Автор |
Съобщение |
Lord of Dragons
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3277.jpg) |
|
|
Заглавие: Страхът Публикувано на: 28 Яну 2004 10:45
Страхът.Какво е той?Как се преодолява?Сигурен съм че тези и още много въпроси ви се въртят в главата,и искате мнения.Така ли е?Ако е така,сте намерили точното място.Аз скоро претърпях ужас,ходих да ми леят куршум(човек със слабо сърце съм)Нека да обсъдим какво е страхът.Темата е на ваше разположение.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sasuke
|
![Аватар](http://img.photobucket.com/albums/v513/ch0/avatar24118_6.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 10:56
Страхът е най-неизлечимата болест за човека,той ни прави слаби и ни разяжда отвътре.Именно той е причината за толкова човешки трагдеии.Много хора вършат глупости подтиквани от страха.Но за сметка на това той ни прави разумни до някаква степен.Все пак "Само глупаците не се страхуват".Мисля че въпросът е много сложен и еднолично решение трудно може да се намери!
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 11:01
Ранд,може би си прав.Аз веднъж не можах да спа цяла нощ.Я кажете вие от какво се страхувате?Аз въобще не искам и да чувам за сайт за гадости(аз от един подобен не спах)А колкото до това,че страхът ни прави разумни,тук не мога да се съглася много.Разумно ли е навсякъде да ти се привиждат паранормални явления.Разумно ли е да вярваш във призраци или други чудати създания.Не мисля.Наистина по този въпрос не може да се намери еднозначен отговор.Надявам се че темата ще ви бъде интересна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sasuke
|
![Аватар](http://img.photobucket.com/albums/v513/ch0/avatar24118_6.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 11:04
Несъмнено е интересна.Аз нямах предвид че първичният страх е разумен.Исках да кажа например че ако видиш десет вълка в гората например страхът ще те въдържи да се приближиш и така ще те спаси от сигурна смърт!
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 11:08
Да.Ако се страхуваме от нещо реално(предмет,живо същество)би трябвало да разчитаме на разума.Но паранормалните явления не са така.Те те карат да се побъркаш от страх.Те са ужасни.Изпитвал съм това.Ранд,благодаря за това,че подкрепяш темата ми.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Manny_Calavera
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=427.jpg) |
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 11:12
Дебилчо, бъди сигурен - има еднозначен отговор на твоите въпроси - не е разумно да ти се привиждат призраци и "други чудати създания". Всеки човек се страхува от нещо, в повечето случаи - от много неща, но твоите страхове са напълно детски, не мога да разбера и тия простотии с леенето на куршуми - тъпичко е, тия бабички глупавите само мизерии правят. Досега никой не ме е убедил, че има призраци и вампири и същества от друго измерение, които се крият под леглото ми и искат да ме изядат, предполагам че и ти си така, но просто седиш повечко време пред някой екшън, влияят ти разните там филми и игрички, колкото и тъпо да е това обясняние - то е най-точно. Ако искаш - пробвай да не гледаш филми с убийства и да не играеш екшъни на компа, за една седмица; вземи си една хубава книга и почни да я четеш, вместо да се облъчваш на компа. Ще видиш колко бърз резултат ще даде!
П.П. в пети клас и аз не можех да спа - ходех в кенефа на светло и четях чак до сутринта... За един срок изчетох толкова книги, колкото през целия ми гимназиален период ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 11:21
Може би.Но само може би.Аз както писах по горе,съм човек със слабо сърце.И просто съм наивен,страхлив,мразя филми с ужаси,мразя кръв,мразя всичко което е страшно.Не съм се и докосвал към нещо на Стивън Кинг.Предложете някой лек.Моля ви.Ужасно ми е гадно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Страхът Публикувано на: 28 Яну 2004 14:24
DEBILCHO написа: Страхът.Какво е той?Как се преодолява?Сигурен съм че тези и още много въпроси ви се въртят в главата,и искате мнения.Така ли е?Ако е така,сте намерили точното място.Аз скоро претърпях ужас,ходих да ми леят куршум(човек със слабо сърце съм)Нека да обсъдим какво е страхът.Темата е на ваше разположение.
