Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие: Ma3x again reloaded... or maybe not...
Публикувано на: 05 Юни 2004 09:46

Беше нормален, скучен ден. Игривите и изпълнени с позитивна енергия дечица весело чупеха малкото останали пейки в парка. Едно куче скачаше и тичаше след колите… Е естествено всичко си има край. След малко една кола го блъсна и то изхвърча право срещу стъклото на един трабант S класа, та дори го спука. Парченца от него отидоха в окото на шофьора, но нас това не ни интересува. В местното гробище за коли, Део, по прякор Нео(така му викаха, защото светеше като неонна лампа през ноща) седеше на един стол и ядеше някаква развалена джанка. Към входа на гробището се запъти някаква стара жена. Това не беше някоя случайно загубила се в този тъмен квартал жена, не, тя си имаше причина да дойде тук. Наричаха я Стара Крофт. Очите и не се виждаха, заради едни потъмнени цайси, лепнати с тиксо по средата множество пъти. Стара Крофт имаше доста голям диоптер, затова не можеше без цайсите си, а мижавата й пенсия не и достигаше за да си купи нови. Та така тя се отправи с бързи крачки (0,34км/ч, е може би не толкова бързи) към Нео. Той безразлично си дояждаше джанката, защото още не беше забелязъл старицата. Когато това стана, той метна огризката от джанката по нея и се престори, че това се е случило съвсем случайно. Сега не му беше до клиенти. За негово най-голямо учудване с много бърз и ловък скок тя прескочи връхлитащата я джанка и… се препъна, като падна по лице в една разкаляна локва с звучното ПЛИССС.
- Ха-ха-ха! - извика подигравателно Нео. - мноо си пуоста ма. Хах… Все още ли ще искаш да склучиме договоуче. - нашият герой говореше на меко, защото идваше от провинцията…

2част

- Бъъ… Лъъъ… Ааа… коя е тая буква?! - Разиел сричаше надписа на една табелка и с големи мъки се опитваше да проумее смисъла й, но явно това беше непосилно за миниетюрния му мозък. - Дъъ… Ееее. Значи това означава… Буаде! (той не беше учил английски и малко трудно се оправяше с интонацията) Буаде! Прочетох го, Каин видя ли. Отне ми самоо 6 минути, печеля баса!
- Ех… Мили ми Разиел не го печелиш, защото там пише Блейд, а не Буаде. Дължиш ми десетачка, пич!
Разиел въздъхна и бавно се завлачи след Каин, който в момента хвърляше камъни по колите.
- Та какво разправяше за този… Как беше? Бейд?
- Блейд. Но както и да е. Та той гони вампири и ние го наричаме Гневен Певец. Опа.. Всъщност ето го и него.
Каин сочеше с пръст към ъгъла на блока, където се беше появил мускулест, обвид в черен плащ, носещ готини цайси… Дребосък. Висок метър и петдесет, той закрачи с големи крачки (е, големи за ръста му) към двамата вампира.
- Ееее… Момчета, имата ли пьет стьинки, че сакам да си купим дъвка. Ади, мола ви са, пичовъ, чи мноо ми съ яде. А, забраих, ако не ми дадете шъ треби да съ развихрим, ъ ни забравъйти - аз съм гневния певец! - в интонацията му се забелязваше изискан френски акцент, примесен с ромски диалект.
- Ееее, бате, нимама, сори, ади не ни бий бе батенце, мноо те молим. - Разиел се подхилкваше весело, но по челото му изби пот при вида на гласните струни на певеца.
- Разиел, не говори глупости. Ние сме достойни създания, няма някакъв гневен певец да ни сплаши я. - с тези думи Каин отстъпи няколко крачки назад, докато стигна до една телена ограда, като след това се опита да я прескочи, но се нахака на назъбените върхове, но това не му попречи и той, с мощен скок, 10см-ров, скочи от другата страна и падна челно в една кофа за боклук, като след това един автомобил премина през една кална локва, а Каин, който се беше изправил пое цялата приливна вълна.
- Ммм, че това има вкус на ванилия! - каза той, след като облиза с дългия си език мръсотията, полепнала по лицето му.
Блейд се приготви да атакува. Той напипа нещо в палтото си. Разиел се опасяваше от най-лошото… Той щеше да извади… Опасенията му се оказаха верни - от пазвата излизаше 9 милиметров, автоматичен… Микрофон! Разиел се ужаси до дъното на душата си, а по лицето му се изписа неистов страх от неизбежното…
- Проба, проба! Пробааа, проба… - Гневния се приготвяше за своята агонична ария на болката…

Реших да продъжа този стар, мой разказ! Сега съм му нанесал малки корекции, а в скоро време очаквайте чисто новичката част! :D

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2004 12:08

Е това е бъзик!!!

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2004 12:36

Ъъъъ, с това какво искаше да кажеш? Че ти харесва, или обратното? :)

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com