Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Eseto po balgarski
Публикувано на: 03 Окт 2005 09:47

priemam kritiki na volq na koito ne mu haresva izob6to da ne postva
Mi6kun

IDEA:SIMEON
REDAKTION:SIMEON

No6ta be6e mra4na i stra6na,ima6e gramotevici.Sabudix se posredno6t,za6toto koremat mi ot4aqno vika6e za pomo6t.
Stanax i se zapatix kam kuznqta.4ux stranen 6um,koito idva6e otkam xladiklnika.Priblijix se.Kakvo li stava vatre?
Ot krai6tata mu izliza6e qrka bqla svetlina.Ot kade li idva6e tq?Priblijix se bavno i otkrexnax vratata.Ot vatre
me oblq qrka duxovna svetlina na xladilnika,koqto me zaslepi za sekunda.Usetix ne4ie prisastvie vatre.Otvorix vratata
i axnaxkogato vidqx kak edna mi6ka be6e zaxapala kapaka na tendjarata.Opitva6e se da go izgrize.Grabnax to4ilkata,pricelix
se krivo i q gramnax ot upor.Zakasnqx.Tq ve4e bqga6e kam dupkata si v xladilnika.Grabnax frizbito i go xvarlix zastra6itelno
kam bqga6tata mi6ka.Skorosta na frizbito zapo4va6e da cepi vremeto.No tova ne se okaza problem za mi6kata koqto go razbi s
edin ritnik.Tq pak mi izbqga.-Egati mi6kata.-kazax si az.Do sega ne bqx vijdal tolkova uporito jivotno.Mi6kata se sprq i me
pogledna sas neinite dalboki sini o4i.Tq se zasili kam men,presko4i me ot raz i se zapati kam xola.Razqrix i q podgonix.Tq
se okaza dostoen protivnik.C tri kra4ki jivotnoto se ozova do ednata stena na xola,na 4 metra ot neinoto ubeji6te.Tq se
zasili kam nego.Az razbrax kakvo stava i preletqx nqkolko metra i se prizemix to4no pred xralupata i.Otrqzax i patq za
bqgstvo.No tq ne se otkaza i uveli4i skorostta si.Blasna me v korema s neinite roga i a izletqx vav vazduxa .Pripadnax.
Mi6kata se spasi dnes.Spe4eli bitkata no ne i voinata.

promenix go malko pridadox mu malko "dostovernost" --da be are 4ao *-*

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 10:24

ако беше на кирилица щеше да е далеч по добре.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 10:53

Първо - Да си чувал за кирилица?
Второ - Извинявай, но ти първи или втори клас си?

Arisches Blut soll nicht untergehn! :|

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 13:52

Хах... Ще анализираме :lol:
--
Никой не познава страхът. Никой не познава болката. Никой не познава глада. Освен Симеон...
Хората казват, че най-опасното винаги остава скрито. Но дали е така? Дали злото не иска да излезе наяве, да ни изплаши, да ни... убие? В есето на Монката злото, одухотворило една синеока мишка, издава шумове. Дълбоки, стряскащи шумове.
Изключителната храброст на лирическия герой веднага проличава. (Почти) Без колебание, той отваря хладилника...
Хладилниците обикновено са бели. И имат лампичка. Но тук свръхестественото надделява.
Хладилникът на Мони излъчва светлина! Духовна светлина! Пречистваща, гонеща злото... Но дали е така? Ето тук има един обрат(парадокс) в цялата творба - злото и доброто действат като едно. Те са ЗАЕДНО...
И ето, че едва видимото присъствие на мишката тотално стряска героя... Тя опитва да изгрезе капака на тенджерата. Металът едва издържа под натиска на мощния гризач, но ето, че на помощ идва Мони. Облечен в черна броня. На главата му доволно е седнал тежък шлем, обсипан със злато, а на върха му има огромен рог. Забралото е пуснато - Мони знае, че това ще е касапница. Симеон вдига огромната си сабя. Предпазителите на дръжката са направени от чисто злато, а цялото острие е обсипано със сребро(за върколаците :wink: ). Блясъкът на ме...
Опа... Малко се забравих :lol: Таа... Мони замахва с точилката, но ето, че лошият му късмет изневерява. Следва гонене из къщата тип "Том и Джери". Тая част ще я пропусна.
Но не мога да не спомена тези "dalboki sini o4i". Виждате ли гениалността на автора? Виждате ли поредния обрат(парадокс)? Идеята на автора е, че доброто и злото винаги са заедно. Макар, че мишката е зла(все пак яде тенджера, може ли да не е зла?!) тя все пак има късче ДОБРО в себе си. Запомнете го, когато играете Фейбъл с лош герой - дори тогава очите на героя ви остават сини :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 15:30

А остават сини ! На макс злоба са алено червени . Мене питаи моя герои където се появеше всичко бегаше . Жалко само за сестрами - много лошо се гътна момичет ( ама добър меч намазах ) :) .

