Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: patuvane iz vremeto
Публикувано на: 10 Ное 2003 02:34

1. Patuvane iz vremeto dali spored vaz tova e vazmojno?Spored men e vazmojno nemoga da naprava idealniq plan i ne zvu4a tokova genialno no vse pak imam mnenie za tova.Spored men takova ne6to kato "teleport" (ili ma6ina na vremeto za6to ne :) ) moje da se napravi ,vdahnovenieto mi doide ot 4ernite dupki vav vselenata kakto predpolagam 4e znaete kakvo pravqt 4ernite dupki zasmukvat vsi4ko planeti meteori i kakvo li o6te ne tvardi se 4e te zasmukvat sas skorosta na svetlinata ,mi 6tom e sas skorosta na svetlinata (300 000km/s) vsi4ko koeto se zasmuka ot tazi 4erna dupka trqbva da otiva nqkade vse nqkade tazi dupka ima izhod i kadeto da e tozi izhod ne6tata kade to sa zasmukani ot ediniq krai otivat vav drugo izmerenie ,vreme vse pak se dvijat sas skorosta na svetlinata.Kakto i da e na men ideqta mi e po nqkakv na4in da kontrolirame silata na tezi 4erni dupki i taka moje da napravim edna mnogo dobra ma6ina za patuvane ili ina4e kazano "teleport"koqto mojem da iaminavame stra6no mnogo raztoqnie za sekundi .Kakvo 6te kajete ediniq krai na "teleporta" da e na zemqta a drugiq mu krai da e naprimer na nqkoq planeta da re4em saturn patqt do tam 6te trae po malko ot 10 sec. ako ne i po malko
.E tova mi e ludata ideq za ma6inata spodelqite mneniq sas mene .Vse pak ne sam u4il 5 godini zla medecina naprazno :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2003 14:49

4ernata dupka napuk na pove4eto pisateli fantasti ne sa dupka. te prevra6tat materiata v energia. teleportatzia ima no nai- golemia uspeh e 1 foton na razstoianie 1 km i to kato prosto za zapisali tzialata informatzia za fotona i sa napravili to4no negovo kopie. mnogo pove4e moje6 da nameri6 v Popular Science( ne znam dali o6te go izdavat v na6ta mila rodina) patuvane vav vremeto e vazmojno, no samo napred. osa6testviava se sas skorost edna sekunda v sekunda ot golemia vzriv nasam :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Ное 2003 18:33

Kogato e vuzmojno v budeshetoto vrushtaneto v minaloto znachi horata ot budesheteto mogat da se vrushtat v minaloto toest v nashe vreme.I zatova ima teoria che NLO vsushtnost ne sa izvunzemni a pak hora ot Zemqta no ot budeshteto.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 20:59

? ???????? ????????????? ?? ??? ??? ????

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 21:17

LoveSux написа:
А истински доказателства за НЛО има ли??

nqma no tova e pochti sigurno.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com