Страхът е най-гадното нещо на този свят! То те преследва навсякъде, където трябва да свър6и6 нещо адски важно и където не треа са издъни6 и т.н. Дори на моми4ето, което оби4ам не моа са обдя от т'ва тъпо 4увство. За съжаление е много трудно да се преодолее. Успях да мина без него само 3 пъти през целия си живот!
Страхът SUX.
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Manny_Calavera
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=427.jpg) |
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Re: Страхът Публикувано на: 28 Яну 2004 21:16
The Only (NFS Master) написа: DEBILCHO написа: Страхът.Какво е той?Как се преодолява?Сигурен съм че тези и още много въпроси ви се въртят в главата,и искате мнения.Така ли е?Ако е така,сте намерили точното място.Аз скоро претърпях ужас,ходих да ми леят куршум(човек със слабо сърце съм)Нека да обсъдим какво е страхът.Темата е на ваше разположение. Страхът е най-гадното нещо на този свят! То те преследва навсякъде, където трябва да свър6и6 нещо адски важно и където не треа са издъни6 и т.н. Дори на моми4ето, което оби4ам не моа са обдя от т'ва тъпо 4увство. За съжаление е много трудно да се преодолее. Успях да мина без него само 3 пъти през целия си живот! Страхът SUX.
мноо си тъп
А ти Дебилчо, стига си се втилявал... След време ще ти мине...
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
SPEEDER
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3594.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Страхът Публикувано на: 30 Яну 2004 15:59
DEBILCHO написа: Страхът.Какво е той?Как се преодолява?Сигурен съм че тези и още много въпроси ви се въртят в главата,и искате мнения.Така ли е?Ако е така,сте намерили точното място.Аз скоро претърпях ужас,ходих да ми леят куршум(човек със слабо сърце съм)Нека да обсъдим какво е страхът.Темата е на ваше разположение. Като се изправиш срещу него.
___________________________________ MAZDA RX-7
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kiroman
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3321.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 16:13
"Как се преодолява?" Не много лесно.И аз в 5 клас бях така,НО само след една година възгледите ми се промениха.За да намериш лек трябва да кажжеш с какво е свързан страхът ти!!!Дали с ежедневни неща или с фантастични герои.Мойте бяха с ежедневни и само след 3,4месеца се оправих.Как?Еми с поголямата възраст порастваш и помъдряваш.Ако вярваш в Съдбата си мисли че просто каквото ти е писано ще стане рано или късно и ти не можеш да го промениш,тогава ставаш голям непукист(като мен).А ако не вярваш в нея,просто помни че рано или късно всеки умира!!!Дали на 1година или на 100 то просто е реалност.АКО НЕ СЕ ОТЪРВЕШ ОТ СТРАХА ЩЕ СТАНЕШ КАТО БОКСОВА КРУША ЗА СВЕТА!!!Просто трябва да го направиш.
