Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Един ден в Ада ( завършена версия )
Публикувано на: 28 Ное 2003 18:33

Извинете за флуда но ми се иска всички който са харесали разказа да го прочетът целия без прекъсвания . Моля проявете малко снизхождение !

Един ден в Ада !
Evil се бе излегнал в центъра на не голяма пентаграма и спокоино си шушукаше едно старо заклинание за привикване на демон девето ниво , когато усети ледено студен дъх да го гали по ухото . Той светкавично скочи и премятаики се във въздуха извади вярната си боина секира . Срещо него заплашително бе застанал демон , но не демона от девето ниво който той се опвиташе да привика , а много по-виш нечестивец . Evil размърда показалец зада направи магия за послушание и се провикна :
- Какво искаш о слуга на сатаната ? И защо мислиш че аз мога да ти го дам ?
Демона осетил силата на стария черен рицар (които при това изглежда добре боравеше с магията) изгуби част от смелоста си и започна да говори смирено.
- Демона пред вас е покорен слуга на мрачния господар Вортекс Номад , и идва при вас с молба от негово мрачно величество за помощ .
- Вортекс Номад !?! Това е невъзможно ! – Еvil си спомни как преди 400 години Вортекс Номад бе дал живота си зада унищожи Раиската порта на земята , как двамата се биеха с орди архангели зада направят Земята едно Раиски Адово място . Ярост закипя в душата му , как смее този нищожен демон да използва толкова нагла лъжа и то точно пред най-верния приател на Вортекс – Ти демоне приключи Адовия си път време е да се изпържеш в пъкала .- И при тези думи Evil се хвърли със смразяващ вик към треперещия демон !
- Умолявам ви господяро ! – искимтя демона – Аз не лъжа елате с мен и се уверете че той е жив !
Еvil се спря на сантиметри от изплашения до смърт демон и го загледа в очите с изпепеляваща умраза . Той добре разбираше че този нечестивец можеше да е завербуван от силите на Доброто зада го замъкне при ангелите където да умре в хиляди мъки ( макар и Ангелите да бяха слуги на доброто те отлично си служеха с мъчения и подлости ) ! Но от друга страна ако Вортекс бе жив и имаше нуда от неговата помощ то той трябваше да тръгне със робът на мрака .
- Добре аз ще доида с теб – каза Еvil – но знай ако ме предадеш няма да можеш да се скриеш нито в Седемнте кръга на Ада нито в Деветете планини на Рая ! Разбра ли ме ??
Демона кимна и направи кръгово движение с пръст зада отвори порта към Ада !
Пътуването не можеше да се окачестви като неприятно въпреки че на Еvil не му харесваха тези непрестано редуващи се обръчи от червено и черно , беше някак много еднообразно. Изведнъж двамата се появиха на място трудно описуемо . Това място няподобяваше кръгла зала заобиколена от лава с кръгла маса по средата и висящи полюлеи от които стърчаха кости и плът . Вниманието на Evil бе привлечено от кръглата маса със 6 места на която бяха седнали пет мрачни същества . Той почна да оглежда мистериозните гости. Там бе RIP известен некромансер могъщ в магията на призоваването , гневен по характер и слаб боец , присъщваше и TheUnknownOne водач и господар на ефирните същества самия той безплътен бе непосилна плячка и за най-добрите воини , Piven вестител на небесния огън и лорд на драконите , Resident безмилостен вожд на обединените тролове и орки . Но най- интересен бе човека седящ междо RIP и Resident , едър в черни доспехи с огнен жезал в едната ръка и с меч в другата , по белязаното му лице личеше че този воин бе минал много изпитания и бе срещнал и погубил много достоини воини от мрака и светлината ! В този човек Evil позна отдавна загубения си приятел Вортекс Номад .
- Но но това е невъзможно – извика Evil обзед от объркване – аз те видях да умираш ! Експлозията която придизвика с магията си можеше да унищожи цяла планина !!!!!
- Не драги ми приателю ! – отговори му Вортекс – Ти най-добре би трябвало да ме познаваш и да знаеш че за моята сила и магия няма ограничения !
Еvil бе смаян не знаеше какво да каже само до преди час тои живеше един прост и безмислен живот в които най-добрите му приатели бяха загинали а сега всичко се променяше с бясна скорост и той осещаше как се замесва в нещо огромно ! Вортекс разкъса мълчанието като се обърна към Еvil.
- Скъпи приателю бих искал да ти обясня всичко но сега няма време . Затова ще ти кажа защо те помолих да доидеш тук . – той погледна демона зад Еvil изрече една дума и съществото изчезна обгърнато от огнени езици – Вярвам – продължи той – знаеш че на всеки 10000 хиляди години за около 7 дена земята става по-пропосклива от към магии и точно по това време се водят епичните битки на Мрака и Светлината за надмощие над смъртните души и тела !
Evil започна да се досеща какво става но остави приателя си да довърши.
- Това което наблюдаваш в тази зала е съвета на “Мрачните Господари “ и вече си се досетил кой са четеримата гости , но нека те запозная с моито назначение. – Вортекс погледна към безчуствените лица на своите другари и продължи – Следкато онищожих Раиската порта на земята станах доста влиятелна личност в адските среди с малък отряд воини се промъкнах до палата на Diablo –този некъдърен дявол – Вортекс се изплю с ненавист и продължи – всичко стана адски бързо с малко умение убих този демон и завзех власта . Сега аз съм господаря на демоните !- той спря за секунда зада запали една факла като заметна огнена топка по нея .- Вярвам че си се досетил защо съм те повикал нали ?
- Мисля че да ! – отговори Evil – Тук има шест стола и пет члена всеки от тях господар на някъкъв вид същества които оглавяват съвета на “ Мрачните Господари “ , но никой измеждо тях не може да се занимава наведнъж и с поданиците си и с влоените маневри , ако съм рабрал правилно ти искаш аз да стана член на съвета и да оглавя армията нали ?
- Не мислишли че ще бъде хубаво отново да застанем рамо до рамо в битката срещо мазните Ангели ??
- Ти луд ли си ?? ……… Убивам за тази възможност ! – каза Evil и серасмя гръмко , последваха го и останалите присъщващи .

Междовремено на милярди километри ( ако пътуването през времето и пространството изобщо можеше да се измерва в километри ) в една зала на крепоста на Доброто тримата лордове на светлината заседаваха и тяхната тема не бе далечна от темата над която мислеха "Мрачните Господари”. Там беше Paradox лорд на архангелите и ангелите всесилен воин и ревностен пазител на доброто , Мике лорд на ордена на светите кръстоносци велик тактик и не лош магиосник , Denik владетел на царството на маговете самия той един от най великите магове като само за секунди може да извика на помощ хиляди елементали или да исипе всесилен и всепочиствш армагедон !
В залата на доброто обсипана от светлина тегнеше мъчителна тишин . Paradox обичаше да кара другите да го чакат а като вестител на божието слово той имаше тази превилегия и се чувстваше горд от това !
- Лордове от “ Светото Брадство “ , вярвам че всички сме добре запознати със ситуацията – започна Paradox – ако не сте нека ви кажа с две думи какво става. – изтъкна надмено той – След 12 часа изтича последната година от десете хиляди години и земята е подвласна на магий за 7 “свети” дни . Наще шпиони ни докладваха че адовите сили нарекли себеси “ Мрачните господари “ събират огромни количества воиска – Лорда си пое дъх за секунда и продължи – докладватни че около 70 хиляди мъртви души са преминали от отвъдното към Ада , а това е само малка част от силите които ще се изправят срещо нас . Затова помилих за помощ няколко приатели !!
Останалите лордове скочиха на крака и бурно запротестираха .
- Как смееш да деистваш през главата на пазителя на портата – изрече заплашително Denik като същевремено в раката му се появи нажежен до бяло магически жезал .
- Знам че си пазител на портата и ако си спомням добре заради теб и твоита немарливост загубихме един от постовете си на земята – изрече Paradox които никога не оставаше длъжен .
В залата стана горещо сякаш два титана хвърляха мълнии един срещо друг.
- Господа – намеси се Mike - не мисля че по този нчин ще решим проблемите си . Ако помните преди десет хиляди години наще предшетсвеници едвам не се про…….
- НИМА смееш да твърдиш че сме неуки – извика гневно Paradox – аз господара на ангел…
- Ако ме оставиш да довърша ще разбереш какво искам да кажа – отвърна спокоино Mike – та както казах преди десет хиляди години наще предшественици едвам не се провалиха точно заради пренебрегването на опасноста от силна офанзива и от тяхната прекомерна гордост !
В този миг златните порти на залата се разтвориха и две фигори влязоха . Първата и по едра фигура бе на Saruman господар на горските стрелци ( шарпшутарите ) самия тои смъртоносен като неговите стрели въплащаващ в себеси добро и зло , втората фигура бе на Johnny Riko древен воин и единствен уцелял от разгрома на Раиската порта от преди 400 години тои бе специялист във хладните оръжия боравеше отлично с меч и алебарда .
- Лордове както виждам сте се рагорещили достатачно зада мога да изпека и демон на челата ви – каза спокоино Saruman – а сега стига игрички време е да се захвщаме за работа !

