Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: I az 6te se probvam da napi6a western!
Публикувано на: 17 Мар 2003 20:37

Dushkoto me vdyhnovi i az re6ih da se probvam! Za sega mi trqbva samo edin 4ovek za edin proben razkaz koito 6te izleze spqda ,4etvyrtyk ili petyk no obe6tavam 4e 6te e dylyg.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2003 20:47

mi pi6i me mene ama da ne ctane kato c traun...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2003 20:48

mi are i az sum vutre.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2003 20:59

И мене ме пиши ти си знаеш аз винаги сам най лошия.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2003 21:40

Включи и мен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2003 08:18

Vkluchi me i mene.PLS PLS PLS

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2003 09:04

Ako ne e kusno moje da vklu4i6 i mene.Da sum ot dobrite i da se poqvq v nai nape4eniq moment za da pomogna.Ama samo da ne me utrepe6 na polovinata razkaz
Aide pi6i dali 6te me vklu4i6

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2003 19:28

Pi6i i men ako ima6 nujda ot jenska persona.Puka mi dali 6te sum ot dobrite ili ot lo6ite samo da ne pukna posredata.

Профил

Аватар
Заглавие: Eto q i pyrwata 4ast ot moq razkaz
Публикувано на: 20 Мар 2003 14:42

Razkazyt se o4ertava da byde dylyg 6te ima bitki i presledvaniq.Nadqwam se da vi haresa eto q i pyrwata 4ast.Enjoy!
////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Около обед в един много горещ юнски ден "Догфиш",един от най-големите пътнически
и товарни параходи по Арканзас,пенеше яростно с колелата си водите на голямата река.Беше
тръгнал от Литъл Рок рано сутринта и скоро трябваше да пристигне в Луисбърг, където щеше да хвърли котва.
Голямата жега беше прогонила по-заможните пътници в техните кабини и каюти.Повечет пасажери обаче лежаха на борда зад бъчви,сандъци и друг багаж,който им осигоряваше поне малко сянка. За тях капитанът бе заповядал да се направи на палубата бар,над който беше опънато ленено платнище.Там бяха наредени най-различни чаши и шишета,чието съдържание не беше подходящо за изнежени гърла и езици. Със затворени очи и изтощен от жегата, зад тезгяха седеше келнерът,а главата му клюмаше от време на време.Когато клепачите му се повдигнеха, от устата му се отронваше тихо проклятие или друга неприлична дума. Причината за лошото му настроение бяха двадесетината мъже които бяха насядали ж полукръг пред тезгяха и предаваха от ръка на ръка чаша със зарове. Играеше се "дринк" т.е. изгубилият плащаше в края на играта на всеки участник по чаша бренди.
Във всеки случай тези мъже не се бяха запознали едва тук на парахода,защото се държаха много интимно по между си. На фона на тази всеобща приятелска атмосфера, сред тях се открояваше един мъж,към когото останалите се отнасяха с известно уважение. Наричаха го M-Tycoon.
Този човек беше висок и слаб. Гладко исбръстнатото му лице с ъгловати и остри черти бе заобиколено от тънка , добре оформена четинеста червеникава брада. Късо подстриганата му коса също бе рижа. Беше обут в тежки,обковани с гвоздеи кожени обувки. Панталоните и късото му яке бяха от жълтеникав памучен плат.Носеше неогладена мръсна риза, чиято широка яка стоеше отворена и показваше голите му, загорели от слънцето гърди. В черния му пояс стърчаха дръжките на нож и два пистолета. Зад гърба му имаше една сравнително нова пушка и раница от ленено платно с два ремъка.
Останалите мъже бяха облечени също така небрежно и в мръсни дрехи, но и те бяха добре въоражени. Между тях не се виждаше нито един,към когото човек би могъл да изпита някакво доверие. Те продължаваха да хвърлят заровете с такава комарджииска страст и да разменят по между си такива груби изрази., че никой почтен човек не би могъл да стои при тях дори и минута.Личеше си че играта "дринк" продължава от доста време, защото лицата им се бяха разгорещили не само от жегата,а и от алкохола, вече по размътил разсъдъка им.
Капитанът беше напуснал командният мостик и беше отишъл на задната палуба при кормчията за да му даде някои указания.Кормчията го попита:
-Капитане, какво ще кажете за онези момчета ,дето хвърлят заровете?Струва ми се,че са от онзи вид юнаци, които никой не приема на борда си с удоволствие.
-И аз мисля така-кимна запитаният.-Представиха се за жътвари,които отиват на запада за да търсят работа по фермите, но не бих искал да съм фермерът при когото ще потърсят работа.
-Добре сър.Аз ги считам направо за 100% скитници. Дано поне на борда да стоят мирно!
-Не бих ги посъвтвал да ни досаждат повече от колкото можем да изтърпим.На борда имаме достатъчно моряци,за да ги изхвърлим всичките в стария благословен Арканзас.Подготвяите акостирането-след 10 минути ще видим Луисбърг.
20 Март 2003 г
/////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 14:54

Сигурен ли си, че това е твое?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 14:55

ei crazy_xamster predi malko te istarwax wuw #pcm mnogo te molq wklio4ime w purwata 4ast na razkaza i iskam da buda ot dobrite i dasum nqkoi mnogo pe4en tip pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 15:07

:-)
Добре. Щом има замисъл.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 16:05

kvo puk pojelavam ti uspeh aco go napravish mi go dai

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 16:15

Ай моля те включи ме и мен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 16:30

Хей не вярвах, че ще се справиш толкова добре. Наистина това е един много як и обещаващ разказ. Пожелавам ти да продължиш във съшия дух.
Кога ще публикуваш следващата част?

Искрено ти пожелавам Успех

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 17:52

A mken 6te me vklu4i6 li??? PLS PLS PLS PLS PLS

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 18:35

Добре започва...карай в същия дух:)))
То вече ме е страх да го кажа,щото за първи път помолих да ме включат преди време в разказ и се скапа нещо работата,човека така и не го написа.

Ама нейсе ще опитам втори път:))Включи ме и мен.

P.S.Ако нещо се скапе да знаете че аз съм на кърък:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 19:21

Oooo pak razkaz4e. Ima li o6te mqsto??????????? - pls pls pls pls pls vkliu4i me i toq razkaz - mnogo me kefqt takiva na4inaniq. Ako moje da sum otnovo kato ot "Burz ili Murtav"

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 19:40

Радвам се че ви хареса първата част.Втората ще се появи утре след обяд.Няма да вкарам всички персонажи в един епизод и в следва6тият пата-кюта да се изтрепат. Не така не се прави разказ.Действието ще е много динамично.Засега толкова, утре ще побликувам и втората част. Между другото очертава се да бъде доста дълъг:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2003 19:48

Mnogo mi haresva ideqta:)
Ako ne ti e problem moje6 da me vklu4i6 i men... :))))

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com