Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Невероятно смешен разказ
Публикувано на: 21 Авг 2004 20:57

Така тука бих искал да постна едно много хубаво разказче.Само да знаете че то не е мое а го взех от едно списание което ако бъде написано от моята скромна персона ще бъде цензорирано.
Та ето ви го разказчето:

-Бабо, идваш ли да си пиеш лекарството?
-Ей сегинка.
-Ама така каза преди половин час.
-ЧАКАИ,де.Много нетърпеливо е това младо поколение.Няма ли да се научи..Какво?Хи-хи-хи и Древния Драко смята,че младите трябва да се отнасят с повече уважение...
Откъде ми дойде на ума да приучавам баба си да ползва Интернет и чат?!Сега милата ми бабичка стана неконтролириуема.Преди-,,Ау почва ми сериала, тиьичко Наталке че миналия път армандо откри че баща му всъщност...Ъ-ъ-ъ не му е баща.Не не беше миналия път...По-миналия беше.Да му се невиди тая склероза.Да не си на мойте годинки, че е страшно..." А сега...
-Е-е-е, ама не може така да се живее!-чух ядосано да казва баба.-Тоз компутор пак,как му казвате,се удряма.Ела, ма , Наталке, да го пуснеш, че забравих каква му е...онуй де...паролата.
За пореден път се проклех и се запътих с шепа хапчета и чаша вода в ръцете към собствената ми стая , която през последните десет дни не чувствах моя.Ева направила две крачки и чувам:
-Айде че Драко ще чака отговор и ще си помисли че нещо го мамя.
-Бабо от сутринта си пред монитора, после ще ми кажеш че передето ти пак се е влошило.Стига вече.Пък и аз имам работа.И изпий ги тия лекарства, че ще се оплакваш от сърце.
Баба се премести у нас преди година когато дядо почина за да не е сама на село.Много си обичкам бабичката и понеже всеки ден бе унила че приятелките й измрели и тя чакала да я взема онази госпожа реших да я поободря с нещо да й покажа един нов свят в който може да бъде щастлива.Последствията са катастрофални.Открихме заедно някакво чат-кафене за баби и дядовци и й показах как да си общува с другите хора.И целия младежки устрем, който старостта бавно погребва в душите ни при нея блесна с нов аяркост.Баба ми се превърна във флиртуващо 20 фодишно маце.
-Казвам му на Древния че като млада съм била с руса коса и фина а той:,,За мен ти си прелестна навеки".Нее ли мил?О, сега ме пита дали иска да се видим защото и той като мен бил самотен.Какво ще правя като ме види?хич няма да му изглеждам прелестна.Не, няма да ходя не съм за такива работи.
Измислих й ник:Babe.Не знам дали го схвана.Щракаше по цял ден с два пръста по клавиатурата и младееше с всеки изминал час.Забрави за лумбаго, и за кръвно, всичко.
-И-и-и Наталке, ама тая технология вашата не може да й разчита човек.сега шък защо не работи?
-Я да видя.Браво, пипнала си вирус от някъде.
-Вирус ли?!Какъв вирус?Нали оня ден ми дадоха резултатите, всичко ми е добре, само кръвната захар..
-Бабо!Не се излагай.Има вирус компютъра, ама той е друг-тук програмите боледуват и не работят както трябва.
-А-а-а..Тъй е по-добре.Амчи тя техниката като хората - боледува, вируси я хващат, куца понякога...И припада.ти нали можеш да го излекуваш?
-Иди да обядваш.Стига ти за днес.И не си решила кръстословицата.Пропуснала си цели шешст епизода на ,,Дързост и красота"...Стегни се малко.
-Ти не се притеснявай за мене.Червената Кралица ми ги разказва епизодите.Пък и взеха нещо да затъпяват.А пък Лудият Гари(той живеел с дъщеря си в Канада)ми написа нещо ама нали не знам как се работи с всичко тука..Някаква връзка ми прати, да съм я видела.Я Наталке ти си много добра внучка виж да ми покажеш тая връзка...
Определено не трябваше да я научавам на това

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Авг 2004 08:50

Охооо някой чете не само PC MANIA , а ! :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 22 Авг 2004 09:21

Ми не просто този месец когато отидох да го купя и нямаше ПЦ мания и си взех ,,другото", а после и Манията си взех ест :wink:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com