Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проект за Игра
Публикувано на: 22 Юли 2005 01:19

Значи тук се навъдиха много форумни РПГта, които са организирани от хора от форума и се развиват в една или повече теми. Следващата стъпка в развитието на "Форумното РПГ" е направата на цял форум, където да се играе играта. Знам, това не е нищо ново, има вече такива форуми и то не един и два. Само че това ще е нещо повече. Имам идея за уникален(колкото и да не ви се вярва) свят, в който ще се развива играта, но ми трябват и други хора за доизграждането му, направата и оправата на форума. Задачата не е лесна, но пък ако има хора, които искат да си позагубят малко време и имат нестандартни идеи, нека пишат тук. Всеки който участва в направата на играта, може да участва и като играч, даже това е препоръчително. Когато се събере достатъчно голям екип(най-много 10 души), ще направим нов форум, където ще доразясня идеята си и където ще има голямо обсъждане на нещата. За сега пазя идеята си в тайна, но всъщност вече двама други потребителя на форума знаят за какво става дума горе-долу. Всъщност единия ме стимулира да събера такъв "екип", който да направи играта :)

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 03:16

Аха значи става дума за онова форумче, а? ;)

Ах ах какво да ти кажа, колега... Смело и интересно начинание е, само че... Не, нем, нет, non, no... Би трябвало да те окуражавам, даа, знаам, само че дори да намериш някого за екипа, то на него доста бързичко ще му писне от цялата идея и просто ще си вдигне чукарите и ще си тръгне...

Видиш ли където и да търсиш ще е така, началото ще е перфектно и после... гледай ти запад... Знаеш какво искам да кажа, ти самият си го виждал неведнъж...

Та питам те - с какво този път е по-добър от предишния и по-точно... с какво ще ни покажеш, че си се поучил от предишните пъти? Защото трябва да има поне едно такова... С какво ще задържиш хората, които ще събереш?

Хмм малко ми се спи та ми се губи нишката на мисълта на всеки пет думи, но май това исках да кажа в общи линии... Всъщност е написано бая умряло а не трябва да е такова :D

Поне ще ме включиш ли като играч ако, дай боже, го разработите? ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 03:22

От сега да кажа, че не виждам много-много и пиша наизуст, така че да ме извините.
-
Би било добре да споделиш идеята, защото това повече прилича наа...не мога да се сетя сега, ама кажи за какво точно става дума.В това, део си написал, главно се разбира, че някакъв форум правиш и т.н....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 11:23

Колега, този път мисля да го направя както трябва и затова ми трябват повече хора, които да помагат със задвижването на онова "нещо", което видя преди. Всъщност сега то ще се промени доста. А как ще задържа и играчите... ами с интересна история на света, която ще се открива постепенно пред тях, докато напредват в играта. А пък за екипа... ами надявам се ентусиазма им да не умре и ако се получи нещо добро, това наистина няма да стане.
А какво научих от предишния път ще го споделя - ако бездействам и не правя нищо за да поддържам постоянно интереса към играта и да чакам докато играчите стигнат до "интересното", тогава тя ще умре. Тук всеки играч постоянно ще има някаква задача, върху която да мисли, тоест нещо като... книга игра с много хора. Само дето като им се зададат някакви общи граници, играчите сами ще пишат историята и ще вземат решения, дори морални такива, които ще определят точно как ще напредват.

Гард, за света няма да разкрия нищичко засега, защото точно в откриването на света ще се състои играта. Иначе мога да ти кажа, че това ще е един голям свят, където играчите ще могат да правят каквото си искат(почти де) и той постоянно ще се разширява докато напредват в играта, ще открият мистериите му и дори ако поискат ще могат да се състезават да го владеят.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 11:47

Хммммм.Идеята е наистина интересна и вероятно може да се получи нещо.Абе ако искаш мога да помагам, аз и без т'ва от много време искам да направя нек'во РПГ. :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 11:54

Да, мисля, че можеш да помогнеш... Но ни трябват у други хора...

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 12:11

Сентри, откакто говорихме с тебе за тая игра ми дойдоха няколко идеи. Мисля, че ако се направи така, че играчите сами да описват как да минава куеста им, доста бързо интереса им ще спадне. Мисля, че най-доброто ще е да се направи игра тип timehunter . Както всички знаем, този тип онлайн игри е доста зарибяващ и съм сигурен, че адски много хора биха играли такава игра. Остава обаче най-големия ни проблем - нямаме човек, който да може да направи такова нещо. Съвета ми е да намериш такъв човек. Ти измисляш света, историята и куестовете, а той превръща всичко това в програмен код(php). Ако това стане, играта може да е убиеца на bulfleet :D . Засега играта можем да я направим само във някой форум, но трябва да се постараем хем играчите да имат свобода, хем от тях да зависят колкото се може по-малко неща.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 12:33

Хмм... а ето и един проект, на който аз лично не бих се противопоставил и бих дал всичко, от глухото си съзнание, за да го подпомогна. Екип, играчи... почти безразлично ми е. Все пак... Не, надявам се писането ми да не бъде квалифицирано като наркоманско или психеделично...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 12:36

Хед, то ако може да се направи като кадърно ММОРПГ, може да стане убиеца на много игри, че ако се направи както трябва дори и на WoW, но засега разполагаме с един форум... Ще видя дали мога да намеря програмист на php, но нищо не обещавам.

П.П.
Nothing is, ако писането ти е точно такова, каквото го описа, тогава имам много подходящо място за теб :twisted: :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 12:47

Виж, аз не те карам да намираш такъв. Казвам ти, че със светът който си измислил може да се създаде много добра игра. Но, както казваш ти - засега разполагаме само с един форум. Това за php-to може да стане по-нататък. Ние можем да ти помогнем да направиш играта във форумен вариант.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 12:54

Когато казах, че разполагаме с един форум, това ми беше идеята - да я направим във форумен вариант, да оточним правилата, да донаправим света(защото той не е готов, въпреки, че има неща в него) и т.н.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 12:58

О, ами след като има място, би било сладко...

Профил WWW

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 13:05

Sentry преди повече от седмица каза '2 дена ;)' . Инак да знаеш че подкрепям начинанието ти, останалото би трябвало да си го спомниш :)

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 13:33

Точно преди седмица мисля, че казах след 2 дена, но не ми се занимаваше точно с това.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 15:51

Вътре съм.

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 19:04

Та с какъв форум разполагате(линк и евентуална заявка за участие...като играч и умна глава даваща съвети(часта с умната глава подлежи на промяна)).....

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 19:54

Дааам, както е тръгнало тези от форумното Sci-Fi ще се съберем +- двама трима човека..

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 20:02

The CROW написа:
Сентри, за онзи форум, за който си мисля, ли става дума? :?: :)

Същия. Но не се тревожи, ще изтрия всичко в него.
raZiel{47}, или участваш в създаването и си нещо като уредник в играта или си играч, няма средна позиция.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 22:19

Мога да пиша фентъзи и фантастика , имам много развита фантазия защото. :D Форум си имам и мога да помагам за модерацията на вашия.Ако ме искате драснете едно лично съобщение.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2005 23:13

Хехе, така като гледам половината от писалите тука знаят за какво става въпрос :lol:
Както и да е.Мисля, че схванах за какво става дума.А тоз екип....В момента търсиш някой да ти помага за форума или за измисляне и т.н.?Мога и за двете да ти помогна, стига да си съгласен.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com