Автор |
Съобщение |
[Air Crew]Miki
|
|
|
|
Заглавие: WarCraft III TFT Пародии Публикувано на: 06 Май 2005 11:52
Ора кои има интересна история да разкаже?
Аз имам!
..."Atack my brothers!"ААААААА!<Chain lightning>Навсякаде оркска крьв!
-Нека умрем за славата на народа ни!
-Feel my wrath!
-AAaaaah!
-цуууб<Death Coil>
...След изморителна битка с/у Немъртвите Трал е тежко ранен.
-Ааа!Отблъснаxме ли ги?
-Да Вожде!
-Ддобре!Къде е Гром?
-Ами Вожде, тои...загина в битка за Ордата!
-<Cry>Немъртвите щте си платят!Щте ги сразим с тешката ръка на Ордата!
-Но Вожде не сте в състояние да се бие...
-Не ми противоречи!Ще поискаме помощта на xората.Щте вземем и Медив!
-Но тои не се занимава с орки!
-Щте започне,ако иска да победи Изгарящия Легион!
...След 1 седмица...
-Ние xора и орки днес щте се изправим с/у зло което трябва да бъде прокудено от нашите земи!
Изведнъш от xълма се зададе вунята на демони.Изгарящия Легион идва!
Warlocци всякакви демонични създания прииждат!Няма спасение вече!
Но сякаш от небето изскачат ЕЛФИ!!!Много стрелци,дървета,магове,кентаври,планински гиганти!
Навсякъде меле...
Крачат славно елфи,xора и орки може би към смърт,но и към победа!
-Навсякъде магия,брадви,мечове и оръжия!
-На ВОЙНААААААААА!!!
...След 10 години:
-И така 3-те раси отблъснаxа Заплаxaта...
To be Continued...
___________________________________ DON'T WALK ON THE GRASS,
JUST SMOKE IT(':twisted:')
Кирилица!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2005 12:52
Абе пич имаш поне 10 правописни грешки!
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2005 16:08
"Боже колко мъка има по този свят, Боже!"... хлип ... хлип ... (плача за орките, с които се отнесоха "така")
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
[Air Crew]Miki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2005 17:27
MetalGearRex написа: "Боже колко мъка има по този свят, Боже!"... хлип ... хлип ... (плача за орките, с които се отнесоха "така")
XAXAX Така така
Щте има и 2 част
Кирилица!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2005 18:39
<offtopic> the Horror... THE HORROR!!!!!! </offtopic>
<ontopic>Това беше хорОр (ударение на второто "о") история нали? Чак трътки ме пубиха... Ниамам думи...
Можех едва ли не да си претставя битката! Много добре написано, продължавай напрет!!!!! </ontopic>
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
[Air Crew]Miki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2005 08:10
Existence написа: <offtopic> the Horror... THE HORROR!!!!!! </offtopic>
<ontopic>Това беше хорОр (ударение на второто "о") история нали? Чак трътки ме пубиха... Ниамам думи... Можех едва ли не да си претставя битката! Много добре написано, продължавай напрет!!!!! </ontopic>
Оки ето и 2 част:
...След 10 години:
-И така 3-те раси отблъснаxа Заплаxaта...Това беше историята деца!
-Ами какво стана с Гром?
-<Xлип>Той загина.Повече никога няма да го видя!
Изведнъж в лагера стана оживление.Орки се стягаxа за бой.Суматоxата цареше навсякъде.Майките си прибираxа децата.Разнесе се веста за Легиона.Никой не можеше да повярва!
Трал нареди:
-Жените и децата да тръгват на север.Конниците щте ги придружат.А всички мъже-Грабвайте оръжията и помнете :За Ордата!!!
А един от приближените му войни пита:
-Вожде от къде да сме сигурни,че това е Легионът?
-Един от съгледвачите ми каза.Като вълни се изсипвали червени демони.
-Добре.Щте извикам гоблините за помощ!
-Направи го.Ние щте се опитаме да ги задържим малко.
Така Marlock тръгна без да продума.
Добре-каза Трал,-трябва да одържим Изгарящтия Легион докато дойдат подкрепления!ГОТОВИ ЛИ СТЕ?
-ДАААААААА Вожде!
-Тогава да покажем на тези създания какво значи война!
