Ицо и двамата почнаха да си лафят за неква комп игра.
После дойде Мишо и само Вики успя да спре Иван да му строши кофата.
Иван видя че през това време сестрата на Вики така беше подпукала брат му с нейните прослувути езици и реши да намекне на Вики за това което иска да направят те двамата.Тръгна да я търси из мезонета на семейството и където беше купона.И тогава ги намери с Мишо в стаята на техните да се целуват.Иван щеше да се гръмне!Некъв зубър му беще отмъкнал мадамата!Просто не можеше да го преживее!След като се овладя му стана ясно защо Мишо не го беше издал!Веднага тръгне да троши носа на Мишо но Вики го спря и му каза че решила да тръгне с Мишо щото той бил казал на Ицо че не я харесва,а Мишо я свалял от много време!Иван веднага си тръгна.Заби се в кварталния гейм клуб и изби всички гадини на Халф-Лайф единицата.Не че не го беше правил и преди,но така си изкара гнева.Прибра се в тях към 2.00,изтърпя поредното конско + наказание.Брат му се прибра към 3.00 доста ощастливен от уменията на сестрата на Вики!
Иван заспа тъжен и реши другия ден да не гледа как Мишо и Вики се целуват.
Legolas
5.Следващата седмица Иван ставайки за даскало се беше приготвил много добре за класното по литература.
Стиган в училище и си размениха някоя друга дума с Коста.
- Коста какво става учили за класното - каза Иван
- Абе ти луд ли си бе знаеш ли колко ми пука за това класно цял ден съм си играл фрозен и хич не ми дреме - каза с пренебрежение Коста
- Твой проблем, брато - отговори Иван
Настъпи частът. Иван вече се молеше да му се падне темата по Маминото Детенце, защото нея знаеше най-добре, но по закона на Мърфи му се падна за Немили-Недраги, за което въобще не беше учил. Написа някакви глупости, за който и той не знаеше какво има предвит и накрая завърши заключениетп с финалните думи:
Дъно гуспожу да ви хъреса работъта ми шото мноо сам се старал и моеби нема толкоз правописни грежки. И мноо ша са радвам ако ми пишите три или двие и пиедесет. Мноо ви са моля аре пеасо копеле (или копелка) [хихи мноо яко го измислих Wink ]
Сжурши училището. Иван изчака Мишо на пресечката зад училището от където Зубъра минваше за вкъщи и заедно с Коста го смелиха от бой (бяха се маскирали да ни ги познае) . Цайс-а разреван се прибра в къщи. На Иван му беше улекнало, но се сърдеше на Вики много. Искаше по някакъв начин да й отмъсти и той се сети! Сега, когато Вики го харесва и е скъсала с Мишо и иска да станат гаджета Иван не иска нарочно за да я издразни, като стане гадже с нея, обаче го хване докато се целува с друга...... Заспа с мисълта за отмъстение.............
HTID
6.На следващиа ден му беше по добре защото знаеше че пак ще счупи канчето на Мишо.
НА третиа еташ го чакаше Коста както обичаино и му каза:
-ЕЕЕиии ако знаеш вчера какъв адобе свалих само ни трябва снимка на МИшо и по цялото училище ще залепим негови снимки много готино нали-каза Коста
-Егати кефа хаиде още днеска да му вземем снимка както е със посинено око-каза Иван и истича до 7 еташ за фотоапаратът си.Той имаше дигитален и щеше да стане много бързо и хубаво.
-Оки-отговори Коста.Те вече се бяха запътили за училище когато Иван видя Мишо да държи ръката на Викки.
Иван побесня и се затича към тях.
-Ей пе*****-извика Иван. Мишо се обърна моменталически и се запъти към него със зверски поглед.Във същиа момент Коста искрещя
-Иво внимавай тоя има бокс във ръката си.Иво не се уплаши а само му каза да млъкне.Мишо наближи и замахна със ръка и
Бааааааам Иван падна на земята Мишо клекна и тръгна да го одря пак но Коста му скочи и го повали.
Иво стана и наби здрав десен шут(той тренираше във отбола по футбол и имаше крак като гюле)във задните части на Мишо.Бутна Коста и взе бокса на зубара.
-Остави гоооо-се чу женски глас от дясно.Иван погледна и видя че Викки плачеше той остави Мишо,стана и дръпна Коста със него.
-Ето ти го тоя копе**** зубар исцяло твой.Вики истича до Мишо и го гушна.
ЦЕлиа ден на Иван беше ужасен освен вруштането на контролните по литература.Той имаше 4 а зубара беше оплескал темата и имаше 3:50.Иван се искефи много.Тогава госпожата им саобщи че от Златни пясаци ще идва момиче да учи във техниа клас.Тогава Иван испадна във екстаз ,какви ще е бесна и яака тази новата си мислеше той.
Със Коста взеха една малка снимка на Мишо зле посинен и забравиха че имат още два часа.
КАто скеча беше готов Мишо беше на хавлиено парти при Маикъл Джексън със още нйаколко деца.
Беше вече осем и Иван требваше да си хварчи до тях.Той яде и си отиде във стаяата той не ми цукаше за Вики цяла нощ стоя във нета и се разхождаше във форуми игри свалки зьапознанства.................
SLIM_k
7.На другата сутрин Иван се събуди с единствената мисъл да вкара един на Мишо,с лоста който беше намерил в тях,докато Вики не гледаше.Излезе да ходи на даскало,и гледа на неговия етаж нов графи върху вратата на асансьора.Слезе да вземе Коста.
-Как е браточка?
-Братле вчера врътнах Макс Пейн 2 за трети път тая седмица!
-Еми браво!
-Аре надолу.
-Аре.
Като слизаха той показа на Коста металната си пребивачка.
-Брато с тва можеш да му направиш нещо повече от счупване на очилата!Вземи да внимаваш!
-Нема страшно!Ама така съм му набрал на тоя че лошо ще го дъвче!
Стигнаха до даскало и Иван видя новата от Златни пясъци.Бая беше готина!И тогава стана нещо лошо.Мишо се приближи до нея(Вики още не беше дошла на училище)и започна да и гука на ухото.Дойде Ицо и каза:
-Братлета тоя бая я сваля.Говори и нещо за хубавата и коса и очите и!Ако Вики беше тука щеше да го отреже по най-бруталния начин!
На Иван повече не му и трябваше!Извади лоста и тръгна към Мишо,а Ицо като видя металното животно се уплаши и тръгна да го спира.Прекалено късно обаче.
-К****еееееее!
Мишо се обърна за да отнесе най-лошата тупалка в корема от лоста.Преви се на две.Иван го срита в задника за да падне,а после му вкара три по леки удара с лоста в гърба.А за финал хвана новата и и вкара език пред целия двор и пред зачервените очи на пребития Мишо.Иван усети че на нея и хареса,понеже когато я пусна тя му се усмихна.И тогава стана нещо неочаквано.Оказа се че брата на Мишо е дошъл да се разправя с Иван след като зубъра му се бил оплакал.Със закъсняла реакция той нападна Иво в гръб.Удари му силен прав в тила от което Иво падна.Ицо и Коста скочиха на големия,повалиха го с премерени тупалки и почнаха да го ритат както е легнал заедно със вече станалия Иван.Спряха след една серия от поне десет ритника от всеки.Двамата повалени братя бяха жалка гледка.Иво каза:
-Другия път така ше ви нашокаме репите че и тва ще ви се види малко.
