Заглавие: Отвъдният живот и прераждането- мит или реалност? Публикувано на: 05 Яну 2005 18:18
Има ли наистина живот и след смъртта? Не може да няма! Все пак, когато умреш не можеш да не отиваш никъде. Гътваш се и край! Е... не мога да бъда сигурна в това- още никой не се е върнал, за да разкаже! Мое мнение е обаче, че, ако душата и тялото са две различни неща, то душата е тази, която отива някъде. Къде- не е ясно!
Не ви ли се е случвало, както си седите изведнъж да усетите, че това нещо, което правите се повтаря? Със същите хора, действия, думи... Може би сме се преродили, за да поправим грешките си от минал живот. Може би господ (изрично ще подчертая, че аз не вярвам в него), ни дава втори шанс, за да "преосмислим делата си". Но погледнато от друга страна- дори и да сме за втори път на земята, не можем да преосмисляме нещо, което не си го спомняме.
За да има прераждане, трябва да отидеш някъде, че после да се върнеш(така си мисля, де). А, за да можеш да се върнеш би трябвало да има сила, която да направи такова нещо. А тя откъде идва? От космоса?! Да, но нали космоса уж се свързва с извънземните?
......................................................................
Явно до отговор няма да се стигне (или до окончателно решение).Като умрем ще разберем.
Може думите ми да не са много на място, но по друг начин не мога да изразя какво мисля.
___________________________________ тенденцията- това съм аз!!!
|