Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Истинската любов
Публикувано на: 13 Ное 2003 21:53

Авторът на този тази творба иска да остане анонимен и за това още от сега казвам,че не съм го писал аз.
Не знам за вас,но аз по-хубаво нещо не бях чел.Написано е много чувствено и най-важното - от сърце.Мисля,че това е най-важното във всяка творба.Истинските чувства трябва да изместват всичко останало,но спирам и видавам възможност да прочетете това невероятно творение(авторът да не скромничи),но преди това само ще ви кажа да се позамислите след като го прочетете и да си зададете въпросът "Дали не съм изпуснал истинската любов?" и ако намерите отговор на този въпрос да преоткриете част от себе си.

Тъмнина.Дали вече е сутрин?Не знам...нямам идея.Искам да отворя очи,но няма да видя нищо.Ден
е,а мракът лази около мен.През последните месеци той е единствения който ми прави
компания.Устните ми не знаят какво е усмивка,очите ми забравиха пламъкът който понякога гореше
в тях.Така е когато не те обичат...когато единственото което тялото ти желае е една топла
прегръдка,а сърцето ти жадува за щастие.Така е,защото тръпна от този копнеж да срещна
някои,който е само мой и живее само за мен.Но защо не го срещам?Защо цялата тази болка
изпепелява желанието да живея?Не знам и може би никога няма да разбера.Отново е мрак.Зениците
ми се разширяват,опитвайки се да доловят бледата светлина,която се вижда някъде от края на
тунела.Погледът ми безцелно се рее из въздуха и ме издава...издава това,че съм навлязла
дълбоко в света на болката и се опитвам да намеря отговор на всички въпроси които мога да си
задам.Изведнъж започвам да изпитвам отчаяние,болката от самотата бавно,но сигурно застиля
лицето ми с ледена маска.Следващите няколко часа прекарвам в правене на нещо,на което никога
досега не бях вдъхвала толкова смисъл.Сега вече съм готова отново да поговоря наум със самата
себе си.
Сънувам.Сънувам щастието от усмивката,усещам сладостта от живота,виждам краят на
тунела.Желанието за живот е породено от един единствен човек - човекът който винаги съм
търсила.Постепенно усещам как всичко е реалност...той ме прегръща,целува,той ме обича.И аз го
обичам,защото той е причината да съм жива,причината да се усмихвам,причината да се чувствам
истинска жена.Обичам го и винаги ще е така,защото той ми върна изгубеното,което търсих от
месеци...смисълът на живота.
И сега месеци откакто сме заедно аз се радвам,че прекарах онези няколко часа в правене на това
нещо чиито смисъл никога не бях намерила,защото оттогава ние сме едно,защото сърцата ни бият
заедно,защото всяко едно докосване и всяка една целувка изпълват тялото ми с чувството,което
досега не съм изпитвала,чувството наречено...истинска любов.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2003 13:03

Прекрасно е...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2003 13:16

"... влюбен да бъдеш е страшно
щом чакаш сам, да съмне..."

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2003 14:05

Ххммм...
Наистина прекрасно.Много добре е написано и
както каза РИП
Цитат:
Не знам за вас,но аз по-хубаво нещо не бях чел.Написано е много чувствено и най-важното - от сърце.Мисля,че това е най-важното във всяка творба.Истинските чувства трябва да изместват всичко останало...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2003 17:44

Направо се разчувставах! :oops:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 00:56

Edited

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 01:33

Градски, прав си че този текст не представлява някакво литературно откритие, съвсем не е оригинално дори; откровено е - спор няма, но аз и на авторката го казах - просто има един адресат или по-скоро двама - пишещата и нейният възлюбен. :) Мисля че единственото обяснение, което оправдава публикуването му тук е все пак човешката нужда да си полафим за любовта - при някои нещастна, при други щастлива - важното е да я има.
Но не съм съгласен с твърдението ти, че истинската любов не съществува. За да не се насочва дискусията в грешна посока, първо бих искал да уточним какво разбираме под "истинска любов" - аз, да речем, мисля, че ако човек е решен да прекара остатъка от живота си с друг човек, към когото изпитва множество положителни чувства (демек любов и още нещо:)), то този човек наистина изпитва ИСТИНСКА ЛЮБОВ! Някой беше казал, че "Любовта - това е когато намериш някой, който да споделя самотата ти!".
Ще пиша повече утре, че сега не ми се мисли и пише много много...

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 02:11

Не ми допадна особено!
Цитат:
... копнеж да срещна
някои,който е само мой и живее само за мен...

