Автор |
Съобщение |
«†PlaGuE†™»
|
|
|
|
Заглавие: Помогнете хора много е спешно търся една програма. Публикувано на: 02 Ное 2005 13:17
Хора имам проблем, трябва ми някаква програма, като Microsoft Excel (незнам дали става с тази програма) че да мога да правя таблица и да мога да умножавам, и да вадя, за да получа разликата между две или повече стожности. Моля кажете, че много ми трябва тази програма, или ако става с Microsoft Excel кажете как се умножава и как се вадят стойности, че аз знам само сумирането. Предварително ви благодаря за помоща и се надявам, че някой ще ми помогне.
|
|
|
|
|
Adanos
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете хора много е спешно търся една програма. Публикувано на: 02 Ное 2005 17:40
«†PlaGuE†™» написа: Хора имам проблем, трябва ми някаква програма, като Microsoft Excel (незнам дали става с тази програма) че да мога да правя таблица и да мога да умножавам, и да вадя, за да получа разликата между две или повече стожности. Моля кажете, че много ми трябва тази програма, или ако става с Microsoft Excel кажете как се умножава и как се вадят стойности, че аз знам само сумирането. Предварително ви благодаря за помоща и се надявам, че някой ще ми помогне.
Човече най - добре си купи или вземи на заем едно книже за Excel. Според мен така е най - добре иначе постоянно ще питаш, как става това какс тава онова, а пък с книжето този проблем се решава много бързо. Не мога да разбера как няма да знаеш как да умножаваш полетата в Excel-ла( умножават се с "*" както например в езиците за програмиране, а изваждането естествено с "-").
Ае със здраве...
___________________________________ Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Помогнете хора много е спешно търся една програма. Публикувано на: 02 Ное 2005 18:07
Adanos написа: «†PlaGuE†™» написа: Хора имам проблем, трябва ми някаква програма, като Microsoft Excel (незнам дали става с тази програма) че да мога да правя таблица и да мога да умножавам, и да вадя, за да получа разликата между две или повече стожности. Моля кажете, че много ми трябва тази програма, или ако става с Microsoft Excel кажете как се умножава и как се вадят стойности, че аз знам само сумирането. Предварително ви благодаря за помоща и се надявам, че някой ще ми помогне. Човече най - добре си купи или вземи на заем едно книже за Excel. Според мен така е най - добре иначе постоянно ще питаш, как става това какс тава онова, а пък с книжето този проблем се решава много бързо. Не мога да разбера как няма да знаеш как да умножаваш полетата в Excel-ла( умножават се с "*" както например в езиците за програмиране, а изваждането естествено с "-"). Ае със здраве...
ГРРРРРРРРРРРРРРРР..........
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Помогнете хора много е спешно търся една програма. Публикувано на: 02 Ное 2005 18:15
The Chameleon написа: Adanos написа: «†PlaGuE†™» написа: Хора имам проблем, трябва ми някаква програма, като Microsoft Excel (незнам дали става с тази програма) че да мога да правя таблица и да мога да умножавам, и да вадя, за да получа разликата между две или повече стожности. Моля кажете, че много ми трябва тази програма, или ако става с Microsoft Excel кажете как се умножава и как се вадят стойности, че аз знам само сумирането. Предварително ви благодаря за помоща и се надявам, че някой ще ми помогне. Човече най - добре си купи или вземи на заем едно книже за Excel. Според мен така е най - добре иначе постоянно ще питаш, как става това какс тава онова, а пък с книжето този проблем се решава много бързо. Не мога да разбера как няма да знаеш как да умножаваш полетата в Excel-ла( умножават се с "*" както например в езиците за програмиране, а изваждането естествено с "-"). Ае със здраве... ГРРРРРРРРРРРРРРРР..........
направих квоо ме помоли както виждаш
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2005 18:53
Дам, така е.. също така направи и Демонката, когато и казах, ама 3-ти път вече НЕ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|