Междувремено на земята .
Един селянина се бе излегнал спокоино на тревата и си дъвчеше сламка докато стадо муфлони се разхождаха по платото срещо него . Плато равно като повърхност на езеро и голямо като море . Селяка стана и се запъти към дома си когато страна светлина привлече вниманието му и той се обърна и застина , срещо него с бясна скорост се залета огнена топка която овъгли костите му .
- Мисля че се справих добре – каза развеселено Piven и издуха пепелта от ръката си .
- Не сме дошли тук да си играем – изрече хладно Evil – ако помниш сме тук зада изберем мястото на което ще се развие битката на десетилетието !
Piven го изгледа без особен интерес и продължи да оглежда местноста .
- Мястото е много добро – каза Вортекс Номад – но е някък много зелено !
- Имаш право – обади се RIP и с едно бързо движение на ръката си и две думи превърна крехката и зелена трева в гротески черни храсти от чиито бодли течеше отрова – Така хм чудя се дали да не прибавя и малко кости които да излизат от земята ?
- Мисля че няма нужда – намеси се Resident – тук и безтова ще има много кости следкато моите деца троловете и орките привършат пира с труповете на наще врагове . – и тои се расмя смразяващо.
- Вортекс виждаш ли онези малки хълмчета там отстрани на платото ?- подвикна Evil.
- Да !
- Мисля че там ще е чудно да разположим стрелците си – и той се провикна към RIP – С колко Лича и скелети стрелци разполагаме ?
- Вдигнал съм от смърта десет хиляди Лича и дваисет хиляди скелета стрелци !
- Чудесно – подсмихна се Evil – искам да ги разположиш на хълма и да пратиш хиляда черни коника и трисет хиляди зомбита да ги пазят !
- Но ако пратим трисет хиляди зомбита да ги пазат няма ли да си отслабим авангарда – попита RIP – така ще останем само с педесет хиляди скелета боици и дваисет хиляди зомбита на предната линия !
- НЕ СЪМ ТИ СИКАЛ МНЕНИЕТО – избухна Evil – ЩЕ ИЗПАЛНЯВАШ ТОВА КОЕТО КАЖА РАЗБРА ЛИ !!!
- Не смеи да говориш така на повелителя на смърта ! – отвърна му RIP
- Другари по мрак с раздори не ще постигнем успех във воината срещо силите на доброто – намеси се Вортек – RIP ти се постараи да осигуриш още скелети и зомбита от гробище в града отатак планината и остави Evil да си върши работата !
При тези думи RIP погледна към Evil с поглед изпълнен с гняв но се подчини на Господаря на Демоните и тръгна бавно и величествено към гробището зада изпълни мисията си. Evil погледна още веднъж към отдалечаващата се фигура на некромансара и продължи с разполагането на армията !
- Чуите ме ето как ще разположим армията – обърна се Evil към представителите на “ Мрачните Господари “ – Предната ни линия ще бъде изградена от 30 хиляди зомбита , плътно зад тях ще застанат 50-те хиляди скелета боици , на хълмчето до платото както вече разпоредих да застанат 10 хиляди лича , 20 хиляди скелета стрелци подкрепяни от хиляда черни коника и 30 хиляди зомбита , цялата немъртва армия ще бъде под контрол на RIP които от своя страна ще ми докладва ! – Evil направи кратка палза зада помисли и се обърна към Resident – кажи ми Вожде колко тролове и орки можеш да придвижиш за битката ?
- Около 20 хиляди орка и 15 хиляди трола !
- Отлично искам 20-те хиляди орка да застанат на левия фланг а 15-те хиляди трола на десния фланг , ти ще застанеш с тези 15-те хиляди трола и ще ги водиш дирекно в битка по моя команда . Господарю на Драконите – обърна се Evil към Piven – с колко черни дракона ще ни подкрепиш !
- С 10 хиляди от най-силните ми дракона – отговори ентусиазирано Piven .
- Ти и твоите дракона ще останете резерв , ще се включиш по моя команда или ако видиш приближаващи се летящи врагове . Искам лично да поведеш драконите си към победата !
- TheUnknownOne искам ти и твоите ефирни демони да се движите по фронтовата линия и ще подкрепяте секторите които има шанс да бъдат пробити.
- Вортекс – обърна се Evil към господаря на демоните – както се разбрахме ти ще разположиш по 20 хиляди импа на двата фланга и по още 5 хиляди демона на двата фланга !
- Вярвам че знаеш какво правиш – обърна се Вортекс към Evil – но не е ли малко рисковано да оставиш само 10 хиляди дракона и нищо друго в резерв ?
- Доверими се Вортекс знам какво правя . От вас мрачни другари искам само следващите 6 часа да разгънете армията както ви казах ! – и след тези думи Evil изрисува с пръс във въздуха спирала и изчезна .
- Искрено се надявам че знаеш какво правиш приателю защо иначе ще се мъчим за вечни времена в раиските ръце !- и Вортекс Номад след тези думи изчезна по същия начин като Evil.

БИТКАТА !

Evil не можеше да повярва на учите си . Нима това бе възможно . Възседнал своя черен кон той наблюдаваше бъдешето боино поле . Неговата армия бе разгърната точно както искаше но не това го бе втрещило а разположената на един километар под перфектен строи вражеска армия . Един демон с четири раце се приближи до него и започна да докладва
- Господарю получихме почти точните размери на вражеската армия а те са : На фронтовата лини са разгърнати 20 хиляди кръстоносци и шеисет хиляди воиника с пики , на левия фланг има още 10 хиляди кръстоносци а на десния положението е същото , всички те са под прякото командване на Лорд Mike . Двата фланга са подкрепяни от общо 20 хиляди шарпшутари под командването на Лорд Saruman , Лорд Denik и неговите магове които наброяват 10 хиляди се е разположил на десния фланг , като резерв имат 50 хиляди летящи архангела предвождани от Paradox.- след като докладва демона изчезна в облак дим и огън !