Обърна се със задоволство и видя Вики точно пред себе си.Тя плувнала в сълзи му удари шамар.Иво се разкрещя:
-Ти знаеш ли как тоя очилат п***л се сваляше с е онова момиче!
-Лъжец!-писна Вики
-Остави я брато тя няма да ти повярва.-каза Коста-Ела да запалим по една цигара да разпуснеш.Тамън остават 10 минути до началото на часа.
В първия час имаха музика при една много сдухана госпожа.Иван реши да си го изкара на нея.Извади си цигарите и лоста на първия чин,започна да чете новата ПЦ Мания и да си говори по мобилния.Когато госпожата му правеше забележка той я псуваше и тя млъкваше.По късно през деня разбра една доста щастлива новина.Вики тамън влизала в двора когато той се целувал с новата(която през целия ден го гледаше полу-скрищно)и явно се бе изнервила от този факт,поне според приятелката й Цвети.Иван бе доволен от отмъщението си!На връщане от училище гаврътнаха с Коста и Ицо една бутилка от новата водка "Тhe Spirit of Mary-Jane" и се върна в тях да мине некоя и друга мисия на "CS:Condition Zero"(беше си я свалил вчера)и си легна доволен.
CL_killa
8.Както всяка сутрин Иван бе6е събуден от майка си и последва една голяма прозявка.Отиде в банята там се избръсна,закуси и тругна към 3тия етац където го 4ака6е Коста.Двамата тръгнаха но нямаха и на представа какво ги о4аква6е.По пътя не говори6а много понеже бе6е мн студено.Стигнаха в у4или6те и Иван извади кутията с цигари (давидоф) и си запали една.Дойде 1 мом4е което той бе6е виждал в у4илище но не познава6е ли4но.Тои му поиска 1 цигара и се заговориха за некви тъпи игри.Тогава пристигна и оня Мишо които май си просе6е боя.Отиде при него и каза на Иван по-добре да не се ебава пове4е с него(било за негово добро).Иван му удари 1 тупалка и си тръгна.1ви час имаха физическо играха баскет в салона.Там Иван ритна Мишо 2-3 пъти "без да иска" , но не се слу4и ни6то особено следва6е 4ас по химия.Мишо бе6е любимец на госпожата и я помоли да изпита Иван.Така Иван полу4и поредната 2ка.В 4аса на класа бе6е ден за дискусий.Днес темата бе6е насилие.Мишо каза на госпожата 4е е бил бит от някакво мом4е и госпожата предложи да отиде при директорката и да й каже за какво става въпрос.Това бе6е на4алото на отмъщението на Мишо.Госпожата ги пусна и те излязаха на двора.Иван и Коста си тръгва6а когато Иван бе6е оцелен от снежна топка тои се обърна и тжа бе6е последното което си спомня.Той се събуди в Пирогов.Там до него стое6е майка му.Тя поиска да бъде оведомена за вси4ко станало в у4ли6те тия дни.Ве4ерта директорката се обди след около 5 мин разговор Иван си мисле6е 4е Ми6о го е изпортил но тя просто искала да разбере да ли Иван е добре.Преди да заспи тои си мисле6е кои може да е напражил това.Досети се за предъпреждението на Ми6о и веднага се сети 4е тои е дал пари на някой да го набие тъй като това не е по силите му.
Legolas
9.
На следващия ден Иван реши да отиде на училище. На стълбите нямаше никой. Почака 5мин. Иво и дойде Коста. По пътя обсъждаха кой може да е този п*д*р*с* дето го е ударил. Накрая решиха, че е някой от гимназията. Отидоха в даскалото и Иван отиде при Зубъра и му каза:
- Ей педал само да свърши училище ще видиш какво ще ти се случи! - Каза Иво с умраза на Мишо, а Мишо се направи, че не го чува.
Иван седна до новата. Запознаха се и си поговориха. Тя се указа голяма пичка на име Йоана. Целия ден прекараха заедно говорейки си разни работи. Разбраха се да отидат заедно на кино събота или неделя. След училище Иван изпрати Йо до тях и помоли Коста да разбере дали има някой у Мишо и се разбраха да се чакат в 2:20 пред Мишо.
- Брато какво става имали някой в тоя зубар? - Попита Иво
- Няма - Каза Коста
- Аре тогава влизаме и го пребиваме.
- Да бе! Луд ли си ?
- ДА! - изкрещя Иван
- Добре тогава поне да извикам брат ми и още няколко души - каза Коста
- Добре аре викай го!
След 15мин дойдоха 5 момчето, от който Иво познаваше само брата на Коста! Звънаха на звънеца и Миши излезе петте момчета го хванаха и пребиха, а Иво и Коста гледаха от стълбището на Втория етаж. Иво се прибра много щастлив.................
CL_KILLA
10.
И така след поредния бой над Мишо,Иван и Коста стояха в кварталното клуб4е.Бе6е много тишо,няма6е никой понеже те бяха избягали от история.Тогава се появи оня пи4 дето пу6и преди6ната сутрин с тях.Иван се сети 4е Радо(така се казва6е този) го бе6е питал колко 4аса имат в деня който бе6е одарен и му хрумна 4е това може да е мом4ето което го било ударило.Той го попита дали познава оня тъп зубър Мишо той се измъкна с това 4е отново поиска 1 цигара.Съмнения плуваха в съзнанието на Иван.Той бе6е ре6ил да разбере акакво е станало.Радо си тръгна малко притеснен:
-Видяли как се притесни като го попита за Мишо?-попита Коста
-Да, и това много ме озада4ава.Хайде да го проследим.
-Мне имам много отсъствия.
-Добре аз ще отида а ти ме прикрий пред класната.
И така двамата се разделиха.Коста тръгна към училище а Иван по следите на Радо.Така стигна до кафето в което бе6е най-4есто посещавано от учениците.Там Иван видя как двама от най-добрите приятели на Мишо стоят на една маса с Радо.Те го видяха как ги гледа от вън и единия се извика:
-Дръжте го!
Така Иван тръгна да бяга към училище.Той тичешком влезе в класната стая много задъхан.Госпожата каза:
-А,ето го и болния!-и погледна към Иван и после към Коста
Иван почна да обяснява как му било станало по-добре.Госпожата му позволи да седне.Той седна до Йо.Тя го погледна и попита какво се е случило той не пожела да й разкаже.Към края на часа метна 1 бележка на Коста на която пишеше:
Леле майката съм му ебал на оня цайс Мишо.Разбрах кой е бил.Като излиза госпожата хвани Мишо.Ще го заведе ме в кенефа за шокова терапия Very Happy
Така и стана Мишо се озова в кенефа приклещен от двамата доста по-едри от него(Иван и Коста).Те разбраха само 4е той им е дал пари да го прибият. Така Иван бе6е принуден да отмъщава и на Радо и другите двама боклуци.
HTID
11.-Значи ще даваш пари да ме бият а ти малка мишка нещастна-му каза Иван
-Я не ми се дръвчи че сега ще им се обада както съм бесен за Йоана-нагазарен каза мишо
Ти ли бе педерас-каза Коста когато чу звуци идващи от коридора те звучаха като приателчетата на Мишо
-Тука-извика Мишо но Коста му запуши остата.Те със Иван замръзнаха.
-Абе къде е тайа въшка Мишо ако не да де парите ще го строша-чу се глас
Точно във същиа момент Мишо избута Коста(със всички сили който имаше)и излезе през вратата.