Д-р КИРОМАН ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
[_7\_]ProtoSS@
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/dreadmaster.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 16:49
[LP]kiroman написа: "Как се преодолява?" Не много лесно.И аз в 5 клас бях така,НО само след една година възгледите ми се промениха.За да намериш лек трябва да кажжеш с какво е свързан страхът ти!!!Дали с ежедневни неща или с фантастични герои.Мойте бяха с ежедневни и само след 3,4месеца се оправих.Как?Еми с поголямата възраст порастваш и помъдряваш.Ако вярваш в Съдбата си мисли че просто каквото ти е писано ще стане рано или късно и ти не можеш да го промениш,тогава ставаш голям непукист(като мен).А ако не вярваш в нея,просто помни че рано или късно всеки умира!!!Дали на 1година или на 100 то просто е реалност.АКО НЕ СЕ ОТЪРВЕШ ОТ СТРАХА ЩЕ СТАНЕШ КАТО БОКСОВА КРУША ЗА СВЕТА!!!Просто трябва да го направиш. Д-р КИРОМАН ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) hahaha gore-dolu e taka d-r kiroman ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2004 01:31
Един съвет , Дебилчо. Наскоро разбрах какъф е най-ефикасният начин за преодоляване на страх. Доскоро имах страх от тъмнината , от злото и демони такива неща. Една вечер като гасях лампата си казах еми не ме е страх и тфа е , няма да се плаша от глупости. Страхът си го имаше но този път в по-малки количества. След няколко дни дори и не се замислях за тфа. Ся и в напълно тъмно помещение да ме сложат няма да ме е страх! И съм горд че се изправих срещу страховете си! Пробвай и ти! Просто погледни от друга точка. Че ти си по-силният и твойте ужаси трябва да се страхуват от теб а не обратното. Просто си кажи "Та кои са те за да взимат контрол над мен ?"
П.П. Ако не съм нахален какъф ужас си преживял ? - съжалявам , че съм толкова нетактичен , но просто ми е адски интересно. А и нали знаеш - споделена мъка -половин мъка :Р
|
![](images/spacer.gif) |
*Leila*
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3650.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Страхът Публикувано на: 07 Фев 2004 02:48
DEBILCHO написа: Страхът.Какво е той?Как се преодолява?Сигурен съм че тези и още много въпроси ви се въртят в главата,и искате мнения.Така ли е?Ако е така,сте намерили точното място.Аз скоро претърпях ужас,ходих да ми леят куршум(човек със слабо сърце съм)Нека да обсъдим какво е страхът.Темата е на ваше разположение.
strahut si e nesto sqvsem eststveno,vseki se strahqva i toi nikoga ne izcezva.
ima i razlitsni vidove strah.az naprimer se strahuvam predi kontrolni i izpiti.
lekqt za tozi strah e prosto da izklutsih da si mislis tse tova e ot nikakvo znatsenie
v povetseto slutsai deistva ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) (vsustnost mene nisto ne me gree)
abe strahut si e strah.ako tsovek ne se strahuva e prosto adski lud i ne se interesuva ot absolytno nisto(abe nesto kato tsovek bes ambicii)
abe nesto suvsem se oburkah v obiasneniata si ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2004 10:20
Zon написа: Един съвет , Дебилчо. Наскоро разбрах какъф е най-ефикасният начин за преодоляване на страх. Доскоро имах страх от тъмнината , от злото и демони такива неща. Една вечер като гасях лампата си казах еми не ме е страх и тфа е , няма да се плаша от глупости. Страхът си го имаше но този път в по-малки количества. След няколко дни дори и не се замислях за тфа. Ся и в напълно тъмно помещение да ме сложат няма да ме е страх! И съм горд че се изправих срещу страховете си! Пробвай и ти! Просто погледни от друга точка. Че ти си по-силният и твойте ужаси трябва да се страхуват от теб а не обратното. Просто си кажи "Та кои са те за да взимат контрол над мен ?"
П.П. Ако не съм нахален какъф ужас си преживял ? - съжалявам , че съм толкова нетактичен , но просто ми е адски интересно. А и нали знаеш - споделена мъка -половин мъка :Р
Причината е един сайт.Един приятел ми го показа,но не мислече че ще се уплаша толкова много.Ако искаш ще ти го напиша на лично съобщение.И няколко съвета за него:
1.Не бъди сам ако влизаш!
2.Намали тонколоните колкото да се чува малко.
3.Не бъди на тъмно.
Спазиш ли ги-ще го преживееш.