Оставаха секунди докато изгрее слънцето и да изтекът десете хиляди години .
Ивъл издигна гравираната си със черепи братва и се приготви да заповяда атака същото направи и Johnny Riko , двамата стояха като статои взряли се във хоризонта .
- АТАКАААААААААААААААААА – викът на Evil бе еднозначен
- АТАКАААААААААААААААААА- извика и Johnny Riko.
В този миг сякаш земята се разтресе , зомбита и скелети полетяха срещо кръстоносци и воини с пики , стрели пронизваха небето смъртните викове на уцелените раздираха простора . Генералите водеха лично воините си в битките . Оглушителните викове от двобоя само покачваха адреналина на боиците . Сечта бе безмилостна и безогледна всички се хвърляха в една гиганска месомелачка . Зомбитата биваха посечени от рицарите те пък на свои ред издъхваха от стрелите и отровните магии на Адовите сили . Продължилата бита на предната линия взе хиляди души данък .
Зомбита и скелети , една гротеска воиска безмилостна безумна съсичаше убезомелите кръстоносци .
- Демони НАПРЕЕЕЕЕЕЕДДДДДДДД- Извика Evil.
- Paradox поведи 25 хиляди архангела в битка – заповяда Johnny Riko .
Paradox излезе най-отпред на колконата от архангели . Те се спуснаха от небето като самия божии гняв и съсякоха няколко хиляди зомбита от едно спускане .
- Piven вестителю посипи тези нещаници със огън и жупел веднага – заповяда Evil .
Още в същия момент Вестителя на небесния огън се качи на гърбъ на своя черен дракон и поведе десете хиляди дракона в атака . Тои се вряза централно в архангелите , като хвърляше всепрочистваш огън навсякъде . Черните дракони които той водише се спуснаха над архангелите като черни демони и започнаха да бълват огън . Въздухът на боиното поле се изпълни с миризма на изгорели криле и на смърт . Дракони и архангели се избиваха , а щом паднеха премазваха и свои и вражи .
Mike Лорда на светите рицари , забеляза явното надмощие на врагът затова се качи на коня си размаха меч и поведе резервите си от 20 хиляди пики и 5 хиляди рицари към пъкала
- ПОбеда или смърт – извика тои и се втурна в битката .
- Да бъдат изпратени демоните от левия фланг заедно с имповете да помогнат в битката с рицарите – извика Evil – Къде подяволите е RIP ??? Вортекс време е да влезем в битка стари приателю , в атакаааааа.
Битката ставаше все по кървава , труповете се умножаваха и утрояваха . Около хиляда рицаря стигнаха до хълма където бяха разположени личовете и скелетите стрелци , но поради тежката си броня те се движеха ужасно бавно . Постепено те бяха безмилосни избити без да нанесът каквито и да е загуби !
- Johnny Riko десния ни фланг бе ударен от драконите на Ада няма да успея да ги удържа само с 25 хиляди архангела , които и без това са вече изморени и отчитат големи загуби , изпрати резерва от архангели да удари стрелците и изпрати остатака от рицари които стоят безучасно в левия фланг !!!!! – искрещя Paradox
- Рицарите ще ти ги пратя но архангелите ми трябват зада изпълня плана си !!- отговори Johnny Riko .
- Но така ще ни разбият няма да издържим повече от половин час !!!!!
- След половин час всичко ще е свършило , даи ми само 15 минути !
- НЕ мога да ти обещая тези петнаисет минути но ще опитам ! – след тези думи Paradox се издигна и отново се вряза в битката .
Поредния зал от стрели и магии на Адовите сили изби стотина архангела и рицаря . Маговете които до сега се предвижваха най-накрая се включиха в битката сам Denik бе най-отпред и привикваше метеорит след метеорит. В центара на личовете и скелетите два метеорита причиниха дезориянтация и тежки загуби . В момента на убъркване наколко стотин архангела ги нападнаха но защитата която Evil бе поставил ги смля . Битката продължаваше вече един час , а в центара на боиното поле всичко вреше и кипеше , рицари в тежки брони пронизваха зомбита и скелети , черни дракони изгаряха хора и архангели , метеори , стрели , всичко това се изсипваше над обезумелите боици . Мike убезумял расичаше всичко което се доближеше до него без значение враг или приател бе тои. Застанал на една купчина от трупове на зомбита и скелети Denik изтрелваше поредния метеоритен дъжд и привикваше елементи да го защитават . Evil и Вортекс Номад качилисе на своите коне предвождаха личната си гвардия от пет хиляди коникна по заобиколен път зада нападнат шарпшутарите на доброто в гръб. ПО пътя се натъкваха на откъслячни боеве но те бяха бързо приключвани в полза на Мрака . Когато видяха чист проход дирекно към стрелците на доброто те поведоха в страховит галоб мъртвешката си воиска от черни коници . Удърът бе неучакван , черните рицари съсичаха непокритите с броня тела сякъс сечаха въздуха . Битката бе бърза и кървава бяха избити 9 хиляди шаршутари на цената на 500 коника .
- Paradox ела при мен веднага – извика Johnny Riko – имам мисия за теб .
Водача Архангел се появи след няколко секунди , едното му крило бе лошо обгорено а лицето обляно в кръв .
- Какво искаш не виждашли че водя битка – процеди през зъби архангела Paradox .
- Победата е близо приателю , трябваха ми 15 минути зада мога да отворя портал към древните гори и да прехвърля воиската която бях подготвял цели 20 години . Педесет хиляди джуджета трисет хиляди стрелеца и десет хиляди коници на еднорог . Доволен ли си ?
- ДА ДА ДААААААА ще отмъстя за падналите ми братя . Но закакво са ти архангелите ми та ги пази досега ???? - Попита ЛОрда на Архангелите
- Защото портала е призован зад гърбът на врагъни и ти трябва да заобиколиш боиното поле с всички архангели които имаме и да защитаваш воиската която излиза от портала , разбра нали !
- Дааа смятаите го за изпълнено !
- Evil – извика Вортекс – виж архангелите се отеглят , на бас че Johnny Riko е намислил нещо !
- Прав си ! Но какво ? – Evil съсече един рицар които се спусна към него после погледна с празен поглед към Вортекс – Господи изиграха ни !
- Какво говориш ние побеждаваме !
- Глупак още отначалото ми се стори че нещо не е наред те бяха с почти двоино по-малка воиска !
- Е и ?? – попита Вортекс .
- Били са с по малко защото това не е била цялата воиска просто са искали да се отпуснем и да вкараме цялата армия в битката ВКЛЮЧИТЕЛНО И РЕЗЕРВИТЕ ЗАДА НИ НАПАДНАТ В ГРЪП !
- Тогва да обръщаме и без това им видяхме сметката на стрелците а загубихме само около 2 хиляди коника !
И двете страни обезкарвъвени до краен предел продължаваха битката . Мike лорда на светите рицари лежеше тешко ранен да един дракон които тукащо бе убил и се молише за още малко сила зада заколи няколко последни воина от Адската воиска . TheUnknowOn които тъкмо се бе справил с последния воин от една групичка воини забеляза ранения герои погледна го в учите и каза спокоино.
-Е светими човече мисля че стигна края на своя път време е да се срещнеш със своите воини в отвъдното . ХАХАХАХАХАХАХА .
Господаря на ефирните същества вдигна скиптара си и замахна зада довърши умиращия герои . Секунда преди удара една стрела профуча покраи ръката му а втора се заби в скиптара му и го изби от пръстите му . Това бе Saruman които с още две хиляди и петстотин шарпшутари се бе измъкнал от черните коници при атаката на Evil и Вортекс Номад . Сега стрелеца водеше воиниците в контраатака и разкъсваше кордон след кордон от зомбита и скелети . TheUnknowOn макар безплътен не бе неубиваем особено за отряда от магове които приближаваха централно към него затова тои избра тактическото отстъпление . Битката продължаваше така сремглаво както бе започнала с единствената разлика че на главния фронт силите на мрака побеждаваха .
- Evil трябва да направим нещо – извика Господаря на Демоните – битката тук е почти спечелена но воиската която се събира зад гърбътни скоро ще е готова за атака а наща армия ще е умурена и дезориянтирана !
- Трябва ни някакво прикритие под което воиската да се изтегли и прегрупира – отговори Evil – Чакаи мисля че се сетих ! Господарю на Небесния огън ела при мен възможно най-бързо !
Само след миг от ожесточената битка в центъра на платото се издигна една черна фигура и се стрелна към командира на Адовата армия . Фигурата закръжи около Evil и Господаря на Демоните и една черна гореща струя кръв изплиска броните на двамата воини.
- Господарю на небесния огън дракона ти кърви – каза разтревожено Вортекс Номад.
- Знам . – отговори му Piven – Но той иска да издъхне на боиното поле а не в крепоста си ! Както знаете драконите са много горди същества които не се страхуват от смърта – господаря на небесния огън погледна към своя любим дракон и каза с натъжени очи – Знаи че аз ще те последвам в смърта верни мои драконе .
Evil които до момента наблюдаваше искрите и светкавиците зад тях се намеси .
- Господари на мрака не искам да ви прекъсвам но струпването на воиници зад гърбът ни почти приключи и е време да направим нещо ! Piven искам ти и всичките ти дракони да прелетите над боиното поле и да отидете до онова малко езеро което е точно до левия ни фланг . Когато стигнете там искам всичките ти дракони да използват огнения си дъх зада изпарят водата . Веднага щом приключите изтеглете се при мен разбра ли !
- Мисля че се сещам какво искаш да направиш и за мен ще е чест да съм уреда за изпълнението на плана ти . – при тези думи господаря на на небесния огън отново се вряза в битката .
- В момента в които Piven приключи с мисията си аз ще призова магически вятър който да издуха получилата се пара към центара на битката , а ти верни приателю Вортекс ще изтеглиш воиската и ще оставиш само 5 хиляди скелета които да заблудят противника такаче той да не ни преследва в отстъплението .
- Ще изпълня молбата ти , но дори да имаме успех в този план пак ще сме заключени междо новата и старата армия на “ Светото Брадство “ !!
- Но поне ще можем да се организираме такаче моляте побързаи ! А къде е проклетия RIP ?
- Този срахливец сигурно е избягал в някое гробище , ах само да имах възможнос сега да го хвана за изгнилата гуша – каза Вортекс а сърцето му се изпълни с неубуздан гняв и желание да убива !
- Johnny Riko драконите на “ Мрачните Господари “ се прегрупират къл левия фланг – извика Denik – да ги нападна ли ??
- Не в никакъв случеи без подкрепата на архангелите ни твоите магове ще са лесна плячка продължи битката по досегашния начин . Съвсем скоро Адовата армия ще е приклещена и унищожена а ние ще пируваме над децата на мрака . – и след тези думи генерала на “ Светата Армия ” се усмихна ехидно и се телепортира при новодошлите горски воиски !