А ето го каза те а ето ги и тиа двамата-искрещяха бандата
-БЕеееегай-каза Коста и двамата исхварчаха
-Давай парите-казаха те на Мишо
-След като ги видя ревящи готови за пирогов-каза Мишо
-Оки-казаха те и трагнаха да ги гонят
Иво и Коста вече бяха във блока им и си говореха откаде да сабират хора
-Ами брат ми и приателите му нали ги знааеш-каза Коста
-Не знам ама Ицо мисля че и той има много изжестен брат във гимназиата
И двамате се бяха смутили когато изведнаш някой почука на вратата беше този така наречен приател на Мишо.
-кво ще правим сега-попита Коста
-Ами айде през терасата нали сме на третия еташ-кза Иво
-Аиде тръгваме-каза Коста
Те скочиха обаче не очакваха че ще има човек и там.Иво го ритна а той искрещя
-Тукаа саааа.Те тръгнаха да бягат към гимназиата за брата на Коста,но те ги настигаха.
Беше голямо междучасие и те го намериха бързо
-Дидо ела да помагаш че шестима искат да ни биат-каза Коста
-Ебах ги и педерасите каде са-каза Дидо
-еми ето там зад ъгъла чакат да свърши голямото-каза Иво
-САмо да викна приателите една минута и съм се върнал-каза Дидо
Едната минута се стори един час на двамата нагазили във лука приатели
Дидо се върна със приателчетата и със малко вериги и щанги от една кола
Те се запътиха но видяха нещо което не очакваха там.Гаднярите не бяха само чакали да свърши голямото ами бяха сабирали хора.Там имаше около десет човека
-Еи педераси гадни идвайте тука веее-извикаха групата на Иво
Тиа бяха здрави копелета обаче наше знаеха как да се биат.ю
Баааааам един падна по гръби Иво и Коста почнаха да го ритат но тогава се чуха здрави спирачки на кола
бяха хора от друга гимназиа които трабваше да помогнат на хората на Мишо
-Еба си векааа много станаха бегайте-каза Коста
ТЕ избягаха и като се скриха във мазето на училището те осазнаха че Иво липсва
ТЕ барзо се варнаха на мястото на побоя но всичко каквото беше останало беше няколко щанги и бокса и Иво лежащ на площатката
-Ивоооооо Ивооооо добре ли си-Извика Коста
-а-а-а-х-х-х-х-ъ-ъ-ъ-х-х-х-х-каза Иво сас разреван глас
Той стана и каза
-Тиа ми ебаха века трябват ми още хора и ще ги разбием.ЗА щастие на Иво той нямаше синини по главата и нямаше нищо да обяснява на неговите.
Когато се прибра го посрещтна лице което той най-малко очакваше беше лицето на единствениа и любим негов брат
-Кво става брато ела във стаята да ти кажа нещо-каза Иво
Той му разказа за цялата случка.
Брат му побесня и каза че може да докара половината подделение за да ги утрепат.
-Абе трябват ни само още около шест човека-каза Иво
-Ок ас сега отивам във клуба айде утре преди училище ще се видим за да се разберем за боя ок-каза Брат му
-оки-отговори Иван и се запъти към компа.До два часа той ходеше във сайтове със источни бойни искуства.ю
Тогава си легна защото искаше да е свеш за утре
TEEN YEARS
GLAVA 1-2
Legolas
1.
На другата сутрин пред училището бяха брата на Иво и неговите приятели от казармата:
- Йо, кво става пич - каза един от френдовете на брата на Иво
- Ми какво да става нищо тоя мноо ме дразни - и Иво посочи Мишо
- А този ли е аре следващото ви междучасие ще дойдем и ще го пречукаме! - каза друг от групата
- Оки след 40 минути ще подгониме Мишо на вън - каза Коста
След като свърши часът Коста и Иван подгониха Мишо на вън там го хванаха "войниците" и почнаха да пребиват, дойдоха и "бодигард-овете" на Мишо, който се включиха в боя накрая нямаше поражени от страната на Иво, докато друхите бяха ни живи ни мъртви! Иво и Коста влезнаха в часа и госпожата попита къде е Мишо и Иво каза, че го е видял как се е чупил от даскало. Учителката веднага му писала отсъствие. Остатъка от деня Иво прекара с Йо. Той се прибра в къщи и следващата вечер щеше да ходи на кино с Йо и после в къщата на Йо. Денят на Иво беше прекрасен той седна и започна да разцъква УарКрафт-а. Идваше съботата, която до обят щеше да прекара заедно с Коста в клуба, а следобед и вечерта с Йо...............
Slim_K
2.След вечерта прекарана с Йоана,Иван беше сигурен в едно-това беше единственото момиче което беше равностоино на Вики в сърцето му.Тя притежаваше всички признаци които Иван харесваше-хубава,умна и разбира се умерено деградирала(цигари и отвреме на време трева и алкохол)като него.Реши в други ден да и предложи.Написа и бележка в училище "Утре сутринта ела зад стола в 7".Викна хора за да пазят срещата им от внезапни изблици на смелост от страна на хората на Мишо.Цяла вечер сърцето му бумтя лудо,преди да заспи.Отиде при стола като остави Коста в двора на даскалото.Тя дойде и го попита:
-Какво има?
-Еми....ъъъ...Йоана...аз таковата...много те харесвам..та се питах е таковата...дали ще имаш нещо против...ъъъ-заекваше Иван
Но на нея явно и писна и просто го прегърна и целуна.После тръгнаха заедно към училище и Иван беше доволен да наблюдава разсърдените физиономий на Вики и Мишо които ги гледаха прегърнати."Двойна победа "помисли си Иван доволно.Но както ще разберете драги деградирали читатели много добро не е на добро.Всичко лошо започна по странен начин.Йо каза на Иво че се била сприятелила с Вики и сега искала двете двойки(Той и Йо,Вики и Мишо)да отидат заедно на кафе.Иван първоначално се противеше,но в крайна сметка се съгласи
"Защо пък не,трябва все пак някога тази караница с Мишо да спре"
И така накрая на училище те отидоха на кафе стиснаха си ръцете с Мишо и си прекараха що годе приятно.НО Иво забеляза в ръцете на Йоана една бележка на която пишеше(трудно разчетимо)"5 часа пред вас" и това със зубърския завъртян почерк на Мишо.Иван си затрая но си обеща да провери тая работа.Като се прибра към 4 звънна на Коста
-Аз с приятели на зубъри не разговарям!-каза Коста и почти да затвори когато Иван му каза:
-Брато имам чувството че очиларника е намислил нещо!Моля те като приятел да дойдеш с мен да проверим!
-Добре но това е последният път когато ти прощавам изцепките!
И те тръгнаха към Йо.Иван беше взел лоста си,но Коста нещо не беше доволен от това
-Братле не искам повече мелета!
-Споко само за сплашване!
-Са ще видим дали е така.
Мишо доиде в 5 и 5 а Йо явно бе гледала от балкона и дойде след него.
И тогава...
-Абе тия целуват ли се?-каза Иван
-Не мисля-каза Коста виждайки злобата в очите му.
-Как да не се целуват,точно това правят!-разярено вече изрева Иво
-Брато недей моля ти се!-каза Коста
Но нищо вече не можеше да спре Иван.Гаджето което беше забил днес всъщност му играеше номер,замислен от зубъра!Усети кръвта да бумти в ушите му.И се затича.
-Майка ти съм е**л!
ДАААААН.Право в очилата с лоста!Мишо падна сгърчен от болка.
