Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Предсмъртни мисли
Публикувано на: 29 Дек 2004 23:55

...

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2004 00:02

Ako действително си го писал сам - добре. Има малко козметични промени,но стилът ти е добръ. Ceep Walking

п.п. и аз имам 1 пост в тая тема,за това сами ли сме във вселената...

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2005 20:20

За жалост е така...Стилът наистина е добър, ама...По-добре е да не бързаш, докато пишеш, щото, ако станеш писател (само примерно), от бързане ще правиш мн грешки и няма никъде да те приемат.Наистина, разказът е мн добър, но мисля, че има още какво да напишеш по него.И то доста...Предлагам ти мааалко да доразвиеш разказа с още някои подробности.А другото, което ти предлагам, е да започнеш по-често да разсъждаваш по този начин, защото, както си забелязал, се губи логиката в тоя ШИ*АН живот!!!Започни по-често да правиш такива разказчета и може би ще ти поолекне малко... :roll: Нали знаеш, когато човек споделя, сякаш камък пада от сърцето му.

П.П.А, да, за малко да забравя да ти повторя:СТИГА ПИСАЛ ТОЛКоЗ БЪРЗО, ЧЕ САМ ВИЖДАШ КО СТАА :lol:

Latest Movies

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2005 21:41

Това е ... изкуствено. Не си се доближил дори до това, към което се стремиш. Света е това, които ние сами правим от него, това понеси го застъпил както трябва. Но само това. Личи си нещо, което бих нарекъл ... неопитност. Липсва усещането за смърт. Липсва това, което винаги съпътства смъртта - чувството за загуба. Това, което ти си написал, макар несъмнено да е от сърце, няма нищо общо с истината.
Виждал ли си човек да умира? Виждал ли си кръвта, която бавно се оттича от тялото, обагряйки земята в цветовете на смъртта? Надниквал ли си в очите на загиващ човек? Тези очи ... те ме преследват. Виждам ги дори посред бял ден, когато затворя очи, те са това, което запълва погледа ми. Виждаш как светлината бавно угасва, как те постепенно се притварят и ако се вгледаш дълбоко, имаш чувството, че в мига, преди блясъка напълно да се оттегли проблясва нещо, само за миг, частици от секундата. И тогава разбираш, че човекът си е отишъл завинаги. Тогава разбираш, че е крайно време да промениш нещо. И каквото и да правиш, докрая на живота си не забравяш този поглед.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com