На една скала встани от главната битка една фигура се поклащаше ритмично стъпила в центара на огнена пентаграма . Това бе Evil изпаднал в транс повтарящ неразбираеми думи , думи неизползвани и неразгадани от простите хора , думи по стари от времето и земята .
Изведнъж над боиното поле се спусна гъста мъгла която покри воините на Мрака и Светлината . Настъпи объркване смърта се развихри всички звуци се удвоиха настъпи паника светите воини посичаха въздуха обезумели , искривените лица на мъртавците неподвижни сега сякаш се раздвижваха , боците на доброто още повече изпаднаха в паника и почнаха да се одръпват . За разлика от воиската на доброто чадата на мрака нямаха нужда от зрение зада се орянтират , затова пете хиляди скелета напредваха дълбоко зад вражеската линия като безмилостно съсичаха полуослепелите от мъглата войни . Първите лъчове светлина които проникнаха през мъглата сложиха краи на атаката и скелетите бяха смляни заобиколени от врагът. Тяхната мисия на безмозачни камикадзета бе приключила и телата им лежаха самотни изоставени от собствените си водачи . Двете армии се бяха освободили от смъртоносната си прегръдка а междо тях бе жестоката истина . Труповете на рицари , дракони ,архангели , демони , зомбита , магиосници даваха данък на земята , тяхната кръв напояваше изгореното боинополе . Воини тежко ранени някой без ръце някои без крака се молеха за бърза смърт но получаваха агония . Няколко дракона потънали в локви от собствената си черна кръв се опитваха отново да полетят но живота които бавно ги напускаше през вените им не го позволяваше .
Evil застанал самотен на обрисуваната с пентаграма скала чакаше някои да му доклдва за загубите и си мислише за всички добри воини загинали в негово име и в името на Ада , мисълта за кървящия дракон не го напускаше , нима и неговата армия сега кървеше и бавно умираше ? Тои тръсна глава и се опита да мисли позитивно . След малко до него дотича същия четири рък демон които му докладва преди битката колко е голяма воиската на противника ! Но и този вестител нечестивец не бе останал незсегнат , от четирите раце му бяха останали само две но той пак стискаше гордо два меча в тях .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2003 18:54

- Господарю – изпъчи се демона пред Evil – щетите след цялосното преброяване са следните : От 50 хиляди скелета са останали 15 хиляди , от шеисет хиляди зомбита сега сме с 35 хиляди , от 20 хиляди скелета срелци сега сме със 17 хиляди , от 10 хиляди лича сега сме със 8 хиляди , от 10 хиляди дракона сега разполагаме с 5 хиляди , най-тежки загуби търпят троловете от 15 хиляди сега раполагаме с по малко от 5 стотин , от 20 хиляди орка сега имаме 5 хиляди , от 40 хиляди импа разполагаме с 15 хиляди , от десет хиляди демона разполагаме с 7 хиляди , от общо 6 хиляди черни коника сега имаме 4 хиляди .
- Благодаря ти демоне ти си заслужи почивката свободен си !
- “ Мрачни Господари “ призовавам ви да се явите пред мен !
Един по-един лидерите на Адовата армия се явиха пред Evil , само могъщия некромансер RIP не откликна на заповедта !
- Днес бе тешка битка другари разпоредете на подчинените си да си починат днес повече няма да воюваме !- Evil погледна към Resident и по специялно към почти откъснатата му ръка – Вожде не мислишли че утре е по-добре да водиш воиската си от по-сигурно място ?
- Аз съм варварин и ще умра като варварин в битка .
Водачите на Адовата армия си тръгнаха един по един и само Evil остана на своита самотна и обгорена скала !
“ ……. смърта бе завладяла полесражението . Небето притамняло до преди миг сега се подпали в ялено червени цветове вече нямаше облаци само огън . Воините взряли се нагоре непомръдваха , някои се затичваха но безмислено защото това бе края , края на битката , края на войната , края на Мрака и Светлинат . Всичко блясна ярко и потъна в огън , земните недра се разтвориха и заляха живота със смърт …. “
Evil се събуди плувнал в пот , по бледото му лице се стичаха малки капчици пот . Той се изправи и съзря заспалото боино поле . “ Колко спокоино и мирное сякаш тук нищо не се и нямаше да се случи “ – си мислеше тои , и после пак нахлуха мрачните му мисли защото съзря първите лъчи на слънцето . Воините един по един се пробуждаха готови с нови сили да се хвърлят в безмилостната и безмислена сеч за надмощие .
- Господарю !
Evil обърна и съзря демона с отязаните ръце .
- Наричаи ме Evil . Как се казваш демоне ?
- Sandro !
- Какво искаш Sandro ?
- Идвам да ви съобщя горе долу размерите на вражеската воиска !
-Слушам те !
- Шпионите ни докладваха че вражеските сили пред нас са : 10 хиляди кръстоносци , 25 хиляди воиника с пики , 2 хиляди и петстотин шарпшутари , 8 хиляди магове , 30 хиляди архангела . Зад нас са разположени следните войски : Около 25 хиляди джуджета , 20 хиляди стрелци и около 6 хиляди коника на еднорози !
- Благодаря ти Sandro – изрече мрачно Evil и освободи демона . – Членове на “ Мрачните Господари “ явете се пред мен !
На обгорялата скала при Evil бавно започнаха да се оформят четири фигури . Бледите лица на Главнокандващите на адовата армия излъчваха чувства на безизходица и страх , страх не от смърта а страх от загубата . Всички бяха обърнали поглед към хоризонта и с затаен дъх гледаха изгряващото слънце което щеше да ги погуби !
- Evil – започна тихо Вортекс Номад - приателю трабва да направим нещо преди слънцето да е изгряло напълно , трябва да подготвим армията за битка да им вдънем смелост иначе сме обречени !
- Как да им вдъхна смелост когато аз самия съм обезверен в победата ? Как да им кажа че още победим следкато вече даже не сме живи ние сме мъртви !
- Ще трябва да направиш опит така или иначе днес нашите кости ще останат на това поле да гният нека поне вземем повече от тези раиски изчадия , нека покажем колко е силна тъмната страна . Аз Piven се заклевам в живота си че ще боря до смърт ! С мен ли сте другари ?
- С теб сме – отговори с приповдигнато настроение Resident – Те не ще спят добре никога повече , не и след днешния ден !!
- Ще говоря с воиската и нека Дявола да ни е на помощ – Evil погледна към небесата изпълнен с противоречия и продължи – Искам да подредите армията в кръг , на предната линия да застанат всички годни за бои войни , вътре в кръгът да застанат стрелците а над тях драконите !
- Piven ти остани искам да говоря с теб !
Следкато и последния Мрачен господар се отегли да подготви воиската Evil заговори .
- Piven искам днес в разгара на битката да отстъпиш със своите дракони !
- Какво ???? Нима искаш аз Владетеля на Небесния Огън да избягам ??
- И да и не . Когато ти дам сигнал ти ще отстъпиш като същевремено искам да заобиколиш вражеските сили и да се групираш зад гърбът на стрелците и маговете на доброто. По даден от мен сигнал ще нападнеш ! Но най-важното е да оставиш впечатление че си избягал и си ни оставил без въздушна воиска , така “ Светото Брадство “ ще прати своите архангели в битка и стрелците ще останат без охрана .
- Плана ми харесва ! Нека мрака бди над теб !- след тези думи Господаря на Драконите изчезна .