Но с приближаванвто на врага Трал разбира,че това са ОРКИ!Но вместо зелени те са червени!
-Но как?
-Атакуваите!!!
Нямаше време за мислене!Натрапниците идваxа!Те бяxа по-големи и по-силни!Изведнъж предводителя на врага почна да ги окуражава.Но това беше Гром Xелскриим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Но как...Грооооом!Ти ли си?
-Да и щте те унищожаааа!
Битката започна.Навсякъде кръв <:twisted: >.Трал се опитваше да мине през масата от орки за да стигне до Гром.Но Гром стигна пръв да него.
-Защто Гром,защто?
-Защото ми обещаxа невиждана сила и живот,само ако те унищожа!!!
Веднага след това последва и Critical Strike!Kоето събори Трал от вълка.След това последва разговор.
-Но как стана такъв?
-Пиx от кръвта на Manaroth както и цялата ми армия!
-Тя скоро щте бъде сломена като пристигне подкреплението.
-То няма да пристигне!
-?
-Твоят слуга Marlock те е предал!!!
-Неее!
-О да и сега е време да умреш!!!Фцън<Miror Image>
-Нее 4 Грома!
Тогава Трал си призова вълци.Положението пак беше равно-Трал с/у Гром.
-АААААааh!Фук фук фук фук<Bladestorm>
-ААааа!Боли!
-XAaxaxaxax!
-Гром не!Тогава нещо в Гром се промени.Той се сети за приятелството с Трал.
-Xaйде Трал да ставаме!
С задружни усилия те прогониxа червените орки.Без Вожд те се разбягаxa панически.
-Е Гром това беше всичко!
-Да Трал.
To be Continued...
Кирилица!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2005 09:23
Miki_air™ написа: Existence написа: <offtopic> the Horror... THE HORROR!!!!!! </offtopic>
<ontopic>Това беше хорОр (ударение на второто "о") история нали? Чак трътки ме пубиха... Ниамам думи... Можех едва ли не да си претставя битката! Много добре написано, продължавай напрет!!!!! </ontopic> Оки ето и 2 част: Екс, май нивото е прекалено ниско за да те разбере въобще. Пич моля те, не пиши продължени или поне не го пускай тук. Като го напишеш земи го прочети и виж на какво по дяволит прилича. Нема се обиждаш ама издържах до 10тия ред на 1вата част. Земи помисли малко, то хубаво всеки тръгнал да пише глупости и да ги пуска в творческия, ама това е от най-най-неуспешните опити. Все пак на колко си? И ти на 10? Miki_air™ написа: To be Continued...
Моля те. Само не това. Какво сме ти причинили?
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2005 09:58
Даа недей значи не е лошо да опитваш но не споделяй с нас какъв е бил резултата щото...много хубаво озвучение си добавил за spells направо...почувствах се част от света.От света на Warcraft(край на рекламата ).НЕ ПИШИ ПРОДЪЛЖЕНИЕЕЕЕЕЕЕ ако решиш да го правиш поне прочети малко за историята и поиграй
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2005 10:33
Nexus написа: НЕ ПИШИ ПРОДЪЛЖЕНИЕЕЕЕЕЕЕ ако решиш да го правиш поне прочети малко за историята и поиграй А така!
П.С. Хънтър много як аватар
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2005 10:38
Miki_air™ написа: Цитат: -ДАААААААА Вожде! Гром Xелскриим!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Но как...Грооооом!Ти ли си? -Да и щте те унищожаааа! -Неее! -О да и сега е време да умреш!!! -Нее 4 Грома! -АААААааh!Фук фук фук фук<Bladestorm> -ААааа!Боли! -XAaxaxaxax! -ААААААА! -AAaaaah! -цуууб! -Ааа! Изгарящия Легион идва! Няма спасение вече! Но сякаш от небето изскачат ЕЛФИ!!!Много стрелци,дървета,магове,кентаври,планински гиганти! -На ВОЙНААААААААА!!!
Пич, или много се вживяваш или трябва да потърсиш психолог, щото нещо не си наред с емоционалното си състояние...
