Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ZIG HAIL (li4no tvor4etvo) Публикувано на: 12 Дек 2003 16:57
Mein Furer
ZIG HAIL(3) When you see Our Furer
You see God , I love my furer
He is as beautiful as I am
All we say that ZIG HAIL(3)
Well , My Furer , how are you today
I am fine , okay
SS , SA , Wafen devision , HitlerYouth
We are ready to die for you
Mein Furer
Mein God
My eyes
My heart
My braeth
ZIG HAIL < ZIG HAIL - HAllo(2)
When I am sad , I think about you ,
When I am happy
I kill for you
SS - Mein Furer , SA - ZIG HAIL
HItleryouth - Mein Dad , my uncle , my forign realative ,
So sad , now you are not here
what shall we do without you , we cry , but doesn`t help , only the memory of you is onw left
Mein Furer - We love you - please belive us
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2003 20:24
6IBANI RASISTI!!!EDINSTVENOTO KOETO MOGA DA TI KAJA E
V MOMENTA PI6E6 ZA 4OVEK IZBIL MILIONI HORA,A TI PLA4E6 ZA NEGO
RASIZMA E NAI GOVNARSKOTO NE6TO KOETO SVETA POZNAVAL!!!IMA NEGARKA V KLASA MI I MOGA DA TI KAJA 4E NQMA TKAOVA NE6TO KATO NIS6I I VIS6I RASI PO OTNO6ENIE NA INTELEKT
ETO KAKVO TRQBVA DA PRAVQT HORATA S TAKIVA KATO TEB
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2003 22:16
Abe az ni6to ne razbiram ot angliiski!!!Da go be6e napisal na nemski!!!
Da jivee!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2003 08:35
Здравей , извесвтно ми , е че пиша за такъва човек , на не може ли просто да му се възхищавам само като натура , не като злодеянията , не мраза негри или пък Евреи , но едно е верно не си е свършил добре работата А.Хитлер (Помежду другото баща му е Евреин) , та все още насселението на циганите нараства със заплашителни размери , СМЪРТ ЗА ТЯХ , и който каквото и друго да каже за ромите , просто не е виждал ГЕТАТА ИМ!!!!
Не ги е виждал , само искат нещо , мръсниците , а това че Хитлер е убил милиони го знае всеки , просто му се възхищавам на вътрешния живот , всички ненужни на страна ги е убил , признавам го това , така , че не ме обвинвай че съм расист ,
Това , което искам да кажа , е че Германия е била пречистена от ненужните слоеве от хора , а не мусе възхищавам , че е обявил война На Русия или на Англия
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2003 09:02
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Mike
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2003 10:53
Hrem4o написа: Здравей , извесвтно ми , е че пиша за такъва човек , на не може ли просто да му се възхищавам само като натура , не като злодеянията , не мраза негри или пък Евреи , но едно е верно не си е свършил добре работата А.Хитлер (Помежду другото баща му е Евреин) , та все още насселението на циганите нараства със заплашителни размери , СМЪРТ ЗА ТЯХ , и който каквото и друго да каже за ромите , просто не е виждал ГЕТАТА ИМ!!!! Не ги е виждал , само искат нещо , мръсниците , а това че Хитлер е убил милиони го знае всеки , просто му се възхищавам на вътрешния живот , всички ненужни на страна ги е убил , признавам го това , така , че не ме обвинвай че съм расист , Това , което искам да кажа , е че Германия е била пречистена от ненужните слоеве от хора , а не мусе възхищавам , че е обявил война На Русия или на Англия
vuzhishtavai mu se
to i ti si poburkan kolkoto nego
___________________________________ Mike: [url="http://www.igrachki.bg"]Онлайн магазин за[/url] [url="http://www.igrachki.bg"]играчки[/url] http://www.pes-bg.com http://www.manga-kun.com http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg "The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ZIG HAIL (li4no tvor4etvo) Публикувано на: 13 Дек 2003 11:46
Hrem4o написа: Mein Furer ZIG HAIL(3) When you see Our Furer You see God , I love my furer He is as beautiful as I am All we say that ZIG HAIL(3) Well , My Furer , how are you today I am fine , okay SS , SA , Wafen devision , HitlerYouth We are ready to die for you Mein Furer Mein God My eyes My heart My braeth ZIG HAIL < ZIG HAIL - HAllo(2) When I am sad , I think about you , When I am happy I kill for you SS - Mein Furer , SA - ZIG HAIL HItleryouth - Mein Dad , my uncle , my forign realative , So sad , now you are not here what shall we do without you , we cry , but doesn`t help , only the memory of you is onw left Mein Furer - We love you - please belive us
typi skinari..............
