Искам предварително да се извиня на всички онези, които очакват да видят в тази тема добър разказ. Всъщност, разочаровани ще останат и тези, които очакват да видят тук какъвто и да било разказ. Пускам темата по повод 2 години от регистрирането ми (03.10) и това на fresh (02.10) във форума. Планирано беше да пуснем първа част на разказа, по който работим заедно в момента, но тъй като тази първа част... ъм, няма вид на завършено цяло, решихме да го отложим с няколко дни. Засега предпочитам да държа възможно повече информация в тайна, за да е изненада вече готовото ни творение... това, което със сигурност мога да заявя обаче, е че стиловете и начините ни на писане се допълват по такъв добър начин, че взаимно изглаждаме недостатъците си. Стилът няма да е пародия (адаш, прости ми
), нито драма, така че се надявам да останете приятно изненадани от общия ни напън в съвсем нова насока.
Предлагам темата да остане с минимален брой коментари засега (освен ако някой не иска да ми каже че ме обича), за да не се разтегля в празни многословия... освен ако колежката не желае да добави нещо по въпроса.
Пускам темата сега, единствено за да хвана юбилея.
Чао от мен.