Иво поглена към Йоана.Тя трепереше.Той седна с вид на човек който не може да се помръдне,пък камо ли да проговори.Въпросите бумтяха в главата му "Защо,Как,Какво".Йоана каза
-Иване аз...
Но не можа да продължи и се затича разплакана към блока.Иван погледна към падналия Мишо.Злоба изпълни сърцето му.Този зубър заслужаваше да влезе в болницата.Но тогава дойде Коста и му каза:
-Остави го.Хайде да си ходим.
Иван тръгна с него с треперещи ръце и крака.Като стигна в къщи направо си легна.Мозъка му въобще не работеше нормално.През главата му минаваха какви ли не мисли.Но заспа....
Slim_k
3.
На другия ден Иван тръгна със закъснение от тях.Срещна Коста и му приятеля му каза:
-Как си днес?Преодоля ли го?
Но Иван не отговори.Не говореше дори с майка си сутринта.Тръгнаха мълчаливо към училище.Като стигнаха и влязоха в класната стая се оказа че Вики не бе разбрала за снощната случка и с Мишо се целуваха в дъното на техния коридор!Коста вече си мислеше как да спре Иво от поредния побой над Мишо,но той просто си влезе в стаята и седна на чина с безизразната физиономия която седеше на лицето му от сутринта.Йоана вече беше там.Като го видя тя отиде при него и му заговори:
-Иване аз много съжелявам че те използвах...
Иво я погледна и после сякаш нищо не беше чул продължи да цикли по старо му.
-Ама аз просто не можах...той ме заплашваше..ти слушаш ли ме изобщо?
Иван изглеждаше сякаш наистина не я слушаше.
-Иване моля те да ме разбереш!
Но той просто стана заобиколи я и излезе,оставяйки я да плаче на чина му.Коста и Ицо,който беше разбрал туко що какво е станало вчера,го последваха с притеснени физиономий.И изведнъж Мишо го нападна в гръб с ритник в трибуквието.Иван се обърна и го блъсна на земята,а после продължи натам накъдето явно се беше запътил.Но Мишо не престана,напротив той го удари с още по голяма сила с юмрук в гърба.Този път Иво се обърна заби му един прав във фейса.Мишо падна.Иван се наведе и му каза:
-Ако не бях толкова скован и потресен вчера сега щеше да лежиш в Пирогоф,а майка ти и п***растичния ти брат щяха да реват над теб.Не съм казал на Вики за вчера само защото няма да повярва че би я лъгал!Да те е*а и в п***ла!Ако още веднъж ми се изрепчиш ще ти чупя всеки нов чифт очила,независимо кой ще викаш да ме бие след това!
И продължи по пътя си сякаш нищо не се беше случило.Коста и Ицо искаха да го ободрят.
-Иване аре днеска един Фроузен тримата срещу компове!
Никакъв отговор.
-Аре долу да изпушим по една цигара!
Този път Иван каза:
-Натам съм се запътил.
Но излизането му от даскало се оказа грешка.Този път Мишо се бе престарал.Една дузина бичмета,начело с брат му стояха на кашето за пушене.Но странно защо Иво не побегна.Той просто застана на едно място,сякаш чакайки да го спукат от бой.Коста и Ицо се поколебаха но и те останаха.
-Какво на смел ли ще се правиш?-разхили се брата на Мишо като групичката приближи.Вместо отговор Иво заби туко що запаления си фас в челото му.Изведнъж всички се юрнаха да го бият.....После изпадна в несвяст.Ицо и Коста го събудиха,явно малко след това,целите посинени и кървясали като самия него.
-Иване добре ли си?
-Да-каза ставайки Иво-Аре да влизаме в час.
Минаха през кенефите позачистиха се колкото можаха и влязоха в час.Но Иван не беше добре.По време на третия час той помоли госпожата че му се вие свят.Тя му каза да отиде при лекарката.В лекарския кабинет той легна на леглото и после....се събуди до майка си в къщи.
-Иване ти имаше комоцио,досега сме те юркали по болниците.Какво е станало?
-Блъснах се в една стена с колелото на един приятел-излъга Иван
-Една седмица ще лежиш и няма да ходиш на училище.Айде почивай си сега.
За едната седмица в която беше на легло Иван осмисли всичко което беше му се случило напоследък и реши какво да прави като се върне на училище....
htid
4.Време-неделя преди училище
място-апартамента на Иван
На Иван изобщо не му беше яко само Коста беше идвал да го вижда и да си чатат
Коста не му разказваше неща защото той си беше взел белешка и той.
Вече беше неделя и утре Иван отиваше на Училище но във момента той си говореше със Коста.
-Абе кво да правя на Мишо,той просто ми открадна всичко-каза Иван
-Не знам ти защо не ислуша Йо а??-попита Коста
Тогава Иван се сети че Йо каза нещо че Мишо я изнудвал.Той се смути и го каза на Коста.
-Хей Коста тя нещо ми каза че Мишо я задължил
-Кфо-пита Коста
-Ами кагато ми се обясняваше във класа преди побоя ми каза че тоя нещо я накарал-каза Иво
Време-деня на побоя
място-класната стая
-Ама Иване ти слушаш ли ме ваобще-Попита Йо
Иван си трагна.Тогава Йо отиде до Мишо и го удари.
-Прави каквото искаш със това ко**** той не ме обича-каза Йо на мишо
Тогава Мишо се обади по гжсмът си и каза на бандата да идват
Време-Сегашната неделя
място-блока на Иван
-Не знам но има нещо гнило във тая работа,айде на крафта-каза Коста
-Не мога бе човек нали комоциум-каза Иво
-Верно бе аз забравих-Каза Коста
ТЕ се чудиха кво да правят докато не осазнаха че е осем и половина и двамата бяха изморени.
-Добре аз ще бегам-каза Коста
-Оки утре на третиа еташ нали-каза иВан'
-да айде чао-каза Коста
Иван нямаше друго какво да прави освен да спи.Преди да заспи той мислеше защо Йо е казала че този педа* я е накарал
когато се сети за побоя и че Мишо го беше нападнал след като той беше излезнал от стаята.
-Сигорно и е казал че ще ме пребие ако не излезне със него-каза той на себеси.Той побесня като разбра какфа е работата.
Той заспа.
Време-преди една седмица
Място-училище
Ицо отиде на училище но по някаква причина той беше гузен и изобщо не наранен само със малко драскотини.
-Ето те и теб мой приателю-каза глас от страни.
Време-Деня на побоя
място-мястото на побоя
След като Иван каза това за очилата на Мишо Ицо се позабави за малко
Той говореше със Мишо но Иво и Коста не го бяха Видяли
-Отиваме да пушим кажи им там да нападат чули-каза Коста на Мишо
-Оки-каза мастер Зубара
Време-Преди една седмица
Място-училище
-Здрасти Мишо кво става-Каза Ицо
-Еми нещо, вчера Викки ми пусна и съм много щастлив-каза Мишо
-Ами аз и Йо си пиграхме малко и ние-отварна Ицо
Време-Неделя преди понеделника за училище
Иван заспа мислейки за това
slim_k
5.
Във 6 часа сутринта гсм-а на Иван извъня с тона за СМС.Беше Коста и вътре пишеше:
"Брато днес трябва да отидеш сам на даскало,защото баща ми ще ме води на лекар".
