Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Живот на скорост
Публикувано на: 15 Мар 2004 23:23

Такаааа... Ето, че и аз реших да се пробвам да напиша разказ със хора от форума. Тъй като това ще ми е първи опит за писане пред хора, не обещавам нищо хубаво... Е, може и да се получи хубаво. Не знам. Аз съм автора, вие оценявате :). Та да се върнем на разказа. Трябват ми не много хора, но нека те добре да си опишат колата с която искат да участват. Това описание вкючва цвят, по-важни лепенки по колата, марка и модел. Това са разбира се основните неща. Който иска може да добваи и други детайли но нека не са много моля за да не се затруднявам при писането. Очаквам участници ;). Пишете и как искате да изглеждате.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 23:35

bravo , kefi me ideiata. Zna4i az ste bada s 4ereo BMW , malko po razmeri , no s goliam i mosten dvigatel , koito oskoriava mnogo barzo . S niakav lud tuning sas spoileri i drugi gluposti .... Na prednia kapak ima nadpis 'Thug Life' .
Mi tva e gore-dolu .... 8)

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 23:45

Добре, добре... още трябват обаче. А кйто иска да види мойта каруца ето я:
http://www.nfsmaster.hit.bg/images/dodg ... arge_9.jpg
http://www.nfsmaster.hit.bg/images/dodg ... rge_10.jpg
http://www.nfsmaster.hit.bg/images/dodg ... rge_11.jpg
http://www.nfsmaster.hit.bg/images/dodg ... arge_5.jpg
http://www.nfsmaster.hit.bg/images/dodg ... arge_7.jpg
http://www.nfsmaster.hit.bg/images/dodg ... arge_6.jpg
Със ъпгрейди разбира се. Син цвят със червен заден спойлер и лепенка на X-Mods на капака отпред и отстрани на колата и сини неони.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 23:51

Име на пилота Дориън Грей. Богаташ. Супер арогантен, нахален и нечестен. Състезава се заради тръпката. Колата е Макларън F1, черен (за непросветените: http://free.techno-link.com/viper/CAR%2 ... REN%20F1(2).jpg )с кърваво червени странични винили под формата на огнен езин, започващи от предното колело. Тъмно червени джанти, черни стъкла, червени неони на дъното. С не много ъпгрейди, но с нитро.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 09:50

ime:Kevin Kelder
kola:Acura RSX,4erno s lepenka na koqto pi6e "Destiny can't wait!"
mantalitet:prohojda6t v sustezaniqta no suzdal si ime na potencialen lider

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 11:51

moqta kola e
Mitsubishi Eclipse zeleno sas sin vinil ne6to to sorta na plamaci
bez vinil na predniq kapak i otzad samo otstrani
i na zadnoto staklo da pi6e Sprako!
i moje nqkoi nadpisi otstrani
kato
NOS
NEW Speed
Eclipse
tva
e
ime na saztezatelq
Dominic Toretto

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 12:54

ОК. Още няколко хора и да се надяваме че довечера ще пусня първата част ако имам време (дано). Само да не земете да се сърдите когато някой остане последен в някое състезание! Всички ще бъдат изредени да бъдат и първи и последни и всичко ще е равностойно! После да не земете да ми се оплаквате "Ама аз защо съм последен? Бах,аз съм с най добрата кола пък последен..." и така нататък.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Живот на скорост
Публикувано на: 16 Мар 2004 13:45

The Only написа:
Такаааа... Ето, че и аз реших да се пробвам да напиша разказ със хора от форума. Тъй като това ще ми е първи опит за писане пред хора, не обещавам нищо хубаво... Е, може и да се получи хубаво. Не знам. Аз съм автора, вие оценявате :). Та да се върнем на разказа. Трябват ми не много хора, но нека те добре да си опишат колата с която искат да участват. Това описание вкючва цвят, по-важни лепенки по колата, марка и модел. Това са разбира се основните неща. Който иска може да добваи и други детайли но нека не са много моля за да не се затруднявам при писането. Очаквам участници ;). Пишете и как искате да изглеждате.