Слънцето бавно и лениво се показа , живота се събуди за нов ден , птичките полетяха , малки гадинки изпълзяха от леговищата си . Навсякъде бе красиво и живо навсякъде освен на едно тъмно плато . Воиските наредени чакаха своите командири запореден път да им заповядат да атакуват . Рицарите потропваха със своите мечове готови да секът и колят за водачите и убежденията си , стрелците с опънати наполовина тетива чакаха знак да покрият небето със смърт , дракони и ангели се готвеха да се слбъскат в жестоко и кърваво сражение . Evil възкачил се на своя черен жребец стиснал вярната си боина секира се бе обърнал към своита армия !
- Воини мой , чада мои , деца на мрака чуите ме . Днес аз стоя пред вас не като ваш Господар дори не като ваш Командир , днес аз съм тук като ваш другар по оръжие . Аз не мога да ви обещая победа , не мога да ви обещая дори живот , но мога да ви обещая едно че аз ще се боря до смърт и не защото искам да умра а защото не искам да живея като роб на доброто ! Последваитеме в тази битка , даите всичко от себеси отмъстете за нашите паднали братя и умрете славно ! Нашите врагове мислят че сме уплашени , така ли е ?
- НЕЕЕЕЕ – бе гръмовния отговор на армията .
- Няшите врагове мислят че сме слаби че нямаме смелост ! Ако днес ни е писано да оставим телата си да гният тук то нека поне и телата на нашите врагове изгният до нас !!!! И НЕКА МРАКА БЪДЕ ВЪВ И ОКОЛО ВСЕКИ ОТ ВАС . ЕТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ТЕ ИДВАТ САМОДОВОЛНИ И НАДЪХАНИ А ВСЪЩНОСТ СА САМО БЛЕДИ СЕНКИ НА ИСТИНСКИ ВОИНИ !
Армията на доброто която от няколко минути настъпваше отдвете страни на Адовата воиска вече бе съвсем близо до целта си , но Evil не бързаше .
- НЕКА ВСЕКИ МЕЧ ДА БЪДЕ СТЪПАЛО КЪМ ПОБЕДАТА , НЕКА ВСЯКА СТРЕЛА ДА БЪДЕ БУКВА ОТ НАДГРОБНА ПЛОЧА , НЕКА ВСЯКО КРИЛО ДА БЪДЕ СМЪРТ ЗА ВРАГОВЕТЕ НИ . В ИМЕТО НА МРАКА И ВСИЧКО АДОВО АТАААААКАААААААААААААААА !
Кръв плисна по земята огън се разля в небесата стрели разкъсаха простора . Меч в тяло се забиваше , срела с броня се срещаше . Викове раздраха пустоща , хиляди души издъхнаха в мъчителна агония !
Evil не можеше да повярва на очите си ! За втори път силите на доброто го бяха преметнали . Вместо 25 хиляди джуджета пред него имаше най-малко 60-70 хиляди .
- Вортекс пак ни изиграха – сега в очите на Еvil нямаше страх а дива и не обуздана омраза , омраза насочена към целия свят – те ще платят ще платят с живота си , а Johnny Riko ще бъде първи !
В страни от боиното поле Johnny Riko с личната си гвардия от 10 хиляди коници на еднорози гледаше спокоино кървавата схватка и почти усещаше вкусът на победата в устата си . Той не подозираше че Evil приближава със своите 4 хиляди черни коника готов да загине само и само да положи Предводитела на Раиската армия в гроба !
- Господарю на небесния огън доиде момента да напуснеш битката и да изпълниш плана ми !
- Веднага верни ми другарю !
На боиното поле течеше кървава сеч . Удър след удър стрела след стрела , всичко се бе свело до разменяне на смъртоносни удари . Denik запореден път привика метеоритен дъжд над Адовата армия , Mike със своите верни кръстоносци атакуваше където и да видеше пролука . Върху зомбитата и скелетите се изливаше цялата мощ на врагът , залп след залп от стрели ги покосяваше метеорити падаха и разкъсваха плъта и костите им , мечове ги пронизваха и всичко това с една цел те да бъдат избити до крак . От своя страна TheUnknowOne и неговите ефирни демони нападах рицарите които не можеха да им се противопоставят и им взимаха жизнената енергия преди маговете да са оспяли да стигнат а след тях оставяха тела лишени от живот . Вортекс Номад и Resident предвождаха демони и тролове в непрестани и самуубиствени атаки , за момент разкъсваха редиците на джуджетата , но после вражеските стрелци ги принуждаваха да се одръпнат !
- ВОРТЕКС – изкрещя Resident – ДРАКОНИТЕ БЯГАТ !!!!!
- НЕВЪЗМОЖНО , Piven не би избягал – но само един поглед от страна на Вортекс му показа че се лъже , драконите наистина бягаха – Този страхливец той ни обрече на смърт сега архангелите ще исипят гневът си за падналите си братя върху нас !!!
- Johnny Riko – извика Paradox - драконите бягат !
- Дамм – отбеляза със задоволство Главнокомандващия на Раиксата армия – всичко става както предполагах . Време е верни ми Лорде на архангелите да се включиш в битката и да донесеш победа на наща изтерзана воиска
- С удоволствие – и след тези думи Paradox се обърна към подчинените си – Другари доиде мигът на разплатата , биите се както никога досега и победата ще е наша . В АТАКААААА !
Боиното поле окървавено и заляно от огън и стрели сега се разтресе под гневът на Архангелите . В един миг сякаш всичко спря всички гледаха хилядите ангели които пристигаха готови да сят смърт и разруха в Адовите редици !
- Вестителю на небесния огън изпълни мисията и унищожи стрелците им ! Искам главата на Saruman на тепсия ! Нека това бъде една решителна победа в битката за тази воина – изрече безчувствено Evil !
- Както заповядате Господарю – отговори Piven изпълнен със наслада от престоящия двубои !
Стрелците на доброто изипваха моща си по боиното поле , като изтрелваха смърт след смърт от своите тетива ! Изведнъж зад гърбът им се появи черен облаг които се преближаваше с демонична скорост .
- Saruman – докладва един шаршутър със златен лък ( доказателство за чинът му на генерал )- драконите ни нападат в гръб !!!
- Милостиви боже !!! Бързо подгответе отб…….
Недовършил изречението си Лорда на Стелците бе повален от крилото на един дракон които се презими точно до него . В редиците на доброто настъпи пълно объркаване . Драконите съсродоточили цялата си мощ към главнокомандващия на шаршутърите и горските стрелци не позволяваха никаква помощ да стигне до него !
- Е Saruman пак се срещаме но сега за разлика отпреди 200 години аз съм в по-изгодно положение – Вестителя на небесния огън погледна със светнали от омраза очи към стрелеца и продължи – Сега ще отмъстя за падналите ми братя , ЗАЩИТАВАИ СЕ !!!!
Piven изdигна горящия си меч и със зловеща сила замахна към Saruman . В последния момент един стрелец които стоеше на близо скочи и изблъска Лорда на стрелците като пое удърът и бе почти расечен на две . Кръв оплиска тялото на Saruman но тои нямаше време да усмисли станалото защото нов жесток удър от страна на Piven го връхлетя . Воина едвам усмя да отблъсне удърът със своя лък и бързо контра атакува със камата си , тя се заби със глух звук във раката на Piven . Очите на Вестителя се изпълниха още повече със свирепа омраза .
- Времето ти свърши на този свят сега е време да посетиш пъкала ! – Изрече хладно Господарят на драконите и змахна със меча си !
Ударат бе насочен право към гърдите на Срелеца които от своя срана се опита да се защити със лъкът си но тои се оказа не достатачно здрав и се строши . Мечът на Piven се впи дълбоко в гърдите на Saruman и от там бликна топла струя кръв ! Всичко на боиното поле се растресе , светъл лъч се издигна над тялото на мъртвия герои и се заби в тъмните облаци над него уповестяваики за смърта на Saruman Лорд на шаршутъри и горските стрелци .
- ХАХАХАХАХАХАХАХАХА – смразаващия смях на Piven се разля по боиното поле ! – Главата ти ще краси входа на замака ми за вечни времена . ДРАКОНИ ИЗБИИТЕ ТЕЗИ НЕЩАСНИЦИ НЕ ИСКАМ НЙКОИ ОТ ТЯХ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В РАСИКАТА СИ ОБИТЕЛ !!!
-Johnny Riko нападнаха стрелците ни и търпим тешки загуби – в очите на Paradox се четеше тревога и още нещо нещо което само един архангел можеше да разбере !
- Какво има Paradox какво те тревожи ние печелим битката !
- Saruman е паднал под мечът на Piven , този демон ще си плати за стореното заклевам се в бесмъртната си душа ! Позволи ми да нападна тези изчадия на мрака !
- Нападниги и ги избии до крак – и след карата палза Главнокомандващия на Раиската армия добави – но остави дест хиляди архангела на предната линия зада не губим преднината си !
На предната линия Residen и Вортекс се бяха вкопчили в кървава битка със силите на доброто които бавно ги поглъщаха и отрязваха пътят им за бягство !
- Вортекс виж голяма част от архангелите се одръпва към стрелците си ! – каза Господаря на троловете и орките и се загледа в стрелците на доброто – О ДЕМОНЕ !!!! Драконите не са ни напуснали виж те са там и се бият !!!
Вотрекс проследи погледа на Resident и се изпълни с надежда за победа . Но поредната мощана атака на джуджетата го върна обратно на боиното поле и помрачи искрицата надежда . Той вече знаеше че победата е невъзможна !
- Johnny Riko битката е почти спечелена – докладва Mike – воините на мрака са обградени в центара на платото и немогат да се измъкнат от там !
- Благодаря ти Лорде – отговори Главнокомандващия на Раиските сили – А сега се върни и продължи настаплението !
Mike изчезна окъпан в светлина и остави Johnny Riko да наблюдава битката на спокоиствие . Но това спокоиствие не бе за дълго защото на около двеста метра зад един хълм се показа черната коница предвождана от Evil . Личната гвардия на Johnny Riko бързо групира плътен кръг около Главнокомандващия си . Атаката подхранвана от гневът на Evil се вряза в отбраната със такава яросна сакорост че редиците на защитниците се огънаха и раскъсаха . Evil възседнал своя черен жребец съсичаше обезумял и окървавен коник след коник и нищо неможеше да го спре от заветната цел -Johnny Riko . В мигът в които двамата пълководци се съзряха всичко замлъкна и спря . Тези два титана на мрака и светлинта всеки момент щяха да се хвърлят в битка на живот и смърт ! Черни коници и коници на еднорози бяха спряли двобоя помеждуси и бяха оформили кръг около господарите си . Аростен вик раскъса тишината …..
….. Evil лежеше окървавен до трупът на Johnny Riko а от гърдите му стърчеше кристален меч ! Около него във кървава въртелешка се биеха кониците на доброто и злото !