Иван стана разцъка за пръв път от една седмица Фроузън и в 7 тръгна за училище.И разбира се срещна Мишо и група от 5 други идиота.Колко бързо се бяха променили нещата.Сега той ядеше бой от Мишо,а не обратното както беше преди.Мишо каза:
-Как е бе комоцио?Искаш ли още едно мозъчно ударче!
-От тебе не ме е страх дори с гвардията да ми излезеш-каза пренебрежително Иван.
Мишо се изсмя пресилено и сам му скочи.Иван го посрещна с ритник в ташаците.И петимата му скочиха групово.Иво повали двама преди другите трима да го съборят.Докато беше на земята,ритан от всякъде,той забеляза зад едно от дърветата двама човека които наблюдаваха какво се случва.От клоните не можа да види лицата им,но изведнъж те тръгнаха нанякъде и на гърба на единия той видя една позната синя раница.Беше същата като на Коста!Когато на групичката и омръзна да рита Иван и всички тръгнаха към даскалото да придружат Мишо,Иван без особени травми стана и тръгна в същата посока размишлявайки.Сигурен беше че е същата раница,а се виждаше и напис отгоре с маркер,точно както Коста беше написал WarcraftIII на своята.И тогава всичко му се върза!Откъде щеше да знае Коста какво била казала Йо,като те само се познаваха официално.Никога не си бяха говорили!Имаше и друго!Когато миналата седмица ги бяха били,Ицо и Коста бяха станали преди него,а кръвта по лицето им се изми доста бързо без да оставя никакви белези.Можеше ли Коста да го е предал!?Ами Ицо?Реши днес да провери.Като отиде в училище ги викна и им каза:
-Момчета имам малко трева и намерих ново каше за пушене!
Обясни им къде се намира на ухо и каза да не казват на никого.
-Отиваме следващото междучасие!
После седна до Йоана и и каза:
-Йо,предполагам че Мишо те е заплашвал.Прощавам ти,но се съмнявам нещо да излезе между нас.Искаш ли да останем приятели?
-Разбира се!Благодаря ти че ми прости!Нали ще седиш до мен?
-Мноо ясно!Отивам до кенефа.
Но той отиде и викна по телефона негови хора да дойдат на кашето 5 минути след тях.
На края часа той тръгна с Коста и Ицо натам.Сега щеше да разбере дали са го предали.Като стигнаха там вече ги чакаха 5-имата от сутринта.Въпреки че го беше очаквал Иван все още не можеше да повярва че Коста,с който бяха приятели от деца и Ицо го бяха предали.Но не им каза нищо!Сега той можеше да ги използва,като се прави на галфон.Малко след това дойдоха 10 човека на Иван и разтрепаха останалите без дори те да са ударили Иво.Но по обратния път Иван го мъчеше друга мисъл-на кой да се довери сега в класа.Никой не му беше приятел като Коста и Ицо.Като си отиде в тях му дойде друга идея.Имаше няколко готови троянски коня.Звънна на Ицо и Коста и им предложи среща в мирката.Оттам той взе АйПи-то на комповете им,които бяха с постоянен нет.Сега можеше да следи пощите им за съобщения от Мишо.Легна си по малко радостен и тъжен....
legolas
6.
На сутринта стана взе си спестяванията и отиде на даскало. Денят мина нормално. Отношенията му с Йо вече бяха много добри. Указало се, че Мишо е заплашил Йо, че ще направи на кайма Иван ако не го целуне. Иван се ядоса много и плановете му станаха още по-брутални. Беше казал на Коста и Ицо, че днес след училище ще ходи на иследвания, а всъщност той отиде и купи една въздушна пушка. На следващия ден стана в 5 часа подготви се и се качи на покрива на блока им. Стоя известно време и до входа дойде Ицо. Ицо поседя 5 минути и дойде Коста. Те тръгнаха и БАМ един истрел в крака на Коста БАМ в другия му крак Ицо се изплаши и тръгна да бяга докато Коста се превиваше от болка. БАМ един истрел във врата на Ицо. Иван веднага се истреля от покрива, но първо се беше огледал и се уверил, че никой не беше видял нещо. Той излезна отзад на блока през един прозорец на мазето и отиде в училището. Там го чакаше Йо. Целия ден прекара с Йо. Когато се прибра и се качи на комп-а видя един е-майл на Коста от Мишо, който гласеше това:...................
slim_k
7.
който гласеше така....
"Така ли бе лузър!Нещо много се отваряш за човек в неравностойно положение!Ако пак минеш на страната на Иван цялото даскало ще те види гол!Мисли му!А това че някой ви е стреля с въздушна не ме интересува!"
Тогава Иван се сети че по време на летния лагер някакви по големи бяха съблякли Коста,докато спял и после го снимали!За Коста унижението беше нещо отвратително,туй като в старато му даскало бил обект на подигравки.Иван му прати следния мейл:
"Брато разбрах че си ме предал заради снимката,но мога да ти простя ако започнеш да действаш за мен в лагера на Мишо!Надявам се и ти да ми простиш ако аз ти направя нещо такова!"
После провери пощата на Ицо.Имаше само един мейл и той явно беше от Йоана защото гласеше:
"Виж кво бе завистлив тъпако,приеми го-Иван е по готин от тебе,а Мишшо не може да ме принуждава вечно да правя секс с тебе с кирливите си заплахи относно миналото ми!И какво като хората разберат за тайните ми!Преодолях го в старото ми даскало и сега ще го преодолея и сега!Това е последната дума която чуваш или четеш от мен!".Ицо го беше предал заради момиче и завист!Иво не можеше да му прости!Реши да му отмъсти като покани Йо на един купон на който щеше да ходи,да я напие(беше му казвала че е на две водки по рождение) и да я опъне като снима всичко с дигиталния апарат и го прати само на Ицо!През това време беше получил мейл от Коста:
"Леле камък ми падна от сърцето!Братле много съжелявам за всичко което направих!Много съм радостен защото ти се оказа единствения ми приятел в тва даскало!Но знай че Ицо ти завижда много и едва ли ще изневери на Мишо!"Още на другия ден в целият клас разбра тайната на Йо,пусната от Мишо(явно Ицо му се беше оплакал)-тя била изгонена от даскалото си в Златните защото била правила секс в тоалетните със стажант от Бургаския университет който им преподавал пробно!Иво реши да я ободри като я покани на купона в неделя.Тя се съгласи.А през това време Коста подаде на Мишо грешно инфо на Мишо за това от къде и кога ще се прибере Иван.Когато Мишо и хората му стигнаха там ги чакаше една пълна лада с туко що уволнени войници(познати на брат му).Докато те гърбиха Мишо и останалите Иво съфираше някоя и друга глава с пушката от балкон на отсрещния блок!Коста се смееше до него!Иван изкара спокойно и безтравмено до края на седмицата когато дойде неделния купон....