Ей тоя абзац почти ме подразни! Да бъда нечиа собственост... не! Това не е за мен. По друг начин си преставям една връзка. Понятието "принадлежност" изобщо не се връзва (да не кажа - в разрез) с нея!
Лично мнение...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 11:55

Mnogo dobro proizvedenie sposobno da razchuvstva pochti vseki. Rip ako poznavash avtora/avtorkata ka i/mu da prodylgava da pishe, zashtoto e dobyr/dobra v tova.Az lichno i/ mu gelaq uspeh.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 14:06

Аз не съм казвал,че написаното е нещо ново и невиждано,казах,че е от сърце и,че много ми харесва.

UrbanSmoker,ти си обощил в мнението си,че ням истинска любов,но както и Many и аз ще те опровергая.Всъщност защо мислиш,че истинската любов не съществува?Какво разбираш под истинска любов е важно да уточниш.Аз разбирам да си отдаден на определен човек за определен период от време било то минута,месец,година,вечно.Аз не предричам,не определям в кой ще се влюбя и търся любовта на момента.Намерих я.И понеже любовта не може да се обесни,спирам.

Manny_Calavera,прав си друже,но що издаваш "тайната" за авторката?Всъщност като гледам май нямаше смисъл да крия,защото тя и без това си каза на всеки.

Riven,явно не си разбрал,че е тя...и от напсаното се разбира,пък и Many го каза.Иначе и аз и повтарям да пише,но тя скромничи.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 15:12

Творбата е прекрасна.Но UrbanSmoker е прав.Няма любов.Тя е нещо като призраците.Вярваш ли в призраци,постоянно ще ти се привиждат,или нещо друго свързано с тях.Същото е и с любовта - вярваш ли в нея ще я намериш.Ако не - не.Аз лично я намерих,но я загубих.Всичко беше като един хубав сън.Но той свършва.После започва нов и може той да е сполучлив - намираш партньора си.А има хора които даже не са сънували нещо подобно.Никога не можеш да знаеш дали ще откриеш любовта.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 17:11

DEBILCHO написа:
Творбата е прекрасна.Но UrbanSmoker е прав.Няма любов.Тя е нещо като призраците.Вярваш ли в призраци,постоянно ще ти се привиждат,или нещо друго свързано с тях.Същото е и с любовта - вярваш ли в нея ще я намериш.Ако не - не.Аз лично я намерих,но я загубих.Всичко беше като един хубав сън.Но той свършва.После започва нов и може той да е сполучлив - намираш партньора си.А има хора които даже не са сънували нещо подобно.Никога не можеш да знаеш дали ще откриеш любовта.

Значи все пак я има...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 19:33

Е,може би си прав.Не съм се изказал правилно.Трябваше да е ,,аз лично сънувах този сън но се събудих'':)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 19:42

DEBILCHO написа:
Е,може би си прав.Не съм се изказал правилно.Трябваше да е ,,аз лично сънувах този сън но се събудих'':)

Не бе човек - никой не иска да живее сам, всеки търси любовта - това е в природата ни. Не мога да говоря за твоя случай, защото не съм запознат, но от моят опит ще кажа, че всички хора горе-долу имат едни и същи потребности и всеки има нужда от любов....

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 19:54

DEBILCHO написа:

glupav citat ot mIRC:
Love is like nokia-connecting people,like nike-just do it,like pepsi-ask for more,like Coca-Cola light-obekt na jelanieto and like me-too good to be true:)))
mnoo glupavo,nali???
Ina4e,debil4o,prav si.Su6toto stana i s men... I za6to???
minalata sedmica bqh brutalno zarqzan ,za6toto otdelqm pove4e vreme na PC-to si...samo za6toto e novo i skoro si vurzah LAN...No stiga sum vi dosajdal s problemite si... otivam da pla4a:((((

P>S:Molq vi da ne se hilite mnogo na glupostta i nekadurnostta mi:)

m3mb3r of th3 tolki3n club:)"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 20:07

MasTer*YoDa написа:
DEBILCHO написа:

glupav citat ot mIRC:
Love is like nokia-connecting people,like nike-just do it,like pepsi-ask for more,like Coca-Cola light-obekt na jelanieto and like me-too good to be true:)))
mnoo glupavo,nali???
Ina4e,debil4o,prav si.Su6toto stana i s men... I za6to???
minalata sedmica bqh brutalno zarqzan ,za6toto otdelqm pove4e vreme na PC-to si...samo za6toto e novo i skoro si vurzah LAN...No stiga sum vi dosajdal s problemite si... otivam da pla4a:((((

P>S:Molq vi da ne se hilite mnogo na glupostta i nekadurnostta mi:)

MasTer*YoDa не съм го взел от чата,сам го измислих.А при твоя случай с любовта ти си щастливец.При мене тя ме отбягваше.cry

Мани прав си.Всеки има нужда от любов.Но какво е тя?Съществува ли тя?Хубава ли е тя или не?Защо нашата природа ни измъчва така като не дарява всеки с нея?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 21:57

Kakvo e liubovta v deistvitelnost?!...mnogo ot vas zadadoha tozi vupros v postovete si...i moje bi pove4eto ot vas nikoga nqma da povqrvat v `istinskata liubov`...
za men liubovta be6e edno samovtulpqvane za ne6to koeto ne su6testvuva...no v daden moment ot jivota 4ovek naistina sre6ta tozi nqkogo 4iito jivot e pisano da spodeli.
znaete li kakvo e liubovta v deistvitelnost?himiq...vseki 4ovek ima ne6to kato antenka vutre v sebe si.i kogato sre6tu teb zastane podhodq6tiq 4ovek antenkata go use6ta...tova e purvona4alnoto privli4ane a dori i liubovta ot pruv pogled.kogato antenkite usetqt 4e ste podhodq6ti edin za drug va6ite protoni elektroni ili ne znam kakvo tam se slivat i vie stavate edno cqlo.drug e vuprosa oba4e kogato ediniq ne spodelq su6tite 4uvstva.togava negovite protoni elektroni ili ne znam kakvo tam preminavat vuv vas i vie zapo4vate da go obi4ate o6te po silno sledovatelno stradate o6te pove4e.:)moje i da ne sum prava no go bqh 4ela nqkude.
li4no az sam vliubena...vliubena sum ot nqkolko meseca i tova ne e samovtulpqvane.za6toto znaete li kogato sum s nego az naitina use6tam 4e toi e za men i 4e i toi me obi4a:)
e...znam 4e tova ve4e ne vi interesuva no...:) iskah prosto da kaja da ne gledate tolkova skepti4no na ne6tata za6toto vse nqkoga kusmeta 6te se usmihne i na vas:)sigurna sam za6toto i na men nikoga ne mi e vurvqlo no sega ve4e znam...6te bude ve4no:)...

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 22:31

amora написа:
Kakvo e liubovta v deistvitelnost?!...mnogo ot vas zadadoha tozi vupros v postovete si...i moje bi pove4eto ot vas nikoga nqma da povqrvat v `istinskata liubov`...
za men liubovta be6e edno samovtulpqvane za ne6to koeto ne su6testvuva...no v daden moment ot jivota 4ovek naistina sre6ta tozi nqkogo 4iito jivot e pisano da spodeli.
znaete li kakvo e liubovta v deistvitelnost?himiq...vseki 4ovek ima ne6to kato antenka vutre v sebe si.i kogato sre6tu teb zastane podhodq6tiq 4ovek antenkata go use6ta...tova e purvona4alnoto privli4ane a dori i liubovta ot pruv pogled.kogato antenkite usetqt 4e ste podhodq6ti edin za drug va6ite protoni elektroni ili ne znam kakvo tam se slivat i vie stavate edno cqlo.drug e vuprosa oba4e kogato ediniq ne spodelq su6tite 4uvstva.togava negovite protoni elektroni ili ne znam kakvo tam preminavat vuv vas i vie zapo4vate da go obi4ate o6te po silno sledovatelno stradate o6te pove4e.:)moje i da ne sum prava no go bqh 4ela nqkude.
li4no az sam vliubena...vliubena sum ot nqkolko meseca i tova ne e samovtulpqvane.za6toto znaete li kogato sum s nego az naitina use6tam 4e toi e za men i 4e i toi me obi4a:)
e...znam 4e tova ve4e ne vi interesuva no...:) iskah prosto da kaja da ne gledate tolkova skepti4no na ne6tata za6toto vse nqkoga kusmeta 6te se usmihne i na vas:)sigurna sam za6toto i na men nikoga ne mi e vurvqlo no sega ve4e znam...6te bude ve4no:)...
Tova za antenkite e viarno!Kato vidi6 tvoiata liubima,antenkta ti se vdiga :lol: :lol: :lol: Rzkazut e hubav,no niakak vse edno e pisan sled upotreba na goliamo koli4stvo alkohol!?!Kato si piina pove4e i az zapo4vam da razsujdavam taka...

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 00:12

Sorry Rip. Qsno e che e "Tq". Qvno sym prospal chast ot posta ti. :D

Amora prava si. Vse nqkoga vseki chovek namira polovinkata si ili pyk tq namira nego. Drug e vyprosa "koga ? ". :( :( :( :( :(

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 08:59

Всъщност любовта е една мечта.мечта да обичаш и да бъдеш обичан.Но много хора дори не си помислят за любовта.Мисълта ми е че никога не можеш да знаеш кога ще дойде тя.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com