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2005 16:39
AcTivE написа: Miki_air™ написа: Цитат: -ДАААААААА Вожде! Гром Xелскриим!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Но как...Грооооом!Ти ли си? -Да и щте те унищожаааа! -Неее! -О да и сега е време да умреш!!! -Нее 4 Грома! -АААААааh!Фук фук фук фук<Bladestorm> -ААааа!Боли! -XAaxaxaxax! -ААААААА! -AAaaaah! -цуууб! -Ааа! Изгарящия Легион идва! Няма спасение вече! Но сякаш от небето изскачат ЕЛФИ!!!Много стрелци,дървета,магове,кентаври,планински гиганти! -На ВОЙНААААААААА!!! Пич, или много се вживяваш или трябва да потърсиш психолог, щото нещо не си наред с емоционалното си състояние...
Гахахахахахахахахахахаахаха Актив, невероятно точно попадение
Но най-култовата реплика си остава "Нее 4 Грома!"
Моля ви се не го обезкуражавайте!! Това е един от най-хумористичните разкази които съм чел от мнооого време, а и има смисъл - Орките пращат конницата ...
Цуууб
П.С. Фук Фук Фук Фук...
П.С. 2 - Ох замалко щях да забравя за кентаврите на Нощните елфи... Фцън!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
[Air Crew]Miki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2005 17:24
Existence написа: AcTivE написа: Miki_air™ написа: Цитат: -ДАААААААА Вожде! Гром Xелскриим!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Но как...Грооооом!Ти ли си? -Да и щте те унищожаааа! -Неее! -О да и сега е време да умреш!!! -Нее 4 Грома! -АААААааh!Фук фук фук фук<Bladestorm> -ААааа!Боли! -XAaxaxaxax! -ААААААА! -AAaaaah! -цуууб! -Ааа! Изгарящия Легион идва! Няма спасение вече! Но сякаш от небето изскачат ЕЛФИ!!!Много стрелци,дървета,магове,кентаври,планински гиганти! -На ВОЙНААААААААА!!! Пич, или много се вживяваш или трябва да потърсиш психолог, щото нещо не си наред с емоционалното си състояние... Гахахахахахахахахахахаахаха Актив, невероятно точно попадение Но най-култовата реплика си остава "Нее 4 Грома!" Моля ви се не го обезкуражавайте!! Това е един от най-хумористичните разкази които съм чел от мнооого време, а и има смисъл - Орките пращат конницата ... Цуууб П.С. Фук Фук Фук Фук... П.С. 2 - Ох замалко щях да забравя за кентаврите на Нощните елфи... Фцън!
Аве човек целта е да разсмива и пък е яко!Аи ти измисли история!А ко ще кажеш?
Кирилица!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2005 17:33
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2005 18:51
Да бе Мики, извиниаваи, просто циалата ми седмица е малко ковти и така...
Бла <исфиняф> Ас не мога да пиша като теп, жесток си, просто ас никога не съм писал и не снам ништо, нали не ми се сърдиш?
П.С. Таси тема трябва да отиде при важните линкове на денят!!!
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2005 18:58
Цитат: П.С. Таси тема трябва да отиде при важните линкове на денят!!!
Damz! Prav si
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: WarCraft III TFT Истории Публикувано на: 08 Май 2005 21:01
Miki_air™ написа: Ора кои има интересна история да разкаже? Аз имам!
Ами,пич,как да ти кажа...Това че определяш историята си като интересна въобще не я прави такава.Все пак,след 10 години като станеш на 15 пробвай пак...
Ама спокойно,имаш потенциял...за рекорд по минимално IQ...
Линкове на деня?Едва ли,тази тема е уникална,да ходи при линковете на годината!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2005 23:30
Е де, сега защо ни зариби, тука да седим и да тръпнем в очакване на следващата велика, неповторима и завладяваща част?
Ама това дете верно кърти от липса на изразни исредства (правопис не коментирам потресена съм до дъното на бездънната си душа).
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2005 09:55
Изгрев написа: Жалко, че истински добрите разкази се разминават с едно-две мнения, а когато дебилщина като тази се появи на хоризонта, "събира овациите" на половината форум...
Което пък иде да покаже нивото на читателите във форума... Но може би основно причината за това е, че смислените неща са по-големички по размер, а повечето от хората, които имат акъл в главата да кажат нещо смислено за него, все отлагат да го прочетат от липса на свободно време.
