Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

С герой от форума ли да бъде

да    30%  30%  [ 3 ]
 не    40%  40%  [ 4 ]
 не ми харесва като идея    30%  30%  [ 3 ]
Общо гласове : 10
Автор Съобщение

Заглавие: Тhe Adventure of their life
Публикувано на: 04 Мар 2004 08:36

Хммм. Дойде ми страхотна идея.Нали знаете кои са Lewis and Clark-те са пичагите които са разкрили ОРЕГОН и ВАШИНГТОН щатите.Значи идейката ми е да направим верижен разказ за Други Двама адвентюаристи които имат страшно смешен екипаж.ДАже може да е и с герои от форума но още не се знае.Значи те искат да разкрият земите по бързо от Люйс и Кларк.
Моля авторите които искат да пишат тук поне да знаят малко за тез дваминката и за тези времена.

Мисля че е много добра идея.Тука никога не съм виждал такъв вид приключенски разказ.
Ако искате да е с герой от форума кажете.
ПОсле като видим дали много хора искат да е със герои ще го направим с героите и така.

Напред

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 09:02

Много е добра идеята,обаче тези имена Люис и Кларк не ми говорят нищо...

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Тhe Adventure of their life
Публикувано на: 04 Мар 2004 12:16

high_till_i_die написа:
Хммм. Дойде ми страхотна идея.Нали знаете кои са Lewis and Clark-те са пичагите които са разкрили ОРЕГОН и ВАШИНГТОН щатите.Значи идейката ми е да направим верижен разказ за Други Двама адвентюаристи които имат страшно смешен екипаж.ДАже може да е и с герои от форума но още не се знае.Значи те искат да разкрият земите по бързо от Люйс и Кларк.
Моля авторите които искат да пишат тук поне да знаят малко за тез дваминката и за тези времена.

Мисля че е много добра идея.Тука никога не съм виждал такъв вид приключенски разказ.
Ако искате да е с герой от форума кажете.
ПОсле като видим дали много хора искат да е със герои ще го направим с героите и така.

Напред
щ
Не знам дали си си гледал "Почти Герой"(Almost Hero), но неговата идея е точно такава и се разказва точно за двама непрокопсаници, които дори успяват да стигнат до брега първи, но въпреки всичко ги няма в историята.
Иначе идеята си е якичка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 12:16

На мен пък ми напомнят на Супермен! Май така се казваха героите, не помня, отдавна беше...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost