Автор |
Съобщение |
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Любовна поема Публикувано на: 18 Ное 2003 11:11
Ето я и първата ми поема:
Теория:
Любов.Какво е любовта?Какво е тя когато не си обичан?Тя е нещо което не може да се обясни.Тя измъчва.Тя кара хората да стават егоисти.Всичко започва от едно желание - да обичаш и да бъдеш обичан.Всеки иска това нещо.Въпросът е дали
ти,този който я търси ще я намери.Любовта има собствена воля.Както и ти самият.
Поема:
И ето,дойде новият ден.Излизам и се оглеждам.Оглеждам се за милото лице на моята избранница.Ослушвам се за прекрасният и глас.Но нищо.Светло е,но за мен винаги е било тъмно.Всичко се породи от чувството.Чувството,което ми подсказа че тя е моята половинка,и че ще станем едно цяло.Но в замяна получавам разочарование.Преди няколко дни тя ми се усмихваше.Бих дал всичко за да видя пак тази усмивка.Виждам я,но не насочена към мен.Някой друг взе любовта и от мен.Всичко мина само с една дума:край.Но защо.Това е въпросът на който никой не може да ми даде отговор.Дори самата тя.Просто ми обръща гръб.И всичко това заради необяснимото явление наречено "любов".То те кара да страдаш докато чакаш всяка следваща целувка.всяка следваща прегръдка,дори и едно докосване."Всичко" става за отрицателно време "нищо".Дори тръпката изчезва.Това е така защото при повечето случаи няма постоянство.Няма любов.
надявам се да ви е харесала и разчувствала.Кажете си мнението.
|
|
|
|
|
Manny_Calavera
|
|
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2003 11:26
бльокс
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
|
Night Shade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2003 11:30
Awe, тая "поема" нещо на проза ми прилича, пък и не можах да схвана какво всъщност искаш да кажеш. Че си изоставен?
___________________________________ you don't get what is fair you get what you bargain
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2003 11:48
Night Shade написа: Awe, тая "поема" нещо на проза ми прилича, пък и не можах да схвана какво всъщност искаш да кажеш. Че си изоставен?
Изоставен съм.А и тая ми е първата поема ако изобщо може да се нарече такава.
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2003 12:24
Manny_Calavera написа: бльокс
Кво?
|
|
|
|
|
ivanatora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2003 21:11
Това въобще не звучи като поема.. най-малкото любовна... или поне аз не си преставям любовните поеми така.. А какво точно целиш с нея?
Не ми се струва да е 'бльокс'.. може би защото ми е някак си близка до сърцето.. ама стига, още малко и ще се разлигавя
___________________________________ 1: Пищови за Технически Университет 2: Void and Null 3: Експерименти с PIC16F88
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2003 22:21
DEBILCHO,аз и в другата тема ти казах,че тая работа не е за всеки.Ти си се опитал да направиш Copy/Paste от amora,но бих казал доста неуспешно.Съвет:пробвай си уменията другаде.
|
|
|
|
|
Manny_Calavera
|
|
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2003 10:50
DEBILCHO написа: Manny_Calavera написа: бльокс Кво?
КОФИЧКА С... кисело мляко....
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
|
Cheska
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2003 17:11
RIP написа: DEBILCHO,аз и в другата тема ти казах,че тая работа не е за всеки.Ти си се опитал да направиш Copy/Paste от amora,но бих казал доста неуспешно.Съвет:пробвай си уменията другаде.
Da, ako iskash probrai v saita na Barbie, tam moje i da te obqvat za vtori Shekspir
___________________________________ Por desgracia, los tontos son tontos y no se pueden cambiar.
|
|
|
|
|
Night Shade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2003 17:58
Еее, аре не така бе хора, ми човека е изоставен. Що така грубо с него? Дебилчо, не се стягай, батка, ще си намериш друго гадже. Хич не страдай, млад си още. Айде, гледай си живота, пиши ако ти е кеф, ама не поствай нищо тука преди да си го редактирал добре. И земи попрочети малко поезия.
___________________________________ you don't get what is fair you get what you bargain
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2003 22:14
Night Shade,хаха ти по заобиколния начин му го каза
Вярно е,човекът е изоставен и не трябва да му се подиграваме или нещоподобно,но и аз нямах такова намерение.Съвсем искренно си му казах какво мисля.Но едно е да иска съвет например,а съвсем друго е да се вдъхнови от ангелчето ми и да пише все едно е стихотворение.
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2003 09:43
Добре де,не мога да разбера защо като нямам талант да пиша такива неща,защо трябва да ми се подигравате.Аз поне се пробвах.Не мисля че заслужавам такова държание от вас.Да трия ли темата?
|
|
|
|
|
Night Shade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2003 09:54
Никой не ти се подиграва, казах ти, не се стягай. А темата и да искаш не можеш да я изтриеш след като вече има постове в нея. Но ако толкова държиш да я махнеш, помоли админа да го направи. Това вече е в неговите правомощия. Но що ти трябва?
|
|
|
|
|
Cheska
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2003 01:11
Bebilcho, sorry za parvoto mi mnenie, ama verno malko stranno si go napisal.
Napishi oshte edna chast, no q redaktirai dobre i moje da im haresa na PIR i na Night Shade.
___________________________________ Por desgracia, los tontos son tontos y no se pueden cambiar.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|