Мракът пред Evil бавно се разнесе , очите му се отвориха и той съзря бял плат над него . Той се опита да стане но зловеща болка го сряза и повали обратно на леглото . Сега изведнъж спомените от битката се врязаха в главата му ! Мрак ,светлина, мечове, коници , кръв , всичко размито и изобразено в гротески форми - Johnny Riko окъпан в светлина с бляснали очи замахваше към него и пак мрак и пак кръв и светлина , всичко се повтаряше многократно и после тишина , Evil паднал на колене а Johnny Riko се приготвя за съкрушителен удар и в мрака изгрява ослепителна светлина , Johnny Riko пада а от врътът му стърчи кост ! Отново непрогледен мрак , някаква сянка , нещо безформено нещо което се приближава ! Evil се опитва да проговори но от гърлото му се изплъзва само зловеща тишина ! Сянката наближава , отново опит за проговаряне и тихо мрънкане “ О смърт спри изчакаи нека довърша започнотото след това вземи мрачната ми душа ! “ следва отговор отговор на същество преживяло много смърт и битки “ Здравеи Evil , не си прав не смърта а господаря на смърта се приближава !” . От мрака се показва бяла колесница цялата от кости , теглена от четири мъртви коня , а на нея се носи RIP хванал в дясната си ръка обрисуван в демонични сцени скиптър ! Погледът бавно помръква и всичко загасва и умира !
Сега Evil отново отвори очи но този път не бързаше да се изправи а бавно се обърна настрани опитваики се да преодолее чувството за нечие присъствие . Но в стаята наистина имаше някой и погледът му бе втренчен в ранения герои !
- Добре дошъл отново при живите – проговори RIP – Как се чустваш ?
- Като прегазен от легион бехемоти ! А ти ? Дявол те взел къде беше и къде подялолите се намирам ?!
- Добре съм – отговори повелителя на смърта – Нали ми възложихте да събера още армия е това и направих но се позабавих защото имаше много трупове ! Ако знаеш само колко са воювали хората докато ние сме си висяли в ада ! Събрах достатачно армия да разгромим и самия Рай !!

- Paradox , Paradox обкръжени сме и неможем да си пробием път до останалата армия . Хиляди зомбита и скелети продължават да се стичат към нас . Няма да издържим дълго , драконите им правят положението ни още по-тежко - изкрещя Mike – Бързо извикаи всички ангели и архангели да ни помогнат !
- Съжалявам Mike немога , всичките ми архангели се сръжават да задържът фронта зада не ни оцепят пътя ! Ще трябва да се справяш с това което имаш !
- Ти не ме ли чу бе шибан летящ парцал !!! Обкръжени сме , хората ми мрът като пилци а хиляди вражески воиници ни обкръжават ! Кое в моите думи не ти е ясно ???
- Казахти вече нищо не мога да направя , тези архангели ми трябват зада задържа фронта – отговори изнервено Paradox .
- Проклинам те теб и твоите архангели дано се изпържете в пъка………
Мike гледаше с празен поглед изникналата през шията му кост . Бавно формите се разляха удължиха и потънаха в мрак . RIP бавно изтегли скиптара си и почисти демоничните сцени в центъра от кръвта ! Окървавеното тяло на Mike се свлече на земята и замря .
- А сега чада на задгробния живот смажете тези “ Свети “ нещасници . Нека смърта пирува над боиното поле ! – RIP погледна още веднъж към тялото на героя и продължи да сее мор сред редиците на Доброто .