П.П.Ако мислиш че не е страшно,не се учудвай-лесно се плаша.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2004 12:47
Dobre daj adresa.... az gledah vednuj edin flash i tam dawat nqkfa stai4ka i pishe what's wrong i po edno vreme kakto naj-malko u4akwash nqkuf izrod se poqwqwa ne ekrana i se chuva kriasuk. Uspq da me izplashi ama mnogo slabo dai da vidim za kakvo ti govorish
|
![](images/spacer.gif) |
Violet
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3581_1233855509.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2004 18:23
DEBILCHO написа: Zon написа: Един съвет , Дебилчо. Наскоро разбрах какъф е най-ефикасният начин за преодоляване на страх. Доскоро имах страх от тъмнината , от злото и демони такива неща. Една вечер като гасях лампата си казах еми не ме е страх и тфа е , няма да се плаша от глупости. Страхът си го имаше но този път в по-малки количества. След няколко дни дори и не се замислях за тфа. Ся и в напълно тъмно помещение да ме сложат няма да ме е страх! И съм горд че се изправих срещу страховете си! Пробвай и ти! Просто погледни от друга точка. Че ти си по-силният и твойте ужаси трябва да се страхуват от теб а не обратното. Просто си кажи "Та кои са те за да взимат контрол над мен ?"
П.П. Ако не съм нахален какъф ужас си преживял ? - съжалявам , че съм толкова нетактичен , но просто ми е адски интересно. А и нали знаеш - споделена мъка -половин мъка :Р Причината е един сайт.Един приятел ми го показа,но не мислече че ще се уплаша толкова много.Ако искаш ще ти го напиша на лично съобщение.И няколко съвета за него: 1.Не бъди сам ако влизаш! 2.Намали тонколоните колкото да се чува малко. 3.Не бъди на тъмно. Спазиш ли ги-ще го преживееш. П.П.Ако мислиш че не е страшно,не се учудвай-лесно се плаша. Моля те, кажи ми адреса на този сайт! Обожавам подобни неща! Кажи ми го на лично съобщение!
___________________________________ Понякога истината звучи идиотски, но това не значи, че не е истина...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2004 22:35
Ако можеш напиши ми го и на мен за да видя за какво става дума.
Като го видим ще можем да помогнем по-добре.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
EviL
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=1952.jpg) |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2004 22:48
Еи мале . Ами какво да ви кажа то в този форум психолог до психолога . Абе вие на едно момиче не можете да кажете какво чувствате ама акъл давате ( това го казвам заради хилядата теми "как да и кажа бля, бля бля). Колко сте смели колко много лекове знаете , машала ! Абе множели да ви питам нещо ? Страдам от болки във врата бихте ли ми помогнали ? Коко хубаво звучи "продолеите страха" ! Ама като влезете във някое заведение ( ако вобще посещавате такова ) като видите някоя готина мадама не отивате да и кажете че е много хубава и че бихте искали да се запознаете ! Съжалявам че наричам всичко с истинаските му думи ама се опитвате да помогнете на някой като сами неможете да си помогнете .
Пич относно темата ако ни питаш от какво ни е страх хубаво но ако търсиш цяр тука много си се объркал . Тук освен някакви гениялни и изпълнени с философия слова няма да получиш . Ако целта ти е вобще да се излекуваш а не е просто да направиш тема ще ти кажа че никой не може да ти помогне освен самия ти ккто и това което сам можеш да си направиш никой друг не може ! Ето сега и аз станах философ .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2004 23:39
А бе зло нещастно(без лоши чуства) кат та боли гърба земи си смени матрака и се наспи или си земи космодиск ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) , а не си го изкарвай на другите(земи малко си изправи стойката и не се прегърбвай, че ще те заболи още повече. Можеш да земеш някой аспиринамидофен, аналгин- все универсални обезболяващи).
Човекът се страхува- това е естествено чуство, но доколкото разбирам от постовете му се е параноясал от някакъв саит с гадории. Ако това са някакви чудовища или нещо такова- по-добре научи повече за тях- това което познаваш е по-малко страшно.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|