slim_k
8.В деня на купона Иван беше много доволен!Днес щеше да прецака и да се подиграе с Ицо и Мишо,както никога досега.Купона се организираше от един приятел на Иван от квартала.Щеше да има алкохол,трева и много ама много лесни момичета!Но те не интересуваха Иво!Той трябваше да си свърши работата върху Йо.Щеше да заведе и Коста.В апартамента на Ники(така се казваше организатора)щеше да има 2 или 3 свободни стаи,което беше добре за Иван Wink .Купона почваше в 5 следобед и към 4 и половина Иван взе Коста и тръгнаха към кръстовището където имаха среща с Йо.Тя дойде доста добре издокарана с къса поличка и и голо пъпче.Отидоха на мястото а там вече течеше гуляй и масова оргия.По уредбата вървеше P.I.M.P. на 50 стинки и момичетата танцуваха по сутиени,а някои от тях вече се бяха забили с някое момче и го обработваха устно.Едно беше сигурно-това че всички бяха пияни.На терасата се въртеше тънка слимара коз от трима,а други петима развъртаха бухалката.Ники дойде при Иво и му каза че по късно ще има фрийстайл щото бил намерил некви бийтове.Иван,Йо и Коста се забиха на един диван и започнаха да се надпиват.Йоана на третата водка(Флирт(Спирт))се отказа видимо размазана.Явно наистина бързо се напиваше.Иван би Коста на седмата чашка.Вече и тримата бяха доста зашеметени.Иво сипа на Йоана малко пина колада и съвсем я довърши.Но той не разбра че доста от момчетата на купона бяха хвърлили око на краката на Йо,които тя сякаш нарочно разголваше.Накрая един дойде и я покани на танц.А на дансинга започна да я обарва.Йоана пък му вкара един език.Но Иван скочи и клатушкайки се стигна до дансинга и удари сваляча с една чаша в главата.Оня се строполи и Иво каза:
-Слушайте са!Ако ма уважавате и не си търсите боя ше стоите надалеч от това момиче!
Йоана го погледна и го целуна.Започнаха да се обарват и Иван започна да я подкарва към една от стаичките.Влязоха вътре и се съблякоха.Иван нагласи фотоапарата си да прави снимки през 30 секунди и и скочи....
Това беше последния пълен спомен на Иван от най-безпаметното пиянство в живота му.Останалото бяха откъслечни(но доста приятни)спомени от секса с Йоана,после от запалването на цигарата Давидоф след това в леглото.Сега той се събуди на един от диваните в хола на апартамента.Йо я нямаше,а повечето останали на купона бяха налегали на диваните,повечето явно махмурлии.Коста седеше до него и си говореше с някакво момиче което беше седнало в скута му.Иван стана и каза
-Коста колко е часът?
-3 и половина.
-Ей добре че утре сме освободени от училище!
-Мдаммм-каза Коста с физиономия че иска да го остави на мира заради момичето.
-Добре последен въпрос.Къде е Йоана?Тръгна ли си?
-Не до тоалетната е.
-А кво каза като осъзна кво се е случило,тоест като изтрезня!
-Ми доста беше доволна!
-Явно добре съм се справил в леглото!-каза доволно Иван
-Абе ти нищо ли не помниш!
-Що кво е станало?
-След като излязохте и седнахте да се целувате тук,ти по едно време и падна на колене и я помоли да ти стане отново приятелка.Тя се съгласи и така....
Иво беше доста шокиран.Не искаше да завързва особена връзка с Йо отново,а само да се подиграе на Мишо и Ицо!Надяваше тя като се осъзнае да каже че е било грешка,а и тя така му беше казала като той я попита какво правила след "пиянските"флиртове.Но тя явно го харесваше доста все още.И сега той щеше да си понесе последствията.Но си каза че няма да е лошо.Явно и той още я харесваше без да го осъзнава.Той взе фотоапарата си от масата и реши да си ходи.Коста беше зает със свалката и му каза че ще остане още малко.Иван изчака Йо да излезе от тоалетната,целуна я и и каза че си тръгва.Тя тръгна с него а после се разделиха пак на същото кръстовище.Иван се прибра легна си без да му мисли и се събуди към 12:00 на другия ден...
htid
9.
-Иване не мислиш ли че прекаляваш а-се чу глас от кухнята
-Абе тате неска не сме на училище и всички деца излизат
-Абеее не знам-каза Баща му
-спокойно тате ние само играеме мултиплейар само това-каза Иван
-ЕЕх тиа игри ще ви побаркат порасни малко моля те-каза баща му
-абе тате да ти кажа тиа игри са за големи много са интересни и особено трудни като играеш със джоистик докато го наместиш и ти е сваршило времето а пък ти си пълен със патрони и си готов да ги истреляш-каза Иван
-Абе айде моля ти се я порасни хвани си гадже-каза баща му
Иван се засмя и трагна към стаята.Влезе във интернет.Отиде във маила си и вида че има едно много странно съобщение.
Беше на английски и гласеше
Dear Ivan Tanev
We are a company and we found out that you were downloading tons of illegal music,porno and illegal software by the name
of "Mi6o-gazarat" from a american illegal sait.The name of the sait is
http://www.coolbabefromusb.com.We found out that the user
name "Mi6o-gazarat" is registered with this e-mail.Please be sure to write back and explain if you are the user "Mi6o-gazarat"
and if you are not please write back so we can find the person that used you'r e-mail.If you are that person don't try to hide
because we know everything about you and you'r computer.The penalties for illegal software are very big.
Please contact us as fast as possible.
Cincerely-Jordan Taner,After Illegal internet company.
********************************************************************************************
Иван се газира заради тоя зъбар шибан,идеше му да го убие но не искаше.
Тогава телефона позваня и той го вдигна.
-Ало извинете Иван там ли е-чу се глас
-Това сам аз Йо-каза Иван
-Айде ела при мен-каза Йо
-Ок какво ще правим-попита Иван
-Ще си играем със плушени играчки-каза Йо
-Оки след 15 минути сам там-каза Иван
На Иван му стана ясно че ще му трябва кондом.Взе един сложи си го във джоба и се запъти до Йо
На кръстопъта лежеше тяло(кръстопъта беше забутан и почти никой не минаваше от там).Той се затича и видя че е Коста(лежеше там този простак напикал целите си гащи пиан до козирката повраща говедото със говедо а във една та
си ръка държеше писмо.Иван го дигна и почна да го пляска по бузите да се сабъди но разбра че ще е много по лесно ако го потопи във дълбоката и пълна със вода локва.Той го потопи и Коста истрезня много барзо.
-Кво правиш тука бе копеле я отивай у вас глей каф си станал-му се скара Иван
-Абе ебах му майката на тоя Мишо аз ти казвам стрових му главата,ще ме кара той аз да съм му приател за да н ебие момичето на живота ми-каза Коста
-Ще го еба и педераца грозен-продалжи Коста
Иван изпрати Коста по патя за неговиа апарт за да баде сигорен че няма някой да го утепа.
Но Иван не беше пропуснал да вземе писмото.Отвори го а писмото казваше
Коста ммило момчененце зарезвай Иван че Викки ще яде бой.Внимавай да не разбере защото аз искам да му кажа новината. днес ще ходя да изнасиля Йо.Тя ша ми бега на мене.ЩЕ и предкложа зделка която не може да откаже...
Иван не си взе и дъх когато започна да тича със бясна скорост към Йо.Той стигна и отвори вратата(която беше отключена)Отватре се чуваше леко подсмарчане.Той бутна със крак вратата на парвата спалня но там нямаше никой след това отвори втората и намери Йо плачеща на леглото.
-Какво ти направи кажи ми кажи ми-искрещя Иван
-Той ми каза че ще те пречука ако не го задоволя със танц на бедрата му и със малко С***и---каза ревяща Йо
-Добре ли си -попита ИВан
-Добре съм да той други неща не опитва-каза Йо
-КАде е тоя,каде е ще му еба майката,моляте господо не ме карай да го убивам-каза Иван и се запъти към вратата
-Иване идвам с теб чакай малко чули
-Аиде облечи се мило и да тръгваме-каза Иво със мил сладък глас
-Добре-каза Йо
Тя даже не затвори и вратата съблече се и облече пред Иван и на Иван му стана яко.Той разбра че вече Викки не го друса толкова много а всичко което го друсаше беше Йо и че Коста му е приател пак.
