Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: GLASUVAITE SAMO 3a WarCraft3 - TFT, a HE 3a Max Payne 2 !!!! Публикувано на: 09 Ное 2003 15:20
Do Bcu4ku IRC-oBci B Bulgaria !!! GlCyBaiTe 3a BOGA 3a WarCraft3 - The Frozen Throne, a He 3a MAX PAYNE 2 !!! 3ashTo TAKA!!! 3asega MP 2 BoDu npED War3 !!! GlaCyBaiTE CAMO 3a War3 !!!! http://www.pcmania.bg/pollBooth.php?op= ... &pollID=71 http://www.PCMania.bg
SAMO WARCRAFT3 !!!!!!!! da gori B ADA MAX PAYNE 2
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 15:24
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 15:25
Corporal_Hicks написа:
MRI VE NESHTASTNIK PROS ! AKO TA 3HAEX SAMO KADE SI S SAMOLET shTqX da doletq ot BAPHA Tu Hanpaq Headshoot
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 15:30
Ела, ела! Да те видим къв мъж си!
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 15:36
Кажи ми къде учиш и кой клас си и аз ще те намеря!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 17:36
Брей, брей, що за образи се въдят тука...
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 18:17
Lord of Darkness написа: Брей, брей, що за образи се въдят тука...
За кого говориш?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 18:39
Corporal_Hicks написа: Lord of Darkness написа: Брей, брей, що за образи се въдят тука... За кого говориш?
За всеки, който е готов да ми откъсне главата, само защото не харесвам любимата му игра. И все пак... Госте, тая тема си е тъпичка и според мен няма никакво място тук, в Творческия Форум. Дано Админа я изтрие.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 18:42
Lord of Darkness написа: Corporal_Hicks написа: Lord of Darkness написа: Брей, брей, що за образи се въдят тука... За кого говориш? За всеки, който е готов да ми откъсне главата, само защото не харесвам любимата му игра. И все пак... Госте, тая тема си е тъпичка и според мен няма никакво място тук, в Творческия Форум. Дано Админа я изтрие.
Напълно съм съгласен с теб! А, и Госте, по-добрата игра ще спечели! А в случая според мен това е Макс Пейн 2! Така че, моля те остави хората да си изберат за коя игра да гласуват! И недей да постваш една и съща тема по хиляда пъти!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 18:45
Аз лично (без да се обиждате) съм за
Max Payne 2
И без това ми се е приискал по-чистокръвен екшън, преди да гледам Матрицата Революции
И защо наистина не помолим Админа да изтрие тая тема, щото много им се нерва на некои като пускат глупости, дето не им е тука мястото...
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 19:13
Ми да я изтрие!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 22:07
Corporal_Hicks написа: Кажи ми къде учиш и кой клас си и аз ще те намеря! Olele kolko sa naduhani vsi4ki za boi,tolkova ste raziareni i silni,4e daje mojete da 4upite klaviaturata!Lesno e da se durvi6 prez neta,da lesno e... Napsuvaite se,ama ne se durvete mnogo-mnogo,4e e napravo sme6no!!!
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 22:50
Human_Paun4o написа: Corporal_Hicks написа: Кажи ми къде учиш и кой клас си и аз ще те намеря! Olele kolko sa naduhani vsi4ki za boi,tolkova ste raziareni i silni,4e daje mojete da 4upite klaviaturata!Lesno e da se durvi6 prez neta,da lesno e... Napsuvaite se,ama ne se durvete mnogo-mnogo,4e e napravo sme6no!!!
Извинявай, но за разлика от тея дето се надъхват пред мониторите и после насират гащите аз имам едно нещо- ЧЕСТ! Може и да отнеса некой и друг бой, но пък ще знам, че не съм подвил опашка като някой бъзльо!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 22:52
Corporal_Hicks написа: Human_Paun4o написа: Corporal_Hicks написа: Кажи ми къде учиш и кой клас си и аз ще те намеря! Olele kolko sa naduhani vsi4ki za boi,tolkova ste raziareni i silni,4e daje mojete da 4upite klaviaturata!Lesno e da se durvi6 prez neta,da lesno e... Napsuvaite se,ama ne se durvete mnogo-mnogo,4e e napravo sme6no!!! Извинявай, но за разлика от тея дето се надъхват пред мониторите и после насират гащите аз имам едно нещо- ЧЕСТ! Може и да отнеса некой и друг бой, но пък ще знам, че не съм подвил опашка като някой бъзльо! Mnogo si smel be!!!Da ne si na 13-14 godini?
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 23:02
Не, на 16 съм!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2003 15:04
Corporal_Hicks, не се заяждай с Human_Paun4o! Той е много страшен - не може да си върже връзките на обувките сам, ама пак ще дойде да те набие! Леле, Пауне, ти си бил много зле - влизаш тука и започваш да се правиш на голям мъж. Аз също мога да кажа, че така се дървиш само пред монитора, щото иначе пълниш гащите и бегаш. Така ли е? Така е... дрисльо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2003 22:50
Аз пък ше кажа че Макс Пейн по я бива ама..ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДИАБЛОООООООООО ЛОД!!!!!
П.П.Госта е SATANATA_SHEFA(по почерка го познах)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2003 14:44
TheONEGOD написа: Аз пък ше кажа че Макс Пейн по я бива ама..ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДИАБЛОООООООООО ЛОД!!!!! П.П.Госта е SATANATA_SHEFA(по почерка го познах)
МНООООООГО си прав. И аз съм за DIABLOда живее ДИАБЛО.
Колкото до Max-a и warcrafta предпо4итам warcraft пред Max payne
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2003 14:59
Lord of Darkness написа: Corporal_Hicks, не се заяждай с Human_Paun4o! Той е много страшен - не може да си върже връзките на обувките сам, ама пак ще дойде да те набие! Леле, Пауне, ти си бил много зле - влизаш тука и започваш да се правиш на голям мъж. Аз също мога да кажа, че така се дървиш само пред монитора, щото иначе пълниш гащите и бегаш. Така ли е? Така е... дрисльо. Ne se durvia pred monitora,za6toto e sme6no da zapla6va6 niakoi,koito jivee na nai-malko 100(+) km ot Plovdiv+tova nito 6te se sre6tnem,nito ni6to,taka,4e mnogo mi e sme6no kato niakoi lameri zapo4nat da se zapla6vat(ne zaiajadat!!!)pred PC-to!!!A budi siguren,4e to4no ot niakuv poten pi4 kato tebe,niama da napulni ga6tite!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2003 16:41
Излагаш се, Пауне, просто се излагаш...
ТТ2 беше прав - дебили всякакви в тоя форум... АДМИНЕ, КЪДЕ СИ?!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|