Есето - това на Гардияна ковеше :)))
Ма то и друго есе ли имало ?!? Не съм забелязал простете .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие: Re: Eseto po balgarski
Публикувано на: 03 Окт 2005 15:34

moon-kill написа:
REDAKTION:SIMEON

:shock: :shock: :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 19:02

bre bre bre.dobre 4e tuk vsi4ki sa pi4ove i vednaga mi stopixa i malkoto ostanalo samo4uvstvie.
1.nqmam phonetikata 6toto onq den mi formatnaxa pc-to
2.tova trqbva6e da bade ese po balgarski i gospojata iska6e originalnost i xumor
da vi izdam edna taina qvno vie ne razbirate ideqta .
Celta be6e ne da mi se smeete i da puskate kritiki ot sorta ti da ne si 2-3 klas.a da se pozabavlqvame

mejdu drugoto az sam 8

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 22:13

moon-kill написа:
bre bre bre.dobre 4e tuk vsi4ki sa pi4ove i vednaga mi stopixa i malkoto ostanalo samo4uvstvie.
1.nqmam phonetikata 6toto onq den mi formatnaxa pc-to
2.tova trqbva6e da bade ese po balgarski i gospojata iska6e originalnost i xumor
da vi izdam edna taina qvno vie ne razbirate ideqta .
Celta be6e ne da mi se smeete i da puskate kritiki ot sorta ti da ne si 2-3 klas.a da se pozabavlqvame

mejdu drugoto az sam 8

Брей, и аз съм 8ми клас. И какво от това?
П.П. Ивъл, ако се вгледаш хубаво под червената "мъгла" очите на героя са сини:)
П.П.2 Ей, браво, редакцията ти я бива - наистина има много достоверност. Ама най се изкефих на ядящата метали мишка. Тръпки ме побиха!
П.П.3 Ти си само осми клааас, вярно, секси се държиииш... :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 23:08

Mjdodrugoto napisax go tva da si napravq kefa.znam 4e eseto mi e idiot6tina ama karai da minava.i q pak mi kaji kak se darja seksi?!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 23:21

ми аз на есе полвин страница имам 6 00 е днеска ми го върнаха а е пълен смех а тва е още по голем-както и ти де
Поне като почваш с постовете помогни на некои и си изтегли флекс тайп
А и тои бтв не ти е нужен щото форума си има кирилизатор

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 23:27

Popcorn написа:
ми аз на есе полвин страница имам 6 00
:shock: :shock: :shock: втф?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2005 23:32

d4rk написа:
Popcorn написа:

иеа верно е госпожата ни е на 19 години и не знае как да оценява.На гърба на есето пише

Спазваи пунктОацията(запетайките) и после в междучасието и казвам.Добре де не знам обаче кои трябва да спазва пунктОацията

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 07:58

Popcorn написа:
d4rk написа:
Popcorn написа:

19 години
:) ВТФ #2 :shock: :shock: :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 08:16

ми да ви кажа аз не получих критика от госпожата

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 14:12

Айде аз да дам превод, защото иначе не се чете:
Цитат:
Нощта беше мрачна и страшна, имаше гръмотевици. Събудих се посреднощ, защото коремът ми отчаяно викаше за помощ.
Станах и се запатих към кухнята. Чух странен шум, който идваше откъм хладилника. Приближих се. Какво ли става вътре?
От краищата му излизаше ярка бяла светлина. От къде ли идваше тя? Приближих се бавно и открехнах вратата.От вътре ме обля ярка духовна светлина на хладилника, която ме заслепи за секунда.Усетих нечие присъствие ватре. Отворих вратата и ахнах, когато видях как една мишка беше захапала капака на тенджерата. Опитваше се да го изгризе. Грабнах точилката,прицелих се крижв и я гръмнах от упор. Закъснях. Тя вече бягаше към дупката си в хладилника. Грабнах фризбито и го хварлих застрашително
кам бягащата мишка. Скороста на фризбито започваше да цепи времето. Но това не се оказа проблем за мишката, която го разби с един ритник. Тя пак ми избяга.
-Егати мишката.-казах си аз. До сега не бях виждал толкова упорито животно. Мишката се спря и ме
погледна с нейните дълбоки сини очи. Тя се засили към мен, прескочи ме от раз и се запъти кам хола. Разярих и я подгоних. Тя се оказа достоен противник. С три крачки животното се озова до едната стена на хола,на 4 метра от неиното убежище. Тя се засили към него. Аз разбрах какво става и прелетях няколко метра и се приземих точно пред хралупата й.Отрязах й пътя за бягство. Но тя не се отказа и увеличи скоростта си. Блъсна ме в корема с нейните рога и я излетях във въздуха .Припаднах.
Мишката се спаси днес. Спечели битката, но не и воината.

Да започна с критиките:
1.Беше написанона латиница.Има си http://latcyr.hit.bg/ за тая работа.
2.Изключително много правописни и пунктоационни грешки. Поправих повечето от тях, защото дразнеха. Повторения на думи - това говори за беден речник.
3.Няма никакви описания на герои, предмети, стаи и т.н.
4.Опитал си се да постигнеш хумористичен ефект, но само си влошил нещата.
5.Разказът е посредствен. Бъка от глупости, които би трябвало да са смешни, но всъщност не са.
6.Изключително тъп!
Айде, ограничавам се дотук, нямам време да продължа-трябва да пиша домашни
П.П.:И какво, като си осми клас? Аз също съм осми.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 14:41

Цъцъцъцъ... той имаше предвид 8 години. Не 8 клас.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 20:29

1.Извинявам се за грешките
2.Просто си казвам че сам 8 клас нищо друго
3.За 15 минути само това ,,хумористично текстче,, успях да измисля
4.Абе нали не ми писа 2

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 22:09

Нещо ми прошушна да не го чета. Послушах го.

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 22:23

Oh. My. God.

No CNN or media now ...

Профил

Аватар