Отидоха и го намериха във местното кафене още весел за Йо.
Иван го хвана за кузирката и го заведе на поляната зад кафенето.
-Изцяло твой е-каза ИВан на Йо
-Ок благодаря ти-каза Йо.И настъпи лежащиа Мишо по мъжеството със тока си.След това почна да го пляска много здраво по бузите му а той хленечеше и я молеше да спре,а пък Иван се скъсваше от кеф.След пет минути пляскане тя го
остави,а той ревеше по силно от нея като Иван я намери.След това Иван се запъти към него и потренира малко шута си(за да се справиа по добре във физкултура и тренировки).Наплю го и му каза
-Ако още веднъш я пипнеш ще ти разбиа тялото и всичките ти кости ще са на желе.Те със Йо тръгнаха към апарта на Йо щастливи и гушнати.КАто отидоха във апарта Йо се преоблече още веднъш(ако се сещата какво имам предвид).... Very Happy
slim_k
10
Иван се прибра ощастливен(познайте от какво).Седна на компа и изпрати един имейл на компанията че не е Мишо и им изпрати имейла му и дори АйПи то му.Тогава майка му се появи на вратата на стаята:
-Иване някакво момиче те търси.
-Каза ли как се еб...казва?
-Да.Вики.Било спешно.
Иван и се обади предполагайки какво е станало.
-Вики какво има?
-Не мога да говоря по телефона.Айде утре ще ти обясня в даскало.-и затвори.
На другия ден Иван взе Коста и после се срещнаха с Йо на кръстовището.Иво им обясни за обаждането на Вики и сподели че Мишо най-вероятно я е бил.Йо и Коста обаче веднага започнаха да опонират
-Ти не разбираш!Повечето от побоите над теб са станали по нейна идея!-каза Йо.
-Тя караше Мишо да те бие още повече.-довърши Коста.
Иван им се похвали:
-Познайте кои снимки ще кача на компа и ще изпратя днес-и намигна на Йо.
-А днес искаш ли да си поиграем пак-пък каза Йо закачливо
-Ей нимфоманке!-каза на шега Иван,но после продължи сериозно-Много ясно!-и я хвана за дупарата.
-Добре а кво ще правиш с Вики?-напомни му Коста.
-Първо ще я изслушам,а после ще реша!Ти още ли и се кефиш?
-Да ама като знам как те мрази,заслужава да не и помогнеш!
Като стигнаха в даскало ги очакваше приятна изненада.Учителите,които им предаваха днес бяха хванали грип и Пешо,който живееше наблизо беше донесъл касетофон и се дънеше яко House of paine-Jump Around като влязоха.Цвети пък беше успяла да внесе малко водка която се пиеше на задните чинове скришно.Иво срещна погледа на Вики и и показа посоката към кенефите.Провериха дали Мишо го гледа и влязоха в една от кабинките.
-Кво има?-пита Иван
-Иване,тоя п***рас ме бие заради няква заплаха към Коста-каза Вики му показа един белег на врата си.
-ААА,така ли!Ще го караш да ме бие,а сега ще ми се оплакваш!
-Иво,мен тогава ме беше яд че съм те изпуснала и за това!
-Не ме интересува!
-Ти не разбираш!Той ме е*е всеки божи ден под предтекст че ако не му пусна ще разлепи снимката на Коста,щото разбра че го харесвам!
-Ама ти харесваш Коста така ли!
-Да
-Ами тогава мини от нашата страна и ми снасяй за Мишо,а аз ще видя кво мога да направя по въпроса!Днес ако тръгне да те бие или е*е звънни и утре ще го чакам у вас.
-Добре!Много ти благодаря!-и тръгна да го прегръща.
Но Иван я спря и излезе от кенефа.Взе Йо и тръгнаха към тях.Обясни и по пътя какво е станало,а после като стигнаха в апартамента стана квото стана.Прибра се вкъщи,качи снимките и ги изпрати на Ицо,с който вече не криеха неприязънта си един към друг.Легна си доволен......
Teen Years
GLAVA 1-3
Slim_k
1.
Иван тръгна към училище замислен...Срещна Коста и му сподели за разговора в тоалетната.
-Братле може и да и се кефя ама като знам как те мрази!Според мен не трябва да и се доверяваш!-каза Коста
Но Иван и вярваше.Целия ден в даскало мина спокойно.Мишо не му се дървеше,а Ицо сякаш не беше получил снимките.След часовете Иво изпрати Йо до тях и каза че ще я викне като ако тръгне към Вики.Тя го целуна и влезе в блока...Към 4.30 Вики звънна в Иван и му каза:
-Мишо идва след 1 час идвай насам!
Той звънна в Йоана,но никой не вдигна затова тръгна към Вики...
На пет преки оттам видя една позната кола-тази на брата на зубъра!
Отиде да я поразгледа,но като приближи...
Йо седеше полугола вътре върху петно от кръв и разбита устна...Иво разби стъклото на кирливата лада.
-Иввване те дойдоха вкъщи:Мишо,Вики и още десет човека...аааз им оворих щото нямаме шпионка...Изредиха ми се всичкитееее!
-Боже господи...
-Готвят ти клопка у Вики-каза Йо преди пак да заплаче.
Той се вмъкна през дупката,прегърна я и почна да я утешава..
-Спокойно мило!Аз са на тия п***раси майката им ще е*а!Дрехи някви имаш ли?
Йо му показа някви парцали които приличаха на новата и блуза и изцапаните и с кръв дънки.Иван излезе звънна и пристигнаха три лади с войници,заедно с брат му който тамън пристигаше след уволнението си.
-Леле,ама тия бая са я оцапали!-каза брат му.
Иван го сръчка в ребрата.Стигнаха до Вики и Иван звънна.
-Ти ли си Иване?-попита Вики отвътре.
-Да!Отваряй!
Тя отвори и всичките войници нахлуха като лавина.Намериха Мишо и доволната от изнасилването компания.Така ги размазаха че онези не можеха да дишат от ударите.Накрая Иван мина и им наби по десет шута на всеки в ташаците,толкова силни че едва ли ще можеха да правят секс в близкият един месец.Накрая той хвана Вики и и наби десет шамара мятайки я при ревящия Мишо.Строшиха всички прозорци и врати и си тръгнаха...
htid
2.
-Тоя Иван вече става досаден-каза Илиан(местниа гангстер) на лице във тъмнината
-Всичките хора който имам са малко посинени заради неговиа брат-каза Илиан
-Брат му вече се уволни и сега ако искаш да насочим всичките сили към него и след това Иван няма да има някой зад гърба-каза лицето пушещо цигара във тъмната дупка която се намираше във мазето на блок който беше почти обитаван само на вториа еташ гангстера и на 5тиа 6тиа и 7миа по три семеиства.
Тогава във сянката се появи друго тяло(изглешдаше че е на момиче защото бюста се отличаваше а пък и имаше къса пола)
-Мише айде да си ходим искаш ли-каза Викки
-Оки-каза зубъра(който вече не беше зубър ами среден) със малък нежен глас
-Миша(така му викаше Илиан)значи решихме атакуваме утре вечерта вув клуба нали-каза Илиан
-Да разбирасе-каза Мишо със пе*алска усмивка.