Evil се бе възкачил на своя черен кон и гледаше със наслада кървавата схватка на бойното поле .
- Приателю не трябва да ставаш прекалено си слаб – изрече загрижено Вортекс Номад !
- Така или иначе съм мъртав . Въпреки заклинанието на RIP аз умирам ! – пророни мрачно Evil – Защо да пазя силите си следкато съм мъртав ??
- RIP е повелител на смърта а не на живота може да има някои които може да ти помогне ?
- Да и аз знам кой ! Само Denik може да ми помогне но надали ще се съгласи на драго сърце ! – отговори иронично Evil – Не приателю за мен вече няма надежда но поне искам да попадна достоино в пъкала и най-сигурния начин за това е да положа в гроба малко раиски чада ! О повелителю на небесния огън ела при мен !
Само след миг до Evil се призими дракона на Piven . От тялото му се стичаха множество черни струики кръв , но тои пак се бе изправил гордо .
- Здравеи Evil радвам се да те видя жив и здрав и отново сред нас – каза любезно Piven
- Господарю на драконите и аз се радвам да те видя , макар да сгреши че съм жив и още повече че съм здрав ! НО не затова те извиках . Искам да поведеш драконите си към архангелите на Paradox и маговете на Denik ще направиш ли това за мен ?
- Драконите ми са изморени но вярвам че ще имат сили за една последна съкрушителна атака ! Много добре Evil победата ще бъде наша , нека мрака те закриля приателю мой !
- Благодаря ти приателю ! Нека мрака те закриля – отговори Evil и се спусна към последния бастион на раиската армия !

Хода на битката бе вече решен и последните сили на доброто се сражаваха за живота си . Огън и стрели за пореден път покосяваха редиците раиски , мечове и смърт ги сечяха и отнемаха от живота. Във въздуха витаеше чуството на поражение . Четири архангела забелязаха и нападнаха дракона на Piven . Няколко меча се врязаха във шията на черното чудовите и отнеха живота му . Дракона се залюля и се струполи на земята премазваики десетина рицара и коника . Съществото направи последно усилие изправи главата си и запоследен път дъхна смърт срещу няколко рицара и ги свари като раци в тяхната броня , следкоето издъхна тихо ! Piven скочи от гърбът на своя любимец и побеснял съсече няколко коника , следкоето бавно се приближи до мъртвия си другар . В очите му гореше дива ярост и несъразмерна тъга . Сълзи се отрониха от лицето му и паднаха на мъртвата глава .
- Приателю ти ми служи дълго и вярно и смърта ти е непосилно бреме за мен – прошепна тихо Piven – но те всички ще си платят ! Тялото ти ще бъде върнато в твоята крепост и ти ще бъдеш погребан както никое друго същество на тази планета . – след тези думи вестителя на небесния огън се обърна към десетина дракона които се биеха наблизо – Вие десетимата отнесете тялото на верния ми приател до крепоста му.
Няколко черни тела се отделиха от битката и поеха тялото на дракона и леко го понесаха във въздуха сякаш носеха самия живот на планетата !
- PARADOX АКО МЕ ЧУВАШ СТРАХЛИВЕЦО ИЗЛЕ И СЕ СРАЖАВАИ С МЕН !!!! – извика Piven – НЕКА ВИДЯ КОЛКО СТЕ СИЛНИ ВИЕ АРХАНГЕЛИТЕ !!!
Само след миг до вестителя на небесния огън кацна Paradox окъпан в кръв .
- Най-накрая самия господар на драконите – изрече усмихнат Paradox – Сега имам възможност да отмъстя за всички мои братя които загинаха в битка с твоите изчадия .

Paradox и Piven изтеглиха мечовете си и започнаха бавно да се обикалят дебнеики се . Нервите на
Piven не издаржаха следкато той зърна локвата кръв оставена от неговия другар дракона . Той издигна меча си и се засили към лорда на архангелите . Paradox с лекота избегна диктувания от ярост удар и настъпи в контра атака . Бързите му и точни удари срещнаха Piven неподготвен . Макар в първия миг дезориянтиран лорда на Небесния огън бързо се съвзе и светкавично зае защитна позиция . Битката продължи още няколко минути без особени поражения докато Piven не съзря в далечината как няколко архангела нападат драконите който трябваше да отнесат тялото на верния му другар да крепоста му . Сега Piven бе наистина разгневен , ослепелите му от умраза очи търсеха мишена върхо която да излее гнева си , тои се обърна и погледна Paradox на чието лице се бе разляла испълнена със надсмешка усмивка и сякаш му говореше “ Нима мислиш че щети позволя да погребеш приателя си както подобава ??” . Piven издигна меча си и изля всичкия си гняв във него , сега това небеше просто меч а самата умраза чиста и неопетнена тя сякаш светеше но от нея се изплъзваше мрак вместо светлина . Пивен се хвърли със всички сили срещо Paradoх умразата го подхранваше от вътре и ударите му бяха демонично точни и бързи . Paradox който до този момент гледаше със усмивка ставащото едвам отскочи зада избегне досека на смърта . Но един от ударите неможа да избегне и острието на умразата се впи в ръката му . Сега вече Paradox бе изпълнен със умраза и гняв . Впрягаики всичките си сили Лорда на Архангелите се приготви за един последен решителен удар . Piven отново замахна , зениците му се разтвориха , той неможеше да повярва на ставащото . Pardox приклекнал , хванал с ранената си ръка острието на Piven а с другата си ръка замахваше стиснал здраво меча си . Лорда на Драконите неможа да изтръгне меча си от ръката на врага си и да се защити от удара му . И сега просто чакаше острите да отнеме живота му . Меча на Paradox проби гръдния кош на Piven и излезе през гърбът му !
В мигът в които живота напусна тялото на Piven бойното поле се растресе , всички дракони се взряха в тялото на мъртвия си водач . Те всички спряха да се бият макар враговете им да ги посичаха и обстрелваха за тях това бе без значение . След малко яростния им вик расече простора , те бавно започнаха да се издигат все по-високо и все по-високо сякаш се бяха устремили към самия рай зада го унищожат . В един миг всички дракони спряха да се издигат и зависнаха във простора после бавно се наклониха и започнаха да се спускаха като използваха само тежеста на телата си . Те продължиха да се спускта и да набират скорост , червените им очи святкаха като звезти в тъмния небосклон . Само на един метър от земята те рязко изкривиха полета ( макар че някой се строполиха върхо воините на мрака и светлината ) и сега те летяха и сееха смърт , всичко което бе по-високо от един метър се срещаше със скрилете и телата на тези тъмни и мизтериозни същества и просто се сбугуваше със живота .
Продължение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Доброто бе загубило , сега мрака бе завзел бойното поле . Малкото боици на доброто който продължаваха да се сръжават бяха като лъчове светлина прес буреносни облаци . Това бе края . Denik възкачил се на една скала обграден от своите светли магове продължаваше да се сражава фанатично и да издава безмислени заповеди към мъртвите тела на някогашната армия . Paradox със помръкнали очи продължаваше да води своите братя архангели към смърта , а драконите ги преследваха неуморно !
Evil гледаше със наслада как силите на доброто се изпаряваха ! Но нещо продължаваше да го смущава още от втория ден на битката , но какво той не знаеше . И тогава погледа му се закова на едно светло моясто на боиното поле , от тази точка сякаш струеше светлина . Той се вгледа още по внимателно и със ужас осъзна какво става .
Там на това бяло петно възкачил се на своита самотна скала обграден от ослепяващо бяли огнъове , Denik със зареан поглед редуваше слова по стари от самото време и енергично размахваше ръце . Това бе последния единствения ритуал това бе ритуала на боговете и неговото име бе “АРМАГЕДОН”
Evil искрещя истерично на RIP
- Бързо трябва да го спреш този глупак преди да ни е пратил всичките на оня свят !
RIP които гледаше без особен интерес се обърна спокоино към Evil и още по-спокоино отвърна .
- Мен надали може да ме прати на място на което и преди да не съм бил !
Evil смаяно погледна към властелина на смърта и едвам промълви .
- Но ти неможеш да постъпиш така !! Тогава нито доброто нито злото ще победи !
RIP погледна радушно Evil и подигравателно каза .
- Напротив ще има победител и това ще съм аз но ти няма да можеш да видиш това ! – RIP се расмя злокобно и смехът му плъзна по бойното поле като черна чума .