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2003 13:08
Здравейте отново , вече е банално , както и да е , нека да почертая не съм скинар: Но вие не разбирате другия смисъ л , аз не го обичам много , много , чудя се защо е избивал някои слоеве от населението , без да е нужно , искам да ви кажа , че В нацистка Германия , положението не е било никак лошо , какво имам предвид - изчистил е Германия от циганите , ПОДЧЕРТАВАМ - САМО ЗА ТОВА ГО УВАЖАВАМ !!!!!!!!!! , няма ли да се живее по добре в България без ромите , кажете ми де , аз незнам какво са напривили те добро за България - само искат още , и още , нагли до пръскане , ето за пример Индия - близо един милиард жители , ами какво и те са цигани , да няма спор , но нека да помислиме трезво Индийците са едни от най-умните хора , а и най-красивите , ами нашите са много по мързеливи И ТЪПИ , без спор
Аз поддържам Хитлер само в едно - избил е циганите , всичко друго , което е направил е било голяма грешка
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2003 13:16
Hrem4o написа: Здравейте отново , вече е банално , както и да е , нека да почертая не съм скинар: Но вие не разбирате другия смисъ л , аз не го обичам много , много , чудя се защо е избивал някои слоеве от населението , без да е нужно , искам да ви кажа , че В нацистка Германия , положението не е било никак лошо , какво имам предвид - изчистил е Германия от циганите , ПОДЧЕРТАВАМ - САМО ЗА ТОВА ГО УВАЖАВАМ !!!!!!!!!! , няма ли да се живее по добре в България без ромите , кажете ми де , аз незнам какво са напривили те добро за България - само искат още , и още , нагли до пръскане , ето за пример Индия - близо един милиард жители , ами какво и те са цигани , да няма спор , но нека да помислиме трезво Индийците са едни от най-умните хора , а и най-красивите , ами нашите са много по мързеливи И ТЪПИ , без спор Аз поддържам Хитлер само в едно - избил е циганите , всичко друго , което е направил е било голяма грешка
Pi4 ne znam kakvo te e zabludilo tolkova mnogo!!!V Germaniq ne e imalo tolkova cigani kolkoto evrei,koito sa se goreli za da se pravi sapun ot tqh(DA ISTINA E KOLKOTO I VICOVE DA IMA ZA TOVA),a ako misli6 4e tova da se gorqt knigi e ne6to "nikak lo6o" samo te sujalqvam.Da naistina ciganite sa ne6to super otvratitekno!!!Mrazq gi ne po malko ot teb,no ne moje6 da uvajava6 tva 4udovi6te Hitler samo za6toto gi e mrazil!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2003 13:20
И как така обърна темата за книгите , не те разбрах бе "пич"
Аз подръжавам на Хитлер само в едно - избил е циганите , всичко друго , което е направил е било голяма грешка - защо се връщаш за книгите бе , не можеш ли да четеш бе глупако тъп . а и не ми обесявай колко цигани има , защото от Германия са тръгвали най-много цигани за Аушвиц , Треблинка ,Дахау .... ит.н. - ако не си информиран това са dead camps - в превод , защото едва ли си го прочел ( на английски е) - лагери на смъртта -
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 20:39
hrem4o написа: И как така обърна темата за книгите , не те разбрах бе "пич" Аз подръжавам на Хитлер само в едно - избил е циганите , всичко друго , което е направил е било голяма грешка - защо се връщаш за книгите бе , не можеш ли да четеш бе глупако тъп . а и не ми обесявай колко цигани има , защото от Германия са тръгвали най-много цигани за Аушвиц , Треблинка ,Дахау .... ит.н. - ако не си информиран това са dead camps - в превод , защото едва ли си го прочел ( на английски е) - лагери на смъртта -
Pi4 sas tapoto si izkazvane tuko 6to samo pokaza 4e si ot oniq rasisti deto vse o6te ne osaznavat 4e sa stanali takiva:"Abe az go uvajavam 6toto e izbil ciganite...Az samo se dvija s kvartalnite skinari ne sam bil nikoi zaedno s tqh".Imenata na nacistkite lageri na smarta trudno se nau4avat samo ot ob6ta kultura.A i ne moje6 da pi6e6 pro4ustveni "stihove" za nqkoi koito uvajava6 "samo 6toto e izbil ciganite"Abe pi4 ako naistina reve6 za Hitler moga samo da te sajalqvam!!!DA v germaniq e imalo cigani!
No ako ne si se usetil sega germaniq e palna i sas turci,i ako ne e tazi evtina rabotna ruka ikonomikata na germaniq zagiva!!!Sigurno dqdo ti e bil ot oniq tupi caristi-fa6isti deto sa obikolili 4ervenite lageri(nadqvam se 4e ne e taka)Are i vnimavai kvo govori6.Vapreki vsi4ko ti kazvam PEACE i te ostavqm da razmi6lqva6 kakuv si vsa6tnost.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2003 21:35
hiltler e umstveno bolen ciganin a ciganite sa umstveno bolni hitleri
kvo pushih ma mamo...
|
|
|
|
|
Пръч
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2003 21:51
Цитат: изчистил е Германия от циганите, ПОДЧЕРТАВАМ - САМО ЗА ТОВА ГО УВАЖАВАМ !!!!!!!!!! Ми то и от славяни е искал да я изчисти, ама ти го уважавай ако искаш. Цитат: Аз поддържам Хитлер само в едно - избил е циганите
Хах - и после ми казваш че не си бил като него. Айде стига моля ти се. Все тая е кого е убивал - убивал е хора. Надявам се да го разбереш, или са адски некадърен тъпанар, щом поддържаш избиването на хора.
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2003 22:02
ЦИГ хайл?
Фурер?
Като ще пишеш на немски, пиши вярно... нещо не мога да те разбера. Но за мен всичките такива нацистчета са просто тъпаци, които се опитват да изглеждат големи. Така де, на кой му пука за милионите загинали, за да спасят света от него? Не ми пука заради какво го поддържаш, важното е, че изобщо го правиш.
P.S. Демонстрираш и кофти знания по английски - dead camps... какви са тия мъртви лагери? DEATH camps.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|