Идеята ти ми се струва интересна и точно запова ще те помоля да ме включиш. :roll: Надявам се, че няма да ти е излишен един женски персонаж. :wink: Колкото до колата-черна Мазда(ти решаваш каква точно) с, да кажем, червени винили отстрани във формата на пламъци. Ако може да има нитро, без неони...Останалите детайли са по твой избор. :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 18:48

Искам и аз да се включа.Участвам с Acura RSX,бяла,със син вълнист винил.Мисля че ще успееш да си я представиш.Име-Пол(само Пол)Прякор-Пи бой.Еми т'ва е.
П.П.Извинявам се на слимІк,но и аз искам Acura RSX.Надявам се че ще проявиш разбирателство.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 19:16

Бате, бате сакъм и ази. Моята каруцъ ша е Трабантец S класа. Аз ши съм некъв ссссссссссссиганин, и шъ носим едни такивинка дрешки... Парцали... Буквално... А зъбките ми ши съ едни такивинкъ чернички, кат... Не, не е като смъртта, като калта разбира съ. Колатъ ми искам всеки момент да може да съ строши, но въпреки това да съ блъскам в др. коли и да им жулим бронята. Мухахахаха... :twisted:
Предното стъкло ша е малко учупену, а я ши хвърлям камъниии по колите на др. дживотни.

И саму да ни мъ включиш.... Ша викнем тружениците от маалата и ша та намерим, па после бокс, бокс.... :lol:

Ма наистина ме включи, да знайш........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 19:58

Honda Civic черна спойлери и другите работи як двигатели син неон
Име:Джони
Лепенка:От лявата и дясната страна да пише I'm Bad!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 22:19

Такаа. Еми... Събрахме се :). Само ще помоля който още иска да се включи нека да напише след първата част та да не се обърквам.
Ето кратък преглед на участниците. Който има нещо да добави или съм изпуснал нещо нека каже.

NoName
Име: JA
Кола: черно BMW , малки размери , голям и мощен двигател с бързо ускорение, спойлери. Надпис на предния капак: "Thug Life".

MM13_666
Име: Дориън Грей, богаташ, арогантен, нахален и нечестен
Състезава се заради тръпката
Кола: McLaren F1, черен с кърваво червени странични винили под формата на огнен езин, започващи от предното колело. Тъмно червени джанти, черни стъкла, червени неони на дъното. С не много ъпгрейди, но с нитро.

slim_k
Име:Кевин Келдър (прохоцдащ в състезанията но суздал си име на потенцианел лидер)
Кола:Acura RSX,черна с лепенка "Destiny can't wait!"

The_Count
Име: Доминик Торетто
Кола: Mitsubishi Eclipse (зелено със син винил от сорта на пламъци, без такива на предния капак и отзад с надпис "Sparko!" на задното съкло и надпис(и) от типа на "NOS " "NEW Speed" и "Eclipse" отстрани.

Undeadgirl
Име: <Не уточнено>
Кола: Mazda (черна,с червени винили отстрани във формата на пламъци, нитро, без неони)

DEBILCHO
Име: Пол, прякор Пи бой
Кола: Acura RSX (бяла, син вълнист винил)

B*ReaL
Име:Джони
Кола: Honda Civic (черна спойлери, як двигател, син неон, лепенка "I'm Bad!" от лявата и дясната страна)

Phantom
Име: Phantom
Кола: Audi TT 260 HP (сив металик, без лепенки и винили, бял неон)

The CROW
Име:Ерик Дрейвън, пълно куку, скача от мостове с колите си (те въобще да не са малко), но съкровището му e Диаблото.
Кола: Черно Ламборджини "Диабло" със оранжеви винили от ляво и дясно във формата на пламъци.