Кървавата сеч сега се бе централизирала върху едно светло петно на тъмното плато . Там войни на мрака и на светлината се опитваха да пробият през светлите магове зада спрът господаря им ! Но това бе невъзможно невидимима нишка от смърт отнемаше живота на всичко което минеше през нея . Вортекс наблюдаваше жалкаtа сцена и с мрачен поглед изчисляваше възможностите . Тогава една безумна идея се роди в главата му . Той погледна към небесата и направи знак на няколко окървавени дракони да доидат при него .
В небето се издигнаха три огромни силуета който със всички сили се насочиха към светлия кръг на бойното поле . Вортекс въседнал последния от драконите събираше всичката си енергия зада испълни плана си . Първите два дракона се врязаха във невидимита нишка и душите им се испариха но телата им със същата демонична скорост се врязаха във редиците на маговете и размазаха стотина . Нишката сякаш се разхлаби но продължаваше да се държи . Вортекс гледаше с недуумение . Мислите бушуваха в главата му той осъзна че Denik съвсем скоро ще приключи ритуала и всичко ще свърши . Вортекс погледна към верния си приател Evil който със всички сили се опитва да стигне до него , погледна и към тялото на Piven което лежи бежизнено . И това сякаш го убеди . Той обърна дракона си към мрачния небосклон и започна да се издига , щом набра достатачно височина спря . Загледа се за последен път към всичко мило прекръсти се ( прекръсти се но с обратен кръст ) и впрегна дракона си право към кръгът от светлина . Миг преди слбъсака му с невидимата нишка той скочи от гърба на дракона изтегли меча си от ножницата и изпъна тялото си . Сега той бе едно живо копие устремено към Denik . Времето се растегли и замря и една единствена сцена се виждаше . Тялото на Вортекс като живо копие , Denik с растворени очи и светлина . Мечът на Вортекс се впи дълбоко в гърлото на белия маг и отне живота му , но вече бе твърде късно . Denik бе изрекъл последната дума вече нищо нямаше смисал , всичко бе свършило .
Evil приклекнал наблюдаваше с печален поглед тялото на Вортекс Номад в едното му око нещо блясна , нещо ново и непознато за него , нещо топло и мокро . Той зачудено допря длан до лицето си и погледна малката капчица която се стичаше по показалеца му . Той наинакрая разбра защо хората плачат и бе готов вече да си замине от този свят .
RIP вперил вечния си погледн в нищото съзарцаваше ставащото . Той не познаваше думата страх , той бе страхът за него нямаше начоло нито краи , той бе във всичко и в нищо , той бе повелителя на смърта .

“ ……. смърта бе завладяла полесражението . Всичко блясна ярко и потъна в огън , земните недра се разтвориха и заляха живота със смърт . Моретата се надигнаха и заляха планетата . Волкани се издигнаха и задишаха с дробове пълни с огън . Земята се растрее и оповести края …. “

1 януари 2001 години сл. А. *
Една девоика спокоино се разхождаше по мрачното плато , плато голямо като море и глатко като езеро. Тази девоика нямаше име защото още не го бе открила , тя отдавна го търсеше , търсеше и защо е дощла на този свят . Често идваше на това плато . Тук тя се чувстваше като у дома си . Харесваше и историте който разказваха старите хора за това място , за битката разиграла се тук преди хиляди години и за огнения ад който тръгнал от тук . Но този ден бе различе бе някак по мраче от другите дни бе и някак студен макар че бе лято . Сякаш всичко сочеше че ще стане нещо , нещо което чакаше от хиляди години този момент .
В този миг нещо привлече погледа на младата девойка , нещо черно като самата нощ . Тя се приближи до стърчащия от земята метал и бавно се протегна . Разума и казваше да не докосва предмета но нещо , нещо неуписуемо някакво чувство я теглеше към този тъмен артефакт . Ръката на девоиката се доближи още повече и показалеца и докосна предмета . В този миг светкавици заваляха и всичко изчезна .
29 декември 2003 години сл. А.
Едни очи се отвориха , едни очи спали прекалено дълго . Едно тяло се надигна , едно тяло лежало прекалено дълго . Едно съзнание се събуди . Объркания разум на една девоика заработи . На това мрачно плато един живот се завърна , живота на една девойка без име . Тя се чувстваше объркана , упорито се бореше със мъглата в разума и . Бавно пелената в спомените и се надигна . Тя си спомни за мрачния предмет спомни си бурята . Но имаше и още нещо страно . Нещо не бе същото нещо се бе променило нещо в нея . Тя бавно обърна главата си и погледна ръката си . Гледката би трябвало да я ужаси , но нещо бе различно и сега дори не и направи впечатли голата кост наместо ръката и . По голямо впечатление и направи черната брадва с демонични сцени която стишкаше тази изгнила ръка . Тя приближи това по черно от ноща оръжие по-близо до празните си очни ябалки в който светеше мека синя светлина зада разгледа острието . И там с древни иероглифи бе изписано “ На тъмния господар Evil “ . И в отръжението на това тъмно острие по старо от света тя видя името си “ UndeadGirl “. Сега тя знаеше миналото си и каква е неината мисия “ ДА ДОВЕДЕ ЗЛОТО ДО ВЕЧНО ГОСПОДСТВО “.

* сл. А. – Годините изтекли след Армагедона .
Следва продължение …

31 декември 9999 година сл. А.
UndeadGirl с неспокоен поглед оглеждаше претрупаното от войни плато и се чудеше с какво ще я изненадат силите на доброто .
- UndeadGirl как се чувстваш като главнокомандващ адските сили .
UndeadGirl се обърна плавно и се вгледа в съществото което стоеше зад нея . Същество скрито в черна роба от което се виждаха само две светещи очи .
- RIP все пак доиде . Мислех че си ме изоставил .
- Аз не изоставям нищо и никога .
- Ами Evil и Вортекс номад ?
- Виждам че спомените на Evil сега са твои …. Надявам се че ще се поучиш от неговите грешки !- Сега очите в черната роба засияха със злокобен блясак .
- Това и ще направя . – и след кратка палза UndeadGirl добави – А кой са тези призраци зад теб ?
Наистина зад RIP стояха четери ефирни същества .
- Тава е моя подарак за теб , това са твоите телохранители . – отговори RIP и допълни – Нека те запозная с Piven , Evil , Resident и Вортекс номад . Знам че не са като в твоите спомени но е много трудно да извикаш духовете на толкова могъщи същества особено ако те не искат това .
- Дяволите да ми помогнат , това наистина са те . – щом изрече тези думи UndeadGirl с лека и грациозна стъпка тръгна към RIP и щом се доближи достатачно каза – А това е моя подарък за теб.- Тя го прегърна и го дари с най-нежната си и топла целувка .

Гледахте “ Един ден в Ада “
В главните роли
Еvil в ролята на Evil черният рицар .
Вортекс Номад в ролята на Вортекс Номад господар на демоните.
RIP в ролята на RIP повелителя на смърта .
Resident в ролята на Resident водач на обединените тролове и орки .
Paradox в ролята на Paradox лорда на ангели и архангели .
Johnny Riko в ролята на Johnny Riko главнокомандващ на раиските сили .
Продуцент - Evil
Текста четоха - Evil
Режисъор на дублажа - Evil
Специялни ефекти - Evil
……………

Щрак . Телевизора изгасва .
- E братко Fear какво ще кажеш за филма ?
- Небеше зле … Хаиде да изгледаме и втора част , какво ще кажеш Evil ?
THE END

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com