Обърна се и хвана Викки за га*за.Вече бяха извън стаята(но не цялото мазе).Тогава Викки му махна ръката а той се наведе и си завря главата(горната)под пулата и а тя не и беше много яко.Тогава той я бутна във една стаичка и почна да я съблича.
-айде де Михаиле не тука де неразположена съм-каза Викки
Тогава Иван му стана много гадно като се сети какво беше направил под тая пола.
-Що не каза по рано а???-попита Мишо
-ами защото ти толкова бързо свърши едвам ми направи некво удоволствие-каза Викки
-ОК мило айде да тръгваме-каза Мишо и излязоха
След осем часа играене и свалиане от интернет Мишо се забута във нелегален сайт за програмата наречена Гаме Гайн и отвори крак но пс то почна да вкарва лог ина и пасслорда и когато ги вкара компа нещо се рестартира.КАто се рестартира имаше бяло прозорче което гласеше
Potential Illegal Software detected
Пишеше още неща но той се спече и веднага преинсталира всичко но беше объркал нещо и биоса му се беше скапал отвсякаде........
The_prophet
3.
Тъмната и задимена дупка, в която се събираха брата на Иван и дружките му, тази вечер беше пълна. Най-вече заради гръмогласните викове "У В О Л Н Е Н И Е" угласили тази вечер София. Пред клуба имаше спрени 3-4 Харлита(или поне много добри иматации на Харлита), защото компанията бяха предимно метъли, а някои вече се изживяваха като рокери. А вътре.... вътре беше разгара на купона. Всички пияни, или поне на път. От колоните се извисяваше Iron Maiden-Flight to Ikarus и всички, които бяха малко по трезви се блъскаха в погото.( М/у другото цялата компания беше много ядосана че са им отрязали косите в казармата). Няколко масура се въртяха по масите.... изобщо всичко беше така както трябва да бъде. Докато....
.... вратите на клуба не се отвориха и светлината на градското осветление не влезе вътре, заедно със още 50на горили начело с Илиян. Цялата компания беше толкова пияна, че не можа да окаже съпротив, и всички бяха наритани порядъчно. За капак на всичко Илиян взе коженото яке на Жоро(така кръстих брата на Иво, но ако някой преди това му е дал име... сори!), изплю се отгоре му и рече:
-Това шъ ви е за урок, педе***и прости, да ни съ ибавате с мойти 'ора!
На другия ден даскалото за Иван мина почти нормално, с изключение на това че Мишо се държа странно надменно и пак си изпроси един силен зад врата.
В 21:00 пред О.Ч.З-то вече се бяха събрали 50 човека и се чакаха още. Жоро беше организирал всички негови познати метъли в нещо като малка, но добре организирана армия. Това беше специалният отряд на метълите за бързо реагиране - Б.Я.П.-Бързи, Яростни, Пияни. Всеки държеше в мешката си я бухалка, я нож, я бокс я нещо друго. Даже Жоро носеше една бухалка... ей така, за самозащита.
Вкусът на отмъщението беше сладък!
htid
4.
Жоро се бе запасил със бухалка......
От единиа ъгъл гледаше око на полицай(явно някой беше споменал за побоя на милициата)и наблюдаваше Иво.
-Не мърдай ръцете зад тила-каза ченгето на ИвО
Той запецна н си сложи ръцете на тила.
-Имаш правото да мълчиш всичко което кажеш ще бъде използвано срещу теб във съда..................
Другарите не се опитваха и да помагат на Жоро защото имаше още десет полицая срещу тях.
Тръъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъц се чу звук от затваряща се железна врата.
-Сине аз знам че ти не си виновен но моля те ми кажи ако си ги продавал тия наркотици,маме моля те-каза снобящ глаз зад стъклото.
-Мамо аз никога не съм или ще продавам наркотици-каза Жоро
-Някой ме е натопил-каза Жоро пак.............
Време-два часа преди побоя
Място-къщата на Мишо
-Ало полициата ли е-каза глас
-Да господине със какво можем да ви помогнем-каза мъжат от другата страна на телефона
-Искам да репортна за потенциален дилър на наркотици-каза МИшо........
Време-сегашно
Място-апарта на Иво
-Коста задържаха брат ми но утре ще го пуснат-каза ИВо който беше прегърнал Йоана и я галеше по малкото и добре испечено от слънцето коремче.
-Аре бе за кфо-каза Коста със пълна уста защото ядеше домашно приготвен сандвич по тайна рецепта от пра баба му Laughing Laughing .
-За наркотици обаче той е невинен,някой го е натопил-каза Иво
-Добре брато айде че аз имам домашно а баща ми ти казвам ще гръмне ако още една двойка имам-каза Коста със вече нагматена уста защото не искаше нищо от сандвича да испадне.Коста затвори телефона и се запъти към бюрото си където го чакаше пуловин килограм домашно.Той въздъхна,испсува и започная да драска.Във същото време 4 етажа по нагоре Иван и ЙО пишеха домашните си заедно и бяха много доволни как двамата могат да се разбират.Иван беше по щастлив от всякога той имаше едно от най-красивите момичета във Софиа за приятелка,имаше чудесно семейство и прекрасни приатели.Какво повече може да иска човек мислеше си той........
drizt
5.
Йо лежеше и си мислеше какво ли прави Иво сега.Тя си каза че няма да е зле да го покани у тях и се пресегна за телефона.Изведнъж се чуха стъпки и след миг се чу входния звънец.Йо изруга наум и се запъти към вратата.У тях нямаше шпиока и тя отвори без да види кой е.На прага седеше Мишо зубъра.До него беше Вики,а зад тях-купчина горили ,приятелчетата на Мишо.Зубъра се усмихна пе**лски.Йо се изплаши и понече да затвори вратата.Но Мишо подложи крак и след това блъсна вратата с всички сили.Йо отхвърча на пода ,а групата педе***ти нахлуха в апартамента.Момичето бързо се изправи,но един от приятелите на Мишо й стисна ръцете и я хвърли в кухнята.Зубъра я срита и рече:
-Лягай на масата,к**ко!
Йо с мъка се повдигна и му изкрещя:
-Да те е*а май***а пед**че!Ей ся ще дойде Иван и ще ви смели.
Зубъра се ядоса и се изплю върху Йо...
slim_k
6.
Място:сепарето на Илиан в БИАТ,време:деня на затварянето на а Жоро
-Прекалено много губя от войната на две хлапета-каза Илиан
-Илиане ако ти се откажеш оня Иво ще смачка брат ми-разквича се брата на Мишо,докато зубъра седеше до него с физиономия все едно ще се разциври.
-Не ме интересува!Видели са мои хора да изнасилват оная в колата!Не ви ли стигна че я изчукахте и на масата!Сега ги разследват!
-Ама...аз...-почна да заеква очиларника.
-Разкарайте се преди да съм ви натрошил канчетата.
Място:пред затвора Време:следващия ден
-Как е брат ми!-каза Иван-Биха ли те много куките!
-Не особено.Знаеш ли кой е пуснал слуха?
-Не,няма откъде,но най-вероятно е оня п***рас Мишо или брат му.
-А защо не Илиан?
-Доколкото знам е човек с чест и не прави такива гадории на враговете си!
Разговора им приключи като влязоха в ладата на приятелите на брат му.Йоана беше там и се извини на Жоро че е трябвало да го затварят заради нея.
Място:апартамента на Мишо време:2 през ноща
-И сега какво ще правим!Тоя ще ме спуква от бой!-разциври се Мишо
Вики спря за момент със свирките и каза:
-Мило тоя път