И аз разбира се.
Име: Ник Приакор: Вампира, не много богат, но заможен.
Кола: Dodge Neon SXT (син, червен заден спйлер, сини неони, оптимизиран турбо двигател, червени джанти, черни съкла, уникален винил "X-Mods", състезателни гуми D2)

Бележка: Мат, няма да те включа с такава каруца. Или ще говориш сериозно какво или ако се лигавиш си вън. Т'ва е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 22:38

4akame parvata 4ast ......... 8) :lol: 8)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 00:27

Има ли място за едно Audi TT 260 HP сив металик без лепенки и винили със бял неон
Име Phantom

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 01:27

Има. ОК. Вътре си. Утре поствам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 10:20

Mi az ne se sestam za ime ..... Abe neka se kazvam JA ..... 8) :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 10:39

Не съм видял... Сори. Само да те помоля да дадеш име. Същото важи и за Undeadgirl.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 11:53

Беше ранната сутрин на девети Юли, когато Ник се събуди рязко навярно от поредния кошмар. Опита се да заспи отново, но не можа и за това стана от леглото си, отиде до банята и си наплиска лицето да се разсъни. Облече се набързо и си включи монитора на компютъра. Ник беше млад човек, среден на ръст, със зелени очи и целия му живот бе посветен на компютрите и скоростта. Той се опита да продължи работата си по новата програма, но навярно някой хакер бе пробил през защитите и му беше повредил компютъра. В целия си яд той стисна здраво диска който беше в руката му и го счупи. Тпла кръв потече по ръцете му и той отиде да си превърже ръката. Реши, че и без това е имал малко нужда да се разнообрази от копютрите и се обади на приятелката си, но тя му каза, че не иска да ходи повече с него. Въпрески това той прие всичко като нещастен ден, хвана ключовете от колата си и излезе. Качи се в синия си Додж Неон със червени джанти и червен заден спйлер с лепенки “X-Mods” отстрани. Тий като колата беше нова, тя запали веднага. Новият двигател, който Ник беше сложил и се отразяваше много добре. Той потегли и на магистралата видя познат McLaren F1, черен, с черни стъкла, тъмно червени винили под формата на огън отстрани и тъмно червени джанти. Това беше Дориън Грей. Той беше много нахален, арогантен и нечестен човек, но с Ник се познаваха, макар и от кратко време. Двамата отбиха и излезоха от колите си.

-Ооо, Дориън. Къде се губиш? – попита Ник
-Здрсти! Ми не бех в града тези дни защото ме заловиха едни ченгета превишена скорост малко след като излязох от града, та трябваше да ги подкупвам за да ме пуснат, но не се наложи. Те ме пуснаха още на седмия час. Аз всъщност точно идвах при теб, Кевин и Пол. Трябва да се уговорим за нещо.
-Кевин и Пол? Те пък къде са? Аз ги търсех по телефона сто пъти!
-Хех, и те беха малко извън града, но по други причини. Та, решили сме да си проведем едно-две състезаниица с колите си в Лос Анджелис. С наще коли ще пъхнем ченгетата направо в онгъня! Вътре ли си?
-Естествено. Не пропускам такива неща. Ами ако искаш аз да говора със Кевин и Пол или настояваш ти да говориш
-Нека аз, че имам малко други неща да споделям с тях.
-ОК.
-Добре... начи аз ще ти звънна тея дни да се разберем за дадата.
-Добре. Можеш да ме намериш у нас по всяко време. Ако не можеш и на GSM-а.
-ОК. Айде чао за сега, че бързам...

Дориън се качи в McLaren-a си и “излетя” със шеметна скорост. Ник реши и той да направи експеримент с това какво може колата му и затова се качи в нея и запали двигателя. Натисна газта до дупка и гумите Доджа изпушиха боксувайки и той също тръгна със шеметна скорост в противополовната посока.
Предполагам, че по толкова да пускам е добре. В следващите два поста ще има и за другите. Надявам се довечера да пусна втора част.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 11:56

Лааааааа... Как да се лигавя?! :lol:
Ма искам да съм с трабант, ади де! :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 12:07

Добро начало. Дано продължиш в същия дух.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com