Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 21 Яну 2024 17:46
- Вчера ми откраднаха чантата с документи. - Ходи ли в полицията? - Ходих. Не са я откраднали те. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 21 Яну 2024 17:47
Програмист отива на лекар: - Докторе, не мога да се откъсна от компютъра. - Ами ще ви лекуваме. - С какво? - С алкохол, цигари и жени. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 01 Фев 2024 09:47
- Иванчо, кога ще си оправиш оценките, пита майка му - Мамо, аз всеки ден се опитвам да си ги оправя, но учителката постоянно държи дневника при себе си. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 01 Фев 2024 09:49
Учителката: - Къртицата всеки ден изяжда храна, равна на собственото й тегло! Иванчо задава въпрос: - А къртицата откъде знае колко точно тежи? ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 01 Фев 2024 09:53
Час по вероучение. - Иванчо,кажи какъв трябва да бъде човек, за да отиде в Рая? - Мъртъв, господине! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 11 Фев 2024 20:13
Уменията да минава през стени и прозорци, Дейвид Копърфийлд придобил в една кръчма в Перник. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 11 Фев 2024 20:14
Чък Норис си има магнитче, на което лепи хладилници от разни места, които е посещавал. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 11 Фев 2024 20:16
Холмс и Уотсън на палатка в гората, следят крадци. - Уотсън, събуди се. Какво ти говорят тези звезди? - Ами… Утре времето ще е ясно с лек северозападен вятър, нали? - Не, Уотсън. - А какво могат да означават тогава? - Елементарно, драги ми Уотсън, някой ни е откраднал палатката. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 14 Фев 2024 22:33
Иванчо и Марийка отиват на купон и Иванчо казва на Марийка: - Днес си много хубава... - Не можe да сe кажe същoтo за тебе... Иванчо. - Е значи си излъгала като мен. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 14 Фев 2024 22:35
Нане и Вуте си говорят: - Абе Вуте, разбра ли, че руснаците излетели в космоса? Вуте: - Ама всичките ли бе? ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 14 Фев 2024 22:36
Червената шапчица отива при баба си: - Бабо, нося ти топла питка с масълце! - Питка ли? - казва бабата.- Аз не те ли казах за пържени картофки и бирички? ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 24 Фев 2024 16:28
Малкия Иванчо казва на баща си: - Искам да махна от писмото до Дядо Коледа влакчето и да напиша колело! - Вече не искаш ли влакче? - Искам, но намерих едно в шкафа . ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 24 Фев 2024 16:29
Учителката по биология: - Къртицата всеки ден изяжда храна, равна на собственото й тегло! Иванчо пита: - А къртицата откъде знае колко точно тежи? ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 24 Фев 2024 16:30
- Марийке, много те обичам! Омъжи се за мен. - А с мама разговаря ли? - Разговарях, но въпреки това продължавам да те обичам. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 07 Мар 2024 07:56
- Иванчо, защо по цял ден се търкаляш на дивана и нищо не правиш? - Тренирам. - Какво? - Ами като порасна, нали ще ставам татко. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 07 Мар 2024 07:57
- Марийке, много те обичам! Омъжи се за мен. - А с мама разговаря ли? - Разговарях, но въпреки това продължавам да те обичам. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 07 Мар 2024 07:57
- Иванчо, защо по цял ден се търкаляш на дивана и нищо не правиш? - Тренирам. - Какво? - Ами като порасна, нали ще ставам татко. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 17 Мар 2024 11:01
- Поручик Ржевски, кое е Вашето най-голямоо желание? - Никога не съм имал семейно имение... - И какво от това? - Така бих искал да го пропия...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 17 Мар 2024 11:03
Вуте отишъл на лекция на тема "Ген и околна среда". Пена го пита: -Вуте,какво научи от лекцията? -Амии...виж сега,Пено, аз съм рус със сини очи. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 17 Мар 2024 11:04
- Гарабет, жена ти хващала ли те е с любовница? - По-лошо, брат! Любовницата ме хвана с жената! ,,,
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|