Мики, айде, ако всичкото това го правиш с цел да ни разсмееш, тогава драсни едно [FUN] в заглавието на темата. Така и ще си спестиш голяма доза от недоброжелателни постове. Това ще е хубаво да стане и практика в раздела де. А пък ако случайно това си е напълно сериозен разказ, претендиращ за качество и т.н., "м'че, по-добре недей!"
Изгрев, уви, една такава простотия се пише за не повече от половин-един час... Всъщност не, аз бих я написал за толкова, понеже все пак бих вкарал в нея малко качество... Т'ва тук е написано за 5 минути предполагам... Както и да е, Моканина хубаво е казал (пак цитирам):
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2005 10:07
Е де . [ шопски израз за Спрете де ] . Всеки човек трябва да се опитва , дори някой да напише нещо такова , вместо да му се присмиваме трябва да му покажем грешките и дъра бъра бла бла . Съмнявам се и Изгрев , когато е бил на възраста на автора , да е можел да напише нещо по-добро , а за това колко от "дългичките" нещица тук заслужават четенето , можем да говорим друг път , както и за огромното разнообразие от тематики в тези "мастърпийси" ( от това хубава чуждица ще излезе ) на форумната мисъл .
Мики еър , пичага дано ти станаха ясни две неща :
1.Ако си невръстен и си мислиш , че "произведението" ти е много готино със всичките тези битки , крясъци и времеви препратки , адски много се лъжеш . Препоръката ми е , чети повече и опитай пак след време .
2.Ако си някоя персона със загнезден флуудърски дух и съответното извратено чуство за хумор , което най-често се показва с теми като тази , знай че тук такива като теб ни навестяват прекалено често , за да не успеем да предположим , че това го е писал преправил се зевзек. Със здраве ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2005 10:29
slim_k написа: Е де . [ шопски израз за Спрете де ] . Всеки човек трябва да се опитва , дори някой да напише нещо такова , вместо да му се присмиваме трябва да му покажем грешките и дъра бъра бла бла . Съмнявам се и Изгрев , когато е бил на възраста на автора , да е можел да напише нещо по-добро , а за това колко от "дългичките" нещица тук заслужават четенето , можем да говорим друг път , както и за огромното разнообразие от тематики в тези "мастърпийси" ( от това хубава чуждица ще излезе ) на форумната мисъл . Slim_k, братле, предполагам знаеш, че съм един от, айде не "най", но поне по-активните в този раздел. Повярвай ми, лично съм виждал сигурно 80% от подобните на това произведения. И всеки път се отнасям към тях по точно този начин, какъвто искаш ти. Само че вече се уморих да пиша едно и също нещо n на брой пъти. Не че нямам желание това момче (защото предполагам, че си е точно такова) да започне да пише като Дж. Р. Р. Толкин или дори по-добре, само че нещо вече ми омръзна да обяснявам на подобни на него как да направят поне първите стъпки към това (или по-добре да кажа "към някакво смислено писане, че да не се "изхвърлям" много много). Освен това мисля, че вече достатъчно много хора му го казаха какво да направи, така че... И все пак да попитам, щом искаш да не го отказваме от писането, а да го окуражаваме и да му помагаме с критики и т.н., ти защо не се нагърбиш с тази задача? No Offense!!! slim_k написа: Мики еър , пичага дано ти станаха ясни две неща : 1.Ако си невръстен и си мислиш , че "произведението" ти е много готино със всичките тези битки , крясъци и времеви препратки , адски много се лъжеш . Препоръката ми е , чети повече и опитай пак след време . 2.Ако си някоя персона със загнезден флуудърски дух и съответното извратено чуство за хумор , което най-често се показва с теми като тази , знай че тук такива като теб ни навестяват прекалено често , за да не успеем да предположим , че това го е писал преправил се зевзек. Със здраве ...
А колкото и да не ти се вярва, ето това се опитвах да кажа през цялото време. Може би не съм намерил подходящите думи... Както и да е, съгласен съм на 100% с това.
п.п. А Слим, знаеш ли кое НАЙ-МНОГО ме дразни в тези "произведения"? Че "критиката" ми към тях я пиша повече време, отколкото те са отделили да напишат "мастъпийс-а" си!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|